16. marts. Latvieti, tu nedrīksti aizmirst šos nodevējus

H-86-3MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Lai arī kurā pasaules malā TU LATVIETI būtu, neaizmirsti  šos nodevības viepļus, kuri ir uzspļāvuši tavai Tevzemei un valodai.

Pie pirmās izdevības ATMAKSĀ viņiem !

======================

J.-JaunsudrabiņšLatvi, lai kurā zemes daļā tu nonāktu- piemini Latviju ! Nekad un nekur savā mūžā tu vairs nedzirdēsi skaistāka vārda par šo vārdu, tāpēc nemities to daudzināt, nebeidz slavēt valsti, kas šo vārdu nes. Ja esi tēvs, paud to saviem bērniem, ja esi māte, dziedi par viņu pie savu bērnu un mazbērnu šupuļiem, bet ja esi bērns, kas dzimis trimdā,- nerimsti taujāt par šo zemi savus vecākus. Latvija lai tavās domās un iedomās ir kā tāla, brīnišķīga sala pasaules jūrā, uz kuru vienmēr jāstāv vērstam tavas dzīves laivas priekšgalam. Diena vai nakts, vakars vai rīts,-

turi viņu prātā, piemini viņu, iemīli viņu arvien dedzīgāk.

Gada laikiem nākot un ejot,- piemini Latviju !

Jānis Jaunsudrabiņš

======================

Tika noraidīts “Visu Latvijai!” ierosinājums – aizliegt pieprasīt obligātas Krievu valodas zināšanas darba tirgū, kas ļautu latviešiem arī bez krievu valodas zināšanas konkurēt darba tirgū un novērstu šo pilsoņu izstumšanu no darba tirgus un pēcāku emigrāciju.

Pret Latviešu tiesībām brīvi konkurēt darba tirgū iebilda – 54 deputāti

PLL frakcija, SC frakcija

No ZZS
Gundars Daudze, Rihards Eigims, Laimis Šāvējs.

No Vienotības
Dzintars Ābiķis, Guntars Galvanovskis, Imants Viesturs Lieģis,
Uģis Rotbergs, Edvards Smiltēns, Ilze Viņķele, Solvita Āboltiņa, Andis Caunītis, Ingrīda Circene, Lolita Čigāne, Ojārs Ēriks Kalniņš, Atis Lejiņš, Liene Liepiņa, Klāvs Olšteins, Jānis Reirs, Dzintars Zaķis .

03.02.11

13.03.12         LRTT

You may also like...

11 komentārs

  1. NIKS FONTS saka:

    Šie ir latviešu tautas izdzimumi – Gundars Daudze, Rihards Eigims, Laimis Šāvējs,Dzintars Ābiķis, Guntars Galvanovskis, Imants Viesturs Lieģis,
    Uģis Rotbergs, Edvards Smiltēns, Ilze Viņķele, Solvita Āboltiņa, Andis Caunītis, Ingrīda Circene, Lolita Čigāne, Ojārs Ēriks Kalniņš, Atis Lejiņš, Liene Liepiņa, Klāvs Olšteins, Jānis Reirs, Dzintars Zaķis .

  2. Garāmgājejs- NIKAM FONTAM saka:

    Jā,šie izdzimteņi ir jāraksta ar “lielo” burtu.Viņiem nedrīkst piedot un viņiem arī netiks piedots.

  3. info saka:

    * kāpēc Latvijas Republikas tikusi pie simtiem tūkstošu pilsoņu, kuri noliedz, ka pašu valsts bijusi okupēta?
    * kāpēc joprojām nav notikusi lustrācija, atšķirībā no Austrumvācijas; kuri tieši, kad un kā to kavēja?
    * kāpēc joprojām sociālo zinātņu pārstāvji un sabiedrība nav izvērtējusi pašmāju koloborāciju?
    * kāpēc šos pašu valsts pašu iznīcināšanas jautājumus cenšamies atstāt tikai vēsturei?
    * kāpēc par Latvijas valsts atjaunošanu paziņoja okupācijas pašpārvaldes orgāns?
    * kāpēc mēs svinam 4.maiju un aizmirstam puču, kad viss notika pa īstam?
    * kāpēc slavinām savas valsts noziedzniekus, bet aizmirstam tās varoņus?
    * kāpēc nomirušās valsts PSRS pilsoņus nodēvēja par ne-pilsoņiem?
    * http://www.youtube.com/watch?v=92PiVpGDcPA&feature=related
    * kāpēc Latvijas valsts himna nav brauna saule, pērkons, daugava?
    * kāpēc homosovieticus te neviens nemāca kas ir demokrātija?
    * kāpēc pirms hokeja spēlēm jāizrāda cieņa PSRS himnai?
    * kāpēc mēs vēl turpinām kādam lūgt to kas jau ir mūsu?
    * kāpēc savā dzimtajā pilsētā jārunā okupantu valodā?
    * kāpēc miera līgums ar boļševikiem bija slepens?
    * kāpēc tik ļaujam savu valsti izsaimniekot?

  4. info saka:

    Krievalodīgie Latvijā.
    No 1940. līdz pat 1990 gadam (izņemot 41-44.gadu) Latvijā ieceļoja padomju savienības pilsoņi, kuri šeit palika uz pastāvīgu dzīvi.
    Ļoti liela daļa bija militārpersonas un dažādu rangu vadītāji, priekšnieki, citi politiskie darboņi, visi viņi bija pārliecināti komunistu partijas biedri un VDK aģenti, jo sūtot savus cilvēkus darbam uz baltijas valstīm viņi izgāja speciālu VDK atlasi.
    Komunistisko ideoloģiju šie cilvēki un vēlāk arī viņu bērni un mazbērni jau bija mantojuši no staļina un viņa partijas (iesūkuši ar mātes pienu).
    Mācoties karaskolās un VDK kursos, baltijas valstu iedzīvotāji tika iztēloti, kā nacionālisti un fašisti, līdz ar to viņi ieradās Latvijā jau ļoti naidīgi noskaņoti.
    Pēc darba attiecību izbeigšanās visi šie cilvēki saņēma labiekārtotus dzīvokļus
    un viņi ar ģimenēm palika uz pastāvīgu dzīvi Latvijā.
    Kad no Latvijas izveda PSRS armiju, aizbrauca tikai tās militārpersonas, kuras tanī brīdī dienēja armijā, pārējie palika dzīvot Latvijā.
    Šie cilvēki, kuri palika šeit dzīvot nav krievi (klasiskajā izpratnē – krievijas krievi
    – tie aizbrauca uz dzimteni), tie ir ideoloģiski apstrādāti PADOMJU SAVIENĪBAS PILSOŅI, kuri nekad nebūs lojāli Latvijas valstij un valdība izdarīja lielu kļudu piešķirot viņiem pilsonību (varbūt apzināti).
    Vēl viena demagoģija, ko pavairo dažāda veida politiķi ir tā, ka uz barīkādēm bija arī krievi – nē kungi uz barikādēm netika manīts neviens krieviski runājošais.
    Toties Rīgas ielās staigāja armijas virsnieku sievas un mātes un gandrīz uz katra stūra krieviski lamāja latviešus par neliešiem un fašistiem.

  5. LS saka:

    Ļoti labs raksts. Šokē, ka tur ir trimdas nelieši pavļikveidīgie nodevēji, kurus ne vien vajadzētu tiesāt, ka nodevējus LRTT, bet ellē uz sārta.

  6. NIKS FONTS saka:

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/267933

    Nacisma-komunisma dzimtenes Krievija un Vācija nevar samierināties, ka latvieši kā upuri, jo ar likumu tika iesaukti vācu Reiha armijā, pauž savu nostāju tieši kā 2. Pasaules kara upuri, jo pie varas joprojām Latvijā ir nacistu-komunistu varas pārmantotāji, kas piekopj genocīdu pret latviešu tautu, kam simtos tūkstošos jāpamet Latvijā. Tas ir tādā skaitā, kāds vispār Latvijas vēsturē nav pieredzēts.Šo upuru piemiņai arī ir 16. marta latviešu pasākumi pie Brīvības pieminekļa, jo Latvija NAV brīva no nacistiem-komunistiem, kas ir joprojām pie varas Latvijā.

    Nacisms-komunisms Latvijā turpinās ar varasturu izdotiem likumiem, ka Latvijā drīkst iebraukt neierobežotā skaitā krievi (deokupācija NAV notikusi) no Krievijas, pērkot īpašumus. Iebraucējiem nav jādeklarē ienākumi, tie var atmazgāt netīro naudu. Tas ir diskriminējoši pret latviešiem, kam jāuzrāda uzkrājumi.

    Varasturi ir bailēs, ka latvieši var sākt ziedot jaunai partijai, kas tiešām aizstāvēs tās intereses.

  7. Miervaldis saka:

    Nu visi viņi tiks nokauti ka pavasara telēni!

  8. Miervaldis saka:

    Ko gaida Kurbads, un sirmie veterāni?!

  9. NIKS FONTS saka:

    Klusi tiek svinēta uzvara – latvieši ir sakauti – simti tūkstoši ir padzīti no Latvijas, to vietā drīkst iebraukt krievi no Krievijas. Žīdi var priecāties – ar ASV, SVF, PB Latvijas valsts un tās iedzīvotāji iedzīti parādu gūstā. Vācijai (ES) dombrovskveidīgie uz vēdera lūdz pabalstus – kā Kohēzijas maksājumus u.c. Latvijas ekonomika turas uz parādu, izmirstošo un izbraucošo latviešu rēķina.

    Pie varas Latvijā atrodas fašistu-komunistu varas mantinieki, kuri piekopj genocīdu pret latviešu tautu – mēs gājienā neredzam nevienu Latvijas oligarhu, ne Gorbunovu, ne Šķēli, ne Lembergu, Šleseru, ne Vp Bērziņu, Grūtupu ….

    Gājienā no politiķiem piedalās Dobelis, Tabūns – apšaubāmas raudzes mutesbajāri. Dzintars, Dombrava u.c. ir marionetes, kuras tiek izmantotas, lai tie vadītu latviešu jauno paaudzi samiernieciskumā ar notiekošo genocīdu pret latviešu tautu, asimilācijā ar krieviem Rīgā, Daugavpilī, Latgalē, kur latviešiem jāizliekas, ka nav latvieši, lai nebūtu konfliktu.

    Gājienā nav zatlerveidīgo, sprūdžveidīgo, dombrovskveidīgo, kazlovskveidīgo, mužniekveidīgo (kā N. Muižnieks), jo tiem nerūp latviešu intereses un brīvība dzīvot savā zemē Latvijā. Gājienā nav VVF, Ulmanis, Zatlers, Bērziņš …

    Gājienā šodien, 16. martā, neredz pārstāvjus no ASV vēstniecības, Vācijas vēstniecības, Krievijas vēstniecības, Zviedrijas vēstniecības, kas sarkanajiem fašistiem-komunistiem izdeva latviešu leģionārus, bēgļus ar laivām uz Zviedriju, kuriem šai dienā vajadzētu atvainoties 2. Pasaules kara upuriem – latviešu leģionāriem.
    Pēdējais noziegums pret latviešu tautu tika pastrādāts pavisam nesen ar valodu referendumu, kad latviešiem lika apšaubīt LR Satversmi un latviešu valodu kā vienīgo Latvijas valsts valodu. Kāds noziegums sekos rīt?

  10. Miervaldis saka:

    Nik Font – un kur vēl žanete – Jaunzeme – gremzde?!Ja Latvieši ir dižena tauta, tad jau noteikti nebūtu ministru krēslos iesēdušies tādi divkoši, kā Jaunzeme – Gremzde, un Gaidis Bērziņš!Nu un ko es vēl gribu teikt.Manas domas tev Nik ir tādas, Latvieši nevis apšaubija, bet ZINAJA, par savu dzimto valodu, un mobīli rīkojās, pēc tava raksta var noprast, kad Latvieši nekad nav bijuši aizmiguši,bet viņiem ir viegli iedragājama pašcieņa!Patiesībā nav ne viens, ne otrs!Bet toties Lindermanis ar Osipovu izdarija labu darbu!Modināja Latviešus, un kā liekas, Latvietis ir modrs savas tēvijas sargs, visādi krievžīdu suņu rējieni viņu var pamodināt!

  11. Miervaldis saka:

    kangara gabali, podā tādiem vieta!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *