Vēlreiz un vēlreiz par kangariem un žīdiem

TR12MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Ar latviešu kangaru palīdzību paātrinātā tempā rit latviešu tautas iznīcināšana.

Slepkavības, meli un noklusēšana ir galvenie šodienas ieroči žīdisma(jūdaisma)-Antikrista ieroči cīņā pret latviešu tautu un Latvijas valsti.

Latviešu komunisti, lai glābtu savas, vēl dzīviem esot, satrunējušās miesas, ar pilnu sparu atbalsta žīdu noziedzniekus. Viņiem tas ir jādara, jo par noziegumiem – genocīdu pret paša tautu, pienākas, humānākā gadījumā, lode pierē(no tās viņi neizbēgs).

Levits-židvščinaLindermanis-židovščinaUn,- kurš būs tas, kas sacīs, ka Gorbunovs, G. Ulmanis, Godmanis, Johansons, Borovkovs, Brigmanis, Šlesers un daudzi, daudzi citi, kuri kļuvuši par miljonāriem, to (lodi) nav pelnījuši?

Foto: Žīdi- Levits un Lindermanis. Šīs tautas ļaunums nav vārdiem izsakāms.

Foto nosaukums: MONĒTA (monēta izvērsta vienā plaknē).

Pēdējās dienās, ažiotāžā ap antikonstitucionālo referendumu, mums labi pazīstamajiem cilvēkiem “āža kājas” pat pie apkakles ir izlīdušas. Tie nav tikai tie 10 nožēlojamie ministru smērdeļi (E. Rinkēvičs, D. Pavļuts, A. Vilks, R. Kozlovskis, R. Ķīlis, I. Viņķele, A. Ronis, I. Circene, E. Sprūdžs, L. Straujuma) no ZRP un Vienotības. Bet arī Eiropas Savienības Tiesas tiesnesim E. Levitam šī āža kāja nav ” izpalikusi”, jo ir nonācis pie secinājuma, ka: ” Satversmē garantētās politiskās tiesības ir vērtējamas augstāk par Satversmē noteikto deputātu zvērestu.”

To, ka tieši šīs POLITISKĀS TIESĪBAS ir pakārtotas zem ŠĪ ZVĒRESTA, un, pateicoties šim ZVĒRESTAM var tikt IEVĒROTAS šīs TIESĪBAS, šis latviski runājošais žīds, nesaskata. Bet nebūsim naivi, viņš visu to labi redz un saprot, bet “skaļajā” ES vārdā ir jāglābj viņa tautasbrāļu veiktais noziegums pret latviešu tautu.

Lasām, ko par šo žīdu ir teicis Latvijas Zinātņu akadēmijas ārzemju loceklis, LU goda doktors Dītrihs Andrejs Lēbers: “Egils Levits ir viltus jurists un latviešu draugs, piemetinot, ka latvieši nedrīkst būt naivi un uzticēties Egilam Levitam.”

Cionisma-beigas-MIERSAr savu Satversmes “tulkojumu” Levits ir pilnībā apstiprinājis Dītriha Andreja Lēbera teikto. E. Levits un V. Lindermanis ir no viena koka “drāzti”.

Foto: Trāpīgs plakāts: “Cionisma beigas- MIERS”

Viņus vada viens un tas pats Saimnieks.

Dombrovskis pēdējās dienas ar “sašutumu” runā par šo referendumu, bet tieši viņš un Zatlers lika saviem ministriem piešķirt naudu šim antilatviskajam aktam, kurš tiek vadīts no cionistu Citadeles.

Vai var būt vēl pretīgāks cilvēks par šo glumekli ?

Protams, ka pretīgāks vairs nevar būt.

Un, kādas tad intereses par latviešiem var būt šim poļu izcelsmes “letiņam” (dombrovskim) – nu nekādas, ko arī viņš ar savām darbībām, kā zaglis un mahinators, pierāda.

09.01.12

You may also like...

14 komentārs

  1. no malas saka:

    Grāls
    09.01.2012 23:1
    Ciparu fašisms (digital fascism) ir moderna polittehnoloģija, kuru izmanto radikālās organizācijas savas popularitātes celšanai, kā piemēram jau pirmie sāka Antonijas ielas kremļa emisāri, tad aktīvi stafeti pārņēma PCTVL un nu SC bandas radikālie pretvalstiskie darboņi! . Tas izpaužas ksenofobisku, pretlatvisku komentāru un masveidīga viltotas vēstures notikumu publicēšanā interneta medijos un sociālajos tīklos ar mērķi radīt iespaidu, ka šāda veida uzskati ir populāri sabiedrībā., tos tiražējot tikai ar latviešu tautai raksturīgiem vārdiem-nikiem.

    Latvijā ciparu fašisma polittehnoloģija ir nodrošinājusi panākumus vēlēšanās partijai “Tautas Partija”, “Par Labu Latviju” un īpaši okupantu un kolaborantu pūznim “Saskaņas Centrs!”, kuras algoti pārstāvji regulāri uzturas un publicē galvenokārt pret latviešiem mūsdienās un pagātnē apmelojošas versijas un pret lojālajiem cittautiešiem neiecietīgus komentārus Latvijas lielākajos interneta portālos un sociālajos tīklos. Kaut gan komentārus raksta vien dažas kremļa uzticības personas, naivākiem lasītājiem rodas iespaids, ka šādi domā daudzi latvieši, jo neiecietīgajiem komentāriem tiek veltītas vairākas pašu skribentu atsauksmes un uzslavas. Ļoti iecienīta kremļa “ciparu fašistu” vidū ir kļuvusi jauna iespēja sniegt savu vērtējumu par viedokli ar “+/-“, tādā veidā ar daudzajiem plusiem īpaši izceļot neiecietīgos viedokļus, radot iespaidu, ka vairākums atbalsta šādas idejas, vienīgi tie bieži pārcenšas un rada neiespējamu ciparu ainu, par par elementāriem jautājumiem, kuros latviešiem domas nedalās, piemēram par balsošanu pret okupantu kirilicu referendumā.

    Lai gan no pirmā acu skatiena ciparu fašisms šķiet nenopietns, Krievijā un šur tur pasaulē tas sevi ir pierādījis kā ļoti efektīva un resursu ziņā taupīga stratēģija radikālo ideju popularizēšanai, it jo īpaši – jaunatnes vidū. Ciparu fašisms ir nopietns izaicinājums un drauds mūsdienu demokrātiskajām sabiedrībām, kas pašlaik ir novājinātas ar pasaules ekonomisko krīzi, jo paver agresorvalstu ekstrēmistiem iespējas uz kopējā sabiedrības neapmierinātības fona tikt pie varas, kas var novest pie neprognozējamām sekām.

  2. Markinc saka:

    “Antikrista ieroči cīņā pret latviešu tautu un Latvijas valsti” – tātad jebkuram tiek skaidrs, ka cīņa notiek pret latviešu tautu – arī to, kura izbraukusi no Latvijas. Tie pāris simts tūkstoši letiņu tagad lai ar steigu sāk rakt kapitālistu zemē bunkurus, jo palasot LRTT garadarbus, paliek pilnīgi skaidrs, ka žīdu vai ebreju (kuru īsti nav skaidrs, jo kā zināms tas nav gluži viens un tas pats) ir vairāk par mušām. Nekur no tiem nevar paslēpties!
    Ministru smerdeļi?! Minētās dāmas nu nekādi nevar būt smerdelis, ja nu vienīgi nav veikušas dzimuma maiņu… Pareizāk tad teikt – smerdele, vai varbūt par labāk skanētu – dāma ar sliktu ambrē…
    Ai pietiks te rakstīt :D Bijušais taksists ar traktorista izglītību sevi sauc par tribunāla bosu… Solās dāļāt lodes, bet nav skaidrs vai pats vismaz armijas smaku ir jutis…
    Patiešām – cirks aizbraucis – klauni palikuši.
    Viens mierinājums – šeit lasāmie idioti ir jau cienijamā vecumā un drīz vien arī dosies pie Svētā Pētera klāstīt tam, savus vecuma plānprātīguma murgus…
    P.S. Ei īstenie latvieši! Jūs visi saviem vecākiem un vecvecākiem turējāt svecīti?! Varbūt kādam no jums vecmamma no vectēva pa kluso laida ar kādu žīdiņu vai krieviņu?! Dživē tak visādi gadās :D

  3. Eduards saka:

    —Polo ir interesantus faktus uzracis…To, ka Ļermontovs ir SKOTS-daudzos viņa dzejoļos redzams…un kas nezin Puškina dzimtskoku!?
    Un tagad par TIEM,kuri ir pie varas Latvijā!Tikai viena reliģija-Judaisms-atbilst tam,kas noticis un notiek Latvijā!Tikai žīdi ir apmierināti ar dzi’vi latvijā!Tikai viņi ir iesaisti’ti vislielākajos noziegumos pret latviju un tas Tautu! Tikai pateicoties VIŅIEM ir uzkurināts naids starp latviešiem un krieviem!
    Komunisti VIŅIEM ir labi sabiedrotie un VIŅU ideju ĪSTENOTĀJI…

  4. vēsture saka:

    :)
    tēma aktuāla, bet Grantiņš, visu laiku cilvēkus mēģina nomānīt no ceļa.

  5. Eduards saka:

    Comment-apskaties-Levita žīdiskā atklāsme…Talmudā sludināto…Audz un attīsties…

  6. coments saka:

    Eduard, es latvietis esmu žīdiņš un tāpēc arī citi latvieši ir žīdiņi. Lasi manu pareizo Baltu vēsturi un lasi visu mūžu tikai manu un tad visu sapratīsi pareizi.

  7. Miervaldis saka:

    Dombrovskis ir ielikts antiņs,tādēļ lai nodrošinātu, lai čigāniem un žīdiem nebūtu viss salaupītais jādod Latviešiem atpakaļ!

  8. Miervaldis saka:

    Nu esi tik labs Grantiņ, nosauc noteiktas personības, ja?

  9. Eduards saka:

    Paldies Artur-lai cilvēki zin!Es zināju…

  10. Miervaldis saka:

    Nu un kas, kad Levits ir žīds?Viņa godaprāts ir atkarīgs no tā, no kuras valsts viņš nāk!

  11. Miervaldis saka:

    Nu bet kas viņam daļas par mūsu tiesībām!Viņš vispār nāk no citas valsts!Levit – negrābsties ar savām žīda roķelēm, gar svešu likumdošanu!

  12. Anonīms saka:

    http://youtu.be/hFsYSvqKozM
    .
    .
    Admins
    Ilumināti nav tik ļauni, kā par viņiem tiek stāstīts.
    Ļaunuma augstākā pakāpe ir cionistiskie krievžīdu izdzimteņi- komunisti- boļševiki.
    Neviens ilumināts nav nevienu latvieti noslepkavojis, toties krievžīdi ir latviešu asinīs peldējuši !!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *