Augstākās Padomes deputātu, kuri…

Augstākās Padomes deputātu, kuri balsoja par Neatkarības deklarāciju, aicinājums.

LRSituācijā, kad Latvijas neatkarībai naidīgi spēki rīko akciju***, kas vērsta pret Latvijas valsts neatkarību, drošību un nacionālo identitāti, pret latviešu tautu, cenšoties tai uzspiest krievu valodu kā otro valsts valodu, mēs, Latvijas Augstākās Padomes deputāti, kuri 1990.gada 4.maijā balsoja par Latvijas valsts neatkarības atjaunošanu, aicinām visus Latvijas pilsoņus, kuriem dārga ir Latvijas valsts un tās nākotne, 18.februārī nepalikt mājās.

Piedalīsimies referendumā, lai vienprātīgi nobalsotu „pret” krievu valodu kā otro valsts valodu Latvijā, jo tikai vienots „pret” var pārtraukt šo Latvijas neatkarību apdraudošo procesu.

Tāpēc 18.februārī visi iesim balsot un balsosim „pret”!

Pieņemts 4.maija Deklarācijas kluba

kopsapulcē 2012.gada 28.janvārī

Mums nav bail no referenduma!

Mēs aiziesim uz referendumu visi un nobalsosim par savu latviešu valodu, ievelkot krusta zīmi PRET otru valsts valodu.

Mēs balsosim Rīgā, Liepājā, Londonā un Dublinā.

Mēs balsosim paši, ņemsim līdzi uz iecirkņiem savus bērnus un mazbērnus – lai viņi redz, ka esam lepni par savu valodu, ka nosargāsim valodu, valsti, tautu un zemi arī mazmazbērniem un nākamajām paaudzēm.

Mēs sanāksim iecirkņos ar latviešu melodijām sirdī. Mēs taču atceramies “… viena saule, tas pats mēness, visiem viena mātes valodiņ’”. Dziedāsim, jo tauta, kas dzied, – nemirst. Dziedāsim visi kopā iepriekšējā vakarā – lai mūsu nelabvēļi uzzina, cik liels un skanīgs ir latviešu koris. Sarkanbaltsarkano lentīti pie krūts nēsāsim visu februāri, brauksim ar mašīnām, kas rotātas Latvijas karodziņiem, visu nedēļu pirms referenduma liksim pie savām mājām valsts karogus.

21. februāris ir Pasaules Dzimtās valodas diena
, bet nedēļa līdz šai dienai – Dzimtās valodas nedēļa. Tā kā mūsu politiķi ir lēmuši tieši šajā nedēļā piedalīties referendumā, tad darīsim to – mīlot un cienot savu valodu, rakstot un runājot labā un pareizā latviešu valodā.

Mums ir jaunieši, ar ko lepoties, tādi kā Mārtiņš Pavasaris ar savu klipu un aicinājumu iet uz referendumu. Mēs ticam, ka mums būs daudz šādu jauniešu, kas rakstīs viens otram labas ziņas interneta vidē, telefona īsziņās, uzņems jaunus klipus un aicinājumus.

Latvieši kā maza tauta ir labi valodu pratēji.

Gandrīz ikviens latvietis runā trīs vai četrās valodās, ko nevar teikt par lielo nāciju pārstāvjiem.

Balsojot par latviešu valodu, mēs balsojam par mazas tautas valodas prasmēm, izglītību, zināšanām, pašcieņu.

Mēs labprāt runājam krievu valodā, labprāt lasām šajā bagātajā valodā un mīlam jebkuru Latvijas pilsoni ar viņa dzimto valodu, bet prasām godu arī savai valodai. Mēs nevienam neesam uzmākušies ar padomiem un aizskāruši citu nāciju pašcieņu, bet nepieļausim arī svešu ļaužu diktātu. Tie, kas raisīja šo referendumu, bija tikai un vienīgi ļaunprāši, kas gribēja sanaidot Latvijas iedzīvotājus. Un viņiem referendumā atbildēsim, ceļot godā latviešu valodu, ceļot latviešu pašcieņu, pašlepnumu un tautas apziņu.
Referendumā mēs piedalīsimies visi un ievilksim krusta zīmi PRET. Gandrīz katrā latviešu ģimenē ir auto. Šoreiz aizmirsīsim nesaprašanos, palīdzēsim kaimiņiem, paziņām, visiem, kam grūti nokļūt līdz iecirknim.

Mīlestības apliecinājums latviešu valodai – kopīgs PRET.

=========================================

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

***Lūk, kuri ir īstie referenduma organizētāji- noziedznieki pret cilvēci un latviešu tautu !

Aivars-BorovkovsIvars-GodmansĀbrams-KleckinsLRTT  31.01.12


You may also like...

20 komentārs

  1. no malas saka:

    Šodien Merkūrā plānprātiņš AG kopā ar tādiem pusmuļķīem no NA valdes svētuļiem Andersonu, Lapinski un vel vienu jukušo kūdīja latviešus sēdēt mājās 18.februarī, lai okupanti 100 % balso par okupantu valodu. Gļēvuļiem Andersonam un Lapinskim laikam demagogi no švaļu NA sabojāja smadzenes, jo agrāk tie atbalstīja latviešu valodu. Kad tie par jūdasa grasi un idiotu dogmām var nodot savu valodu vai tēvu zemi, tad tas ir nožēlojami. Jo NA ir tādi paši kangari, ka ZRP, V un ZZS.

  2. informācija saka:

    Palasiet, kā sācis runāt ilggadējais Latvijas Universitātes Konstitucionālo tiesību pasniedzējs un Saeimas Juridiskā biroja vadītājs Gunārs Kusiņš, kad viņš iet prom no Saeimas darba. Pēc Māras Zālītes tas jau ir otrais redzamākais šajā 4. maija politmafijas režīmā strādājošais cilvēks, kas sācis pēkšņi runāt kā Linards Grantiņš, nevis kā vēl pirms kāda laika savā vilku barā ņirgājās, kā viņi mēdza teikt, par naivo latviešu “sāpīti”.

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/kusins-prezidentam-un-cvk-bija-tiesibas-pateikt-ne-satversmes-grozijumu-talakai-virzibai.d?id=42095698

    Kusiņš: prezidentam un CVK bija tiesības pateikt nē Satversmes grozījumu tālākai virzībai

    Centrālajai vēlēšanu komisijai (CVK) un Valsts prezidentam Andrim Bērziņam bija tiesības pateikt nē Satversmes grozījumu tālākai virzībai par valsts valodas statusa piešķiršanu krievu valodai, uzskata ilggadējais Saeimas Juridiskā biroja vadītājs Gunārs Kusiņš.

    Diskusijas laikā par Satversmes kodolu, kas otrdien notiek Latvijas Universitātē, viņš sacīja, ka grozījumi nav pilnīgi izstrādāti un pieņemšanas gadījumā tie nevarētu stāties spēkā likumā noteiktajā kārtībā.

    “Tas ir antikonstitucionāls referendums, jo tas nav pilnīgi izstrādāts Satversmes grozījumu projekts. Raugoties uz šo grozījumu projektu, es redzu, ka tas nevar stāties spēkā 15. dienā pēc izsludināšanas. Var jau būt, ka uzstādu pārāk augstu latiņu, bet, pēc manas izpratnes, Centrālajai vēlēšanu komisijai un prezidentam bija pilnas tiesības pateikt nē,” pavēstīja Kusiņš.

    Jau ziņots, ka referendums par vēlētāju ierosinātajiem grozījumiem Satversmē gaidāms 18.februārī.

    Gan CVK, gan prezidents iepriekš norādījuši, ka likums neļāva rīkoties citādi. CVK vadītājs Arnis Cimdars paskaidrojis, ka CVK Latvijā nav tiesību vērtēt likumdošanas iniciatīvas. Savukārt prezidents atsaucas uz Satversmes 78.pantu, kas nedod Valsts prezidentam izvēli ‒ nodot vai nenodot Saeimas lemšanai vēlētāju ierosinātu likumprojektu.

  3. annamarija saka:

    “..Tas ir antikonstitucionāls referendums, jo tas nav pilnīgi izstrādāts Satversmes grozījumu projekts..”
    ***
    Vai tikai tāpēc, ka “grozījumu projekts nav pilnīgi izstrādāts”, tas ir antikonstitucionāls? Bet citādi viss ir kārtībā? Kusiņ, ko tu muldies!
    Un vēl. Ja jau Valsts prezidentam nav izvēles – “nodot vai nenodot vēlētāju rosinātu likumprojektu”, tad kāda joda pēc nepieciešams tāds dancis CVK>VP>Saeima?

  4. NIKS FONTS saka:

    Latviešu valoda, Latvijas suverenitāte un LR Satversme ir apdraudētas ar valodu (jebkura veida) referenduma plānošanu un rīkošanu:

    1. lieki tērēti vairāk nekā 1000 000 LVL no nodokļu maksātāju naudas,

    2. latviešiem pazemotiem jāiet uz referendumu, jātērē savs laiks un līdzekļi,

    3. jāpierāda atkārtoti Krievijai un Briselei, ka latvieši vēl ir dzīvi un pietiekamā skaitā LV teritorijā, kā nācija, neskatoties uz piekopto genocīdu pret to ( piespiedu kārtā Latviju pametuši simti tūkstoši latviešu),

    4. latviešu tautu pazemo ne tikai krievvalodīgie, Brisele, Krievija, bet arī pašmāju varas turētāji – Vp, A.Bērziņš, Saeimas spīkere Āboltiņa, valdība Dombrovska vadībā, Saeimā esošās partijas un deputāti – neviens no minētiem neierosina tiesiski apturēt referendumu, kamēr Satversmes tiesa nav novērsusi pretrunas likumos attiecībā pret Satversmi, kādēļ referendums nebūtu nepieciešams. Valsts varas turētāji APZINĀTI NOZIEDZĪGI ar referendumu liek uz risku Satversmi ar vienu valsts valodu, apdraud latviešu valodas pastāvēšanu nākotnē. Apturēt tiesiski referendumu iespējams, nekavējoties grozot, mainot likumdošanu, lai varētu apstrīdēt Saeimas, iestādes, faktisko rīcību, plānojot referendumu, APL kārtībā iestādē, Saeimā, vai pārsūdzēt Administratīvajā tiesā, jo ST nav kompetenta apturēt referenduma plānošanu un rīkošanu vispār. Saeimas faktisko rīcību ar pastāvošo likumdošanu nav iespējams ne apstrīdēt Saeimā, ne pārsūdzēt Administratīvajā tiesā vai ST vispār – tā ir politiķu, kas attiecīgā brīdī ir Saeimā, DIKTATŪRA , jo tā ir politiska tieša politiķu, kas attiecīgā brīdī ievēlēti Saeimā, rīcība, pieņemot lēmumu par referenduma plānošanu un rīkošanu,

    5. valsts varas turētāji joprojām ir komunistu varas mantinieki, to partiju atzaru partijas un partiju veidojumi, koalīcija Saeimā, kas piekopj veco komunistu politiku, sarīdot Latvijā tautas, lai varētu šķelt sabiedrību, manipulēt ar to, paliekot pie varas, iztopot Krievijai un Briselei, kura sadarbojas ar Krieviju valodu jautājumā, izvirzot mērķi, lai krievu valoda būtu arī ES valoda, par ko vispirms liek maksāt Latvijai, pazemojot tās pamatnāciju – latviešus, liekot tērēt pāri 1000 000 LVL no valsts budžeta, ignorējot, necienot, Latvijas valsts pamatdokumentu LR Satversmi.

  5. Andris saka:

    Mārtiņš Pavasaris ir aprobežots, viegli ietekmējams tipiņš. Palasi viņa domu graudus un izvērtē spriešanas spējas. Nez par ko liecina tas, ka pēdējās divas reizes balsojis par SC un ZRP? Manuprāt tas liecina par ierobežotu spēju analizēt cilvēku darbus un vārdus. http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/407243-referenduma_video_autors_latvietis_vai_krievs_nav_diagnoze

  6. ww2 saka:

    Grigorija Kļimova 14 lekcijas-video
    http;//pandoraopen.ru/2012-01-06/bozhij-narod/

  7. Latvietis saka:

    Paldies Andrim par informāciju. Ja jau 4.maija režīms skolās izaudzina mankurtu internacionalistus, tad jau nav brīnums, ka okupantu skolās izaudzina īstus lielkrievu šovinistu fašistus.Ja Latvijas brīvvalstī nebūtu audzināta dzmtenes mīlestība, bet mankurtisms, tad sen pēc 50 gadu okupācijas Latvijas un latviešu vairs nebūtu.

  8. Modris Slava saka:

    MĪTA BRŪVĒTĀJI PAR LATVIEŠU VALODAS APDRAUDĒJUMU ŠĪ REFERENDUMA BALSU PROPORCIJU DĒĻ
    Modris Slava

    Mēs visi zinām, ka Lindermaņa organizētā referenduma iznākums nevarēs nodrošināt krievu valodai otras valsts valodas statusu, jo krievvalodīgo kopiena nav tik liela, lai savāktu pietiekamu balsu skaitu. Taču šīs valsts (LPSR pēcteču) pārstāvjiem par katru cenu vajag, lai vēlētāji atkal un atkal no jauna apliecinātu atbalstu tieši šai valstij, līdz ar to leģitimējot to. Tādēļ izdomāja, ka gadījumā, ja referenduma boikots no latviešu puses būs pārāk liels, tad apdraudējums latviešu valodai nākšot no starptautiskās sabiedrības (Krievijas un/vai ES) puses. Kādēļ viņi cenšas šādas nepamatotas bailes izraisīt? Lai panāktu, ka latvieši baros iet uz referendumu un domā, ka tā dod savu ieguldījumu latviešu valodas kā vienīgās valsts valodas saglabāšanai, kas citādi varētu vairs tā nebūt. Tomēr juridiski taču ir skaidrs kā diena, ka latviešu valodas statuss nevar tikt apdraudēts. Tad kādēļ šiem ir vajadzīgs, lai latvieši tomēr piedalītos, sacenšoties ar saviem “pret” balsojumiem pret “par” balsojumiem, gluži kā hokeja mačā, un draud, – ja “neuzvarēšot”, tad krievu valoda kļūšot par otru valsts valodu. Vai tad? Nu, pieņemsim, 100 000 vai 200 000 latviešu uz referendumu aizies un tajā nobalsos “pret”, bet krievvalodīgo un viņu līdzskrējēju aizies kādi, nu, teiksim, 400 000, vai tas var būt juridisks pamats krievu valodas kā otras valsts valodas ieviešanai? Nevar būt! Taču tad tuvu miljonam vēlētāju būs parādījuši savu…
    KO parādījuši? Vai savu vienaldzību par to, cik būs valsts valodas: viena vai divas? Nē taču, jo viņi nebūs atbalstījuši krievu valodu kā otru valsts valodu, jo tikai puse no visiem vēlētājiem, nobalsojot par krievu valodu kā otru valsts valodu, var to juridiski/tiesiski panākt. Šiem mīta veidotājiem par latviešu valodas statusa apdraudējumu ir vajadzīgs kaut kas cits, un proti, tautas masu atbalsts viņu aicinājumam balsot “pret”. Tas parādīs, ka Saeima/valdība un tauta ir vienota un turpinās iestāties par sabiedrības saliedēšanu uz latviešu valodas bāzes, turpinās integrēt padomju kolonistus (sauktus par ne-pilsoņiem vai Latvijas “pastāvīgajiem iedzīvotājiem”) un piešķirt viņiem LR pavalstniecību. Un pie kā tas viss novedīs? Pie tā, ka okupācijas un kolonizācijas sekas būs nevis likvidētas, bet leģitimētas – padarītas par tiesiskām. Padomju kolonistu un patiešām vienaldzīgo – bijušo kolaboracionistu un viņu pēcteču – skaits būs līdzīgs to skaitam, kas patiešām ir latvieši, bez tam visiem būs “likumīgi” piešķirta LR pavalstniecība. Kāds būs paredzamais rezultāts? Latvijā neizbēgami izveidosies divkopienu valsts, ar divām valsts valodām, un pilsoņu kara izcelšanās gadījumā to uzskatīs par valsts iekšēju lietu, jo savā starpā taču cīnīsies valsts pavalstnieki, nevis pavalstnieki pret svešu etnisku kopu, kas šeit ir iebraukusi okupācijas laikā no PSRS kā šīs zemes kolonizētāji.
    Redziet, tie, kas strādā ar okupācijas seku leģitimācijas mērķi, vienmēr ir izmantojuši saukli “krievi nāk, apvienosimies pret viņiem”, lai panāktu tautas atbalstu, bet tā vienmēr ir izrādījusies krāpšana, jo viņi cīnās nevis pret krievvalodīgajiem padomju kolonistiem, bet gan par viņiem. Kādēļ? Pirmkārt tādēļ, ka kopā ar okupantiem padomju laikā dalīja varu Latvijā un par viņiem vēl aizvien glabājas dosjē Krievijas specdienestu seifos; otrkārt tādēļ, ka privatizācijas dēļ, kuru viņi īstenoja, valsts kapitāli ir nonākuši viņu rokās. un ar tiem viņiem ir vara, arī politiskā vara, un padomju kolonisti ir tas spēks, kas viņus pasargā no šīs varas zaudēšanas. Viņi negrib, lai padomju kolonisti atgrieztos savā dzimtenē vai dotos uz citām zemēm, “kur piena un medus upes tek”, jo viņiem šie kolonisti ir vajadzīgi šeit, lai apdraudētu latviešus un viņi varētu pasniegt sevi kā šī apdraudējuma novērsējus, kas gan ir īsta krāpšana, jo tieši viņi ir tie, kas šo apdraudējumu uztur un uzkurina.
    Tas nu īsumā būtu viss. Kampaņu par balsojumu “pret”, ko tagad ir uzsākuši tie, kas faktiski ir “par” divkopienu valsti (kas atbilst Krievijas interesēm, jo tā pašreizējā situācijā vienkārši grib “iekonservēt” jau panākto Latvijas pārkrievošanu padomju laikā), latviešiem nav jāatbalsta! Ar to mēs parādīsim, ka negribam Latvijā divkopienu valsti, un ka vienīgais efektīvais, tiesiskais risinājums ir dekolonizācija, kā arī naturalizācijas pārtraukšana un tās pasludināšana par tikpat nelikumīgu, kāda bija šīs valsts atjaunošana, jo šī valsts nav atjaunotā Latvijas Republika. Nekādas citas iedomātas cīņas vispār nav svarīgas, tās kalpo tikai šīs kroplās valsts mūža pagarināšanai. Šī valsts nav Latvijas Republika, bet gan bijušās LPSR tiesiskā un morālā mantiniece.

  9. Modris Slava saka:

    ĪSTĀ ATBILDE UZ REFERENDUMU PAR KRIEVU VALODU VAR BŪT TIKAI VIENA – DEKOLONIZĀCIJA, NEVIS “PRET” BALSOJUMS
    Modris Slava

    Mūsu piedalīšanās referendumā nevar samazināt to balsu skaitu, kas balsos par krievu valodu, tieši otrādi – palielinās to, jo jebkurš, kas būs balsojis “par” varēs ticami melot, ka ir balsojis “pret”, un tas visvairāk attiecas uz kangariem no pašu latviešu vidus. Ja mēs solidāri boikotēsim šo referendumu, tad būtiski samazināsim balsu skaitu “par” kaut vai tādēļ, ka viņš savā pasē nesīs zīmogu par savu nodevību. Bailes tikt atklātam viņu atturēs piedalīties referendumā un balsot “par”.
    Par krieviem, kas, dabiski, atbalstīs krievu valodu kā otro valsts valodu, jāsaka, ka viņu rīcība ir pierādījums tam, ka naturalizācija Latvijā ir izgāzusies, un krievi netaisās veidot šeit savu dubultidentitāti, paralēlo latvisko identitāti, kas ir viņu pienākums nacionālā valstī. Ja viņi to nevēlas, tad argumentu pret dekolonizāciju vairs nepastāv. Viņi ir svešas tautas daļa, kas ir ieradusies svešas valsts teritorijā agresīvas okupācijas un zemes kolonizēšanas dēļ, kas ir starptautisks noziegums, un šeit vairs nav nekāda attaisnojuma – arī noilguma ne, jo tā bija genocīda sastāvdaļa, kurai noilguma nav.
    Īstenībā tas “pret” balsojums no latviešu puses būtu tikai mēģinājums turpināt to pašu idiotisko, prettiesisko naturalizācijas politiku, ko līdz šim ir īstenojuši “Latvijas Ceļa” būvētās valsts turpinātāji. Kādēļ viņi to dara? Tādēļ, ka baidās no latviešu tautas, tādēļ, ka viņiem ir nepieciešams sabiedrotais, ka viņus aizstāvētu pret latviešu tautas dusmām – par krāpšanu un zagšanu, par latviešu pazemošanu. Un šis viņu sabiedrotais ir tieši padomju kolonistu masa. Patiesībā viņi nevis cīnās pret to, nevis dara visu, lai kolonistus atgrieztu dzimtenē, bet tieši otrādi – visvisādi gan ideoloģiski, gan politiski, gan jebkādos citos veidos palīdz viņiem. Arī šis aicinājums piedalīties kolonistu rīkotajā referendumā faktiski ir palīdzība viņiem. Viņi tagad varēs uzrādīt pāris paraugkolonistus, kuri bazūnēs, ka kopā ar latviešiem ir balsojuši “pret”, tāpat kā barikāžu laikā bija daži atsevišķi eksemplāri, kas atradās uz tām, un šos dažus tad pasniegs kā “daudzus”, kaut arī viņi būs vai uz vienas rokas pirkstiem skaitīti.
    Šis aicinājums piedalīties referendumā par krievu valodu ir aicinājums turpināt naturalizāciju uz latviešu valodas pamatiem, nevis atteikties no tās un uzlūkot šo padomju kolonistu soli kā nelojalitātes pierādījumu LR. Un tā ir jaun-pavalstnieku – bijušo padomju kolonistu nelojalitāte, kas parāda, ka ar latviešu valodas un dažu vēstures faktu paviršu iemācīšanu lojalitāte nav panākama un LR pavalstniecība viņiem ir piešķirta nepamatoti. Ja turpināsies naturalizācija (vēl ir palikuši 14% t. s. nepilsoņu, ap 300 000 cilvēku bez LR pavalstniecības), tad spēku samērs Latvijā, kurā pašlaik ir ap 60% latviešu ar pavalstnieku tiesībām, vairs nebūs par labu latviešiem, un šādi un tamlīdzīgi nelojāli referendumi, iespējams, būs sekmīgi, un tad LR beigs pastāvēt un latviešu tauta zaudēs savu zemi ne tikai de facto, bet arī de juris. Lūk, pie kā ir novedusi latviešu lojalitāte saviem padomju laika kungiem – kangariem.
    Partija “Visu Latvijai”, kas bija cerīgs sākums jaunai latviešu tautas atmodai, diemžēl, tagad ir iekļuvusi lamatās, jo koalīcijas līgums tai ir sasaistījis rokas. Tā kā valdošās partijas koalīcijas iekšienē nolēma izvērst kampaņu par piedalīšanos referendumā, balsojot “pret” (kas nozīmē naturalizācijas turpināšanu un pat forsēšanu), tad tai vajadzēja pievienoties vairākumam. Lai tomēr “mazgātu rokas nevainībā”, tā iesniedza prasību Satversmes Tiesā par referenduma novērtēšanu. Pēc tam tā teica, ka ir izdarījusi visu iespējamo, lai referendumu novērstu, un tagad visiem esot jāiet balsot. Es domāju, ka nav gan izdarījusi visu iespējamo, jo referendums izčākstētu, vēl vairāk – dotu pozitīvu rezultātu, ja latvieši to boikotētu un vēl izmantotu to kā argumentu dekolonizācijai. Tikai idiots to nespēj saprast. Un tas nozīmē, ka tik cerīga VL nemaz nav, katrā ziņā tā ļoti daudzos ir izsaukusi vilšanos.
    Mums ir jāboikotē šis referendums – tas ir krievu referendums par krievu valodu, un latvieši, tajā piedaloties, nekādi nespēj padarīt latviešu valodas pozīcijas stiprākas valstī, kurā de facto – okupācijas un kolonizācijas seku dēļ – jau pastāv divvalodība. Mums ir jāvienojas uz boikota, un nevis uz piedalīšanās pamata! Kas piedalīsies šajā referendumā, faktiski būs parādījis un pierādījis savu nelojalitāti Latvijas Republikai – īstajai Latvijas Republikai.

  10. vēsture saka:

    Parādās latviešu aicinājums iet un balsot, bet ne – Grantiņš atkal noliek savu kluci. Apzināti melojot un tādējādi novēršot uzmanību no saviem maizes tēviem Maskavā.
    Linard, tavs drauģelis Lindermanis ir sīkums salīdzinājumā ar tām nelietībām ko Tu izdari pret latviešu tautu !

  11. vēsturnieks saka:

    vēsture – šis ir dzeltenais latvietis,droši vien no Sēlijas,ulmanis Sēlijā sadalīja zemi ebrejiem,bijuši pieci pagasti kur dzīvojuši tikai ebreji.Pirms kara dota ziņa lai laižās,mājas esot nojaukuši,bet visiem tagad stāsta ka cēlušies no zviedriem,vāciešiem un citām tautām ar vairākkārt mainītiem uzvārdiem.LRTT šādus latviešvalodīgos reģistrē,bet ir arī daudz tādi krievvalodīgie kas nebrauc uz savu tēvzemi.Krievijā Rusi,Slāvi jau tūkstoš gadus cīnās ar krievalodīgajiem.
    Jaunjelgavā dzīvoja gandrīz tikai ebreji,nav bijis pilsēteles nosaukums kur viens kliedzis – Jaunrīga.Palasiet ko rakstīja skolotāji Zālītis un Kriškāns 1800 beigu galā ceļojot pa Baltiju.

  12. annamarija saka:

    Vēsturei
    Aizvāc savu “kluci”! Ja nespēj lāgā izlasīt, ko kurš raksta, tad nemaucies virsū!
    ****
    MS jau pareizi runā. Tikai KĀ , vienkārši ignorējot referendumu, varam panākt to, ko es par visu vairāk vēlos?!

  13. Miervaldis saka:

    Diez VL kad būs pensijā, tad arī aicinās tautu?Atbilde – nē!Tādus pusloka lēcējus jaunā Latvijas vara nežēlos!

  14. Miervaldis saka:

    Paši augstākās padomes deputāti jau labi, nevar sūdzēties, bet viņi bija izdarijuši mūsu naidniekiem labu darbu, bet tagad dara labu Latviešu tautai!Ko tas nozīmē?Vai viņi ir labojušies?Nu būtībā pie viņiem nav ko labot, jo viņi ir labi vīri, visu cieņu viņiem!Vienīgais, kad viņi noticēja kādam, kurš saldi runāja Latviešu valodā, un pieļāva to, kad krievi šeit paliek par kungiem!Nu nevajag būt tik ļoti lieliem ideālistiem, jo kāds to var izmantot!Es nevainoju šos vīrus, taču vienīgais ko varu viņiem pārmest, ir viņu nenormālais ideālisms!Nē nu iedālisms ir laba lieta, bet saprāta robežās!Nav jāuzticās tiem, kuri sevi atklāti sevi dēvē par nacionālistiem, bez redzamiem darbiem!Nu nav ļauni šie vīri, taču okupācijas vara paspēja izvedot savu stratēģiju, lai krievu okupanti seit saglabātu savu valdošo stāvokli!Būtībā viss tas, ir viņu stratēģija!Bet no otras puses, varbūt šie vīri nekādi muļķi nav, viņi vienkārši neapzinājās stāvokli, nu un okupācijas vara to izmantoja!Nu krieviņam dibentiņu taču vajag pabučot!Es nezinu, kurš tas bija par cilvēku, kas par rāpuli, bet man pat bail iedomāties, ko Latvju tauta izdarīs ar šo nelieti!Nu bet savas valsts nodošana, un kalpošana okupācijas varai ir vislielākā nelietība, kas vispār var būt!Viņu vajag apliet ar verdošu eļļu, un un ko Latvieši izdarīs?Nu lasi lasi nezināmais nelieti, un baidies!Mūsu drošības dienests “ugunskrusts” tevi sameklēs jebkurā pasaules malā, takā samierinies!Mums visiem kādreiz jāmirst, un tev visvairāk!Tu būsi kā kaujamais lops, aceries to!Aceries un iegaumē!nu un ko es vēl varu pateikt?Visu cieņu šiem valstvīriem, un cerams, kad ja viņi aradīsies saemā, viņi nebaros tos okupantus, bet gan padzīs ar mietu!

  15. Ivanovs saka:

    V.A.Istarhovs,skandaliozās grāmatas autors,,Udar Ruskih Bogov,,-video
    http;//pandoraopen.ru/2012-02-01/razgovor-o-pravde-vladimir-istarhov/

  16. TIEŠĀM ĪSTAIS AG saka:

    LIEKUĻI, JA BŪTU SAVULAIK VEIKUŠI DEKOLONIZĀCIJU, TAGAD ŠĪ REFERDNUMA NEBŪTU!

  17. Lai apmelotu un izplatītu dezinformāciju t.s padomju laikā bija “lasītāji”, “klausītāji” vai “skatītāji”. Tagad Tautas Tribunālā uzradies “no malas” .

  18. agešins saka:

    Tajā laikā bija 3 izplatītāji dezinformāciju,tagad tas jau ir vismaz kvadrātā vai kubā.No malas-tas jau ir īpašs eksemplārs,ko mēs lūdzam viņš vienmēr laipni pakalpo.

  19. Miervaldis saka:

    “vēsture” vai “vēsturniek” – nu un kur tu tos arhīvus atradi?Kad tik ne savos murgos!

  20. Miervaldis saka:

    Es tev Godmani visu seju sasitīšu, un sasitīšu tā, kad tava māte tevi neatpazīs, tu neko redzēt nevarēsi, un zagt no Latviešu tautas nevarēsi!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *