Kas noslepkavoja Heini (Heino) Lāmu ?

GranMēs Tevi, Heini, atriebsim!

Foto: L. Grantiņš

Sākas atkal “viens” Jaunais gads.

Gadu mijā mēs parasti atceramies pagājušo laika posmu un domās iztēlojamies nākotni. Un šajā brīdī gandrīz vai fiziski “iedrāžas” smadzenēs jautājums: cik ilgi vēl Latvijā plosīsies komunistu-slepkavu sērga, kura melo, izlaupa un slepkavo Latviju un latviešu tautu ?

 Vēl, vēl mazliet un viņiem “atmērītais” laiks būs iztecējis. Tāpēc šie izdzimteņi ar vēl lielāku spēku centīsies salauzt to, kas vēl nav salauzts, noslepkavot to, kurš, pēc šo zvēru domām, var liecināt pret viņiem !!!

Heinis LāmaFoto: Heinis (Heino) Lāma 

Heini, lai Dievs Tevi vada  arī Tajā saulē savā Gaismā!

Mēs esam pārliecināti, ka Tu arī Tajā saulē turpini cīnīties par Taisnības atjaunošanu savā Tēvzemē !

 Šodien gribam pateikties Heinim Lāmam par viņa bezkompromisa cīņu pret komunistu – boļševiku, krievžīdu okupantiem un latviešu tautas kangariem, kuru šodienas valdošā kliķe noslepkavoja.

  Heini Lāmu noslepkavoja 4. maija kangaru režīms, kuram nav nekāda sakara ar demokrātiju un latviskumu. Slepkavības īstenotāji bija šī režīma “melnā roka”, tā sauktā DP, kuru vada bijušie KGBisti-slepkavas. Šis noziedznieku kantoris iezombē uz noziedzību jebkuru pret savu tautu, kurš tajā “pastrādājis”. Šie slepkavas saprot, ka tikai izaudzinot (iezombējot) jauno paaudzi, viņi var paglābt savas jūdasu dvēseles. Piemēram, šodienas Iekšlietu Ministre Linda Mūrniece, kādu laiku pabijusi par DP priekšnieka palīdzi, pārvērtās par īstu anti-latvisku “plintnieci”. Viņa uzstājas pret visu latvisko un ir pilnīgi “asimilējusies” krieviskajā “ģeržavismā” ! Ne tikai Heinis Lāma ir noslepkavots no šiem nezvēriem,piem., Godmaņa, Petera, Borovkova, Reinika…,bet vesela plejāde latviešu patriotu un latviešu biznesmeņu.

 Šeit tikai daži no viņiem:

Juris Podnieks. (dokumentālā kino režisors)

Ita Kozakeviča. (atmodas aktīviste)

Kārlis Gailītis. (arhibīskaps, antikomunists)

Jānis Rība. (Aizsargu priekšnieks)

Uldis Duka. (Latvijas radio-2 vadītājs)

Andris Līgotnis. (vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs)

Atis Kramiņš. (vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs)

Armands Akmentiņš. (mācītājs, H-86 aktīvists)

Vilnis Lisments. (H-86 aktīvists)

Ernests Rigerts. (H-86 aktīvists)

Ēvalds Vilks. (rakstnieks)

Zenta Freimane-Jaunzeme. (žurnāliste)

Pēteris Dzalbe.(reabilitācijas prokuratūras vadītājs)

Jānis Laukroze.(tiesnesis)

Neizdevušās slepkavības, kuras tika veiktas LR DP vadībā:

Linards Grantiņš. (H-86 dibinātājs)

Kārlis Doropolskis.(H-86 aktīvists)

Šie, protams, nebūt nav visi ! Ekonomiski-politiski motivētās slepkavības šinī sarakstā nav iekļautas.

Vai ir notverts kaut viens no šo upuru slepkavām ? Protams, ka nav ! Un,- nav tāpēc, ka šīs slepkavības pasūtīja valdošā kliķe !!!

 Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, visi šie godmaņi, borovkovi, mūrnieces…. tiks kā žurkas aiz astēm izvilktas no savām pazemes alām…. . Šīs kangaru bezdvēseļu žurkas stāstīs un stāstīs televīzijas kameru priekšā visu, kā tika zagts, laupīts un slepkavots…, un slepkavoti tika latvieši, kuriem Svēti bija vārdi: Dzimtene, Taisnība un Dievs !!!

Tā būs Diena, kad latviešu tauta uzgavilēs ! Tā būs diena, kad beigsies okupantu un kangaru patvaļa pret latviešu tautu un Latviju !

  DIEVS  SVĒTĪ  LATVIJU !!!

                                                                LRTT

 01.01.10    

You may also like...

14 komentārs

  1. to LRTT - Pamela-- saka:

    Lai nu jums viss nodomātais izdodas,bet 10 Saeimas vēlēšanas ir degungalā un ne velti Šlesers un Šķēle patreiz jau konsultējas ar gebistiem,kurš vēl jānovāc,kurš jāaplej ar vircu cisternām utt.Patreiz abi kungi “izbraukumā”.TP minisatru uzvedība pēdejā valdības sēdē atklātā tekstā parāda,ka šai politisklai kārtībai valstī rit pēdejās dienas.Viss kas tagad notiek,tiek režisēts un vadīts no Kremļa un būs vēl sliktāk.Ja Saeimā pie šprices tiks SC,LPP/LC,TP,ZZS ,tad ,iespējams,ka tādus kā mūs atšaus pa jaunam.
    Kas notiek Saei9mā to pat ,šķiet,Edgars PO nespētu aprakstīt savos šausmu stāstos vai Hičkoks filmās.
    Pēdejais laiks savākt vienkopus vēl valstiski,latviski domajošos ļaudis,jo žurkas /kā tu Grantiņ norādīji/jau ir ceļa jūtīs no grimstoša kuģa.
    Superpolitkretīni Pauls,Leiškalns,Bresis,Lagzdiņš utt.pieteikuši demisiju.Lai gan Pauls demisionē savus gadus 10/15.Patīk vecajam naudu saņemt ne par ko!ITkā būtu pamaz un itkā šis kaut ko lemtu VALSTS !!!,TAUTAS !!!labā.Domaju ,ka viņš kā daudzi citi ,paši nesajēdz ko tur dara un par ko balso ,ar visiem tikpat stulbiem padomniekiem,/sievasmātēm./
    2010.gads būs IZŠĶIROŠAIS — MĒS vai ATKAL VIŅI !!!Lembergs savus atšauj biznesa dēļ,GODMANIS un Šķēle ,LESČINSKIS — pirmkārt varas dēļ,kas ļauj piekļūt biznesam.Spilgts piemērs ZILAIS BIRKAVS !
    Par Lāmu vēl skaidrosim,BET KUR IR JAUNATNE kas nevis KOFERIS – STACIJA – LONDONA,bet latviska,pārtikusi ,atjaunota ,ne ceturto reizi okupēta Latvija.Tās ir skolas darbības sekas — pilnīgs patriotisma trūkums .Orjent’\acija uz supermašīnu,zelta važu ap rīkli un blakus meiču ar silikona cičiem kā Sončika meitu.NE VISIEM ,PROTAMS!!
    Tās teltis pie MK ir TP,LPP un Kremļa projekts.Viņiem Disnejlendu vajag!Un bieži šos ākstus rāda Kremļa TV ,ar krieviskiem plakātiem un krievu intervijām.Tas krievs Gena,kurš priecājās,ka naktīs maukas nāk un esot jauitri,es viņu redzēju LTV ziņās Ludzā rudenī,kad Lindermans savu “partiju”fektēja.Do9maju,ka Kremlis un TP,LPP līdz vēlēšanām izdomās vēl ko graujošāku,jo te nav /teltīs/ Bauskas tauta un Mūrniece savus iztrebkus nesūtīs,Rozentāle ložņā katru dienu ar vitamīniem un prezervatīviem priekā draugiem.

  2. AG saka:

    Interesanti, vai Heino radi viņu meklēja un ko policija atbildēja uz šo iesniegumu?

  3. Latvietis saka:

    Atbildot AG varu pateikt, ka viņa meita dzīvoja Rīgā Avotu ielā.Okupāijas laikā Heinis dzīvoja kopā ar vienu sievieti,laikam pēdējā adrese bija Miera ielā.

  4. Latvietis saka:

    Vēlāk viņš dzīvoja Minsterē.

  5. dentists saka:

    Slima Grantinja murgi turpinas ! kad vinju arstes ?…

  6. leo saka:

    “dentistam” kas tev nepatik no grantinja “murgiem” ja jau tik loti uztraucies ,ka vinju neareste ,tad jau logiski spriezhot grantinja murgi nemaz nav murgi un vins ir tadiem ka tev loti nevelams,kuru vaidzetu novaakt,vai ne taa “dentist”

  7. Hauss saka:

    Smiekli nāk. Dikti kādam vajadzēja nomušīt simtgadīgu veci. Specdienestiem darīt nav, ko. Ja arī kāds nomušīja, tad jau šitā pati idiotu varza ar Gr.Antiņu priekšgalā, kurš to tik vien sapņo, kā visus pakārt un nogalināt. Varbūt roku ietrenēja. Un reitingus gribēja pacelt. Nacistiem un komunistiem tipisks gājiens. Šitie sprukstiņi jau tādi paši psihopāti vien ir.

  8. lipsts saka:

    Cien. L.Grantiņ, kādēļ starp latviešu patriotiem – mocekļiem minat arī Armandu Akmentiņu?
    Vai tad šis patiesībā nebija čekas aģents?
    Dievs piedod, ja maldos,klāt neesmu stāvējis. Vienkārši atsaucos uz avotiem:
    Tā piemēram Juris Rubenis tam veltījis vārdus “vēlāk izrādījās VDK ziņotājs ar segvārdu Alberts” (Baltijas brīvības ceļš – 430.lpp.)
    Par šī pseidomācītāja liecībām vēl varētu šaubīties, bet to pašu min arī Andrejs Kavacis, kurš Akmentiņu sauc par jūdasēnu, čekas dubultaģentu, čekas pakalpiņu u.tml.(Cilvēks vēstures vējos 138.-140.lpp.).

    Jūs nereti izsakāties, ka Jūsu pretinieki, nedraugi vai pretēju uzskatu paudēji ir sadarbojušies ar VDK, sadarbojas ar DP un Maskavas specdienestiem. Ja ceļat tādas apsūdzības, tad tomēr Jums vajadzētu norobežoties no tiem, kuriem šāda sadarbība patiešām ir konstatēta.

  9. AG saka:

    J.Rubenis pats ir masonis, sorosiešu pakaļu laizītājs! Viņš varētu būt arī VDK aģents!

  10. L.G.-lipstam saka:

    Mana adrese: L.Grantins@hotmail.de .Kontaktēsimies un cīnīsimies kopīgi… . kas attiecas uz Juri Rubeni….viņš visu ir darījis un dara ar čekistu ziņu…. .Es jums varu daudz ko vēl pastāstīt… .

  11. jo saka:

    dzeki jums ir jaarstejas un jabeidz skatities spriedzes filmas :D

  12. annamarija saka:

    Es pazinu Heino Lāmu. Viņa “izgaišanu” saista ar Jaunušānu, kas pēc viņa pārņēma vadību un veda purvā… Drīz pats “izgaisa”. Droši vien neattaisnoja bosu cerības…

  13. Māris Grīnblats TV stāstīja, ka “Tēvzemei un Brīvībai” rūpīgi sekos līdzi izmeklēšanas gaitai gan sakarā ar Jāņa Rības noslepkavošanu, gan Heino Lāmas” mīklainajai” pazušanai un regulāri ziņos tautai.Es gan neko neesmu dzirdējis.Vai atkal melo?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *