Komunisti nav uzskatāmi par cilvēkiem

H-86-2Atkal un atkal jāatgriežas pie komunistu “problēmas”.

Runā, ka šī problēma pazudīs līdz ar paaudžu nomaiņu.

Tas ir vistīrākais blefs.

Šie noziedznieki audzina sev “pieklājīgus” pēcnācējus. Tas ir redzams ik uz soļa.Nacionālā valstī, kāda skaitās Latvija, tiek cītīgi sargātas okupantu- krievu skolas, lai saglabātu konfrontācijas avotu. Pretīgākais ir tas, ka to visu dara un veicina pie varas esošie latvieši, kuri tiek rūpīgi atlasīti no ārvalstu DIENESTIEM un iebīdīti visos svarīgos amatos. Vai tas ir prātam aptverams, ka Latviju ES pārstāv praktiski tikai komunisti, sākot no Vaideres, Kalnietes, Godmaņa un beidzot ar Rubiku un Ždanoku ! Ja kāds domā, ka ir atšķirība starp Vaideri un Ždānoku, tad tādam ir nopietnas problēmas ar loģisko domāšanu. Pēc visām starptautiskajām tiesību normām šie cilvēki būtu jātiesā par NOZIEGUMIEM PRET CILVĒCI, tāpat kā nacisti. Šeit pieminētajiem pienāktos tikt pakārtiem, tāpat kā Jekelnam un viņa bandai.

Kāpēc ?

Aivars SrangaA. ZundaTāpēc, ka viņi iestājoties šajā noziedzīgajā organizācijā, ir atzinuši par lietderīgu boļševiku pastrādātos noziegumus pret cilvēci un latviešu tautu.

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

FOTO: Vai pazīstat šos “vēstur-niekus” ? Nu nav viņi nekādi vēsturnieki, bet gan čekas viepļi, kuri stāsies bargas latviešu tautas Tiesas priekšā.

Pārstāvot Latviju ES, šie noziedznieki ar krievu šovinistu un žīdu cionistu palīdzību ir pilnībā iznīcinājuši Latvijas lauksaimniecību un rūpniecību. Tā ir atklāta sabotāža pret Latvijas Republiku, kura ir sodāma ar nāvi. Tā nav draudēšana šiem komunistiskajiem bendēm, bet gan loģiska pastrādātā nozieguma seku konstatēšana. Latvijā visās noteicošās vietās atrodas komunisti un KGBisti, sākot no v.p. Bērziņa un beidzot ar mūsu “čaklajiem” vēsturniekiem un politologiem. Nebūsim naivi un neticēsim, ka tādi vēsturnieki kā Stranga, Sprūde vai arī tas pats Zunda brauc uz Maskavu skaidrot vēsturi un atmaskot boļševiku noziegumus pret latviešu tautu. Nē, viņi brauc pie saviem parteigenosēm, lai nolemtu kā kārtējo reizi “nolaist gaisu” sakaitētajai situācijai. Viņi iedzer kopā šņabi, izālējas par latviešu tautas maksātajiem nodokļiem un tinās katrs uz savu pusi. Šo vārdu patiesību apliecina tas fakts, ka, piemēram, vēsturnieku Heinrihu Strodu uzskata par nevēlamu elementu Maskavā, jo viņš uzdodot nevēlamus jautājumus.

Heinriham Strodam esot viens liels trūkums, viņš neesot uzskatījis par vajadzību iestāties komunistiskajā partijā.

Trīs šeit pieminētie “vēsturnieki” ir valdošās kliķes cītīgi kalpi. Latvijas vēstures arhīvos ir atrodami dokumenti, kā okupācijas varas iestādes veidoja “latviešu partizānu” viltus formējumus, kuri latviešu partizānu vārdā veica laupīšanas un nošaušanas, lai diskreditētu mūsu “mežabrāļus”. Arī Baltkrievijā kara laikā tika no Maskavas sūtītas tādas teroristu grupas, kas šāva mierīgos iedzīvotājus latviešu policijas bataljonu vārdā.

Kāpēc tāds Stranga vai Zunda neraksta par šo tēmu ?

Neraksta tāpēc, ka Stranga un Zunda ir KGB darbinieki, kuru uzdevums ir nīdēt visu latvisko.

Kā jau šeit pieminēts, šī sarkano asinssuņu varza visās vietās ir iebāzusi savus cilvēklopu hibrīdus, lai noslēptu taisnību.

Laikrakstu redaktori visi kā viens ir no šīs puscilvēku šlakas.

Piemēram, Dienas vadība dzēš visus komentārus, kuri pauž taisnību. Tā ir avīze, kura strādā Krievijas interesēm, tāpat kā Reinika un Kažociņa noziedzīgās iestādes.

16. martā tika ievietots raksts: “Ždanoka iesaistās konfliktā pie Brīvības pieminekļa.http://www.diena.lv/diena-tv/zdanoka-iesaistas-konflikta-pie-brivibas-pieminekla-13937317 Kāds bija ielicis komentāru pēc būtības, kurš nekavējoties tika dzēsts. Šī komentāra izdzēšana parādīja, ka šis laikraksts kalpo latviešu tautas slepkavām. LRTT uzskatīja par lietderīgu šodienas vadošos DIENAS darbiniekus ielikt savā noziedznieku KARTOTĒKĀ. Šī komentāra dzēšana veicina genocīdu pret latviešu tautu un par to pienākas ASM ! Sods tiks izpildīts pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā. Par to, ka Latvijā tiks atjaunots Tiesiskums, lai tautas bendes nešaubās.

Lūk, komentārs, kuru 4. maija kliķe uzskata par nāvējošu: Плинер

Главная тайна т.н. “Отечественной войны”
Почему не открыты архивы СССР за Вторую мировую войну?

Главная тайна проста. Мы увидим русских в форме немецких солдат. Тысячи, десятки тысяч приказов Ставки жечь живьем; стрелять родителей на глазах у их детей и их детей на глазах у родителей; взрывать госпиталя с раненными бойцами; палить деревни с запертыми в избах селянами; уничтожать где возможно города посредством подрыва гидротехнических сооружений; проводить массовые расстрелы…
Нет, не немцев. СВОИХ! Поджигателями, диверсантами и убийцами были солдаты РККА, переодетые в немецкую форму.

Открой совки архивы и народы мира рты разинут.
От подрыва Днепрогэса 18.08.1941 до спаленных “немецкими” зондеркомандами белорусских деревень.
В России всегда принято писать только так “За время оккупации фашисты уничтожили каждого четвертого жителя Белоруссии”. Открытие архивов позолит точно знать, какая часть из уничтоженных белоруссов лежит на совести Москвы. И кто, на самом деле, сжег “Хатынь”.
И тут запахнет миллиардными контрибуциями. Открой Россия архивы, и Нюрнбергский трибунал покажется одним большим цирком, в котором победители из всех сил убеждали друг друга и свои народы в зверствах побежденной стороны.

pirms 5 stundām, 2012.03.17 02:12

Šeit LRTT kartotēkā ieliktās personas, kurām būs jāattaisnojas latviešu tautas priekšā pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā: Zita Lazdāne Laķe Galvenā redaktore zita.lazdane@dienasmediji.lv Artūrs Andžs Latvijas ziņu redaktors arturs.andzs@dienasmediji.lv Baiba Sprance Latvijas ziņu redaktore baiba.sprance@dienasmediji.lv Andis Sedlenieks Ārzemju ziņu redaktors andis.sedlenieks@dienasmediji.lv Aija Eriņa Kultūras redaktore aija.erina@dienasmediji.lv Inga Patmalniece Dzīvesstila redaktore inga.patmalniece@dienasmediji.lv Reinis Zitmanis Tehnoloģiju redaktors reinis.zitmanis@dienasmediji.lv

LRTT. 18.03.12

You may also like...

18 komentārs

  1. skorceni saka:

    taas ir zinaamas lietas.sarkanie gniidas pat savus ievainotos shaava un zaga dokumentus lai skaitiitos bez vests pazudushi,jo savaadaak jamaksaa naudinja…tad,kas vinjiem ir galinaat cilveekus,jo moraale tiem dzivniekiem nekad nav pastaveejusi.ceru,ka savu tie lopinji sanjems….

  2. kartotēkā saka:

    Stranga jau ir īpašs eksemplārs,viņam nabadziņam ļoti grūti ar savu garo augumu saliekties saimnieku priekšā un vēl grūti kamēr no pakaļas kāda domiņa aiziet līdz smadzenēm.

  3. annamarija saka:

    Tas komentārs, kas krieviski… Uzdzen šaušalas. Tā neļaušana strādāt ar arhīvu materiāliem liek domāt, ka tajos var slēpties visšaušalīgākās lietas.

  4. Kāds saprātīgs cilvēks pirms vairāk kā 20 gadiem, atmodas sākumposmā pateica trāpīgus vārdus, ka komunistiem ir izmainīta domāšana šūnu līmenī.Tajā pašā laikposmā Edvīns Jansons no mītiņa tribīnes laukumā pie pieminekļa “Tēvzemei un Brīvībai” tautai pavēstīja, ka labs komunists ir beigts komunists.Tā bija atbilde varas turētāju demagoģijai, ka visi komunisti jau nav tik slikti.Kur Latviju noveduši šie it kā “labie” komunisti, šodien ir labi redzams- Latvija ir pārdota un iznīcināta.

  5. ppp saka:

    Vai gard-ums jau savu čekista formu ir nomainījis uz vasaras formu.Tādas aizdomas vai tik biedrs nebrauks uz puzikova-megrē sektu ,,anastasija,,tur gan būšot jāstrādā un formu nevajadzēs,un ar savām komunistu draudzenēm ilzītēm seklus rakstus megrē neļaušot rakstīt. Visariona sekta jau esot nostumta malā un ddd kopā ar gardu varēs aicināt visus braukt pie megrē.
    Braucējiem jau ir sava zeme Bibirdžiana,neticams ka viņi brauks pie megrē.

  6. Andris saka:

    Vai Igors Šiškins jau ir ASM sarakstā, esmu tā kā palaidis garām… Runa iet par FSB ietekmes aģentu, kurš izjauca darbus pārdaugavas falla spridzinātājiem un ,kurš ir par izsmieklu pataisījis pērkoņkrustu, saucot Ukraiņu skinhedus uz Rīgu 16. martam, lai saimniekiem būtu, ko rādīt pa TV.

  7. šiška saka:

    Šiškins jau visu par sevi ir pateicis,ja nu kāds to nav sapratis tad nevainojiet šišku,bet pats sevi.

  8. Miervaldis saka:

    Pareizi Grantiņ – šie puscilvēki nekad neiedrošināsies runāt pretī saviem saimniekiem, tevis pieminēti ir kremļa asinsuņi, un protams kad viņi no nāvesoda neizbēgs!

  9. K.Asais saka:

    100 PUNKTI PIEKRĪTU:
    Aivars Andersons saka:
    2012. gada 19. marts 10.52

    Kāds saprātīgs cilvēks pirms vairāk kā 20 gadiem, atmodas sākumposmā pateica trāpīgus vārdus, ka komunistiem ir izmainīta domāšana šūnu līmenī.Tajā pašā laikposmā Edvīns Jansons no mītiņa tribīnes laukumā pie pieminekļa “Tēvzemei un Brīvībai” tautai pavēstīja, ka labs komunists ir beigts komunists.Tā bija atbilde varas turētāju demagoģijai, ka visi komunisti jau nav tik slikti.Kur Latviju noveduši šie it kā “labie” komunisti, šodien ir labi redzams- Latvija ir pārdota un iznīcināta.

  10. Vai tie ir nelieši, kas muka no komunistiem pirms 70 gadiem? Vai tie ir nelieši, kas mūk no Latvijas šos pēdējos gadus vai katru dienu no šīs varas genocīda? Vai šīs varas genocīda atmaskošana ir savas zemes apliešana ar mēsliem? Vai piesardzība braukt uz Latviju ir bailes? Vai tie simti tūkstoši, kas šobrīd pametuši Latviju ir “nekaunīgi nelieši” un baiļu bikses? dentist,pazūdi, vai arī nāc pie prāta, kas gan ir maz ticams!!!….

  11. >dentistam saka:

    Dentist,nēsi jau tas cilvēks kas vispār varētu domāt,pietiek šim eksemplāram redzēt freijerverkus un kādu spīdumiņu.Tādam dentistu mēslam uzlikt vēl vienu čupu nav nekas,viņš nopurinās un it kā nekas nebūtu bijis.Dentists ir atkal svešā sētā un ne savā zemē,te nu ir jārej visiem suņiem un visiem kaķiem,vai apriji visu salaupīto ?

  12. K.Asais saka:

    Kas par ķēmu tas sarkanmīslis dentists? Nu ko jūs ar tādu čekas smerdeli te runājiet, tak pakarams pie pirmas iespejas tads nodevejs un viss!

  13. Miervaldis saka:

    Ar paaudžu nomaiņu nomainīt okupācijas sekas varētu vien tādā gadijumā, ja Latvieši nebrauktu prom, no savs valsts, bet paskatieties cik tur tūkstoši ir aizbraukuši no savas valsts!Un Dombrovska valdība to pieļauj!Ne jau šis glumais sesks to apturēs!Viņš jau tik vien Maskavas pakalpiņš!Protams kad šis glumais pakalpiņš saņems pelnīto sodu, bet ko jādara mums?Jāņem vara savāš rokās, jāatgriež izbraukušie Latvieši, un janodrošina viņiem eiropeiski dzīves apstākļi, lūk tā!

  14. Miervaldis saka:

    Paldies par adresēm, tās man sava laika noderēs, tad, kad izdomāšu ko ar tām iesākt.

  15. perdels saka:

    Tas viss, kas te rakstīts ir pirdiens vējā, man kaimiņos dzīvo komunists, ieņem vadošo amatu valsts iestādē, zogot un izkalpinot strādniekus ir uzbūvējis sev māju! Viņa tēvs aktīvi piedalijies 1949. gada izvešānās. Kad mēģināju ko iebilst,par zagšanu valsts uzņēmumā, tikai iznāca saķeršanās ar policiju un pats paliku par muļķi, jo redz, te ir demokrātija. Pie kam viņš nemitīgi sūdzas valsts iestādēs, musina kaimiņus pret manu ģimeni un neko tur nevar darīt. Tā kā tā ir tukša vāvuļošana, ka tādi reiz atbildēs tiesas priekšā u.t.t….tas viss ir fufelis. Un viņi iesēj šo komunistu sērgu apkārtējos, jā, un tā tas turpinās no gada uz gadu. Nemusiniet tautu ar muļķībām, jo neviens viņus nesodīs!1991.gadā Augstākā tiesa nolēma, ka Latvijas kompartija ir noziedzīga(kaut kāds mistisks jēdziens), bet visi tās biedri fiksi saleca politikā un valda vēl šodien.

  16. Garāmgājejs-perdelim saka:

    Kā tad tā, perdeli, tu arī esi viens no tiem, kurš katru dienu grib saņemt algu. Normālā iestādē algu izmaksā pēc padarītā darba vai pēc attiecīga laika perioda.Visi, perdeļa kungs, visi saņems to ko pelnījuši, nevienam netiks alga “aizturēta”. Arī tavam kaimiņam nē.

  17. Edgars. saka:

    Perdelim,kāpēc esi tik kautrīgs kā jauna meitene,nebaidies nosauc kaimiņu vārdā un uzvārdā.Bez faktiem nav kam atgādināt ka viņš ir nelietis.gaidu īsta vīra atbildi,nelieši jaizgaismo.

  18. perdels- Garāmgājējam saka:

    Laikam esi Bībeli ne tā izpratis lasot par algu, atmaksu , naidu un parādu!
    Mans Mīļais cilvēciņ, man ir biznesi, kas man arī nes algu un šai komunistu vadītajai Latvijai es gada nodokļos samaksāju vairāk nekā Jūs nopelnīsiet savā mūžā. Un vienalga mani nekāds naids nepārņems un atriebe kādai ,,niecībai,,(Salamana pamācības ,Vecā derība). Tā kā esmu patiesi lepns par savu Tēvzemi, jo no mana darba dzīvo ģimenes, aug bērni, skolojās un mīl šo Zemi. Un ir citi spēki, Dieva ,Visuma, kas lemj tiesu, nevis cilvēks par otru cilvēku,lai vai kāda viņam politiskā piederība un vai cik slims ir kāda cilvēka gars, ne cilvēkam kādu sodīt , to nu esmu ielāgojis ar rūgto pieredzi, kuru minēju iepriekš rakstītajā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *