Komunistisko noziedznieku tejāteris

Vaidere 1

MIGLA SARKANĀ – NOLĀDĒTĀ

FOTO: Šāda APLIECĪBA vēl šodien silda Vaideres un Gorbunova sirdis.

Iegaumē latvieti, uz abiem foto TU redzi mūsu tautas bendes.

Sargies ar viņiem būt kopā atmaksas dienā !

===============================================

Kārtējie sarkanie GLAMŪRAS Vaidere un Gorbunovs ir pamodušies un sauc tautu palīgos. Runa, protams, šeit ir par to pašu sasodīto referendumu. Laikam jau šie komunistiskie noziedznieki jūt draudus savai Leiputrijas dzīvei ! Tieši šo komunistu, Vaideres un Noziedznieks gorbunovs un ĀboltiņaGorbunova (ne tikai šo komonistu), darbības rezultātā Latvijas valsts ir praktiski iznīcināta.

FOTO NOSAUKUMS: Garīgā tuvība

http://www.diena.lv/dienas-zurnali/sestdiena/gorbunovs-loti-svarigi-cik-bus-balsu-pret-tas-radis-cik-esam-vienoti-aizstavot-latviesu-valodu-13930736

Tieši Vaidere un Gorbunovs ir atbildīgi par šo noziedzīgo naturalizāciju, kura kuru katru brīdi var novest pie asins izliešanas! Un vieni no pirmajiem upuriem būs tieši šie noziedznieki Vaidere un Gorbunovs. Šos mēslus neieredz gan latvieši, gan arī naturalizētie okupantu švaļi.

Tieši Gorbunovs un Vaidere bija tie, kuri nostājās pret likumīgo okupācijas seku likvidēšanu- dekolonizāciju.

Ar Gorbunova pavēli tika represēta Helsinki 86 grupa, kura pieprasīja Latvijas neatkarību.

Šis izdzimtenis atklāti draudēja helsinkiešus sapūdēt cietumā !

To arī es (L.Grantiņš) pilnībā izbaudīju uz savas “ādas” ! Gorbunovs ir izmantojis savu politisko ietekmi un kļuvis par miljonāru. Miljoni, kuri pieder šim čekistam un komunistam, ir nozagti latviešu tautai. Šis noziedznieks ir pelnījis tūkstoškārtīgu nāvessodu ar mantas konfiskāciju līdz radniecības desmitajai pakāpei.

Par to lai šis izdzimtenis nešaubās.

Viņš tiks sodīts ar augstāko soda mēru starptautisko ekspertu klātbūtnē.

Viņa bērniem, mazbērniem un radiniekiem viss tiks atsavināts un atdots atpakaļ latviešu tautai. Iztrūkstošo- noplenderēto summu tuviniekiem būs jāatstrādā.

Un!!! visam šim ārprātam “kroni uzliek” VIENOTĪBAS galvenā fīrere S. ĀBOLTIŅA, apsveicot šo čekas izdzimteni 70. dzimšanas dienā.

Gorbunovs ir pagrīdes KP CK loceklis. Tātad, tas nepārprotami norāda uz to, kam kalpo VIENOTĪBA.

VIENOTĪBA, tāpat kā ZRP, ir Maskavas interešu realizētāja Latvijā.

Nolādētas glamūrasUn kas tad ir otra/s latviešu tautas un valodas aizstāve/is ? Izrādās, ka tā ir no tās pašas TOĻIKA (Gorbunova) bandas I. Vaidere.

Arī zvērināta komuniste un uzticams Maskavas kalps.

Ieteicu “izbrucināt” acis tiem lētticīgajiem latviešiem, kuri slavina šo komunistisko padibeni. Viņa savā dzīvē to vien tikai darījusi, kā parazitējusi uz latviešu tautas skausta. Šī avantūriste iestājās komunistiskajā partijā un zvērēja TAI kalpot līdz pēdējam elpas vilcienam. Viņa zināja, kādas zvērības pret Latvijas valsti un latviešu tautu veica komunistiskā partija krievu tautas vadībā.

Jā !- viņa zināja par līķu kaudzēm, asinīm, asarām, izvarošanām un deportācijām !!!

FOTO NOSAUKUMS: Ņirgas

http://www.diena.lv/latvija/viedokli/vaidere-doma-ka-latvija-butu-jaievies-pilsona-zverests-13929409

Neskatoties uz visu to, šī samazga, šī nolādētā samazga zvērēja šiem izdzimteņiem, lai līdz galam tiktu piebeigta Latvija un latviešu tauta. To arī viņa veic ar panākumiem, “pārstāvot” Latviju ES. Viņas, šīs komunistiskās padibenes, vadībā ES ir iznīcinājusi Latvijas rūpniecību un lauksaimniecību. Šodien, jūtot briesmas savai drošībai, viņa divkosīgi runā par kaut kādu tur zvērestu došanu no integrējamo puses.

LRTT saka: “Nē, nolādētā sarkanā glamūra Vaidere, taviem integrējamajiem ir “jākrāmē” čemodāns un jātinas uz roģinu, bet Tev jāraksta testaments, jo Tu tiksi sodīta ar ASM par genocīda īstenošanu pret latviešu tautu.”

Komunistu vieta ir tieši tur pat, kur vācu nacistu vieta !!!

Miers iestāsies tikai tad, kad no zemes virsas fiziski tiks iznīdēts pēdējais sarkanais nacists- komunists !

11.02.12

You may also like...

13 komentārs

  1. skorceni saka:

    gruti bus iznicinat tos velnus,bet uz to ir jaiet!

  2. Edgars. saka:

    ja Latviju ES parlamentā pārstav cionistu ielikteņi,kurus atbalsta mūsu pakalpiņi,nenovērtējot viņu ,,labos,, darbus,tad latviešu tautai draud briesmas un iznīcība.

  3. Laiks saka:

    SĒŽŅĀJA LAIKS TAUTAI.Cik ir Baltu zemēs Baltu tautas tiem ir jābūt godīgiem (godīgums ir gudrība),jācenšās pēc visdārgākā pasaulē-informācijas,saprast kas notiek šobrīd pasaulē un censties saglabāt sevi un savu ģimeni.

  4. AG saka:

    Un kāpēc tu, “gudrais” Linardiņ, aicini mūs pēc šo komunistu stabules skriet uz referendumu un balsot, ko?

  5. Jānis saka:

    Pārfrāzējot- nav”bijušo” komunistu, čekistu vai žīdu. Un būtu absurds, ja kāds no viņiem strādātu Latvijas valsts un tautas labā.

  6. Atmodas sākumā Anatoļij Vaļerianovič Gorbunov paziņoja, ka viņš pārtrauc savu darbību kompartijā, nevis izbeidz.Naivā tauta neuztvēra šo niansi.Jāatceras Edvīna Jansona teiktais mītiņā, ka labs komunists ir beigts komunists.

  7. Pietuks Krustiņš saka:

    ag tev ka Hitlera vietnieka jaguļ uz krāsns jakasa pauti,kad latvieši balsos PRET. Jo esi gļēvs Maskavas kalps, tāds pats gorbunovs, vaidere un citi no tavēja kangaru,komunistu glamūras šlakas. Vai ag savu kompartijas biedra karti vel turi pie sirds ?

  8. Skorceni saka:

    Latviešu tautu grib iznīcināt tāpat kā vāciešus.krievu-žīdu dienesti iesūta turkus miljoniem turku,lai vācieši sajauktos ar turkiem un integrētos vācijā itkā paši vācieši nespētu tikt galā ar savu zemi.Dieva laime,ka viņu ir vairāk kā latviešu.mums pietiktu ar pusmiljonu komunistu,cionistu žīdu baru lai tauta iznīktu pāris gados.valsts politika vērsta lai tauta brauktu prom,jo pēctam būs ,ko vietā likt.kāda eiropa un nato!lielvaras ātri pārdos mūsu valstiņu viena otrai lai apmierinātu savas perversās tieksmes……baigi žēl,ka tā!!!

  9. NIKS FONTS saka:

    Visas samierināšanas ir masku parāde , kas dod rezultātu uz īsu laiku – grib plēsoņu lāci samierināt ar Lāčplēsi. Tas ir smieklīgi, līdz kādai situācijai mūs noved (mēs joprojām ļaujamies) komunistu varas pārmantotāji, kas turpina izzagt valsti un apzagt latviešu tautu, piekopjot genocīdu. Latviešus simtos tūkstošos komunistu varas pārmantotāji izsūtījuši, atbrīvojot vietu krieviem, kuri saskaņā ar LV likumdošanu drīkst neierobežotā skaitā iebraukt LV un pirkt īpašumus, nedeklarējot ienākumus, atmazgājot netīro naudu (nav pienākuma deklarēt ienākumus).

    Vispirms tos utainos (Dzintaru, Lindermani, Ušakovu) pēc tam tos zili pelēkos – ES (Vāciju)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. NIKS FONTS saka:

    Valodu referendums 18.02.2012., pazemojot nacionāli domājošos latviešus, ir dāvana bijušam LKP CK 1.sekretāram,Toļikam Gorbunovam, dzimšanas dienā.

    Eksprezidente, bijusī VDK aģente kopš 1970. gada: referendumā jāparāda, cik iedzīvotāju ir pret citu valsts valodu.

    Mans viedoklis ir, ka referendumā nav jāpiedalās, jo reāli saskaņā ar likumdošanu neiestājas juridiskas sekas to balsu skaitam, kas savāktas PRET. Vienīgi tas ir deklaratīvs solis, komunistu varas mantiniekiem it kā pūloties saliedēt ap sevi latvisko sabiedrību, latviešiem kārtējo reizi kļūstot līdzatbildīgiem genocīdā pret latviešu tautu.

    Mani māc šaubas, ka pie varas esošie komunistu varas mantinieki, piekopjot genocīdu pret latviešu tautu, pieļaujot šo referendumu, spers nākošos soli, izmantojot pašu veicināto sabiedrības aktivitāti līdzīgi, kā notika ar stāšanos ES, iespējams, ka simti tūkstoši biļetenu, kuros atzīmēts ar krustiņu PRET, tiks nomainīti pret biļeteniem ar krustiņu PAR.
    Var aplūkot valodu referendumu NATO un Irānas kara aspektā. NATO itensīvi gatavojas uzbrukumam Irānai.Krievija paziņoja, ka iestāsies karā, aizstāvot Irānas intereses. Latvija ir NATO dalībvalsts. Ja NATO uzbrūk Irānai, Krievijai piedaloties karā, Latvija nonāk kara stāvoklī ar Krieviju – bijušie VDK darbinieki Latvijas valsts drošības iestādēs izprvocēja ar V.Lindermaņa un R.Dzintara, SC, Vienotības palīdzību antikonstitucionālo valodu refeerndumu un nemierus Latvijā, kas var būt par pamatu Krievijas militāram iebrukumam Latvijā.

  11. Andris saka:

    Latvijā ASM nozīmē publisks “fuj” Latvijas Vēstnesī. Nesaprotu kādēļ mums vajadzīgi cietumi visiem noziedzniekiem taču varētu piemērot ASM – publisku “fuj” Latvijas Vēstnesī.

  12. Miervaldis saka:

    Domāju, ja tik tiešām šo jezgu ir sponsorējuši mūsu varasvīri, tad to visticamāk ir darijuši VL politiskie oponenti!Tas tā!Nu bet šitā pasaules lielvaru kurpjlaiža ar saviem tagadējiem izgājieniem, ir sevi kartējo reizi apliecinājusi, kā svešu varu kalponi!

  13. Skorceni saka:

    Jau Latvija ir iedzīta līdz ausīm sūdos,kas būs tālāk…???!!!šie nodevēju bari,kas domā par savu kabatu piesisšanu,bet kurus pašus pēctam aizdzīs uz seberiju .Nodevējam nodevēja alga!!!!!Nedrīkst ļaut lai mūsu LATVIJU tie utainie padara par mauku,kuru var čakarēt katrs garāmgājējs.pietiek jau ,ka tā visa valdība ir ielasmeitas un sutineri,kas sūkā viens otram un kas iesver kādu grasi.visus vajag sūtīt uz kūdras purviem un akmeņlauztuvēm!Lai pastrādā ar rokām ,kamēr nosprākst……. .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *