LR deģenerātu valdība

Žīds OsipovsRīgā šonedēļ plāno piestiprināt vairāk nekā desmit ielas plāksnīšu divās valodās.

Rīgā, sekojot biedrības “Dzimtā valoda” Liepājā aizsāktās akcijas piemēram šonedēļ pie vairāk nekā desmit namiem plāno piestiprināt ielas plāksnītes divās – latviešu un krievu – valodās, pastāstīja “Dzimtās valodas” pārstāvis Jegvēnijs Osipovs.

FOTO: Žīds Osipovs saka bļeģ: “Ja vam pakažu”. Pareizi, Osipov, parādi tiem latišņām(citādi jau tie zoodārza ķēmi nav dēvējami) to, kas viņiem sen ir nopuvis.

P.S.

Tu, Jevgeņij, veic labu darbu. Tavu darbību rezultātā notiks dekolonizācija. Krieviem un žīdiem būs jātinās uz savu rašu- parašu, bet tevi par to paši krievi nositīs… .

========================================================

Tas ir prātam neaptverami, ka var veikt šādas provokācijas, bet valdība un drošības iestādes uz to nereaģē !!!

Pasaulē nav otras tādas zemes !

4. maija kliķes veidojums ir pasaules brīnums. DP un SAB vadībā tiek slepkavoti latviešu patrioti un biznesmeņi, bet valdība izliekas neredzam.

Krievu un žīdu padibenes taisa antikonstitucionālus referendumus, un valdības ministri tam piešķir naudu.

Krievžīdi neatkarīgā Latvijas republikā huligāniski kabina savas žmogļu kiriļicas(ielu nosaukumus) pie sienām, bet DP iet pakaļ skaitīdami.

Piekauj, sagraiza un saspārda žurnālistu, bet ķiļķenpurns Kozlovskis tikai kasa savas lieldienas, ja tādas vispār šim debilajam ķēmam ir.

Premjerministrelim Dumbrovskim žīdi ir piesolījuši siltu vietu Briselē, tāpēc jāklusē, jo šie vēl var pārdomāt un nepaņemt mūsu pīļģīmi.

Žurkģīmis Jaņis Reiņiks un zirgsmiekls Jaņis Kažocins tā i tā turēs savas einuhu žaunas, jo abi strādā Krievijas izlūkdienestu interesēs.

Atliek tikai nopūsties skatoties uz šo kastrātu varzu… .

Tas nozīmē to, ka Latvijā visu nosaka Krievija un Izraēla.

Tas nozīmē arī to, ka šie izdzimteņi, ar Reiniku un Dombrovski priekšgalā, saņems to, ko „godam” pelnījuši.

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Ivans-DombrovskisJānis-KažociņšJānis-reiniksRihards-KozlovskisFOTO: Šeit jūs redziet daļēji cilvēkam līdzīgus lopus, kurus tauta nīst un pie pirmās juku situācijas kā suņus nositīs, jo šo deģenerātu ne- rīcības rezultātā sāksies jukas.

Varbūt jūs, kropļi, gribat kādam sūdzēties par Tribunāla i-vietni, tad dariet to savlaicīgi, jo savādāk es jūs aizvilkšu, nolādētā zagļu un slepkavu banda, uz karātavām.

Jūs, žurku ģīmji, esiet nelūgti piesēdušies pie manas tautas GODA GALDA, apvēmuši to un apdirsuši.

Par to arī maksāsiet, ne Soross, ne Putins jums palīgā nenāks !!!

LRTT   02.04.12

You may also like...

6 komentāru

  1. annamarija saka:

    Provokatori “kabina” ielu uzrakstus kirilicā, bet drošības “sargātāji” plāta rokas: sak’, nav tāda likuma, kas to aizliegtu… L(ps)R “likumus” izvaroja godmana varza.Šis izdzimtenis proponēja”:ATĻAUTS VISS, KAS NAV AIZLIEGTS,tādējādi visus likumus padarot bezzobainus un gļetus. Nav taču iespējams absolūti visas situācijas paredzēt, lai tās iekļautu likumā. Krievu laikā piedzīvoju gadījumu, kad skolai pārmeta, ka nav pieteikts skolēniem: RŪPNĪCU logos nedrīkst akmeņus mest. Esot tikai mācīts, ka skolas un dzīvojamo māju logos nedrīkstot… Vienvārdsakot: par akmeni pateica, nosaucot konkrētu objektu. Bet, piemēram, ja izblāzē logu ar metāla gabalu, tad nav sodāms, jo “likumā” nav noteikts, ka ar to nedrīkst. Ar to kirilicu ielu nosaukumos ir līdzīgi…

  2. Miervaldis saka:

    Jā Grantiņ!Tikai tu viens pats galā ar šo gara kropļu varzu galā netiksi, kur ir tavi cīņubiedri?!

  3. Miervaldis saka:

    Pie patreizējā režījuma valstī visu nosaka nenošautie padomju laika darboņi,un citādi izdzimteņi!

  4. vēsture saka:

    uzdevu jautājumus par vēsturi.
    Vai kāds zin to ?…

  5. Miervaldis saka:

    Kā vispār cittautietis, turklāt okupants var ieņemt vadošo amatu Latviešu Latvijā?!Nu nevar!Tādēļ kad mums valsts ir atņemta!Tā tagad pieder krievu okupantiem, žīdiem, čigāniem, visādiem afēristiem, kangariem, bijušajiem VDK un Putina kurpjlaižām, un visādiem citādiem mūsu zemītes nezālēm!Varbūt okupants Ušakovs pagaidīs, kamēr noplok tautiskais pacēlums, jo pretējā gadijumā viņš riskē ar savu, un viņa pudelesbrāļu cittautiešu asinīm!

  6. Miervaldis saka:

    Sargies Ušakov ar to staļina mūļa karināšanu!Tauta vēl ir dzīva, un pēc tautiskā pacēluma vēl dzīvāka, ja tu to Ušakov nesaproti, tad sapratīsi!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *