L. Stūre. Divkosības dubultstandarti.

lotārs Stūre 1Pavisam nesen mūsu skati bija pievērsti Baltkrievijai, kur it kā tiek pārkāptas cilvēktiesības un ari cietumos tiek iespundēti nevainīgi jēriņi -provokatori, kas mēģināja izjaukt prezidenta vēlēšanas. Tur tiekot arī piespriesti nepatiesi nāves sodi, kas ES svētuļiem neesot pieņemams.

Tas izskatītos diezgan saprotami, ja tam virsū uzber piparus ar sāli, ka Lukašenko esot pēdējais Eiropas diktators un tirāns.

Tā varētu turpināt vēl un vēl….
Bet vai tikai tam visam cauri neaužas dubultstandarti, divkosība kapu rakšana pašiem sev ?
Baltkrievijā
prezidenta vēlēšanās piedalījās ari tie, kas cēla nekārtības, kad tie tika izbalsoti, jo tie maldīgi cerēja, ka ar sabotāžu ES tos iecels uzvarējušā Lukašenko vietā. Vēlēšanu zaudētāji tika brīdināti ievērot kārtību, bet tie tam uzspļāva un nu par dumpja celšanu ir jāatpūšas aiz restēm. Tāpat, kā tas būs tiem, kas 13.janvārī sita Saeimai logus un zaga.
Vai ES un mūsu 4.maija kangari patiešām zina, kas ir tie, kam tika piespriests nāves sods ?

LukašenkoVarbūt nevainīgi jēriņi ?

FOTO: Baltkrievijas prezidents Lukašenko, kuram Latvijas debilants Rinkevičs ar Krievijas un ES žīdismu gatavo Muamara Kadafi likteni.

Izskatās, ka nē. Jau 2008.gadā valsts svētku svinībās Minskā tie ar sprādzienu sarīkoja terora aktu, kas ir papildinājums vel vienam terora aktam Vitebskā 2005.gadā, kur ievainojumus guva 100 cilvēki. Lielāko terorismu abi bandīti sarīkoja 2010.gadā 11.aprilī Oktjaberskaja metro, kur tika nogalināti 15 nevainīgi cilvēki un pussimts ievainoti.

Kādu sodu pēc ES klauzulām teroristi būtu pelnījuši ?

Muamars KadafiNosacītu sodu ? Ko teiktu zatlerietis Rinkēvičs, ja, piemēram, tas pats būtu noticis Latvijā, Dinamo spēļu laikā ? 15 nogalināti un pussimts ievainoti.

Vai tiešām sīkums ?

FOTO: Pie šīs zvērīgās slepkavības ir “pielikusi roku” arī Latvijas 4. maija kliķe. Tādu galu arī ņems tie, kuri Latviju ir noveduši uz iznīcības sliekšņa. Godmaņi, rinkeviči, borovkovi un daudzi simti citi kliķes piekritāji var jau sevi “ievietot” šeit redzamajā M. Kadafī vietā. Tas ir tik droši, kā AMEN baznīcā. Lūgsim Dievu, lai ar šiem zvēriem, kuri iznīcina Latviju, tas ātrāk notiktu.

Vai būtu tas pats standarts vai dubultstandarts, jo pašam taču sāp vairāk.
Ne jau velti Latvijā cietumos tiek baroti nežēlīgi slepkavas, jo nāves sodu tiem piespriest nedrīkst. Kaut nesenais sērijveida slepkava Grantiņš Dobeles pusē, kas nogalināja savu sievu un  jaunu meiteni to izvarojot, bet savai meitai pārgrieza rīkli un pēc tam to ciniski izvaroja apsmejot līķi. Arī Rogoļovs savas slepkavības par ātru izdarīja un tika nošauts, bet ja būtu izdarījis vēlāk ,tad, ka barokli cietumā barotu un vēlāk izlaistu ārā.
Baltkrievi ir mūsu tuvākie un draudzīgi kaimiņi, kur eksportā ieņem 12, bet importā 6 vietu. Dzelzceļā gada apgrozījums ir 12 miljonu tonnu vai 21,3% . To visu apturēt nozīmē iedzīvoties milzu zaudējumos.

Baltkrievija nekad nav nepatiesi uzbrukusi Latvijai, ka mēs apspiežam viņu pilsoņus un valodu. Viņa nekad pirmā nav draudējusi ar sankcijām. Viņa ari nekad starptautiski Latviju nav pazemojusi un apmelojusi.

Draugs visīstākā nozīmē.

Bet ES varturi nav mierā, ka viena valsts neklanās ne ES, ne Krievijas priekšā un tāpēc pielieto pret to sankcijas.

Zatlerietis Rinkēvičs kladzina, ka teroristiem par 15 cilvēku slepkavībām nedrīkst piespriest nāves sodu un gļēvulīgi piekrītot sarosītu ES diktātam, atbalsta sankcijas… .

Nodot draudzīgu kaimiņu nav godīgi.

Edgars-RinkevičsŠī divkosība Latvijai izmaksās 490,9 miljonus eiro gadā. Trūkst vārdu valdošo kangaru nejēdzībām.
Mēs redzējām cik ārkārtīgi “drosmīgs” ir ārlietu ministrs. Nupat Krievijas Dome lems par sankcijām pret Latviju, bet Rinkēvičs bailēs apslapinājies baidās pat iepīkstēties.

FOTO: Rinkēvičs. Maskavas ieliktenis. Gan fizisks, gan arī garīgs kroplis.

Krievija apcietina citādi domājošos, bet protesta notas vietā viņš  trīc bailēs un baidās pat muti atvērt. Ari, kad Krievijā nogalina tumšas  ādas krāsas dēļ un uzplaukst lielkrievu šovinisms un fašisms, tad atkal ” varonīgais”  Rinkēvičs ir ielīdis pagultē. Vai neiznāk dīvaini, ka pret draudzīgu valsti Baltkrieviju Rinkēvičs izturas naidīgi un bravūrīgi, bet pret Krieviju ,kas ikdienā sludina naidu viņš ir gļēvs un draudzīgs.

Divkosības kalngals.

Piebildīšu, lai Dievs reiz Latvijā dot tik īstu savas tautas patriotu ar stingru mugurkaulu, kāds ir Lukašenko Baltkrievijai.

03.04.12

You may also like...

7 komentāru

  1. Latvietis saka:

    zaglera banda kopā ar pieminēto sarkano kancelejas vadītāju jau gribēja ar tankiem kopoties ar Maskavas draugiem SC. No tāda latvijiešu nodevēja visu var sagaidīt, pat Latvijas pievienošanu mātuškai . Āzis ir iecelts par dārznieku.

  2. AG saka:

    Labs raksts!

  3. LS saka:

    Paldies.

  4. annamarija saka:

    Lukašenko Baltkrievija iet savu ceļu, un to nu masoņi nevar ciest! Par Krieviju, kur viss ir simtkārt smagāk, klusē… Vai bail no kegebešņika? Ka neklūst tik pat pumpaini kā Juščenko?

  5. Miervaldis saka:

    Nu jātic vien būs Grantiņam.

  6. Mežstūrniece saka:

    Man ļoti patīk Baltkrievijas kristāls- lūk, tas ir kristāls,kas skan tik dzidri,tīri, skanīgi, kādam jābūt īstam kristālam.Paldies baltkrieviem par šo skaisto darinājumu! Tādu nevar nopirkt nekur pasaulē.Lai veicas šai tautai pastāvēt par sevi un savu zemi!

  7. tante saka:

    No visas sirds esmu kopā ar Baltkrieviju! Vienīgā valsts kas nepadodas pasaules žandarmam NR2 -ES.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *