Referendums ir noziegums pret Latviju

H-86-23 - KopieAtkal dažādi tiek „malts” par referendumu.

Ir jāpabrīnās par A. Balta secinājumiem, kur beigās pats viņos(secinājumos) saputrojas.

Šodien, kad pasaulē par tautu tiesībām un pienākumiem ir tik daudz Likumi sarakstīti, mums nav jāspriedelē, kas un kā būtu, ja būtu… . Par okupāciju un deokupāciju arī nekas nav jāgudro, jo tas viss ir ierakstīts starptautiskajos Likumos- Konvencijās.

Mums ir jāpieprasa, lai tas viss tiktu pildīts !

Komentētājs Garāmgājējs Baltam aizrāda, ka viņa viedoklis ir tāds pats kā Lindermanim. Balts pats arī priecājas, ka VDK savervētajam LC darbonim puslatvietim un alkoholiķim Panteļējevam esot tāds pats viedoklis. Krieviem Judinam un Loskutovam no VIENOTĪBAS arī ir tāds pats viedoklis. Krāpniekam un liekulim Zatleram arī. Bijušajam kompartijas sekretāram, Kalpaka pieminekļa iznīcinātājam, Brigmanim arī. Ušakovam un Urbanovičam arī.

Un, protams, Baltam arī !

Lindermanis, Ušakovs un Urbanovičs publiski atzīst, ka viņi zaudēs.

Tad kāpēc šis absurda teātris ir vajadzīgs ?

Tas ir vajadzīgs tiem, kuri grib veikt manipulācijas, lai gala rezultātā iznīcinātu latviešus un latviešu valodu. Ja aizliegs šo pretvalstisko referendumu, tad nebūs ar ko manipulēt. Visās svarīgākajās vietās ir salikti manipulatori. Latvieši, Kramiņš un Līgotns, atteicās manipulēt vēlēšanu rezultātus, viņus tūdaļ noslepkavoja Borovkova, Brigmaņa, Godmaņa un Kleckina pārstāvētais kriev-žīdiskais kantoris. Šie cilvēki, lai sasniegtu savus mērķus, slepkavo bez sirdsapziņas pārmetumiem. Nevienu slepkavu drošības iestādes nav notvērušas, jo tieši šīs iestādes, ar Reiniku un Kažociņu priekšgalā, veic šīs slepkavības.

Labs piemērs tam ir Heiņa Lāmas un arhibīskapa Gailīsa noslepkavošana, kur pat viens no šiem izdzimteņiem bija pazaudējis savu čekista apliecību.

Aivara Andersona komentārā izteiktais viedoklis atbilst veselajam saprātam, bet tie, kuri viņu nosoda ir stulbeņi vai provokatori.

Kā vieni tā arī otri ir nevēlami elementi.

LRTT atzīst vienīgi un tikai Tiesiskumu. Mums ir jāievēro Satversme un Starptautiskās konvencijas.

Tad, un tikai tad, mēs varēsim nostāties pretī provokatoriem un stulbeņiem.

4. maija kliķe ir destruktīvs antilatvisks veidojums, kurš pilnībā kalpo krievžīdiskajai Krievijas impērijai ar Putinu priekšgalā.

4.maija kliķe apzināti neveica dekolonizāciju, lai netiktu atjaunots Tiesiskums. Tieši viņi, bet ne Lindermanis, organizē šo antikonstitucionālo referendumu.

Referendums ir jāaizliedz, jo tas ir prettiesisks.

Ja noziedznieku veidotā ST pieļauj šo referendumu, tad mums ar sakostiem zobiem ir jāiet un jābalso pret.

Realitāte vienmēr ir jāievēro, jo pretējā gadījumā mēs darbojamies šīs falšās realitātes radītāju labā.

Vienreizēji objektīvi par šo tēmu ir izsacījusies deputāte Iveta Grigule.

Kaut mums Dievs dotu vairāk tādus cilvēkus.

Šeit pilnībā viņas teiktais:

Iveta GriguleŠo referendumu mums uzspieda!

Tā ir provokācija no to pilsoņu puses, kuri raujas pie varas, izmantodami visus līdzekļus, ieskaitot demagoģiju, un atsaukdamies uz falšu demokrātiju.

Augsti mācīti konstitucionālo tiesību eksperti, juristi norādījuši uz šīs akcijas prettiesiskumu, Valsts prezidents vērsis uzmanību, cik šis pasākums ir absurds pēc būtības, tas ir pat pielīdzināts balsojumam, kas vestu pretī Latvijas valsts izbeigšanai. Tas ir absolūti pašsaprotami, ka vienīgā Latvijas valsts valoda ir un tai vienmēr ir jābūt latviešu valodai. Tas ir tāpat kā elpot. Politikā var vienoties par dažādiem kompromisiem, bet ir lietas, par kurām nevar būt kompromisu, un valodas jautājums ir viens no tiem, tāpat kā valsts suverenitāte un teritorijas nedalāmība. Jo tikai Latvijā mēs varam kopt un attīstīt savu valodu, savu kultūru un tautu.

Tie ir meli, ka Latvijā uz līdztiesīgiem pamatiem iespējams pastāvēt divām valsts valodām. Nenovēršami, ka, pieņemot šādu plānu, mūsu zemi un tautu rusificēs un palēnām nonāks līdz krieviskai Latvijai, ne vairs latviskai, kā bija paredzējuši tie, kuri cēla šo valsti, un kā vēlas pašreizējais tautas vairākums. Ierosinātais referendums ir pilnīgā pretrunā mūsu Satversmes garam un būtībai.

Lai nākotnē neatkārtotos līdzīgas nejēdzības, ir pēc iespējas ātrāk jāpieņem Satversmes grozījumi, nosakot, ka negrozāmi ir panti par vienīgo valsts valodu, par teritorijas nedalāmību. Tā tam ir jāpaliek mūžīgi mūžos.

Es parakstīju Nacionālās apvienības sagatavoto pieteikumu Satversmes tiesai par referenduma atcelšanu kā neatbilstošu Satversmei, kā nelikumīgu. Nav pieļaujamas spekulācijas par demokrātiju, ko mēs it kā ievērojam. Tā ir pārprasta demokrātija. Var jau teikt, ka par vēlu, bet ir jāizmanto pilnīgi visas iespējas, kaut vai teorētiskas, lai novērstu nejēdzību, kas mums izmaksās vismaz divus miljonus latu. Zīmīgi, ka pretimstāvēšana atkal notiek vēsturiskās atceres barikāžu dienās. 30 deputātu pieteikums Satversmes tiesai par prettiesiska referenduma atcelšanu, ja vēlaties, ir vēl viena barikāde pret apdraudējumu latviešu valodai. Arī mums jālieto visi iespējamie līdzekļi, lai nostiprinātu Latvijā latviešu valodu. Protams, referendumā mēs pārliecinoši uzvarētu, taču tā būtu politiska uzvara, īslaicīgs gandarījums, kas nenozīmē, ka mūsu pretinieki liksies mierā un nealks pēc revanša. Jau tagad viņi apkopo spēkus jauniem referendumiem. Turpretī tad, ja tā būs tiesiska uzvara, tad ilgtermiņā liegtu un atņemtu vēlēšanos graut Latvijas valsti pašos pamatos. Tā būtu uzvara ar garantiju.

Bet, ja tiesa lems, ka referendums ir jārīko, tad visi būsim aktīvi un pildīsim savu pilsoņu pienākumu pret šo valsti, pret saviem bērniem un viņu tiesībām savā zemē runāt latviešu valodā. Tad mēs visi piedalīsimies referendumā, un mūsu balsojums būs – “PRET” krievu valodu kā otru valsts valodu!

http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=338997:pieteikums-satversmes-tiesai-k-vl-viena-barikde&catid=93:la-komentri&Itemid=295

18.01.12

You may also like...

34 komentāru

  1. Andris saka:

    Par to nevienam no jaunās paaudzes patriotiem nav šaubu! Tādēļ visiem, kas pieļāva pat diskusiju par šo tēmu ir jāatbild tiesas priekšā!

  2. annamarija saka:

    Latvijas pilsonība ir pārlieku viegli iegūstama, pat nopērkama, turklāt zatlera “plāns” okupācijas īstenotāju še dzimstošajiem bērniem piešķirt pilsonību automātiski ir vēl viens veids, kā stiprināt “okupācijas seku” pozīcijas.Neba velti ļindermanieši jau grābstās gar nākamo referendumu – automātisku pilsonības piešķiršanu visiem ne pilsoņiem.
    Iedibinot “nepilsoņu institūciju”, valstī apzināti bija atstāts “Trojas zirgs”, no kura nu lien laukā visi šobrīd ieraugāmie nodevīgie purni. Tas viss ir 4.maija noziedzīgās kliķes plānots un īstenots. Tagad arī: prezidents it kā objektīvi novērtē notiekošo, tomēr virza dokumentus uz Saeimu. Saeima noraida “prodžektu”, valdība piešķir līdzekļus! Murgs? Murgs! NA, kam mēs gribam ticēt, neko neatbild uz daudzajiem “kāpēc nevēršaties ST?”, līdz pēdējā brīdī tomēr vēršas ST… Lai man piedod labticīgie, taču man personīgi liekas, ka mūsu mīlētie dedzīgie puiši ir tādi paši konjunktūristi kā pārējie…

  3. AG saka:

    Referendumu netaisās aizliegt, bet tikai apturēt! Ja tas tomēr notiks, uz to nav jāiet – kā jau esmu skaidri paudis savu pozīciju!

  4. Eduards saka:

    Tiešām PILNI’BĀ IZSVĒRTS UN PAMATOTI IZVĒRTE’TS RAKSTS!
    BET TAS IR TIKAI -RAKSTS-VISS IR NOZIEDZNIEKU ,PROVOKATORU,KRETĪNU ROKĀS!NEBŪS LIKUMĪGĀS VIRZĪBAS!
    aICINĀM VISUS,KURI SAPROT,KA ŠIS MURGS LATVIJĀ NEDRĪKST TURPINĀTIES-UZ VISLATVIJAS SAPULCI! 4.MAIJĀ PL 12-OS -VECAJĀ VIETĀ.
    lATVIJAS GLĀBŠANAS KOMISIJA.

  5. ,,,,,, saka:

    Vai cenzūra arī šeit ienākusi???

  6. ,,,,,, saka:

    Gribetos pavaicāt .
    Gan tad še tai Latvijā sāks darboties tas tribunāls???
    Mēs jau sarī sākam domāt ,ka laikam jābrauc kurp acis rāda.
    Esat tak tik labi un sakiet tautai tak vienreiz ,ko darīsim???
    Citādi jau 2 gadus , te lasām tik vienus draudus un izrēķināšanos ar citādi domājošiem,
    Vai domājat ,ka tas izjātais vel kādreiz balsos par kaut kādiem tur sazin latviskām partijām.
    Nu tak esat realisti ,paskatiet kas notiek , 10 km aiz Rigas izbraucot jau ir cauri, nerunājot par 80 vai 100 tur vispār ir cauri.
    Turās brāši tie gudrinieki ,kas aizbraukuši un nu bļauj pilnās rīkles aiz stāra paslēpušies.

    Brauciet šurp un sāksim ko darīt !!!!!!!!

  7. mzgd saka:

    Aizveriet glupajam Dvinskas streipulim AG žaunas, kas guļot pagultē kuli kasot gaida savus zilos un taisa DDD. Resnajam špeķraušu pidriķim ir vairāk jadomā par savu SC.
    Neaizmirsīsim , kas Rīgas pili ieteica tagadējo mēslu, kaut aplokšu zoo kangars no mērkaķu bara nebija labāks.

  8. ,,,,,, saka:

    Pilnīgi tukša muldēšana vien te ir!!!!!

  9. Tukšām galviņām jebkura runāšana par nodevējiem ir “pilnīgi tukša muldēšana”.Kamēr vēlētāji nemācēs izlasīt partiju programmas,bet klausīsies tikai varas sievas un vīrus, tikmēr nekas nevar vērsties par labu.Ārpus Saeimas esošās partijas reiz jau panāca, ka tika pieņemta deklarācija par okupācijas faktu, taču varas vīri un sievas turpina to ignorēt.

  10. ,,,,,, saka:

    Cien , Anderson.
    Cik žel ,ka letiņi tik prot muldēt, bet ja jaiet ir reāli kas darīt tad jau nu biksiņas trīc.
    Un nedomā te nevienam sen vairs neitresē tāā muldēšana, ar savām demonstrācijām vari sevi uzskatit par ko vien vēlies.
    Tas viss ir teātris, un žel ka letiņi savā starpa māk tikai muldeties.
    Lai veicas, turas runas vīri, ar tām gudrām un pilnām galvām.

  11. Jautājums saka:

    Vai Aivars Andersons tagad balsos kopa ar latviešiem un sacīs NĒ, vai sēdēs mājās ??? Kura ir lielāka vērtība latviešu valoda vai NA ?
    Vai nav pārāk liels gods grigulei, kura ieteica, propogandēja, lai Valmieras komunistu bērziņu ieliktu amatā ? Kaut otrs atkritums no zoo mērkaķu bara nebija labāks.

  12. zoo saka:

    Kauja būs briesmīga lai LRTT varētu savus uzdevumus izpildīt,šobrīd visi ,,vadoņi,,Latvijā ir iecelti ar ASV un Eiropas akceptu (skatīti caur vairākām lupām no baltās ķēves).Vai tik karakuģi no Sīrijas nebūs jāpārdzen uz Rīgas jūras līci,šobrīd viņi neapjauš no kuras puses lielākais apdraudējums.Lai planēta zeme būtu,visiem šīs zemes ļautiņiem jācīnās ar savu galviņu.

  13. ,,,,,, saka:

    Kauja, ar ko????
    Vai tad mēs paši jau nēesam jau sevi izkāvuši????
    Pasakiet , vai šeit Latvijā daudz ir palikuši tie kas patiesi ir gatavi iet cīņā nevis ar vārdiem bet tā pa istam , kur vajag arī uzsist kulaku galdā???

    Tad lūdzu šeit būs Jums dziesma ,kuru dziediet līdz, un redzesiet cik vairs palicic tas patriotisma gars, un mazak muldiet bet kaut vai vairāk dziediet.

    http://www.youtube.com/watch?v=0W4e6HdGvOU&feature=related

  14. A.Balts saka:

    Neesmu ne gaišreģis, ne Patiesība pēdējā instancē, tāpēc arī aicināju tautiešus domāt visiem, bet pārliecību, ka mums uz referendumu jāiet un jāpauž attieksme “Pret” okupantu valodu, argumentēju! Kā arī nevis priecājos, bet vērsu uzmanību uz to, ka gan pantelejevs, gan lindermans, ušakovs it kā vēlas to pašu, bet iemesli tiem noteikti ir citi, pagaidām nezināmi, jo uzvarēt tiem nesanāks. Un par ko mums vērts padomāt. Nejūtos nekur “saputrojies”, jo palieku pie sava – visiem, visiem ir jāiet, jāņem visus slinkos, gulošos, dzērušos līdzi un jābalso “Pret”! Bet pēc tam, arī visiem tikpat masveidīgi jāpieprasa valdībai veikt likumīgo okupācijas seku novēršanu, atbrīvojot mūsu valsti no nelojālajiem psrs kolonistiem!

  15. Skorceni saka:

    Uz referendumu ir jāiet,jo citas idejas nav…,bet parušakova bandu viss ir skaidrs,tie mēģinās pāņemt latviju un uztaisīt par krievijas interešu paklausīgu izpildītāju.NATO un jenķiem mēs galīgi neesam vajadzīgi.mūs pārdos par pusrubli tikai tā.Ušākova :) bandai bija jāpierāda krievijai,cik viņi ir stipri Latvijā ja tos sponsorē krievija.daļēji tiem tas ir izdevies.tagad šie gaidīs jaunu uzdevumu,kas būs noteikti daudz grūtāks tiem,bet daudz ļaunāks pret latviešu tautu…!man ļoti žēl,bet es vairs nezinu ko darīt,jo tauta ir ļoti kūtra visos veidos,tas ir nožēlojami…

  16. XXL saka:

    A.Balta k-gam. Shis raksts parāda, cik bīstami ir izteikties nesaprotami priekš Grantiņa un viņa bļodlaižām. Reakcija ir tik šizofrēniski nervoza, ka pat aizmirisies ielikt nedēļas nogalē kādu jaunu, latviešus apķēzošu rakstu.

  17. tante saka:

    Referendums jau nav noziegums! NOZIEGUMS ir tas, ka DP , valdība un varas struktūras neko nedarija lai Latviju iztīrītu no naida pārņemtajiem elementiem!! UN TAS TURPINĀS!!!!!! Lindermans atkal drukā skrejlapas!!! Par kādu naudu?????????

  18. Jautājums saka:

    Ko tad Aivars Andersons klusē, jo laikam uzdevu nepatīkamu jautājumu, kas ir svarīgāks latviešu valoda vai NA demagogi ?
    Kā uz to reagēs Lapinskis, kas ir vienmēr bijis latvisko vērtību aizstāvis ? Laikam pa kluso to aizstāvēs un balsos PRET.

  19. Ernis Purnis saka:

    Viss tautas vairums stulbi klusē, bet liekēži un kangari barojas spēka un drošības struktūrās, neko nedarot, vai pat kaitējot LV intresēm! Pilnīgi pareizs koments:

    tante saka:
    2012. gada 21. janvāris 18.05

    Referendums jau nav noziegums! NOZIEGUMS ir tas, ka DP , valdība un varas struktūras neko nedarija lai Latviju iztīrītu no naida pārņemtajiem elementiem!! UN TAS TURPINĀS!!!!!! Lindermans atkal drukā skrejlapas!!! Par kādu naudu?????????

  20. Miervaldis saka:

    Grigulē ir Lāčplēša spēks!Cienīgi!

  21. Miervaldis saka:

    Malace Grigule – varbūt jāsagrupējas ap Griguli, vienā grupējumā, ko?

  22. Jautājumam man ir jautājums nosaukt NA demagogus,par valodu man ir skaidrs.Par Lapinski pats vaicā un pats atbild.

  23. pilsonis saka:

    Nepatīkami lasīt, ka te plēšas nacionāli cilveki! Nesaprotu, ko te tam Baltam uzbrūk, jo gan radio , gan te viss ir pareizi, ko esmu dzirdejis runajam vai rakstam un vienmer tiesi par svarīgam lietam, aŗi Andersons un Lapinskis ir malači un tieši tadi paši godīgi vīri. Bet vienmēr kāds atrod ko tiem uzklupt vai aplamāt.

  24. J.O. saka:

    Piekrītu pilsonim –
    pilsonis saka:”Nepatīkami lasīt, ka te plēšas nacionāli cilveki! Nesaprotu, ko te tam Baltam uzbrūk, jo gan radio , gan te viss ir pareizi, ko esmu dzirdejis runajam vai rakstam un vienmer tiesi par svarīgam lietam, aŗi Andersons un Lapinskis ir malači un tieši tadi paši godīgi vīri. Bet vienmēr kāds atrod ko tiem uzklupt vai aplamāt.”

    Manuprāt, Balts savas šaubas izsaka pietiekami argumentēti un saprotami.

    A.Balts saka:
    2012. gada 21. janvāris 0.25

    Neesmu ne gaišreģis, ne Patiesība pēdējā instancē, tāpēc arī aicināju tautiešus domāt visiem, bet pārliecību, ka mums uz referendumu jāiet un jāpauž attieksme “Pret” okupantu valodu, argumentēju! Kā arī nevis priecājos, bet vērsu uzmanību uz to, ka gan pantelejevs, gan lindermans, ušakovs it kā vēlas to pašu, bet iemesli tiem noteikti ir citi, pagaidām nezināmi, jo uzvarēt tiem nesanāks. Un par ko mums vērts padomāt. Nejūtos nekur “saputrojies”, jo palieku pie sava – visiem, visiem ir jāiet, jāņem visus slinkos, gulošos, dzērušos līdzi un jābalso “Pret”! Bet pēc tam, arī visiem tikpat masveidīgi jāpieprasa valdībai veikt likumīgo okupācijas seku novēršanu, atbrīvojot mūsu valsti no nelojālajiem psrs kolonistiem!

    Tādas ir arī manas domas, ka uz referendumu ir jāiet un jābalso “Pret”

  25. Miervaldis saka:

    Vai nu tev A.Balt tas jau sen pieleca, kad vienkāršajam Latvietim nav citas izejas, kā tik iet,un cīnīties!Varbūt Latviešu dzīvais spēks būs pārāks par satversmes tiesas priekšsēdētāju brandu, kurai es visu seju sasitīšu, varbūt vienkāršais Latvietis ir cienīgāks saukt Lāčplēsi, un spēt rādīt savas tautas gribu, kūtri, taču cilivizēti, bet rādīt!Rādīt krievam, kad viņš ir iebridis pavisam svešā zemē, un viņam būtu jābaidās no Latvieša, likt tam krievam saprast, kad Lāčplēsis bija saplēsis krievu lāci vienu reizi, un var arī to darīt otreiz!Jā – tik vien Latviešu tauta spēj pasaukt Lāčplēsi, un nevis saujiņa pretīgu glumu žurku!žurku, kuras dēvē sevi par satversmes tiesu!Tāda tipa indivīdus būtu cienīgi ar kāju nomīt, nevis dot lemt tik svarīgas lietas!Nu bet ko lai dara, kad pašu valstsvīri nevar neko ietekmēt, tad nu tautai tik tiešām jāsauc Lāčplēsis!Satversmes tiesa nav neko spējīga lemt, tik vien pļurkšķēt!Man liekas, kad šī režījuma satversmes tiesa, sevi ir pierādijusi, ka pakaļu bočotāju, kura bučo pakaļas visiem, tik vien ne Latviešiem!

  26. Miervaldis saka:

    Tas Raivis laikam domā, kad tēlojot Lāčplēsi, viņš iegūs vairāk balsu, nekā pagājušajās saemas vēlēšanās!Nekā nebija!Tu Raivi Dzintar esi žurcīgs kangars, un tu bez šaubam tiksi sodīts pēc visas likuma bardzības, par visām savām nelietībām, bet jau kauna tev nav patreiz tēlot Lāčplēsi, tu tik vien pieņem šo tēlu, jo tas tev ir “pasaku tēls”, bet zini – ar pasakām pie Latviešu tautas neiejāsi, ar šādu rīcību, tu tiksi ar laiku spardīts līdz asinīm, sists, visi zobi laukā, jā, bet ne pie Latviešu tautas iejāsi!Nu bet Grantiņa kungam gan var ticēt, viņš dara svētīgu darbu pie Latviešu tautas, tādēļ netiks piekauts, izmests miskastē, bet gan pacelts saulītē!

  27. GG saka:

    Ja krievi ierosinās mainīt Satversmes pirmo pantu- mēs atkal skriesim uz Referendumu, tāpēc, ka televizors teica, ka tā jādara? Cik tad tādus nejēdzigus referendumus par 2 milj gabalā vajadzēs lai valdībai pielektu- vajag aicināt cilvēkus nepiedalties nejēdzīgos referendumos. Referenduma rezultāts ir vajadzīgs lai izraisītu casus belli- legalizētu krievu tanku ienākšanu kā Dievidosetijā. Būs saskaitīts krievu skaits un krievi varēs brēkt 40% ir par krievu valodu.

  28. Miervaldis saka:

    Klau GG – vai nu tam Latvietim biksiņas trīcēs, ja Latvijā ienāks krievu tanki?Latviešu pacietības mērs nav bezgalīgs, un krievu tanki tad mūs izsitīs no visām sliedēm!

  29. Neo saka:

    GG – Krieivijas straģēdija nekad nav bijusi legāla, to tev vaidzētu takā zināt!

  30. NIKS FONTS saka:

    Latviešu valoda, Latvijas suverenitāte un Satversme ir apdraudētas ar valodu referenduma plānošanu un rīkošanu:

    1. lieki tērēti vairāk nekā 1000 000 LVL,

    2. latviešiem pazemotiem jāiet uz referendumu, jātērē savs laiks un līdzekļi,

    3. jāpierāda atkārtoti Krievijai un Briselei, ka latvieši vēl ir dzīvi un pietiekamā daudzumā LV teritorijā, kā nācija, neskatoties uz piekopto genocīdu pret to ( piespiedu kārtā Latviju pametuši simti tūkstoši latviešu),

    4. latviešu tautu pazemo ne tikai krievvalodīgie, Brisele, Krievija, bet arī pašmāju varas turētāji – Vp, A.Bērziņš, Saeimas spīkere Āboltiņa, valdība Dombrovska vadībā, Saeimā esošās partijas un deputāti – neviens no minētiem neierosina tiesiski apturēt referendumu, kamēr Satversmes tiesa nav novērsusi pretrunas likumos attiecībā pret Satversmi, kādēļ referendums nebūtu nepieciešams – valsts varas turētāji APZINĀTI NOZIEDZĪGI ar referendumu liek uz risku Satversmi ar vienu valsts valodu, apdraud latviešu valodas pastāvēšanu nākotnē. Apturēt tiesiski referendumu iespējams, apstrīdot Saeimas, iestādes, faktisko rīcību plānojot referendumu, Administratīvajā tiesā, jo ST nav kompetenta apturēt referenduma plānošanu,

    5. valsts varas turētāji joprojām ir komunistu varas mantinieki, to partiju atzaru partijas un partiju veidojumi, koalīcija Saeimā, kas piekopj veco komunistu politiku, sarīdot Latvijā tautas, lai varētu šķelt sabiedrību, manipulēt ar to, paliekot pie varas, iztopot Krievijai un Briselei, kura sadarbojas ar Krieviju valodu jautājumā, izvirzot mērķi, lai krievu valoda būtu arī ES valoda, par ko vispirms liek maksāt Latvijai, pazemojot tās pamatnāciju – latviešus, liekot tērēt pāri 1000 000 LVL no valsts budžeta, ignorējot, necienot, Latvijas valsts pamatdokumentu Satversmi.

  31. Miervaldis saka:

    Nik Font – ES neņirgājas par Latviešu tautu, to dara pašmāju “kundziņi”, jeb citiem vārdiem sakot – pidarie rāpuļi!

  32. Miervaldis saka:

    Nik Font – Vairiņu iebīdija prezidenta amatā, lai tā virzītu valsti uz ES un NATO!Ievēlēja vienu muļķīti, jeb citiem vārdiem sakot, izdevās iebīdīt, un nu šī lepni mūs stūrē uz ES!Zem ES paspārnes, visādi zagļi un parazīti varēja tikt valsts amatos, jo kur vēl pasaulē ir tik brīva amatu sistēma kā ES!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *