Reinika šizoīdi veidošot KODOLU

H-86-23 - KopieReinika kantora gnīdas ir izšķīlušās un uzsākušas aktīvu darbību.

Nav grūti saskatīt uz ko šie deģenerāti tēmē.

„ Tēmē” viņi uz visu latvisko.

Vai trāpīs, tas ir cits jautājums. Čekas parazītu izbīdītie iznireļi Repše, Ķīlis, Jaunups un Olšteins ir pacēluši kaujas cirvi pret latviešu tautu, paziņojot, ka nacionālais jautājums ir jābeidz cilāt un jāsākot domāt par ekonomiku. Tieši no nacionālā „jautājuma” arī baidās visi noziedznieki gan krievi, gan žīdi, gan arī vietējie kangari.

Latvijas valsts pamatu pamats ir NACIONĀLAIS JAUTĀJUMS.

Bez tā nav Latvija un latviešu tauta.

JaunupsK.-Olšteins-jefiņšRepše-šizoīdoRoberto

Foto nosaukums: Šizoīdi

Šis jautājums pēc padomju okupācijas nav atrisināts. To kavējuši komunistiskie noziedznieki ar Peteru, Zālīti, Godmani, Borovkovu, Grbunovu u.c. priekšgalā. Latviešu tauta referendumā parādīja, ka viņa grib būt brīva no krievu okupantu sērgas.

Savukārt, okupanti parādīja savu melīgumu un nodevību pret viesmīlīgajiem latviešiem. Parādīja arī to, ka viņi ir nekas vairāk kā piektā kolonna. Pasaules pieredze rāda, ka pret piekto kolonnu iedarbīgi ir tikai un vienīgi ložmetēji.

Saprātam šie krievu salašņas nepakļaujas.

Ir smieklīgi, ka tāds jefiņš kā Olšteins piesauc ekonomiku. Kas tad aiz šiem olšteinveidīgajiem šizoīdiskajiem eksemplāriem stāv ? Ne jau viņi paši nāca ar ideju dibināt kaut kādu tur „Latvijas attīstībai” kārtējo brandžu.  Aiz tā stāv ietekmīgi Latvijas valsts izzadzēji, sākot no Lemberga,Godmaņa, Gaiļa un beidzot ar Belokoņu. Uzkrītoši ir tas, ka šis jaunais KODOLS, kā mēdz izsacīties v.p. Bērziņš, ir salasīts no šizoīdiem līdzīgām personām.

Ar šādiem gara slimniekiem ir viegli manipulēt.

Cerēsim, ka tauta beidzot sasparosies un iesviedīs šos izdzimteņus Elles dziļumos uz neatgriešanos.

http://www.pietiek.lv/raksti/taustas_par_jaunu_valdibu,_kuras_kodolu_veidotu_zzs_un__olsteina_sesinieks_

http://www.diena.lv/latvija/viedokli/olsteins-vl-tb-lnnk-nav-ko-citu-piedavat-tapec-eskale-vienu-un-to-pasu-jautajumu-13937599

P.S.

Klausieties, klausieties un vēlreiz klausieties !

Šis šizoīdu vanckaru bars sevi dēvējot par: “Zēni ar akmens olām.” Jautājums, vai viņiem tur vispār kas no dzimšanas ir karājies….?

20.03.12    LRTT

You may also like...

6 komentāru

  1. Globalizētājiem visbīstamākais ir nacionālisms, tiek meklēti jauni un jauni paņēmieni, lai nacionālās valstis likvidētu.Būtisks paņēmiens ir sameklēt “pērkamas dvēseles” ,lai turpinātu muļķot tautu.Lai sašķeltu tautu, tiek dibināti pēc iespējas vairāk šādu grupējumu.Taču mums ir jāzina, ka tieši nacionālisms ir tautas vienojošais faktors, bet pārējie jautājumi jau ir pakārtoti kopdarbībai.

  2. NIKS FONTS saka:

    “Tulūzas šāvējs”, Breiviks no Norvēģijas, basku seperātisti, Tibetas brīvības cīnītāji, Alkaida, Čečenijas brīvības cīnītāji – mūslaiku varoņi, latvieši ārzemēs,kuri cīnās par savām tiesībām, katrs, tiesa, ar savām metodēm.

    Nākotnē paredzami asiņaini terora akti arī Latvijā, jo Latvija, kā nacionāla latviešu valsts, tiek apzināti iznīcināta.

  3. K.Asais saka:

    Nākotnē paredzami asiņaini terora akti arī Latvijā, jo Latvija, kā nacionāla latviešu valsts, tiek apzināti iznīcināta.

    Izeja vienkārša, paredzot tādus pretlatviskus uzbrukumus, vajag aktvistiem savākt datus par šo neliešu pasu, radu, draugu dzves vietām pasaulē un tad par katru nogalimāto latvieti baru kremla vaingās maitas tapat sodit

  4. Miervaldis saka:

    Jā Grantiņ – šajā rakstā pieminētie radijumi ir Kremļa tupeļlaižu banda,kuru uzdevums ir nosist tautas garīgo pacēlumu, pēc referenduma.Ja jums laika pietiktu, tad jūs varētu ko ierakstīt arī ko par trijiem pārējiem mērgļiem, lai zin, kam viņi paurus šķaidīs!

  5. Miervaldis saka:

    Kuriem tauta šķaidīs galvas – mans labojums.Bet vispār gribu teikt to, kad šos četrus ķēmus atbalsta šejienes krievi, tādēļ šie kremļa tupeļlaižas ir tik redzami!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *