Satversmas Tiesa ? Nē, noziedznieku banda

Satversmes TiesaMIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTA

FOTO: 4 maija kliķes Satversmes Tiesa

ST ir nekas vairāk kā noziedznieku banda.

Tā pieņem SPRIEDUMUS, kuri Latvijai un latviešu tautai ir iznīcinoši. Tas arī notika šoreiz, kad tika lemts par krievu valodas  virskundzību.

No ST puses tika atbalstīts šis antikonstitucionālais pasākums.

Ar pilnīgu pārliecību var sacīt, ka Kūtris (Ivan Abramovič Kutŗis) pieķēzīja bikses pēc sarunas ar pagrīdes čekistiem. Paskatoties uz šīs klaunādes teātra aktieri Kūtri, kurš šajā lugā “spēlē” žurku, pat fiziski var sajust mēslu smaku.

Un arī ārēji šis krievžīdu čekistu ieliktenis atgādina žurku.

Šī cilvēka garīgās pasaules dvēseliskā ESĪBA atspoguļojas viņa fiziskajā ķermenī.

Paskaties, lasītāj, uz šodienas politiķiem, un gandrīz visos tu saskatīsi ļoti, ļoti izteiktu līdzību ar kādu dzīvnieku. Tāpēc arī viss, kas notiek šodienas Latvijā, ir absurds, kas tiek vērsts uz latviešu tautas iznīcināšanu. Šīs dzīvniekveidīgās amorālās kreatūras, ar “augstāko instanču” palīdzību, tiek iebīdītas ļoti svarīgos amatos, lai ar viņu palīdzību veiktu noziegumus pret latviešiem ar it kā latviešu rokām.

Ar augstākajām instancēm ir jāsaprot krievžīdiskais Cionisms, kas ir nekas cits, kā Antikrists.

Antikrista-cionistu galvenie bosi Latvijā ir A. Borovkovs, I. Godmanis un A. Kleckins. Šie žīdi-cionisti ir sev pakļāvuši visu Latviju. Neviens bez šo čekistu* ziņas nedrīkst uzsākt pilnīgi neko. Viņi, šī “troika”, ir arī pagrīdes KP politbiroja vadītāji. Savukārt: šis “politbirojs” ir nokomplektēts ar bijušajiem kompartijas nomenklatūras darbiniekiem, sākot no Brigmaņa, Endziņa, Gorbunova, un beidzot ar Urbanociču, Paideru un 95 citiem. Īstenībā, šiem komunistiskajiem izdzimteņiem, Brigmanim & Co nav nekas kopīgs ar latviešu tautu un Latviju, jo viņi ir pieņēmuši SĀTANISMA mācību un tādejādi kalpo Antikristam.

Jūdaisms- komunisms= Antikrists.

Satversmes surogātiFOTO: Noziedznieku varza, kura sevi dēvē par ST, un viens no šiem sevi uzskata pat par prezidentu… .

FOTO NOSAUKUMS:“ORVELA SĀDŽAS IEMĪTNIEKI”

Šie noziedznieki ir pelnījuši, lai viņus NOLĀD.

Latvieti !– nebaidies nolādēt šos zvērus- asinssuņus ! Tas nav GRĒKS, bet gan SVĒTĪGS darbs. Viņu nolādēšana atņem viņiem garīgo enerģiju un mazina viņu ietekmi.
Bet atgriezīsimies pie nožēlojamā ST priekšsēdētāja klauna Kūtra (Ivana Abramoviča).

Lasiet, ko saka Kūtris (11.01.12)pēc Ziemeles un Levita izskaidrojumiem par referendumu: referendumu var apturēt.

Un ko pēc izsaukšanas “uz tēju” pie Borovkova un Godmaņa(20.01.20): Referenduma jautājumu vajadzēja risināt ātrāk un nepadarīt ST par ugunsdzēsēju.

Tie ir pilnīgi pretēji domas izteikšanas veidi.

Tā teikt: no divām dažādām operām.

Rodas iespaids, ka to sacījuši divi dažādi cilvēki. Protams, ka pēc sarunas ar Godmaņa un Borovkava “šaiku”, Kūtra “būtība” tika pārmīcīta.
Vai tādu ākstu var uzskatīt par vīrieti ?

Protams, ka nē.

Viņš ir nožēlojams kastrāts bez vīrišķo harmonu iedarbības uz drosmi- vīrišķības izpausmi.
Savā spārnoti- debīlajā izteikumā par ugunsdzēsēju, Kūtris nostājās pret ST kodolu, kā izsakās pats prezidents.

Visu cilvēku apziņā ST tieši ir ugunsdzēsēji. Viņiem ir jābūt tiem, kuri noslāpē nejēdzīgi izcēlušos “ugunsgrēku”.

Bet ko gan citu var gaidīt no šīs noziedznieku varzas, kura iznīcina tautu, par to vēl saņemot ārprāta algu.

Kad skatās uz šīm stulbi trulajām fizionomijām…,rodas vienīgi pretīgi riebīga vērmeļu garša mutē… .

aija_brantaNu nav viņi cēlušies no mērkaķa, viņi ir mērkaķi.

FOTO: Noziedzniece, kurai acis šaudījās kā žurkai, kad tika nolasīts ST antilatviskais spriedums.

Noskatieties vēlreiz klipu, kur Branta paziņo ST spriedumu, un pavērojiet, kā “šaudās” Brantas acis, kuras ne reizi nepaskatījās uz tautu.

Tās ir izteiktas žurku acis.

Kūtra acis un izskats pilnīgi atgādināja šo pagrīdes kustoni.

21.01.12

* Borovkovs, Godmanis, Kleckins= komunisti, augstas pakāpes čekas oficieri, slepkavas un Krievijas izlūkdienesta darbinieki.

Par šo izdzimteņu bandu Lato Lapsa ir pateicis vienreizējus “vārdus”: http://www.delfi.lv/news/comment/comment/lato-lapsa-dazi-naivi-jautajumi-par-referendumu-un-tamlidzigi.d?id=42061780

RUNĀSIM PAR/AR ŠIEM NOZIEDZNIEKIEM VIŅIEM SAPROTAMĀ VALODĀ.

grauzējsžurkpurnsŽurkacisNekautrēsimies šos latviešu tautas padibenes un noziedzniekus pret cilvēci saukt īstajos vārdos.

Pirmais foto atgādina grauzēju- žurku dzimtas pārstāvi. Šī dzīvnieka(Kūtra) īpašības izpaužas viņa darbos un ķermeņa kustībās. Viņš spēj darīt tikai un vienīgi ļaunu, jo žurkas ir pagrīdes un nakts iemītnieki.

Otrais foto atgādina zvērīgu plēsoņu no žurku dzimtas. Tāds arī viņš ir, kalpojot Krievijas čekistu varzai, un slepkavojot latviešus.

Trešajā foto ir redzams eksemplārs ar izteiktu žurkas skatienu. Viņa tēvs dažas dienas pirms nāves, asaru pilnām acīm, sacīja:”Esmu izaudzinājis savā azotē kangaru”. Pats šis žurkacis pēcAtmodas laikā sacīja:“Tāda Zemessardze mums nav vajadzīga, jo ir bīstama valdībai”.

Un- šis žurkacis ar cionistu palīdzību iznīcināja nacionālo Zemessardzi.

You may also like...

28 komentāru

  1. annamarija saka:

    Drīz pēc procentu barjeras noteikšanas Vēlēšanu likumā vērsos ST ar prasību novērst prettiesisko normu. (Satversmē tāda nav paredzēta un kropļo Satversmē noteikto proporcionalitāti.) Un ziniet, ko man atbildēja ENDZIŅŠ, toreizējais ST priekšsēdētājs? Nē, viņš neapgalvoja, ko norma nav pretrunā ar Satversmi. Viņš paskaidroja, ka procentu barjera ieviesta lietderīguma dēļ. Tiesa atzīst, ka lietderīguma dēļ var rīkoties prettiesiski! Nonsens! Secinājums? Šī institūcija nestāv, nekad nav stāvējusi Satversmes sardzē. Visos latviešu tautai vitāli svarīgos gadījumos tā pieņēmusi lēmumus, kas izsit pamatu no kājapakšas. Arī šoreiz.

  2. LS saka:

    Tur jau spiedienu izdarīja sarkanais pidriķis endziņš un Rīgas pils nolādētais mērglis. Odzu midzenis ST jau nodevību izdarīja ari ar latviešu Abreni, kad pakļāvās taukmūļiem rukša bandai un cionistu rozenkroicietei Klukstei. Vai tiešām viņi tagad un toreiz izlikās tik debili, ka nezin latvju tautas pamatvērtības ? Nedomāju gan , bet tikai ka ir Latvijas nodevēji un nodod savu valsti un tautu. Šo nodevību izjutu ari uz savas ādas , kas prasīju atmaskot cekas spiegus, kas izspiegoja manu gimeni un saņēmu atteikumu. Tas notika mēsla endziņa laikā kopā ar savu vietnieku švaukstu apsīti.
    Interesanti , ka nodevēju banda veselu nedeļu vilka laiku VL pieprasījumam . Laikam jau vel strādāja pat virsstundas , lai no murgiem atmostos un izvemtu spļāvienu latvju tautas sejā. Bet kādas miljonāru fanstastiskas algas ir šiem viepļiem, ka pensionāriem atkritumu kastē meklējot tur azaidu pat sapņos neienāks prātā.
    Visi uz referendumu ar Nē okupantu valodai.

  3. burvis saka:

    aivars borovkovs cilvēkiem bija izdarījis tik daudz ļauna, ka aivaru borovkovu jau vienreiz sodīja pats Dievs. Atcerieties to gadījumu netālu no Cēsīm, kur viņš ar mašīnu iebrauca grāvī un zaudēja bērnu. Piecu minūšu laikā viņš visvarenais nespēja neko palīdzēt un uz viņa sievas rokām ar trubu ietriektu vēderā mira viņa paša bērns. Lūk, tā Dievs soda. Tā kā aivars borovkovs un viņa necilvēcīgā ģimene turpina cilvēkiem darīt ļaunumu, tad noliksim svecīti, lai Dievs vēlreiz kārtīgi soda aivaru borovkovu, viņa dēlu andri, viņa vedeklu anitu (kas ļoti apšaubāmā veidā ieguva Oskara Kalpaka dzimtās mājas), viņa mazmeitu elizabeti.

  4. doma saka:

    Diemžēl Latvijas Republikas Satversmes tiesā vārdi tiesiskums, godīgums, taisnīgums nekad nav eksistējuši. Eksistē vai man ir izdevīgi vai nē. Kādu labumu es iegūšu un vai es necietīšu. Kādreiz uzplaiksnī intervijās taisnīguma karogs, bet tas uz īsu brīdi. Un tad izrādās, ka tiesnesim gribējies kādam atriebties jeb vienkārši uz mirklīti pamodusies sirdsapziņa. Tiem kam sirdsapziņa bija vai nu nomesti ar slimību pieburšanu vai iedzīti kapā. Cilvēkiem jāspēj apvienoties pret šiem enerģiju nosūkšanas vampīriem.

  5. tiesa saka:

    Vai tagad esiet apjēguši ka briesmīgāka okupācija uz šīs zemes vēl nav bijusi,(sarkana un balta krāsa nedrīgst būt kopā,jābūt divām citām krāsām vai arī trešajai krāsai klāt.Kur ir sarkana ar baltu,tur vairs pamattauta nedzīvo).Drāniņas plivinātāji nebija Balti un to viņi zināja kas būs jau sen pirms 17 padsmitā gada.

  6. Eduards saka:

    Pietiek VIŅUS kritize’t un nosodīt!
    Pēdējais laiks atstumt no varas un saukt pie ATBILDĪBAS!
    TĀPĒC-SANĀKSIM UZ VISLATVIJAS SAPULCI Š.G. 4.MAIJĀ PL.12-OS UN NOSAUKSIM VISUS TOS,KURI IR GRĀVUŠI UN GRAUJ MŪS UN LATVIJU-IZVEIDOSIM TAUTAS VĒLĒTU KOMISIJU,KURA VADĪS VALSTI,KAMĒR TIKS IEVĒLĒTA LIKUMĪGA VARA!
    lATVIJAS GLĀBŠANAS KOMISIJA.

  7. AG saka:

    Apturēšana neko nebūtu devusi, referendums tāpat notiktu, vajadzēja to pasludināt par pretlikumīgu, bet tam diemžēl trūka juridiska pamata, un tur neviens cits kā mūsu deputāti ir vainīgi!

  8. Haris saka:

    Vai patiešām pirmo reizi ko tik sakarīgu saka AG ? NETICAMI. Laikam jau tas ir viltvārdis , jo viņš tau parakstās, ka AG īstais.

  9. Jautājums neīstam AG saka:

    Vai tas nav juridisks pamats , ka valsts valoda ir latviešu valoda ? Kas viltvārdim AG skaitās pamatvērības , ko nedrīkst mainīt ?

  10. annamarija saka:

    Rejnikam fotogrāfijā glūnīgs vilka skatiens…

  11. Miervaldis saka:

    Tad nu tā!Lai esiet jūs nolādētas, jūs izdzimušās žurkas (satversmes tiesa!), esiet nolādēti kurpes bučojot , un dibenus Putinam un Medjējevam, bet vēl jo vairāk, to darotpašu mājās – Urbanovičam un Godmanim!

    Gan Putins zin, kā satversmes tiesa Godmanim pakaļu smuki bučo!

  12. AG saka:

    Ir jāieraksta, kādus pantus vispār Satversmē nedrīkst mainīt un punkts! Šobrīd tādu nav!

  13. žurcis saka:

    Piedot varot visu,bet uzvārdus aizmirst nekad.

  14. Pjanka saka:

    Vai šo te murgojumu atkal uzrakstījis Herr L.Granting? Tik tiešām, vai nevarētu pacensties padomāt ar galvu, nevis visus kangarus nosaukt par žurkām un Maskavas ielikteņiem. Tak nebija juridisks pamats aizliegt referendumu, bet PARAKSTU VĀKŠANU, kuru veica noziedznieks un nepilsonis gan vajadzēja aizliegt!

  15. Prettiesiska rīcība nerada tiesisku risinājumu.Referendums balstīts uz prettiesisku rīcību.

  16. Pjanka saka:

    Aivar, režīms pats sevi nepasludinās par prettiesisku. Ja jau režīms atļāva parakstu vākšanu un mudina iet uz referendumu, tad nebūtu loģiski, ka režīma sastāvdaļas, šai gadījumā, tiesu vara atzītu režīma neleģitimitāti.

  17. Režīms jānomaina. Par to lasīt >www.na-apvieniba.lv

  18. AG saka:

    Dzintars ir svēts pidaram Krustiņam un Linardiņam arī!

  19. Opis saka:

    Tad, kad Grantiņam nokritīs mīlestības rozā brilles, tad mums ir cerības, iespējams, uz kādu skarbāku rakstu par VL!?

  20. info saka:

    Viens no apsūdzības punktiem pret 4. maija politmafijas režīmu: Saskaņā ar ziņojumu 2011./2012.mācību gada sākumā nevienā izglītības iestādē mācībām nebija reģistrēti aptuveni 11 000 bērnu.

  21. pilsonis saka:

    Nekur neesmu lasījis vai dzirdējis, ka VL runātu vai kaut solītu sākt okupacijas seku likvidaciju!Pat tagad, ja tauta referendumā būs sakustējusies, arī ne vārda VL nerunā, bet gan vienojas ar SC!

  22. AG saka:

    Kā viņi var par to runāt, tad tak viņi nebūs valdībā un Saeimā!

  23. Miervaldis saka:

    Paklau AG, tu beigsi vienreiz rakstīt jēlības, ko?

  24. tante saka:

    Man domāt, ka tagad visi vicina dūres kabatā!!! Ko darija valdība, drošībnieki tad, kad tāds Lindermanis- nepilsonis noziedznieks, klaji naidīgs Latvijai tikko sāka bļaustīties?

  25. NIKS FONTS saka:

    Latviešu valoda, Latvijas suverenitāte un Satversme ir apdraudētas ar valodu (un jebkāda veida referendumu) plānošanu un rīkošanu:

    1. lieki tērēti vairāk nekā 1000 000 LVL,

    2. latviešiem pazemotiem jāiet uz referendumu, jātērē savs laiks un līdzekļi,

    3. jāpierāda atkārtoti Krievijai un Briselei, ka latvieši vēl ir dzīvi un pietiekamā skaitā LV teritorijā, kā nācija, neskatoties uz piekopto genocīdu pret to (piespiedu kārtā Latviju pametuši simti tūkstoši latviešu),

    4. latviešu tautu pazemo ne tikai krievvalodīgie, Brisele, Krievija, bet arī pašmāju varas turētāji – Vp, A.Bērziņš, Saeimas spīkere Āboltiņa, valdība Dombrovska vadībā, Saeimā esošās partijas un deputāti – neviens no minētiem neierosina tiesiski apturēt referendumu, kamēr Satversmes tiesa nav novērsusi pretrunas likumos attiecībā pret Satversmi, kādēļ referendums nebūtu nepieciešams – valsts varas turētāji APZINĀTI NOZIEDZĪGI ar referendumu liek uz risku Satversmi ar vienu valsts valodu, apdraud latviešu valodas pastāvēšanu nākotnē. Apturēt tiesiski referendumu iespējams, nekavējoties grozot, mainot likumdošanu, lai varētu, apstrīdot Saeimas, iestādes, faktisko rīcību plānojot referendumu, APL kārtībā Administratīvajā tiesā, jo ST nav kompetenta apturēt referenduma plānošanu. Saeimas faktisko rīcību ar pastāvošo likumdošanu nav iespējams pārsūdzēt Administratīvajā tiesā vai ST vispār – tā ir politiķu, kas attiecīgā brīdī ir Saeimā, DIKTATŪRA , jo tā ir politiska tieši politiķu, kas attiecīgā brīdī ievēlēti ir Saeimā, rīcība,

    5. valsts varas turētāji joprojām ir komunistu varas mantinieki, to partiju atzaru partijas un partiju veidojumi, koalīcija Saeimā, kas piekopj veco komunistu politiku, sarīdot Latvijā tautas, lai varētu šķelt sabiedrību, manipulēt ar to, paliekot pie varas, iztopot Krievijai un Briselei, kura sadarbojas ar Krieviju valodu jautājumā, izvirzot mērķi, lai krievu valoda būtu arī ES valoda, par ko vispirms liek maksāt Latvijai, pazemojot tās pamatnāciju – latviešus, liekot tērēt pāri 1000 000 LVL no valsts budžeta, ignorējot, necienot, LR Latvijas valsts pamatdokumentu Satversmi.

  26. Miervaldis saka:

    Mik Fond – sašķelt var tik vien tad, kad var kaut ko sašķelt!Mums Latvijā ir divkopienu sabiedrība, tā otrā ir okupantu protams.Nav vērts diskutēt ar šiem ieklīdeņiem, jāpaņem runga, un jāiztrenc šos utainos padomju laiku reliktus!

  27. Miervaldis saka:

    Cik es zinu, tad Satversmes tiesas priekšēdētāja nolasija spriedumu, un acis viņai zibeja kā žurkai!Nu bet ko var gaidīt no tādas draņķa maukas!šādus sūdus jau mūsu varturi ir attiecīgās vietās salikuši, lai viņi justos droši, protams!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *