L. Stūre. Viņu priekšā būtu galvas jānoliec

Viņu priekšā būtu galvas jānoliec.

lotārs-Stūre-1 - KopieŠie vārdi pieder Valsts prezidentam no nesenās LNT 900 sekundes pārraides,tā apliecinot cieņu leģionāriem – netaisni apmelotiem latviešu karavīriem .Pēc šī patriotiskā un taisnīgā vērtējuma viņa reitings dubultojās, apsteidzot Ministru prezidentu un Saeimas priekšsēdētāju. Tauta par to sūtīja viņam pateicības vēstules, jo ar šo taisnīgo soli viņš kā pirmais pēc okupācijas prezidents parādīja , ka var neklanīties, ne Austrumiem ,ne Rietumiem.
Kas tad raisīja provokācijas un uzsāka apmelojumus latviešu karavīram ?

Jaieskatās ir pagatnē un tad viss kļūst skaidrs.
1950.gadā ASV pārvietoto personu komisija lēma, ka leģionāri nav kara noziedznieki. 1955.gadā to pašu pieņēma ari PSRS Augstākā padome.

Latviešu leģionāriem Nirnbergā uzticēja apsargāt galvenos kara noziedzniekus.

Tāds GODS netika ne amerikāņiem, nedz arī krieviem.

Tas bija jānopelna !

Pēc kara daudzi ar ieročiem, kā nacionālie partizāni mežos cīnoties cerēja atjaunot brīvu Latviju. Daudzi palika arī rietumos, bet palikušos okupācijas vara izsūtīja uz Sibīriju.
Legionāru dienu 1952.gadā pirmie sākā pieminēt DV par godu kaujām Volhovas purvos. Kopīgi cīnījās abu legionaru daļas pret nīstajiem sarkanajiem bolševikiem.
Ko dara legionāri šajā dienā ? Pēc aizlūguma baznīcā miermīlīgi, nevienu neaizskarot, pateicībā Dzimtenei ar Latvijas karogiem un ziediem dodas pie Brīvības pieminekļa godināt kritušos biedrus. Kas tur būtu slikts, ka latvietis savā Tēvu zemē noliek ziedus pie pieminekļa, kurš tapis par latvju tautas ziedojumiem ?
1998.gadā Saeima pieņēma dekrētu, kur izskaidrots, ka leģionāri ir cīnītāji par Latvijas brīvību, tā atmaskojot cionistu un Krievijas  Puķina režīma un viņu šejienes rokas puišu, 5.kolonnas okupantu  apmelojumus pret mūsu karavīriem .

16.marts tapa par piemiņas dienu.

Pie Brīvības pieminekļa devās Valsts amatpersonas izsacīt cieņu leģionāriem.

Sakarā ar iestāšanos ES un NATO Kremļa pakalpiņi(5.kolonna) veica provokācijas apmelojot leģionārus par fašistiem. Uzradās „van stūlveidīgie“ mācot , ka tā nedrīkst un mūsu kangari- pakalpiņi likvidēja leģionāru piemiņas dienu.
Provokācijām augsni dod Rīgas Dome, speciali vienā vietā atļaujot pulcēties leģionāriem un naidīgiem okupantiem, žīdu fašistiem, kas nesodīti latviešus lamā par fašistiem un tamlīdzīgi. Ja Rīgas Dome to nedarītu, bet katram ierādītu citu laiku, tad neviena provokācija nebūtu.

Leģionāri nevienu neaiztiek, naidu ceļ žīdi un krievi.
Kāpēc tiek priveliģeti 9.maijs un 13.oktobris ?

Saeima pieņēma dekrētu par Latvijas okupāciju. Tie ir Latvijas okupanti un viņu svētki, kas mūs pirmo reizi okupēja 1940.gada 17.jūnijā un atkal 1944-45 gadā, jo neviens tā saucamais “atbrīvotājs” uz roģinu (Krieviju) atpakaļ neaizbrauca. Kādēļ tiek pretlikumīgi atļauti  balagāni ar svešiem okupantu karogiem, viņu armijas formām , kur tie pļēgur, apvemjās un apmīžās ? Vajag  izbeigt visas okupantu  privilēģijas, lai piemin savus kritušos kapos, nevis pie okupācijas monstra.
Sarkaniem fašistiem patīk, ka tos sauc par “atbrīvotājiem “, nevis okupantiem.

Legionāriem, kuri nepatiesi tiek nolamāti par fašistiem, NEVIENAM  kabatā nav  Hitlera nacistu biedru karte !

Okupantiem gandrīz ikvienam  ir kompartijas biedra karte.

Sarkanajiem mērgļiem nav arī Latvijas karoga uzšuve.
Vienlīdzība ir jāattiecina uz 16.martu,9.maiju un 13.oktobri. Nevar okupantus priveliģēt laikā , kad Latvijā latvieši tiek apzināti pazemoti.

Taisnības labad būtu nolādētie okupanti svētki jāaizliedz ar likumu.

16.martā būsim kopā un parādīsim cieņu, nolecot galvas pie Brīvības pieminekļa, nepatiesi apmelotajiem latviešu karavīriem.

Vai tiešām mums jabaidās savā tēvu zemē ?

Lotārs Stūre. 14.03.12

You may also like...

11 komentārs

  1. Eduards Lunis saka:

    16.MARTS-LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCE 4.MAIJĀ-UN NEVARDARBĪGA VARAS MAIŅA -AR SAUKŠANU PIE ATBILDĪBAS VAINĪGOS LATVIJAS NOZAGŠANĀ UN GENOCĪDĀ PRET TAUTU!

  2. A.Balts saka:

    Par K.Rozenvalda rakstu: Lai svinam “par”, nevis “pret”

    A.Balts
    13.03.2012 09:45
    16. martā arī es godināšu leģionārus, bet darīšu to klusi, nepiedaloties politizētos un ārišķīgos pasākumos. Es godināšu nevis leģionu, bet cilvēkus, kuri brīvprātīgi vai piespiedu kārtā bija spiesti nest smagu upuri. Un nosodīšu ikvienu, kurš šo jūtīgo jautājumu izmanto savam pašlabumam politikā. Tāpat es jau savlaicīgi rosinu pārskatīt attieksmi pret 9. maiju, ļaujot izbaudīt svētkus tiem, kam šajā dienā ir par ko priecāties.
    ====================
    Kā ar taisnīgumu un sirdsapziņu raksta autoram? Vai tad nebūtu bijis tikpat “godīgi” aicināt arī 9.mai’ja žūpas svinēt to klusi un nepiedalīties politizētos un pretīgi ārišķīgos pasākumos, pie tam NEŠAUBĪGI esot okupantu pēcnācējiem un svinot okupētas valsts teritorijā tās okupācijas sākumu un to visu bez okupētās tautas piekrišanas , bet gan PRET ŠĪS TAUTAS GRIBU! Demonstratīvi un nekaunīgi uzspļaujot visai LATVIEŠU TAUTAI, jo netiek klusi mājas kārtībā, vai “Maskavas” kultūras namā svinēts, toleranti rēķinoties ar to, ko šis 9.maijs atnesa visai Baltijai, ne tikai Latvijas tautai! Vai tāds GODPRĀTĪGS un ĪSTA , neviltota kompromisa aicinājums nav Rozenvalda drosmes robežās? Ja ir dūša nelīferēt un būt PATIESI TOLERANTAM un godīgam, tad dāvinu šo “orģinālo” aicinājuma ideju bez atlīdzības.

    P.S.
    Protams, nekādas atbildes nebija, kā visas reizes no visiem šādiem un līdzīgiem 4.maija kliķes darboņiem!

  3. AG saka:

    Tu pats būsi?

  4. LS saka:

    Pie Brīvības pieminekļa koloniste ari spļaudīja sirmu latviešu patrioti

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/268023

  5. Miervaldis saka:

    Mēs jau visi saprotam, kad Latviešu leģionāri par savu tēvzemi bija paveikuši neiespējamo, okupantu pļēguri to vien nesaprot!

  6. Michelis saka:

    Gandrīz ar baudu skatījos kā Ždanoka dabūn pa ,,biksēm“ pie Brīvības pieminekļa…no policista,kurš šķiet ir krievs…EUROPAS deputāte :D :D :D

  7. latviets saka:

    ja,tas bija krievu naciks oficiers, kas ka sunis kalpo latvišu saimnikam un kā maita zoļido ždanok kundze aizdzin, kauns,kauns nacikiem

  8. Michelis saka:

    Beidz,LATVIET…tas dzeks darija savu darbu…esmu šo jau ievērojis agrāk

  9. Dūda saka:

    Ko gribēt no okupantu urlas, kas te un laikam citur tēlo “latvieti” un aizstāv krievžīdu provokatorus! Un arI terorists un slepkava Zurofs bija ar to maitu ždanoceni kopa!

  10. Miervaldis saka:

    Pareizi Stūres kungs!Piekrītu!

  11. Miervaldis saka:

    ždanoka eiroparlamenta deputāte, policists krievs, uz ko iet mūsu valsts?!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *