Kontakti

l.grantins@hotmail.de

14 komentārs

  1. Kapēc Latvijā tiek pieļauta situācija, ka tautas ienaidnieki, kuri lepojas ar to, ka dienējuši okupantu armijā brīvi var staigāt okupantu armijas formas tērpos pa Rīgu. Un policija to pieļauj un nesoda šādus cilvēkus. Vai tad okupācijas simbolikas lietošana neskaitas zaimošana un arī likumpārkāpums Latvijā?

  2. Daina saka:

    Nemākot sameklēt citu saiti rakstu šajā, cerot, ka sadzirdēsiet manu un vēl daudzu sāpes!Mēs , invalīdi, kas esam pensijas vecumā tiekam diskriminēti ar veselības aprūpi.Portālā zini savas tiesības ir punkts, ka invalīdi ir tiesīgi uz valsts atmaksātu sociālo rehabilāciju, bet patiesībā šis pakalpojums tiekot sniegts LĪDZ pensijas vecumam.Tā valdība nolemj mūs nepanesamām sāpēm, laikam cerot, ka tā ilgi neizturēsim un ātrāk izmirsim vai padarīsim sev galu.

  3. Kristians saka:

    šo mājaslapu vajadzētu izmantot augstskolu programmās, kā drausmīgas argumentācijas piemēru! perfekti!

  4. RBL saka:

    Vēloties mazliet precizēt informāciju par Ēriku Jēkabsonu, netīšām uzdūros šai mājaslapai…
    Esmu šokēta par sekojošām lietām:
    1)rakstā un tā komentāros, kurā par čekas aģentiem tiek nodēvēti gandrīz visi, ko cien. Grantiņa kungs ir pazinis un vēl liela daļa arī to cilvēku, ar kuriem viņš nav pat personīgi pazīstams, NAV GANDRĪZ NEVIENA TEIKUMA, KURŠ BŪTU PAREIZĀ LATVIEŠU VALODĀ UZRAKSTĪTS!!! Nemaz nerunājot par tādām smalkām lietām kā stila kļūdas…
    2)ja cilvēks patiesi nav kriminālnoziedzinieks, KĀ tādā gadījumā VAR UZDOŠINĀTIES runāt (rakstīt)tik pretīgas lietas par Juri Ziemeli un H-86 Rīgas nodaļu? Nu tiešām nesaprotu – KĀ VAR MIRUŠU CILVĒKU TIK PRETĪGI APMELOT?
    3)laikam ir jābūt galīgi apmātam ar savu paranoju un slimam ar domāšanas traucējumiem, lai savā milzu augstprātībā iedomātos, ka cilvēki ir tik dumji un akli ticēs šiem n-tajiem apmelojumiem!!!
    4)un, cita starpā – daudzi cilvēki var mainīties, var pat kļūt maitas, bet TAS NEBŪT NENOZĪMĒ, KA CILVĒKS NO SĀKTA GALA IR VDK STUKAČŠ!!! ŠĪ NU IR TIK ELEMENTĀRA PATIESĪBA, KA ESMU NEIZPRATNĒ – KĀ TO VAR NEZINĀT???
    .
    .
    L.Grantiņš
    >Paldies par vērtīgiem norādījumiem.
    >Tāda nu man ir tā latviešu valoda un neko tur nevar padarīt(ja būsiet iekritusi atvarā, vai arī nedosiet roku tam, kurš “stilistiski” izsakās nepareizi ?)
    > Jūsu sacītais ir piesātināts ar drausmīgu naidu, cienītā “netīšā gadījuma lasītāja”.
    > Jūsu “stils” ir redzams tajā, ka nezināt pat pašu elementārāko, kungs tiek uzrunāts ar “GODĀTAS”, bet dāma ar “CIENĪTĀ”.
    >Juris Ziemelis bija pat “stingrāks” par VDK darboņiem.
    >Atkārtoju: Rīgas nodaļa bija VDK projekts.
    >Lai Tas Kungs ir mūsu soģis, cienītā Enzelīna skolniece.

    Lai Dievs Jūs pavada cien. kundze šais zemes ceļos un dod mieru jūsu apziņai !

  5. Pilsonis saka:

    Šodie, 20.01.2016. ir miris P.Andersons. Skumji… Tā aiziet KĀRTĪGI muzikanti. Bet tā jau vi’š i’: neviens nedzīvo Saules mūžu. Un pat tā izdzisīšot…

  6. Laikabiedrs saka:

    Noskatījos Jūsu komentāru par J.Rubeni.Man ir mazs precizējums.Nezinu es visu ķēķi,kur viens otru aosaukā par čekistiem,bet šajā skarā par ”Atzimšanas un atjaunošanās’dalībnieka Armanda Akmentiņa dīvaino bojāeju.Esmu pārliecināts,ka viņš nesadarbojās ar čeku.Viņa tuvinieki un tuvākie draugi zināja(viņš pats pastāstīja),ka ar viņu ir uzņēmis sakarus VDK darbinieks Veļičevskis,kas arī ”strādāja”ar šo garīdznieku grupu un bija gatavs pret garantijām nodot ziņas par VDK štata! darbiniekiem šaja’grupā.Pēc satikšanās nezin kāpēc VDK darbinieks brauca Akmentiņa mašīnā,kur Biķernieku ielā autokatastrofā gāja bojā Akmentiņš,bet Veļičevskis smagā stāvoklī izdzīvoja.Draugi veica papildus izmeklēšanu un atrada pusaudžus(bija tur ar mopēdiem),kuri redzēja,ka Akmentiņa vadītajai mašīnai priekšā nogrieza cita mašīna,Pēc avārijas no tās otrās mašīnas izkāpuši 2.cilvēki,piegājuši pie avarējušās mašīnas,kaut ko meklējuši un aizbraukuši.Tikai pēc brīža pibraukusi ātrā palīdzība un milicija.Sie fakti,kā arī citi tika iesniegti milicijai,Kad augstākāa Padomes komisija izmeklēja šo lietu,tad šie fakti vispār bija mistiski pazuduši no lietas.Kā arī Akmentiņa dzīvoklī mistiski pazuda viņa elektroniskā piezīmju grāmatiņa un citi pieraksti.Pēc tam parādījās raksts ”Padomju Jaunatnē”,kur Zkmentiņš jau tika bez jebkādiem pierādījumiem pasludināts par VDK aģentu.Ko Grantiņa kungs varētu par šo sacīt?

  7. Par kādu mahinatoru ! •pirms 18 min
    •Valdis Maksimovs
    •Nopietnas lietas
    •DIEVS SVĒTĪ LATVIJU

    Latvijas Republikas tautas

    Tribunāls
    •Dokumenti
    •Gaismas cilvēki
    •Galvenā
    •Grāmatas
    •Kontakti
    •Par mums

    Par kādu mahinatoru !

    Atkal par kārtējo gaisa jaucēju !

    Viņa vārds ir Artūrs Malta.

    Tas ir cilvēks, kuram nav miera un, kurš vienmēr grib būt priekšgalā. Nelaime tikai tāda, ka priekšgalā grib būt tad, kad nekādas briesmas nedraud un tas jau velk uz „Stūra mājas” principiem- izvilkt gaismā visus „pretvalstiskos elementus”.

    Cenšas savās afērās iesaisti citus, bez to ziņas un piekrišanas. Tā tas ir atkal kārtējo reizi noticis.

    Un tā, mūsu cītīgais „censonis” izdomājis, ka jāatlaiž Saeima un lieta nokārtota. To, ka vienreiz jau viens āksts Saeimuatlaida, cerībā, ka SC tiks pie teikšanas, viņš ir aizmirsis. Bet galvenais, kas par „atlaidēju” komandu Arturs ir saliedējis zem saviem „ērgļa” spārniem, taisni vai zeme nodreb !

    FOTO: Artur, ir zināms, ka esi saistīts ar mafiozām personībām un tas pie laba gala nenoved !

    Teiksim, N. Grostiņš, riktīgs latvju patriots, kurš nolika uz „lāpstiņām” NATO un ES, ka Putins Krimu.

    Arī par „ēteru” ir padomāts, jo piesaistīts ir radio MERKURS „frekvenču” pētnieks Jura Lapinskis, kurš nekautrējoties kādā savā „raidlugā” paziņoja, ka Grantiņš, salīdzinājumā ar viņu, ir tikai tāds nožēlojams cāļkāvis ! Visus šos „atlaidējus”variet skatīt raksta „galā” uz Artūra dokumenta. Ciki no visiem minētajiem ir brīvprātīgi pieteikušies Maltam, dies vien zina, bet jurists Vilors Eihmanis(LVB) atklāti norādīja Maltas kungam, ka viņš ir rīkojies nelietīgi un, ka par to var sanākt „ziepes”.

    Arī man ar šo kungu ir bijusi darīšana. Un arī mani viņš ir centies ievilkt savās „padarīšanās”. Maltas kungs man ir stāstījis brīnuma lietas par komunistiem, bet kad piedāvāju , lai tās rakstiski iesniedz LRTT i- vietnei, tā visas komunistu nelietības aizmirsās. Tad arī sapratu, ka viņš cenšas izprovocēt citus, lai vēlāk plūktu augļus, kurus nav audzējis.

    Kad vēl bija uz šīs pasaules LRTT piesēdētājs Kārlis Doropoļskis, pastāstīju viņam par tādu Maltu un viņa piedāvājumu. Un kas par brīnumu, viņš arī pazina viņu. „Ja šis krāpnieks atbrauks uz Madonu, mēs viņu uz sūda dakšām uzdursim”, sacīja Kārlis Doropoļskis. Izrādās, ka viņš bija „iekasējis” līdzekļus solot atjaunot kādu pienotavu.

    >Tā arī esot nospīdējis mūsu lielais politiķis uz visiem laikiem un pienotavas vietā šodien ir tikai gružu kaudze.

    „Vot” tādas tās lietas ir ar šo „patriotu” !

    Nekas vairāk kā sūdu maisītājs šis kungs nav !

    Šeit rakstītais ir jāzina katram, lai tādus „maltus” un viņa „atlaidējus”, ja viņi uzbāžas, varētu paraidīt uz „klozeti”!

    Tādi gaisa jaucēji ir ļoti izdevīgi valdošajai komunistu mafijai, jo viņi atrauj cilvēkus no iespējamajiem labajiem darbiem.

    Maltas kungs man bez aizspriedumiem paziņoja, ka viņā rit 25% izredzētās tautas pārstāvju asinis.

    Tā tad arī ir vistiešākā atbilde uz visām šīm mahinācijām.

    Dievs, jel atpestī mūs no tādiem !

    L. Grantiņš 10.06.15.

    Artūram Maltam

    Labdien!

    Saņemtais ”uzsaukuma projekta” saturs ir provokācija pret patiesību un tiesiskumu. Turklāt šajā “uzsaukuma projektā” parakstītāju vidū bez manas piekrišanas ir iekļauts mans vārds. Ne man personīgi, ne manai vadītai Latviešu vēlētāju biedrībai nav nekāda sakara ar šo “uzsaukuma projektu” un tajā iesaistītām personām. Ja sūta mums šādus aicinājumus, mēs vēlamies zināt avotu, no kurienes tie saņemti.

    P.S. Brīdinām, ka par nesankcionēta vārda izmantošanu vainīgās personas var tikt sauktas pie atbildības.

    Rīgā, 2015.gada 6.jūnijā

    Ar cieņu, Vilors Eihmanis

    =================================

    Kas tas Valdis Maksimovs ir?
    Par to jautāju Viloram Eihmanin.

    Vilor,

    kas tas par Valdi Maksimovu?

    Kāpēc viņš atsaucas uz Tevi?

    Piemēram,

    “DOKUMENTA_. CIKI no visiem minētajiem ir brīvprātīgi pieteikušies
    MALTAM, dies vien zina, bet jurists VILORS EIHMANIS(LVB) atklāti
    norādīja MALTAS KUNGAM, ka viņš ir rīkojies nelietīgi un, ka par
    to var sanākt „ZIEPES”.”

    Kādas ziepes? Es viloram un citiem piedāvāju projektu veidot biedrību, bet Jūs atteicaties un biedrību nodibināja citi. Kur ir mana nelietība?

    Patiesā cieņā,
    Artūrs,

  8. Pilsonis saka:

    Vakar LTV1 rādīja dok. k/f “Atmodas antaloģija”. Ar nepacietību gaidu LRTT komentāru par šo k/f!
    .
    .
    .
    Admins
    Lūdzu, Pilsoni, tiešu norādi uz filmu.

  9. Pilsonis saka:

    Manuprāt, precīzāk vairs nav iespējams! Atkārtoju: LTV1 2016.gada 23. augusrā pl. 22.05 rādīja dok. k/f “Atmodas antaloģija”,
    .
    .
    .
    Admins
    Man, Pilsoni, vajag šī raidījuma tiešu NORĀDI. Es nevaru to atrast.

  10. Osvalds Migla saka:

    Linard,nevar Tev aizsūtīt vēstuli uz-I.grantins@hotmail.de (rakstīju gan ar lielo burtu I,gan ar mazo).
    Kas vēl no manis ir vajadzīgs?
    .
    .
    .
    Admins
    Viss ir izdarāms, protams, ja tas domātsnopietni.
    Un, ko nozīmē šis:zibenskaca ?

  11. Osvalds Migla saka:

    E-pasts. To tas nozīmē. Neesmu es klauns,atbildu par katru pateiktu vārdu,nopietni.
    .
    .
    .
    Admins
    Sazināsimies pa skaipu. Atrodams esmu tribunāls L. Grantiņš
    Paskaidrojiet, ja lasa jūsu e- pastu tad var arī saprast kā zibenskac(k)a.

  12. Marina saka:

    Lasu komentarus par musu popularo rakstnieku Jani Udri un domaju,ka man ari ir ko teiktsai sakara.Ne tapec,ka es gribetu Jani Udri nosodit.Drizak otradi-palidzet.Ir temas,par ko spriest nav labais tonis,tapec tas paliek nerisinatas.Kam no ta labak?Ja domstarpibas ir neizanalizetas,tas nav ari risinamas,jo ka lai cilveks uzzina,ko isti vins nezina,ja visi delikati nokluse?Lidz sim Jana Udra organizetajos pasakumos esmu bijusi aicinato viesu vidu.Ierados vienmer un labprat,jo Janis savu redzejumu par vesturi stasta aizrautigi,ar degsmi.Biezi riko pasakumuspar temu sievietes izcilo Latvijas politiku dzive. Apmeram ta.Allaz esmu domajusi,ka so temu par sievietem Janis izanalizejis visai pavirsi,ka skolas puika,kam nav pieredzejusa vira pieredzes,bet,kurs teica,ka to ta nedrikst?Pec pasakumu oficialas dalas es,ka visas citas damas,no Jana esmu sanemusi iedvesmojosus komplimentus.Janis prot un grib patikt sievietem. Vina pasa vecuma damas pat spriez,ka so rakstnieku vajadzetu par prezidentu.Es tas sievietes varu saprast.Nebrinijos,ka Janis zvanija man un aicinaja uz tiksanos ,lai paskicetu.Ta teica pats un tas ir logiski. Esmu akademiska modele-Marina Radova.Pozet maksliniekiem un makslas milotajiem ir mans darbs.Jana uzaicinajumam labprat piekritu,jo domaju,ka bus visai radosa,pozitivam emocijam piesatinata priekspusdiena.Sarunajam tikties kafeinica Rigas centra,kafiju gan tur nedzeram,jo Janis,ka aizsvilies,steidzas mani aizvestuz noireto viesnicas numurinu.Vispar sis Janis Udris krasi atskiras no dzentlmena,ko biju iepazinusi pasakumu gaisotne.Viesnica kluva skaidrs,ka par skicesanu nav pat runa.Janis velas intimus piedzivojumus.Bridi domaju.Neesmu jaunkundze.Ari neesmu preceta,tapec nekadus bauslus neparkapju.Vai Janis ir precets nezinu,jo vina pasakumos sievu neesmu sastapusi.Izlemu piekrist un Jani iepriecinat,kaut ari vins nevaretu but mans sapnu virietis,jo vecaks par manu tevu.Sezu un cienajos ar kucinam,ko vins pircis un gaidu,kad saks uzdot jautajumus,kas un ka man tik intimajos brizos,lai izlemtu,ko no manam velmem pieprot.Viriesi tacu vienmer apjautajas,jo ka citadi vins var zinat,ko procesa laika butu pareizidarit,bet ne,Janis saka kaut ko veidot,ka nepieredzejis puika un pieprasija,lai teloju ,ka man patik.Ja ir vajadzigs telojums,janoalgo prostituta.Bet es neesmu prostituta. Esmu akademiska modele,sie ir atskirigi amati,bet opitim, jadoma viss sajucis aiz satraukuma,jo izskatijas,ka nekadas ipasas pieredzes intimajos jautajumos vinam nav.Drosi vien ta gadas.Rakstnieka dzive iespejams aizrit fantazijas vien.Procesa laika Janis drosmei izdzera veselu pudeli vina viens pats.Jo es alkoholu nelietoju vispar.Isteniba man loti nepatik dzeraji.Jo ar viniem vienas vienigas problemas.Drosi vien alkohola ietekme Janis nespedams sajusties labi,teica,ka nejutas ka virietis,sauca mani par dumju,teica ,ka man esot intelekts ka 12 gadus vecai meiteneiun solijas nakamaja romana aprakstit musu tiksanos,ka nu pats to sapratis.Tapec nolemu uzrakstit visu,ka patiesiba viss notika.Kaut gan visu rakstit nevaru,jo ko tadu nevar publicet. Murgs tas bija.Divas nedelas jau rinki,bet es vel isti nevaru atbrivoties no pazemojuma apzinas.Mans ikdienas darbs saistits ar delikatiem,intelegentiem cilvekiem,kas nepazemo sievietivien tapec ,ka piemeram,neprot uzgleznot.Kas attiecas uz intimam temam=visu var iemacities,nav padomju laiki,kad nebija iespejas,ko palasit,lai zinatu,ka jadara ,lai sanaktu velamais.Nebutu slikti,ja so rakstu izlasitu Jana Udra draugi,jo varetu palidzet vecajam viram ko iemacities,lai pasam labi.Un,protams,par alkohola lietosanu intima procesa laika butu jaaizmirst.jo tad vairs nevar precizi izdarit pat to mazuminu,ko tiesam pieprot. Lai viss uz labu Marina Radova-akademiska modele

  13. Temīda saka:

    Grantiņ, tu vēl dzīvs? Pretēji visiem kanoniem – lai tev grūta nāve, sātaniskais meli!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *