Mācītājs Valters Korālis vai bandīts Valters Korālis ?

hhhhhhhhhhhhhhhhMācītājs Valters Korālis vai bandīts Valters Korālis ? 

Foto: Valters Korālis

03.01. 2010. “tautastribunals.eu” publicēja mācītāja Valtera Korāļa e-vēstuli, kuru viņš bija sūtījis kādai X personai, kurai savukārt tā bija jāpārsūta  L. Grantiņam. Šīs vēstules mērķis bija sēt naidu, nesaticību un melus starp tiem, kuri šodien cīnās pret valdošas kliķes patvaļu Latvijā. Dotajā gadījumā par mērķi tika izvirzīts prāvests Andrejs Kavacis. Tas viss, protams, ka bija saskaņots ar 4.maija republikas VDK kantori, kurš šodien tiek dēvēts par DP. VDK šo kriminālelementu, Valteru Korāli, jau gadiem ilgi izmanto savtīgos un politiskos nolūkos.

Lūk Valtera Korāļa izplatītā e-vēstule: No: Valters Korālis (www.ticu.lv)

 

Bīskaps Brūvelis (domāts laikam Brūveris) bija un ir saistīts ar Rietumu (kasi nato) specdienestiem, Kavacis un viņa iebīdītais Vanags- ar Čeku (Vanags gan pasīvi)
Atlīdzībai par to, ka atļāva ievilkt Vanagu par arhibīskapu, Vanags viņam iedeva vietu vadīt SIA “Pastorāts”.
 

Andrejs Kavacis kļuvis nevēlams un nesavaldāms “elements” 4. maija surogātiskajam veidojumam, tāpēc visi līdzekļi ir labi, kuri nomelno šo Latvijas patriotu. DDD avīze, ar Aivaru Gardu priekšgalā centās Kavača kungu noturēt “grožos”, cenzējot viņa rakstus. Pat piedāvājot viņam iestāties “hierarha bīskapijā”! Bet šis “nesapraša” atteicās no šī  “debesu” piedāvājuma, jo vēlējās palikt uzticīgs Kristīgajai morālei ! Un,- tad sākās uzbrukums no visiem jūdasu-kangaru pārvaldītajiem “kantoriem” ! Viens no aktīvākajiem uzbrucējiem bija tieši Gardas “kantoris”, jo Andrejs Kavacis publicējās LRTT mājas lapā un pie tam vēl bez “saīsinājumiem”. A.Gardas palīdze, Steidzīte Freiberga,  Kavacim un Grantiņam atsūtīja tādas nosodījuma vēstules, ka pat sātanistu sektai būtu stingri jāpiestrādā, lai kaut ko tādu, asins stindzinošu, dabūtu gatavu. LRTT “mapē” atrodas Andreja Kavača DDD publicētās vēstules “nesaīsinātā” variantā…. . Dāmas un Kungi,- tā nav saīsināšana, bet gan riktīga cenzūra krievu komunistu garā. Kavača rakstos tika saīsināts būtiskais un atstāts tikai balasta materiāls. DDD avīze lasītājam sniedz tikai to, ko viņš drīkst zināt. Šī avīze kalpo “gaisa nolaišanai” un ir 4.maija republikas izdevums. Par Gardu un viņa harēmu būs garāks apraksts….drīzumā !

 Bet tagad atgriezīsimies pie nelieša Valtera Korāļa. Varētu jau šo cilvēkveidīgo mēsla vaboli neņemt galvā, ja nebūtu viens “BET”. Katru internetā rakstītu rakstu ir iepējams komentēt. WWW.tautastribunals.eu ir atbloķējis visus ierobežojumus…variet bez ierobežojumiem lamāt Grantiņu, Bitenieku, Prūsi, Doropoļski, Zīvertu, Dambīti……protams arī prāvestu Kavaci, rakstnieku Puru vai bijušo disidentu L. Stūri… .

Bet ir atkal viens BET !!! Nepārkāpjiet cilvēcības robežas…neapmelojiet citus tajos darbos, ko veikuši esiet jūs paši !!!

Šo robežu ir pārkāpis mācītājs (pareizāk būtu teikts zaglis, bandīts un kangars) Valters Korālis. Šis DP darbonis ir izsaimniekojis Baznīcas un latviešu tautas materiālās vērtības, bet vainu uzgrūž Kavača kungam.

Šis bija tas gadījums, kad bija “jāiejaucas”  raksta “Jaņisa Reiņiksa kantora gņidas – Valters Korālis (mācītājs)”komentāros. Un ko tad “mēs” atklājām ? Atklājām to, ka šis Dieva kalps, mācītājs Korālis nodarbojas ar pretīgu A. Kavača nomelnošanu.

Dieva kalps Korālis zem citiem vārdiem rakstīja…. :

1.       Jānis Koners saka:

2010. gada 5. janvāris 1.22

Kaut kāds murgains savārstījums. Neatceros, ka jebkad ko tādu mācītājs Korālis būtu publicējis šeit uzrādītajā lapā http://www.ticu.lv, kuru laiku pa laikam lasu. Izskatās, pēc kaut kādas politiskas provokācijas šajā fašistiski un vardarbīgi orientētajā lapā. Domāju, ka šiem cilvēkiem pašiem ir lielas problēmas ar likumu un tiesiskumu. tas redzams pat bez nopietnas tekstu analīzes. Ja vien psihoterapeits jau nav devis šīs lapas autoriem jau savas diagnozes un Grantiņš, Kavacis un citi jau neārstējas. Tas, ka Garda šos ir patriecis, tikai norāda, ka nav dūmu bez uguns čekas sakarā. Jo citādi jau tik ļoti nesatrauktos. Laikam sev piesaista papildus uzmanību un meklē šaurpierīgu auditoriju.

Visu cieņu mācītājam Korālim par viņa darbu iepretī despotiskajam izbijušam politikānim prāvestam Kavacim, kurš iztirgojis pusi Valmieras draudzes nekustamo īpašumu un citiem viņa savādajiem līdzgaitniekiem.

1.       ——————————————————————————————————————-

Laimonis saka:

2010. gada 5. janvāris 13.37

Kārtējā provokācija ir šis raksts. Neviens tik ļoti neienīst čekistus kā paši čekisti. Gan psiholoģiskas vainas dēl, gan arī lai novērstu uzmanību un vervētu jaunus sadarbības partnerus. Prāvesta A.Kavača grāmata “Cilvēks laikmetu vējos” ir nebaudāms pašslavinošs darbs, kur šamējais pseidonacionālists mēģina autobiogrāfiski mazgāties balts. Grāmata ir nebaudāma gan no literārā viedokļa, gan arī pēc satura. Varētu domāt, ka te runa par kādu nacionālo varoni.

tauta jau mazliet piemirsusi, ka Zīgerista partijas trumfa laikā Kavcis tēmēja kļūt par vienu no ministriem. Bet ak vai! – nācās atkāpties, jo pierādījās, ka viņa vārds ir Čekas maisā un prāvestiņam nācās vien turpināt darbu pie savām avīm. Ar un par tādu nav pat vērts muti dzesēt. Jo tur tāpat viss ir skaidrs. Kur un kādā sakarā to Korāli izvilkuši gan nav skaidrs, jo šamējais, cik zinu, nav saistīts ne ar kādu politiku. Ja nu vienīgi tāpēc, ka vēlējušies izmantot viņa popuparitāti un nebūs uzķēries uz sadarošanās makšķeres.

Totie intersants viedoklis par domājošajiem par šito visu šmigu ir šeit–
http://www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=14706

1.       ———————————————————————————————————————

Silmaču Rūdis Vašingtonā saka:

2010. gada 8. janvāris 2.20

Nu neiet kopā apgalvojumi par mācītāju Korāli. Ja jau viņš būtu saistīts ar čeku, tad viņu nevajātu KNAB: http://www.ticu.lv/?p=5472 Par laimi, izturēja cilvēks un palika ar taisnu mugurkaulu pat Vanaga personības kulta mašinērijā. Toties palasot 20 gadu Baznīcas Kalendārus un paskatot bildītes, nākas secināt interesantas lietas. Prāvests un augsta ranga Konsistorijas darbinieks Kavaču Andrejs visu laiku man licies tāds aizdomīgs. Jo aktīvi piedalījās pašās pirmajās delegācijās uz ārzemēm vēl pirms LR de jure un de facto atzīšanas starptautiskajā arēnā. Un nu mīklainā kārtā nevēlas darboties atklātā politikā, bet runāt aiz stūriem. Mēs jau sen trimdā pret Kavaci un viņa līdzgaitniekiem esam izturējušies ar piesardzību.

——————————————————————————————————————————–

Ja ieiet attiecīgajā LAPĀ, kura LRTT ir pieejama, tad redzam, ka Silmaču Rūdis no Vašingtonas, Jānis Koners un Laimonis nav neviens cīts kā Valters Korālis pats, kura IP adresse ir: 95.68.19.4- Valmiera (Latvija)

 01:22  95.68.19.4-  Valmiera (Latvia)  http://tautastribunals.eu/?p=829&cpage=1#comment-1243
 13:37  95.68.19.4-  Valmiera (Latvia)  http://tautastribunals.eu/?p=829&cpage=1#comment-1245
02:21  95.68.19.4-  Valmiera (Latvia)  http://tautastribunals.eu/?p=829&cpage=1#comment-1254

Nobeigumā gribu sacīt:  ja rakstām komentārus, tad apdomāsim pie kādām sekām tas var mūs novest ! Piemēram, jūs rakstāt vienu Grantiņam naidīgu komentāru, bet jūs nebūt neesat latviešu tautas ienaidnieks. DP to redz un liek priekšā jums sadarboties, jo Grantiņu jūs taču „ abi“ nevarat ciest ne acu galā ! Jūs centīsieties atrunāties, bet ir par vēlu, DP sola pret jums ierosināt krimināllietu par nepatiesu informācijas  izplatīšanu……jūs nobīstaties un kļūstiet par savas tautas nodevēju… .Un „ tu“  esi apzīmogots uz mūžīgiem laikiem ar visām no tā izrietošām sekām… .

L. Grantiņš

10.01.2010

You may also like...

11 komentārs

  1. AG saka:

    Es ticu, ka Korālis nepamatoti apvaino Kavaci, bet tāpēc nevajag šim līdzināties un tāpat nepamatoti lamāt Gardu un DDD!

  2. pamela--AG saka:

    Piekrītu tev ,AG,šoreiz,jo tad nedrīkst nepamatoti apriet NEVIENU ,kuri še komentē,jo tad visus savāks un pārvērtīs par čukstētājiem.
    Tapēc negānies par mani,ja neesi JAU savākts.

  3. AG saka:

    Kā lai negāna tādu draņķi, kas aicina pēc gļēvo varturu parauga nesoļot 16.03. un ļaut okupantiem netraucēti ārdīties 9.05.?

  4. Ha-Ha saka:

    Oi, ku labs sacerējums, tikai pilnīgs fufels. Pārbaudīju 13 IP adrešu meklētājus – visi šai IP adresei uzrāda Rīgu – prezidenta pili.
    Ha-ha-ha….

  5. Anonīms saka:

    kas šitā ir par sūda lapeli ?

  6. Dīvaini - LRTT saka:

    Nu tad ievieto, nožēlojamais psih, vismaz kādu citātu, ar to “asins stindzinošo”, ko tā Steidzīte Freiberga ir rakstījusi, citādi atkal iznāks vieni stulbi blefi, ko tavs slimais prātiņš radījis… Šaušalīgāku, ko radi tu, jau nav iespējams uzrakstīt…

  7. to Dīvaini saka:

    Ko tu fleitē,Grantiņš neslēpj,ka dzīvo Vācijā.

  8. Stendals saka:

    Es gan ticu, ka Kavacis varetu but saistits ar CEKU. Viss izsakatas ticami. vina liak’a tiesam Valmiera notika zemju mahinacijas un ar’i Pastorats valdes prieksedetaja amat’a ‘loti daudz baznicas ipasumus iztirgojis Riga un citviet Latvija. Vienmer izskatas labi paedis un ar sevu apmierinats un atbilst tipiskam “videja garidznieka” telam. Saprtotams, ka koralis vinam ir klusvis loti neerts, jo neluaj uz savas galvas norakst’it kavaciskas cucibas ar cilvekiem un ipasumiem Valmieraa. Kaut vairak butu tadu drosmigu macitaju ka Koralis, kurs nepardeva neko no Valmieras ipasumiem (pretstata jusu sutitajiem pircejiem)un pat atlaujas preti staties rijigajam Vanagam, KNAB un jebkam. Apbrinoju ari vina gimeni par izturibu, ko lasu http://www.ticu.lv rakstos par mobingu.

    Nokaunaties, Kavaca kungs un jums lidzigie! Dzivojat tacu vienreiz klusu, kauna pats par saviem grekiem pret sabiedribu un beidzat zakat visu sabiedribu, ka jus to darijat, budams Valmieras macitajs pirms talantiga Korala, kas naca draudzei ka liels atvieglojums. Sobrid Sv. Simana draudzi vada Tautas Partijas ieliktenis mac. Arnis Buss un tagad jums beidzot ir mute ciet, jo jus pat nezinat, ko bilst. Bet drosi vien, ka ar jusu zinu sis septmanis Buss un Valkas Armanda Kraukla plitetajs un pectecis tautiniekos ir Valmierai atssutits par laastu. Mana mate vairs tur nepiestaigaa.

    Nematies tacu prata vismaz uz vecumu ;)

  9. Marčezo saka:

    Tas ir vājprāts, tik tizls raksts nebija vēl redzēts.. baznīcas vērtības :D

  10. Ritvars saka:

    Izskatas, ka macitaju Korali nav varejusi savangot savos tiklos un tagad rej. Visu cienu Jusu talantam un drosmei nepardoties!

  11. Silvija saka:

    Lasot šīs lapas murgojumus, var saprast, kuri cilvēki patiešām ir bijuši un izslīdējuši no viņu vervētāju rokām. Sen neko tik riebīgu nebiju lasījusi. Kā gan var viens dīkdienīgs un psihiski slims cilvēks Vācijā dirnot radīt šādu naida lapu? Šadi cilvēki paši ir jāsoda saskaņā ar ES cilvēktiesību normām.

    Visu cieņu tiem daudzajiem cilvēkiem, kurus šie dīvainie dīkdieņi viņus šeit aprej un aplej ar samazgām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *