J. Zīverts. Ir jau par ko pasaulei brīnīties

IMGP0914Kādreiz dziedājām: latvieši mēs visi esam un to smago krievu jūgu nesam… .

Kādu jūgu latvieši cenšas uzvelt sev uz kakla šodien ?

Vai bez jūga nevar ?

Acīm redzot nevar. Esam tik zemu noliekušies, ka vairs nav iespējams piecelties !

Vai tiešām nav iespējams piecelties ?

Neticu, vajag tikai gribēt un lai gribētu, vajag zināt un saprast, kas notiek Latvijā !
Noklausoties mūsu “valstsvīru” Jaungada uzrunu savārstījumu, ir tikai viens secinājums:- nevienam viņu teiktajam vārdam nav seguma.

Šo runu ūdentiņš aiztecēja pa kanalizācijas caurulēm burbuļodams aizmirstībā ! J. Domburs savā šova gadiem jautā, kas notiek Latvijā, un es viņam katru reizi atbildēju:- bardaks, Jāni, bardaks, bet viņš mani nedzirdēja un katru reizi atkārtoja šo jautājumu.

Ir dzirdēts, ka uz kuģiem iekārtoti cietumi, kara laikā lazaretes, viesnīcas, pat bordeļi… . Uz šī grimstošā kuģa iekārtota “psihene”, ar nosaukumu Latvija. Stūres mājā “stūrmaņi” cīnās un kaujas gar stūres ratu, kurš vadīs šo plostu. Zemākā klājā pakalpiņu un pielīdēju armija rīko šovus ar slavinošām dziesmām “stūrmaņiem”, avīžu skribenti nebeidz skribelēt par šo “stūrmaņu” sasniegumiem šā kuģa vadīšanā.

Nu, un apakšējie klaji jau sen mirkst smirdošajā sateču ūdenī.

Daļa jau sen apslīkusi, daļa vēl rīstās šajā duļķī, bet vēl daļa paspējuši izķepuroties un aizpeldēt uz tīrākiem krastiem. Vai labāk laisties lapās, nekā mēģināt glābt šo grimstošo kuģi ? Domāju, skaidri redzams kas vainīgs pie šīs katastrofas, ja ne paši, gan slīkstošie, gan “dezertieri”!

Tā, lūk.

V.Dombrovskis-šimpanzeJā, protams, tiek jau pasviesti “glābšanas riņķi”, bet tie lielākoties pildīti tukšu solījumu “smiltīm”. Un ko pasaule ? Pasaule brīnās par mūsu “stūrmaņu” augsto profesionalitāti aizlaist pa burbuli kādreiz tik labo “kuģi”, kaut arī bija padomju.

FOTO: Šī te karikatūriskā “figūra” sevi uzskata par premjeru esam. “Viņa sarakstīto grāmatu, par finanšu krīzes pārvarēšanu, izmanto Vācijas, Francijas, Anglijas u.c. augstskolās.” Bet ja nopietni, tad šī karikatūra(V.Dumbrovskis) ir ielikta no attiecīgajiem noziedzīgajiem grupējumiem, lai pilnīgi sagrautu Latviju.

FOTO NOSAUKUMS: “KAPTEINIS HUJENTOVS”

Nu, un paši “stūrmaņi” ?

Padlaiku augsti “profiņi” smadzeņu čakarēšanā !
Nu pietiks !

Jautājums paliek atklāts:- kam izdevīgi, lai šo kuģi “Latvija” aizlaistu pa burbuli ?

Kur ir tā “spalvainā roka”, austrumos vai rietumos ?

Vai Latvijā vēl ir īsti vīri ?  Esmu pārliecināts, ka ir ! Viņi tikai kā zemdegas kvēl un izlauzīsies kad pienāks laiks !

Ar cerībām, Jānis Zīverts.

P.S. Kuru no šiem “stūrmaņiem” izcelt vairāk, vai mazāk ? Visi viņi pārmetami pāri kuģa malai, (hai)zivīm par barību.

Nodevējiem var būt tikai viens soda mērs- karātavas !

29.01.12

You may also like...

5 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    Nu ja runa iet PAR KUĢIEM ,tad man pirmajam dodiet vārdu!
    Lai arī viss ZĪVERTA KUNGA aprakstītais ir DRAUSMĪGS,BET PATIESS MŪSU PAŠREIZĒJĀS VALSTISKĀS SITUĀCIJAS NOVĒRTĒJUMS!
    tĀPĒC
    SANĀKSIM UZ VISLATVIJAS SAPULCI,4.MAIJĀ,RĪGĀ PL 12 OS UN PATEIKSIM VIŅIEM -LAIKS IR ATBILDĒT TAUTAS PRIEKŠĀ PAR ,,SASTRĀDĀTO ,,
    Latvijas Glābšanas Komisija

  2. annamarija saka:

    Eduards regulāri aicina 4. maijā 12.00 sanākt. Šķiet, esmu palaidusi garām KUR… Un vēl. Ja aicinājums ir tikai šai vietnē, tad maz izredzu, ka daudzi sanāks…

  3. Eduards Lunis saka:

    ANNAMARIJ-MĪĻĀ!SANĀKSIM TUR KUR PARASTI,KUR 21 GADU ATPAKAĻ! APSOLU ,KA PĒC SAIETA VAIRS NEBŪS JĀSŪDZĀS -VISU VALSTĪ SAKĀRTOSIM UZREIZ!

  4. annamarija saka:

    Vai tas KUR PARASTI ir Daugavmala? Vai tad nav vienkāršāk ik reiz nosaukt arī vietu?

  5. Edgars Dambītis saka:

    Noklausoties šodien ST priekšsēdi Kūtri skaidri redzams atbalsts okupantiem un ieklīdeņiem,jo viņš tos nosauc par tautas daļu kura drīkst izteikt savas noziedzīgās tiesibas.Arī Abrenes atdošanā satversmes tiesa izdarīja noziegumu pret latviešu tautu un valsti.Vispār viņa teiktajā bija milzīga demagoģija un palalpiņa dvēsele.Par raidījumu Krustpunktā š.g 30.janvārī.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *