Kur skatās DP žurkuģīmis Jaņis Hujonovič Reiņik

Jūrmalnieks

2012-03-22 07:02

Pa to laiku Liepājā masveidīgi sāk uz mājām stiprināt ielu nosaukumus kiriļicā.Policija bespēcīga.Vai tiešām Liepājā vairs nav vīru?Ciktur tā darba,savākt bariņu un noraut tos mēslus.Logi arī mājām vēlveseli.Ir teiciens-iedosi velnam mazo pirksti.nu,pa,nems visu tevi.

==================================================

H-86-23Kā noprotam no komentāra, tad Liepājā 5. kolonna uzdarbojas DP pilnīgā apsardzībā.

Savādāk tas nav izskaidrojams.

Pilnīga krievžīdu izņirgāšanās par latviešu valsti.

Kā redzams, tad komunisti kopā ar žīdiem un krieviem gatavo Latvijā asinspirti. DP un SAB ir viņu, šo krievžīdu, pusē. Reiniks un Kažociņš ir krievu šovinistu algoti kalpi, latviešu tautas gadsimta lielākie kangari. Jautāsiet, kur skatās Ie. M. Kozlovskis, zem kura vadības atrodas DP ? Kozlovskis arī ir Maskavas iebīdīts provokators- poļlatvietis. Viņš jau kopš pirmās dienas savā amatā nodarbojas ar Latvijas valsts graušanu. Viņš bija viens no sparīgākajiem referenduma atbalstītājiem, piešķirot Lindermanim līdzekļus. Tā teikt: Kozlovskis ir Zatlera Maskavā panāktās vienošanās produkts.

Un kur skatās Liepājas „premjerministrs” Sesks ?

Jānis-reiniksSesks neskatās nekur, jo viņš ir iesaistīts šajā provokācijā. Šie antilatviskie elementi ir Seska mafiozās bandas biedri.

Foto: Jaņis Hujonovič Reiņik. Nu nevar šo kropli rakstīt cilvēcīgi, jo tad mēs apvainojam cilvēkus.

Cik nojaušams, tad Sesks šos pašdarbniekus finansiāli atbalsta. Seska ienākumi gadā no 16 darbavietām „atnes” viņam 395 000 latu. Tas, protams, ka  nav viss, „lauvas tiesu” viņš saņem no narkotiku un spirta tirgošanas. Seska rokas ir apķēzītas ar cilvēku asinīm. Viņa vadīta banda „novāca” bijušo primitīvo bandītu Dubrovenko, jo tas bija kļuvis par nevēlamu liecinieku. Uz Seska un viņa bandas sirdsapziņas ir arī žurnālists Matīss, kurš bija izsekojis Liepājas bandas darbībai. Matīss bija nofotografējis kā izceļ no ūdens noglabātas narkotikas Liepājas ezera laivu piestātnē. Ar to viņš sev parakstīja nāves spriedumu, jo šajā LIETĀ galvenie noteicēji atradās Rīgā.

uldis sesksŠīs  bandas darbību gribēja atmaskot Liepājas pašvaldības policijas priekšnieks Aivars Prūsis, bet bija nespēcīgs. Pats par mata tiesu izglābās no nāves, kuru viņam organizēja Sesks. Seska mafija šodien dzīvo ar „resnu kaklu”.

FOTO: Liepājas mafijas barvedis un slepkava U. Sesks.

FOTO NOSAUKUMS: Komunists

Bet gan jau, nekas nav mūžīgs, Sesks, Aizezers, Vaiteiks, Briķis, Opincāne u.c. saņems savu „galīgo aprēķinu”– karātavas.

Tātad- mēs nonākam pie slēdziena, ka nav no kā gaidīt palīdzību. Jāgriežas pie vēl atlikušajiem Zemessargiem, kurus kangars Kristovskis iznīcināja: turiet savus ieročus kaujas gatavībā, jo krievžīdi, ar Reinika kantori priekšgalā, gatavo latviešiem asinspirti.

22.03.12       LRTT

You may also like...

5 komentāru

  1. NIKS FONTS saka:

    Pa to laiku Liepājā masveidīgi sāk uz mājām stiprināt ielu nosaukumus kiriļicā.Policija bespēcīga.Vai tiešām Liepājā vairs nav vīru?Ciktur tā darba,savākt bariņu un noraut tos mēslus.Logi arī mājām vēlveseli.Ir teiciens-iedosi velnam mazo pirksti.nu,pa,nems visu tevi.
    ============================================================================

    Ja tā, tad derēja reāla fotogrāfija – citādi izklausās neticami.

  2. Par ielu nosaukumu plāksnītēm rādīja Latvijas TV.Provokācijas jau tam ir domātas, lai varētu asintiņas tautai notecināt,bet vainīgi būs tie ,kas nav mierā ar genocīda politiku Latvijā.Šai varai nacionāla Latvija nav vajadzīga, pēc principa- nav tautas ,nav problēmu.

  3. Andris saka:

    Saprotu sašutumu, bet vai mums pietrūkst ar latviešu valodu, kārtējās krieviskās samazgas. Autors ir vienā katlā liekams ar Sesku un Reiniku, kā valsts grāvējs. Sovjetu kultūras slavinātājs!

  4. Krievs-pilsonis saka:

    Var jau arī tā rakstīt patiesību, bet tas nav nav ne zolidi, ne cienijami, tā ķengāties to pašu sovjetu barbaru līmenī

  5. Garāmgājējs-krievu pilsonim saka:

    Protams, ka smuki jau tas nav, bet citādāks izteiksmes veids apvainos godīgus cilvēkus vai arī mazāk godīgos. Reiniks ir krievu šovinistu kalps un ,domāju, ka viņām pienākās būt tā dēvētam.Ja viņš būtu nosauks vienkārši par Reiniku, tad arī tavas “kulturālās” krieva ausis to būtu palaidušas garām. Ja tu gribi lasīt “tradicionālo” šīs kliķes izteiksmes veidu, tad nieiegirzies šajā mājas lapā un iztiec ar delfiem. Es saprotu jēgu šim izteiksmes veidam. Tas ir totāls DP šefa nicinājums, kurš ir tikai atbalstāms.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *