Dž. Skulmes sātaniskās izpausmes

Tuvojas mākslīgi radītais referendums.

H-86-3 - KopieŠajā sakarā tiek meklēti dažnedažādi tautas pabiras, kuri it kā aizstāv latviešu valodu, bet tajā pašā laikā iespļauj latvietim un visai latviešu tautai savas pretīgās nodevēju krēpas tieši sejā. Vislabākie „spļāvēji” ir tieši komunisti. Ar šo latviešu tautas pabiru palīdzību laicīgi tiek apstrādāts nabaga latvietis tā, lai viņam neienāktu prātā pēc referenduma pieprasīt noziedzīgo okupantu izraidīšanu un kolaboracionistu tiesāšanu. Šie sarkanie latviešu tautas bendes, ar visādiem tur peteriem, zālītēm, skulmēm u.d.c.a. priekšgalā, dara visu, lai Latvijā netiktu atjaunots Tiesiskums. Un kā nu ne, kā lai necenšas, ja tiks atjaunots Tiesiskums, tad tādiem peteriem, zālītēm un skulmēm par sadarbošanos ar slepkavu režīmu un genocīda veikšanu pret latviešu tautu, dzejiski izsakoties, būs jāšūpojas tuvākajā laternā.

Un tagad lasiet, ko saka viena no šīm komunistiskajām padibenēm Dž. Skulme:Latvieši ir laimīgi par katru krievu, kurš iemācījies latviešu valodu, bet, ja tāds ir ienācis mākslā, tad viņš tiek nests uz rokām.” http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/72151/dzemma-skulme-latviesi-ir-laimigi-par-katru-krievu-kurs-iemacijies-latviski

Vienkārši nevar ticēt savām acīm, ka kaut ko tādu var pateikt par tiem 180 000 salašņām, kuri lauza zvērestu un ietriepa latvietim kumpi mugurā. Bet nebrīnīsimies par šo vecuma senilisma pārņemto komunistisko izdzimteni Skulmi, jo tikai ar krievu klātbūtni viņa ir paglābta no savas LATERNAS. Pēc šo skulmju, peteru un zālīšu aicinājuma latvietim laikam ir jākliedz: „Jā, es esmu laimīgs, ka Lindermanis ir iemācījies latviešu valodu, un gribu nest uz rokām Gļebu Pataļējevu!”

Nē, civilizācijas padibene Skulme, tavs laiks ir iztecējis, kad jūs sarkanie izdzimteņi pavēlējāt latviešiem mīlēt šos krievžīdu zvērus.

Tagad nāks lielā atmaksas stunda Antikrista pielūdzējiem.

Skulme- antikristsJūsu vieta nav starp cilvēkiem, jūs nolādētais odžu izdzimums. Kad stājāties komunistiskajā partijā, jūs taču zinājāt par drausmīgajiem asins darbiem, ko veica krievžīdu komunisti pret latviešu tautu. Jūs ne tikai iestājāties šajā asinssuņu bandā, jūs vēl piedevām zvērējāt turpināt viņu uzsākto darbu.

FOTO:Jūs domājat, ka redzat cilvēku, tad maldāties. Šai komunistiskajai noziedzniecei latvieši ir tikai GOJAS. Komunists, tas ir žīdu žīds, bezdvēselisks kropls radījums. To arī apliecina šīs nodevējas “domu graudi”.

To, kā mēs visi redzam, jūs godam pildāt līdz šai dienai.

Latvieti, atlicini mazliet laiku un uzdod sev jautājumu: kurā vietā sākas cilvēks un kurā viņš pārstāj tāds būt?

Labi, padomāsim kopīgi.

Mūsdienu pasaulē ir pieņemts, ka Kristīgā morāle ir visam pamatā. Savukārt Kristīgā Morāle balstās uz 10 Baušļiem.

Šie 10 Baušļi ir tikpat veci, cik Pats Esības Radītājs.

Tātad, šie 10 Likumi ir Gara evolūcijas pamats. Ja savā būtībā netiek šie Likumi ievēroti, tad tāda sabiedrība tiek bez žēlastības iznīcināta.

Esības Likums(Dievs) žēlastību nepazīst. Evolūcija, tā ir dabiska pēc savas būtības, ja tajā neiejaucas kāds destruktīvs spēks. Šis destruktīvais spēks noliedz Dievu un Viņa 10 Baušļus. Un tagad mēs pajautāsim Skulmei, Peteram un Zālītei, kuram spēkam viņi zvērēja uzticību līdz kapa malai ?

Viņi zvērēja tam spēkam, kurš noliedz Kristus esamību, līdz ar to arī Kristīgo Morāli.

Šī destruktīvā spēka vārds ir ANTIKRISTS.

Kamēr šie nolādētie Antikrista kalpi staigās pa Latvijas zemi, mūsu tauta nīks.

Šie nolādētie komunisti- antikristi dzīvo no latviešu tautas sāpju enerģijas.

Šie lopi nepazīst žēlastības, jo viņi ir zvērējuši uzticību Antikristam. Un tāpēc, latvieti, tas nav nekāds grēks, ik katru reizi, kad mēs šos izdzimteņus redzam, viņus nolādēt.

Ja mēs to vienmēr darīsim, tad viņi savītīs un iznīks.

Jo, nolādot šos sarkanos izdzimteņus, mēs pārgriežam viņiem enerģijas saiti, caur kuru viņi barojas no mūsu sāpēm un ciešanām.

LRTT 14.02.12

You may also like...

18 komentārs

  1. labrīt! saka:

    Es zinu ka Grantiņa k-gam ir tādas iespējas publicēt sarakstu un parakstu uzvārdus,tad redzētu kādas briesmīgas lietas atklātos.To vajadzētu darīt līdz 18jam, ,,varoņi nolaistu tvaiku,,un pēc tam lēnā garā.Parādīt visiem uzvārdus,tas ir likumīgi un visiem tas jāzina,kāpēc gan jāslēpj.Skulmi varētu rakstīt sarakstā kā pirmo,nu vienvārd sakot sarakstam kā virsrakstu.Šis saraksts un referendums jāieraksta Latvijas vēsturē.

  2. NIKS FONTS saka:

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/264991

    Beidzot arī kāds saprātīgais izsakās. Ne jau Lindermanis ir pareģis un soģis. Arī ne Grūtups, kurš sabiezina krāsas, lai reālistiskāk tā aina redzama tiem, kas to negrib un negrib redzēt, bet cenšas aizvērt mutes un apklusināt tos, kas spriež citādi (mani vairākkārt par viedokļa izsacīšanu atslēguši no portāliem, dzēsuši komentārus vēl dienu iepriekš).

    Arī esmu izteicies par ASV vēstnieces klusēšanu, pat minot, ka ASV ir izdevīgi nemieri LV, jo dos iespēju atkal aizņemties no SVF, PB, ASV korporokrātijas, ar aizdevumiem tuvinot Latvenergo atsavināšanu, kas patiesībā ir ASV korporokrātijas mērķis LV – sniegt neatmaksājamus parādus, iegūt vai ar aizdevumiem, kā citur pasaulē, celt jaunas elektrostacijas, aizdevumus, projektus, vērtējumus sadārdzinot, lai parādu NEVAR atdot.

    Neviens nezin – varbūt NATO mērķis ar valodu referendumu, no Latvijas izsūtot( evakuējot) simtus tūkstošus cilvēkus no lauku rajoniem uz Rietumiem, ir veidot jaunu karadarbības zonu Latvijā starp Krieviju un NATO… Cerēt, ka NATO un ASV vēsniece teiks patiesību, jebkurā gadījumā ir maz ticams. FIB aģents vakar ieradās LV, lai visticamāk paziņotu kara sākuma Irānā datumu.

    No ekonomiskās spriedzes uz etnisko konfliktu.Lindermanis izbolītām acīm (toreiz lieta bija safabricēta).Citāti no Grūtupa.

    Kā jau iepriekš esmu spriedis.Šeit nerunā ne Lindermanis, ne Grūtups, bet neizbēgamā VĒSTURISKĀ situācija, Lindermanim ir sagadījies šajā situācijā nonākt, bet tai nav sakara ne ar Lindermanu, ne valodu, ne krievu jautājumu Latvijā.

    RIETUMU vēsturisko faktu interpretācijas metode jau simtiem gadu pirms mums māca, ka, ja totalitārismam seko demokrātija, varu pārņem bijušie varas turētāji, kas raksta likumus, izzog valsti, kļūst par oligarhiem (Lembergs, Šķēle, Šlesers, Vp Bērziņš, Godmanis, K&K …)Tad seko tautas sacelšanās (13.01.2009.,kad Saeimas ēkai izsita logus). Oligarhi bēg no izzagtās valsts, tauta atjauno demokrātiju un viss sākas no gala, kamēr varas turētāji, negribot atdot varu, demokrātiju atkal nenomaina pret totalitārismu…No Latvijas BĒG latviešu tauta, lai izdzīvotu, nevis oligarhi..

    Mūsu gadījumā oligarhi nepamet valsti, bet valsts ir izzagta un NAV demokrātijas, bet komunistu-fašistu varas turētāji, varas turētāju partiju atzari – NA, SC, Vienotība …, konfliktu novirza etniskā vidē. Transformē no ekonomiskā konflikta uz etnisko.

  3. NIKS FONTS saka:

    Jā, vecā komuniste nevēlas noiet no skatuves, tāpat kā Lembergs, Šķēle, Gorbunovs, Godmanis…

  4. Eduards Lunis saka:

    Parādās arvien vairāk GUDRU,PATIESU komentētāju!PALDIES JUMS!
    AICINĀM JŪS UZ LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCI-4.MAIJĀ,PL. 12-OS PRETIM OKUPĀCIJAS MUZEJAM ,RĪGĀ!
    IELIKSIM PAMATUS TIESISKUMA UN LIKUMĪBAS ATJAUNOŠANAI LATVIJĀ!
    NODROŠINĀSIM LRTT DARBĪBU LATVIJĀ!
    PARĀDĪSI PASAULEI,KA NEATZĪSTAM ŠO NOZIEDZIĢO VARU!
    Latvijas Glābšanas Komisija

  5. AG saka:

    Ka tik pareizi balso 18.02., vai ne, Linard?

  6. informācija saka:

    Paklausieties video;
    http;//pandoraopen.ru/2012-2-14/v-a-chudinov-pochemu-v-shkole-ne-lyubyat-russkij-yazyk/

  7. raimonds bitenieks-NIKS FONTS saka:

    no mani ZETONS !!!

  8. Latvietis saka:

    Šī komunistu padla bija augstos posteņī, kad Augstākā Tiesā bija politisks farss viņas radiniekam.
    Interesants raksts par žīdiem bija ari Grutupa viedoklis Apollo par žīdiem. Neredzēju tur pieminētu AG.

  9. raksts saka:

    Lai cik pēkšņi pirms referenduma masviedā pieejamās Andra Grūtupa publikācijās būtu patiesi uzrakstīti fakti par Vladimiru Lindermanu, pazīstamu arī kā Abelu, tomēr, izlasot pēdējo Aivara Gardas rakstu “LNF un “DDD” viedoklis par 18.februāra referendumu”, kur minēti tādi vārdi kā par “kautiņu” (sk. http://www.dddlnf.com/content/view/561/2/, kur rakstīts: “Ko šādā situācijā darīt LNF un laikrakstam “DDD”? Mēs iesim kauties, jo kautiņš būs, tāpēc malā nestāvēsim. Aicināsim arī citus iesaistīties kautiņā!”, kā arī Andra Grūtupa teikto, ka Lindermans jau brīdināja, ka Latvijā līs asinis (sk. http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/410560grutups_lindermans_jau_bridinaja_ka_latvija_lis_asinis), tomēr no visa tā kā “āža kāja” lien ārā, ka šie abi kādreizējie biedri, tagad kungi Garda un Grūtups “ieprogrammē” Latvijas tautu, ka sagaidāma asinsizliešana. Tas saskan ar Saskaņieša, Eiropas parlamenta deputāta Aleksandra Mirska plenārsēdes Strasbūrā laikā paziņoto , ka Latvija atrodas uz etniska konflikta robežas. (Sk. http://www.apollo.lv/portal/news/articles/264928?ref=news-rn). Pret to visu neprotestē ne krievu inteliģence, ne ebreju inteliģence, ne arī 4. maija režīma politmafijas atbalstošā latviešu inteliģence (kas īstenībā nav latviešu tautas inteliģence, bet nelietīgi piesavinājusies latviešu tautas vārdu). Acīmredzot, latviešu tautas nīdējus uztrauc, ka latvieši neiet prasti kauties, bet pagaidām klusē un uzkrāj spēcīgu enerģiju, kas agri vai vēlu lauzīsies uz āru, kad Latvijā tiks atjaunots tiesiskums tā vārda pilnā nozīmē. Tiesiskuma atjaunošana nozīmēs, ka tiks atdots arī viss no latviešu tautas nozagtais, kas bija izdarīts ar Andra Grūtupa, Aivara Lemberga, Andra Šķēles, Ivara Godmaņa, Aivara Borovkova, Valda Birkava, Viļa Kristopāna, Valērija Kargina un citu rokām.

    http://zinas.nra.lv/latvija/66108-grutups-ebrejs-lindermans-censas-sanaidot-latviesus-un-krievus.htm

    Grūtups: Ebrejs Lindermans cenšas sanaidot latviešus un krievus

    Trešdiena, 15.februāris (2012), plkst.07:31 | Elita Veidemane

    Intervija ar advokātu un rakstnieku Andri Grūtupu: par referendumu, ebreju revolucionāriem.
    Sarunu sākot, Andris Grūtups atzīst: «Mani visvairāk uztrauc tas, kas notiek ar valodas referendumu. Man šķiet, ka šis gads kopš neatkarības atjaunošanas var izvērsties par vienu no bīstamākajiem gadiem.»
    – Ja vēl paskatāmies uz vēsturiskajām paralēlēm: jaundzimusī Latvijas brīvvalsts noturējās 22 gadus, arī atjaunotās brīvvalsts gadu skaits tuvojas pilniem 22 gadiem…
    – Domāju, ka es nepārspīlēju. Manuprāt, referenduma pamats ir nežēlīgā taisnvirziena konsolidācija, kas cilvēkus iedzinusi nabadzībā. Un tagad, kad vismaz 100 000 cilvēku pametuši Latviju, palikušajiem dzīve kļūst daudz grūtāka. Šādā situācijā atliek uzšķilties vismazākajai dzirkstelei – un ekonomiskā krīze pārvērtīsies etniskajā krīzē. Cilvēks meklē izeju, meklē atbildi uz jautājumu: kāpēc krievu laikā bija labāk? Un kāpēc viņam tik grūti klājas tagad: kas vainīgi – latvieši, valdība? Nabadzība, kuru izsaukusi varnešu veiktā bezatbildīgā konsolidācija, ir draudoši pāraugusi vēl lielākās briesmās. Un ko es te redzu? Vienu ebreju revolucionāru Lindermanu, kurš tagad tuvina degošu sērkociņu benzīna mucai. Atceros, pirms kaut kādiem gadiem Latvijas TV bija sižets ar Lindermanu galvenajā lomā. Viņš jau sēdēja Latvijas cietumā, apsargu pavadībā viņu veda uz apgabaltiesu, un kāds žurnālists Lindermanam tobrīd uzdeva dažus ekspresjautājumus. Lindermans ar izbolītām acīm un mežonīgu pārliecību apgalvoja, ka pienāks brīdis, kad Latvijā līs asinis, un to būs daudz. Izskatās, ka šis cilvēks, pravietodams un pareģodams, virzās uz priekšu pēc kaut kāda sava plāna, un es baidos, ka, redzot, kā tas konflikts eskalējas, tāda situācija vasarā var nobriest…
    – Varam atrast daudzas vēsturiskas paralēles, kurās dažādi provokatori spējuši eskalēt lielas nelaimes.
    – Esmu daudz pētījis daudzas 20. gadsimta sākuma tiesu lietas, tajā skaitā arī lietu pret Mordehaju Bogrovu. Viņš bija diezgan bagāta Kijevas namsaimnieka atvase, beidzis Kijevas universitātes Juridisko fakultāti, kādu laiku bija strādājis Pēterburgā par advokāta palīgu, bija anarhistu partijas biedrs, revolucionārs – kā jau pienākas gudram ebreju jaunietim. Pēc tam vienā brīdī viņš pārtrauca darbošanos partijā, un tikai vēlāk visiem tapa skaidrs, kāpēc tā notika. Izrādījās, ka viņš bija sācis kalpot cara ohrankā [cariskās Krievijas slepenpolicija], sāka saņemt prāvu naudu par aģenta un provokatora darbu. Un tad pienāca 1911. gads. Kijevā notika Krievijas cara Nikolaja II vizīte, viņam par godu operas namā bija paredzēta izrāde Pasaka par caru Saltanu. Kopā ar caru Kijevā ieradās arī Krievijas valdības galva – Stolipins. Bogrovs, būdams ohrankas aģents, devās pie Kijevas filiāles priekšnieka un paziņoja tam, ka pret Stolipinu tiekot gatavots atentāts, bet viņš, tas ir, Bogrovs, to novērsīšot. Bogrovam, kam jau bija nopelniem bagāta provokatora pieredze, ohrankas priekšnieks noticēja uz vārda un sarūpēja biļeti. Pēc pirmā cēliena, kad Nikolajs II kopā ar Stolipinu jau cēlās kājās, lai dotos izkustēties, pie viņiem piegāja Bogrovs un vairākas reizes izšāva uz Stolipinu. Protams, Bogrovu pēc īsmirklīga apjukuma notvēra, bet Stolipins slimnīcā nomira.
    – Kā Bogrovs skaidroja šo slepkavību?
    – Esmu lasījis nopratināšanas protokolus. Viņam uzdeva jautājumu par rīcības motīviem, bet Bogrovs atteica, ka tos nepaskaidros, jo tik un tā tos neviens nesapratīs. «Man ir sava loģika,» viņš atbildēja. Un tomēr ohranka – vai nu ar sišanu, vai pa labam – dabūja no viņa ārā vēl vienu liecību, kurā viņš apgalvoja, ka sākumā gribējis nošaut caru, bet tad padomājis, ka šāds solis būs slikts priekš ebreju kopienas: tad krievu tautas dusmas vērsīsies pret ebrejiem, sāksies ebreju grautiņi un tamlīdzīgi. Protams, Stolipina nonāvēšana izraisīja Krievijā dalītas jūtas, jo Stolipins netika vērtēts viennozīmīgi, un runas par slepkavības motīviem nerimās. Un tad 20. gados, kad modē bija lielīties ar piedalīšanos cara ģimenes slepkavībā, kāda no Bogrova kursabiedrenēm izstāstīja šādu faktu. Tas ir nofiksēts rakstos. Pēterburgā esot bijusi kāda večerinka, kurā piedalījies arī Mordehajs. Jaunieši filozofējuši, un Mordehajs atklājis, ka viņš ir spējīgs uz ļoti spēcīgām jūtam, bet tās visas ir vērstas uz naidu, un viņš neieredzot vienu cilvēku Krievijā – Stolipinu. Jaunieši jautāja: kāpēc tieši viņu? Tu taču viņu nemaz nepazīsti! Nē, Mordehajs saka, Stolipins ir viens no labākajiem un gudrākajiem krieviem, tāpēc viņu arī neieredzu. Šo trako revolucionāru Mordehaju vadīja tikai naids, viņš darbojās kā vienpatis, darbojās ar milzīgu, nerimstošu enerģiju, pārliecību un pārdrošību.
    – Bet no kurienes šim cilvēkam tāda pārliecība? No turīgas ģimenes taču nācis, izglītots…
    – Esmu daudz lasījis ebreju literatūru, un ir tāds slavens citāts. Ir runa par rabīnu Šimonu. Atcerēsimies, ka liela daļa vēstures sastāv no pretstāves starp neebrejiem un jūdiem. Par to vienā no saviem traktātiem grāmatā Mehiltā runā arī rabīns Šimons – ar tēlainiem, dzejiskiem tekstiem. Viņš raksta tā: «Labāko no gojiem nogalini, skaistākajai čūskai sadragā galvu.» Lūk, revolucionāra Mordehaja motīvs: viņam nav augstāku jūtu par naidu, un tā dēļ viņš ir gatavs uzupurēties. Dabīgi, šī talmudiskā literatūra ir radusies konkrētā laikā, vēsturiskā situācijā un pretstāvē, bet, ja teksts ir dzīvs un spēcīgs, tas atraujas no konkrētās vēsturiskās situācijas un gadu desmitiem vai pat simtiem dzīvo savu dzīvi, ietekmējot cilvēkus neatkarīgi no tā, kad viņi lasa šo tekstu. Šādi cilvēki kā Mordehajs ieliek savā darbībā milzu enerģiju, kas smelta no līdzīgiem tekstiem. Ar tādu pašu enerģiju darbojas arī mūsu bēdīgi slavenais Lindermans. Es gan nezinu, vai viņš lasījis šos tekstus, bet paralēles abu darbībā saskatu. Patlaban lasu grāmatu par Vinstonu Čērčilu: 30. gados, kad vēl nebija premjers, viņš braukāja pa Vāciju un vēroja nacistu ārprātīgos gājienus, eksaltāciju, mežonīgo enerģiju un pārņemtību. Viņš pat mēģināja tikties ar Hitleru, bet tas tomēr nenotika. Čērčils bija cionisma aizstāvis, taču līdztekus arī kritizēja, turklāt ļoti smagi, revolucionāros ebreju boļševikus, uzsverot, ka Krievijas t.s. oktobra revolūcija ir ebreju boļševiku darbs. Čērčilu nevar vainot ebreju nemīlēšanā, jo, lielā mērā pateicoties tieši viņam, radās ebreju valsts – Izraēla.
    – Neba pirmo reizi Lindermans tiek salīdzināts ar dažādiem «pasaules klases» plānprātīgiem ekstrēmistiem, piemēram, ar Hitleru…
    – Jā, šobrīd es redzu tādas līdzības Lindermana ekstrēmistiskajā darbībā. Un viņš arī īstajā laikā – priekš sevis īstajā, pro
    tams – pielicis to degošo sērkociņu pie benzīna kannas: latviešu nācija jūtas ļoti novājināta – sakarā ar aizbraukušajiem, ar ekonomisko situāciju. Un varneši ar problēmām cīnās, nevis radot darba vietas un attīstot rūpniecību, bet gan izmantojot tikai represīvas metodes, aizliegumus, nodokļu paaugstināšanu un mežonīgu konsolidāciju. Bet atcerēsimies, kas notika ar Čaušesku režīmu Rumānijā. Viņš gribēja īsā laikā atdot valsts parādus, lai būtu brīvs un lepns. Beidzās skumji – Čaušesku tika pakārts, jo tauta bija iedzīta tādā nabadzībā un izmisumā, ka viss aizgāja pa gaisu. Man ir sajūta, ka mēs stāvam bezdibeņa malā. Šādā brīdī uzšķilt sērkociņu – tas ir noziegums, tas pat ir kara noziegums! Un cilvēki tiek sakacināti, saniknoti, sabadīti ar pierēm. Ap šādiem lindermaniem pulcējas ne mazāk aktīvi provokatori, kaut gan viņam kā šīs «referenduma» provokācijas celmlauzim laurus nevar atņemt. Pat viens otrs sakarīgs krievu politiķis sāk murgot līdzi Lindermanam. Un kārtējo reizi mēs pārliecināmies, cik bīstams var būt šāds ebreju revolucionāru ekstrēmisms.
    – Par laimi, lielākā daļa ebreju tomēr nepieder revolucionāru šlakai.
    – Tā, piemēram, Kirovs Lipmans – pilnīgs pretstats Lindermanam. Cilvēks, kas apveltīts ar milzīgu pozitīvo enerģiju. Cilvēks, kuram pateicoties ir saglabāta daļa no Latvijas rūpniecības un saglabāts Latvijas hokejs. Cilvēks, kurš neapšaubāmi ir Latvijas patriots. Bet Lindermans… Viņš arī Krievijā sēdēja cietumā. Nešaubos: ja viņš būtu Krievijā, tad kopā ar visādiem neonacistiem un citiem augstas raudzes provokatoriem aicinātu cīņā pret Putinu. Ja Lindermanu – tāpat kā Mordehaju Bogrovu – piedabūtu uz atklātību, mēs noteikti ieraudzītu, ka viņā nav nekā svēta, un naids ir augstākais dievs.
    – Man nav skaidra viena lieta: kāpēc klusē Latvijas ebreju kopiena? Kāpēc neviens no viņiem neizsaka savu viedokli par Lindermana provokācijām pret valsti, kurā viņš dzīvo? Ebreji taču vienmēr ir bijuši gudri cilvēki.
    – Man arī nav skaidrs, kāpēc viņi klusē. Manī tas raisa neizpratni. Cilvēks ar mežonīgu enerģiju dara visu, lai sanaidotu divas tautas, bet no ebreju puses – klusums. Dīvaini.

    Pilnu intervijas tekstu lasiet šodienas “Neatkarīgajā”

  10. skorceni saka:

    NIKAM FONTAM pilnigi piekritu!4.maija ir japulcejas lai gaaztu to nodeveeju ,zaglu baru no varas tronja….varbut,ka beidzot kautkas mainisies.Mes nedrikstam iesaistities lielvaru intrigaas,mums ir jaaveido sava valsts.ne jau amerikanji ir musu glaabeeji,tos jau sen rausta zhidi,jo amishiem nav naudinjas,bet zhidi to tur savaas kjetnaas.Ir pienaacis laiks jaunaam barikaadeem….. Butu labi,ja shii zinja tiktu sludinaata arii citos saitos,lai tauta zin.TRIBUNALAM ir jaaklust par tautas atbalstu!

  11. skorceni saka:

    Skulme,zalite,peters vinji ir komunisti-satanisti,kas devushi zveerestu satanam.domaaju,ka atpakalj to nelaibais neatdos.taaka jaakalpo vien buus tam,kameer pakaars:)

  12. annamarija saka:

    Lasu grūtupa interviju un brīnos: pats taču tamborēja tos likumus, kas pavēra iespēju simtu tūkstošiem civilokupantu pārtapt par LR pilsoņiem, kas nu tagad demonstrē savas masas spēku.Un kāpēc tad “augšas” neapturēja šindermaņa aktivitātes jau pašā dīglī? Kāpēc neiedarbināja drošības dienestus, ja tie paši kūtri šļaugājās? Kāpēc “augšu” varenais PRET ieskanējās tikai pēc tam, kad mēs, “vienkāršā tauta” sākām šūmēties? Viņi, kā vienmēr, sāk kustināt savas pakaļas, kad viss jau ir noticis…

  13. vēsture saka:

    Rainim pieder šādi vārdi: ja tautai draud briesmas, visam pārējam nav jēgas.

    Ir notikusi nodevība, sadodot pilsonību un īpašumus latviešu tautas nīdējiem.

    Atgādināsim, ka Latvijas pirmās brīvvalsts laikā Kārlis Ulmanis zemi no vācbaltiem un citiem ārzemniekiem atpirka, bet Guntis Ulmanis 1994. gadā to bija atļāvis pārdot ārzemniekiem. Atgādināsim, ka ar 5. Saeimas tautas kalpu svētību 1994.g. 10.XI un 1994.g. 24.XI pieņemti likumi, kas atļāva Latvijas lauku un pilsētu zemi pirkt ārzemnieku uzņēmējsabiedrībām. Latvijas Republikas Satversmes 2.pants skan: Latvijas valsts suverēnā vara pieder Latvijas tautai. 3.pants: Latvijas valsts teritoriju starptautiskos līgumos noteiktās robežās sastāda Vidzeme, Latgale, Kurzeme un Zemgale. Tādā sakarā jājautā, ar kādām tiesībām 5.Saeimā neliela cilvēku grupa, deputāti, pilsoņiem (varas nesējiem) neprasot, drīkstēja pieņemt likumus, kas tautai nāvējoši Tātad šie deputāti ir noziegušies pret varas nesējiem un Latviju. Vai atceraties, kas to darīja? Atgādināsim, ka tie bija Repše, Kehris, Levits, Birkavs, Panteļējevs un citi gudrinieki. Jau toreiz televīzijā un presē Latvijas Ceļa (tautā saukta – Pleskavas Ceļa) ieliktene Pilsonības un imigrācijas departamentā biedrene Aldermane neslēpa, ka nepilsoņi negrib mācīties latviešu valodu un iegūt pilsonību. Latvijā okupācijas gados sabraukušie ņirgājās, ka priekš kam viņiem vajadzīga latviešu valoda, ja ir pieņemts likums par brīvu zemes tirgu? Tāds mudžeklis bija radīts laikā, kad cilvēkiem vēl nebija atdoti boļševiku nacionalizētie īpašumi. Tādējādi saduļķojot ūdeņus, Šķēle, Godmanis, Birkavs un pārējie šīs bandas locekļi nozaga Latvijas valsti. Tagad viņi gatavi atdot Latviju Austrumu kaimiņiem, lai tikai paglābtos no soda par ļoti smagiem noziegumiem pret latviešu tautu.

  14. vēsturnieks saka:

    Tas Rainis būtu nostādāms,
    Ar traģēdiju,,Fausts,,uz krūts
    Pie Baltā Vērša sūdu kūts.
    Šito trako vēsturi ko te viens raksta ir laikam salasījies sazāļotas kopijas,Gunčiņam jau vairs nebija ko dalīt.
    1940.gadā privātie parādi bija kosmiski.Republikas defoltu novērsa krievu ienākšana un tam sekojošā banku slēgšana,bankroti.Praktiski 80%pirmskara Pārdaugavas ir būvēta uz parāda.Baltvāciešu mājas kam atdāvināja ,kam zemi atdāvināja varenais ulmanītis.
    No kurienes ienāca Baltijā uļmani,kā iefiltrēja Šķērsta dzimtas mājā ulmaņus????
    Finansisti atbalsta republikas tieši tāpat,kā virve atbalsta pakārušos.Ja esam parādā mazu naudiņu,mums ir problēmas.Ja esam parādā miljardiem naudiņas,finansistiem ir problēmas.
    Bet kas var un spēj darīt redzīgas mūsu actiņas garīgā aklumā,ar kuru sirgstam ikviens šīs zemes dziļajā tumsībā????

  15. referendums saka:

    Jau kādus 15 gadus atpakaļ iebraucējs no Izraēlas (laikam meklēja vietu kur izceļot no Izraēlas)teica ka plāni ir lai iedzīvotāji izceļotu un kubicus organizētu paredzētajās zemēs,bet ar Izraēlu esot citi plāni.
    No ieceļotājiem visi ir krievalodīgie un nejauši nesapratās krievalodīgie ar latviešvalodīgajiem un izdomāja referendumu,bet to jau ātri nokārtos.Zemes jau kibuciem Latvijā ir sagatavotas,trieciennieks kibucis būs KARGINA vārdā nosauktais,un vai tad šeit visi nerunā krieviski.Ja Rusi,Slāvi ir Latvijā tad tie ir Sedā,mazās pilsētās un laukos ,runā visi latviski.

  16. NIKS FONTS saka:

    Eduards Lunis saka:
    2012. gada 15. februāris 11.10

    Parādās arvien vairāk GUDRU,PATIESU komentētāju!PALDIES JUMS!
    AICINĀM JŪS UZ LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCI-4.MAIJĀ,PL. 12-OS PRETIM OKUPĀCIJAS MUZEJAM ,RĪGĀ!
    IELIKSIM PAMATUS TIESISKUMA UN LIKUMĪBAS ATJAUNOŠANAI LATVIJĀ!
    NODROŠINĀSIM LRTT DARBĪBU LATVIJĀ!
    PARĀDĪSI PASAULEI,KA NEATZĪSTAM ŠO NOZIEDZIĢO VARU!
    Latvijas Glābšanas Komisija

    —————————————————————–

    LRTT, LGK – šie mērķlogo pauž lielu apņemšanos un arī vēlmi KAUTKO darīt, lai mainītu situāciju Latvijā.

    Ir divas lietas – forma un saturs. Skaļie nosaukumi ir forma, bet saturs ir to cilvēku vēlme, kas pārstāv šo formu. Ja analizē pāec formās, lai saprastu, kādāļ tā izsakos.Izteikšos ar piemēru – daudzi grib nodibināt savu firmu uzņēmējdarbības veikšanai un iedomājas, ja nodibinās šo firmu, tad viss jau ir nodrošināts, kas ir kļūda. Pēc būtības saturs nosaka formu.

    Formas pēc var sapulcēties 4. maijā, lai parādītu pasaulei, ka ir citādi domājošie LV, kas nav mierā ar LV varasturu darbībām. Tad tā ir tikai forma, žests pasaulei un sabiedrībai, varsaturu drošības dienestiem, metot izaicinājumu.

    Pēc satura. Visu nosaka vēsturiskā nepieciešamība. Jā, atzīstu, ka tā tuvojas, lai pēc satura varētu ko mainīt, bet tas nevar un nedrīkst notikt stihiski. Iesaistot masas demonstrācijās, piketos, organizētāji nes arī morālu atbildību par to, un tas ir normāli.Lai kautko gāztu, kautkas cits ir jādod vietā, citādi tas var beigties uzreiz ar sakāvi, jo pretinieks NAV skolaspuikas, bet rūdīts, gribas teikt “noziedznieks”, kuram ir gan neierobežoti resursi, gan spēks un vara.

    Pēc būtības ir nepieciešama arī 4. maija pulcēšanās, lai piesaistītu sabiedrības uzmanību, bet patiesībā jābūt mērķim – dibināt jaunu latvisku partiju, bet ar nosacījumiem, ka uzņem tikai tādas personas biedros, kas nav bijušas un nav citās partijās. Lai no tā izvairītos, no šķeltniekiem un provokatoriem, jāslēdz ar katru līgums ar sankcijām, ja atklājas, ka melojis, slēpis, sadarbojies ar drošības dienestiem.

    Manuprāt ir izveidojusies vēsturiska situācija, kad IR vieta šādai politiskai partijai, bet tam ir vajadzīgi arī naudas līdzekļi, bagāti atbalstītāji no latvju nacionāļu vidus.

    Manuprāt, jādibina pavisam jauna latviska partija, kurā netiek uzņemti neviens no pašlaik tiesās, pašvaldībās, iestādēs, valdībā, politikā bijušām un esošām personām, jo visas ir sadarbojušās un sadarbojas ar komunistu-fašistu varas pārmantotājiem, partijām, to atzariem.

    Jāmaina likumdošana, kas skar Ģenerālprokuratūru, paaugstinot tās pienākumu slieksni, tad jāveido atsevišķa tiesa un prokuratūra ar jauniem prokuroriem, kas izvērtētu noziegumus, kas pastrādāti pret latviešu tautu, tostarp realizējot ar savu bezdarbību, atrodoties amatos tiesās, iestādēs, noziegumus, kā rezultātā iestājušas smagas sekas – iznīcināta rūpniecība, lauku ražošana, pārkāptas privātpersonu tiesības, tiesiskās intereses, cilvēktiesības.

    Latviju pametuši genocīda apstākļos simti tūkstoši latviešu.Jāizvērtē amatpersonu atbildība, pieļaujot banku Baltija, Parex, Krājbanka bankrotus, kas atstājuši smagas sekas tautsaimniecībai.

    Oligarhi – Lembergs, Šķēle, Godmanis, Šlesers, Vp Bērziņš, jātiesā, manta jākosfiscē, jānacionalizē laikraksti Diena, Neatkarīgā untml. Jāizskata Rimševiča atbildība daudzos jautājumos.

    Jārada banku un likumdošanas izmaiņas, lai latvieši var atgriezties Latvijā un būtu nodrošināti ar darbvietām, ražojot preces, ko importē utml.

    Jāizmaina likumdošana, lai bijušie Vp, kas NEKO nav darījuši tautas labā, zaudē savas privilēģijas dzīvokļus, auto, beztemiņa dubultu apsardzi (kā VVF pašlaik) u.c.

  17. skorceni saka:

    Cerams,ka kautkas sakusteesies 4.maijaa!Lai nodreb komunisti-cionisti……!

  18. Eduards Lunis saka:

    Paldies par atbalstu un ieinteresētību NIK FONT!
    Diemžēl ,man jāsaka, ka neesat manu rīcību pareizi sapratis,jo es situāciju Latvijā redzu citādāk, nekā Jūs-tas ir-
    1. Ne jau KAUT KO darīt,betizdarīt tā,lai TIE, kuri ir vainīgi pie Latvijas iznīcināšanas un kurien ir jau LRTT piespriedis sodus-tie tiktu arī izpildīti.
    2.,,Formas pēc ,,var sapulcēties…gandrīz kā Liepiņa dziesmā par pudeli un korķi.. Nē! TĀ BŪS —LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCE! ARĪ JŪSU IDEJAS IR PIEŅEMAMAS! SEVIŠĶI ATBALSTU JŪSU TEIKTO,LAI NEBU’TUR NEVIENA ,,BIJUŠĀ,,…
    3. PADOMĀJIET,KĀPĒC TĀDA NIECĪBA KĀ ZATLERS IEGUVA TĀDU ATBALSTU AR SAVU RĪKOJUMU NR 2!? MŪSU RĪCI’BA BŪS BALSTĪTA UZ VISU NOZIEDZNIEKU SAUKŠANU PIE ATBILDI’BAS-ARĪ TAUTAS ATBALSTS BŪS ATBILSTOŠS…
    Pagaidām viss.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *