A.Balts. Nodevība un kangarisms arī RLB

TR2Pētot notikumus  Rīgas Latviešu Biedrībā (RLB), nekādu šaubu nav, ka notiek kremļa ofensīva pret latviskajiem un nacionāli noskaņotajiem cilvēkiem. Vienotā frontē ar krievu mēles uzbāšanu – referendumu un notikumiem UkraināGruzijā (Osetijā)!

Jo no RLB tikai izslēgti tikai visi četri  tieši nacionāli orientētie cilvēki, ieskaitot Ievu Nikoletu Dāboliņu !

Un izslēgti tika izdomātu, formālu iemeslu dēļ par it kā nesamaksātajām biedru naudām, kas arī neatbilst  RLB statūtiem,  bet I.N. Dāboliņu – par feļetona uzrakstīšanu (ļoti trāpīgu un asu)?!!

Liels brīnums man par pārējiem latviešiem – RLB biedriem un valdes locekļiem, kas to visu pieļāva ! Minētais “izmešanas” akts  notika pēc šo cilvēku protesta par  kangara g.gailīša pielīšanu kremļa emisāriem ar savu nožēlojamo piedāvājumu uzsliet svešo iebrucēju, krievu  caru uzvaras kolonnu Jēkaba laukumā okupantu vēl lielākai  labsajūtai mūsu zemē !

Ieva-Nikoleta-DāboliņaArī  Rīgas domes deputāta Valda Gavara protesti un norādījumi par latviešu izcilnieku kapu pieminekļu katastrofālo stāvokli un kritiku par represēto pieminekļa nobeigtību Torņkalna stacijā šo  izslēgšanas procesu tikai paātrināja !

FOTO:Ieva Nikoleta Dāboliņa

Tas, ka gailīti izkomandē kgb vecbiedres stirna un naumova (tā man teikuši un  arī raksta komentāros ļoti daudzi RLB cilvēki), ir saprotams. Bet nesaprotama  visai latviskā A.Smagara pievienošanās šai pretlatviskajai bandai RLB vadībā. Kaut šāda  latviešu “Māmuļas “ vadība ir būtībā kauns un ABSURDS un pilnīgs pretstats tās radītāju jēgai un būtībai !

Domāju, ka nav rokas jānolaiž –

izmestajiem jākoncentrē spēkus un ar visiem godīgajiem RLB cilvēkiem šo situāciju ir jāmaina. Veczagļus, afēristus un kremļa vergus jāizmet kopīgiem spēkiem, vajadzības gadijumā neklusējot un vēršoties publiski pie visas tautas!

14.12.11

You may also like...

8 komentāru

  1. Garāmgājējs saka:

    Novēlēsim, lai Ievai nepietrūkst enerģija cīņā ar šiem komunistu un latviski runājošo parazītu leģioniem.

  2. Eduards saka:

    —Redziet,Godātais Balta kungs! Pa retam ir kāds Tautas un Latvijas interešu aizstāvis!
    —Tāpēc atzīstu Hadsona teikto-VEIKT LATVIJAS VARAS AUGŠGALA NOZIEGUMU STARPTAUTISKU IZMEKLĒŠANU UN VAINĪGO SODĪŠANU-KĀ ISLANDĒ. ARĪ CITĀS VALSTĪS NOZIEDZĪGIE VARTURI IR SAUKTI PIE ATBILDĪBAS-TIKAI PIE MUMS PAGAIDĀM NĒ…bET NOZIEGUMS IZDARI’TS IR DRAUSMĪGS…

  3. no malas saka:

    Ko tad AG aizgulējis , ka nav nevienu samazgu citam uzlējis ? Garlaicīgi. Laikam jau ka pāvs staigā SS formā par urlisko Daugavpili riedams urliski veicot DDD okupantu vidū. Labi, ka viņš vel buldurē, ko latviski, jo drīz viņš ari brīvā mikrofonā ries savā mīļaja okupantu riešanā.

  4. Miervaldis. saka:

    Nu bet tos Latviešu biedrības biedrus, es 100% atbalstu.Izrādās bankas pilda arī nezināmo varturu pasūtijumus.Reiz bijušie Latviešu biedrības biedri atmaskos, un sados pa purnu tiem visiem neliešiem!Nu bet ja valdība sadarbojas ar šādām bankām, tad nu viņi tiks sasisti zili un greizi!Varbūt Latviešu biedrības biedriem, saulainā dienā, kad Dieva gaisma spīd pār viņiem, vai tumsiņā, naksniņā, kad Mēness gaisma spīd pār viņiem, viņi varētu ielauzties vai nu bankā, vai ieķīlātajā biedrības namā, jo jūs saprotiet, karavīrs Mēnesstiņš vienmēr palīdz tiem, kuri karo bez saules, nu bet lai Dieviņš līdz viņiem,viņu tiesas processos, un lai Dieviņš līdz arī tiem banķieriem, kuri ir tādi!Jo ja viņi saķersies ar Latviešu biedrības biedriem, tad viņiem klāsies plāni!Nu bet mūsu mīļais Dieviņš to nepieļaus, kad tiek izlietas asinis, tik vien galējos nepieciešamības gadijumos!Nu bet karavīrs Menesstiņš, tam labpatīk, kad tiek izlietas asinis, jo Mēnesstiņš vienmēr pastāv taisnībā, un tas nozīmē,kad tādus baņķierus vajag sasist un padzīt, ar sūdainu mietu!Nu bet uz to vissu Latviešu biedrības biedriem ir tiesības, taču labāk to vissu uzticēt debesstēvam, nu bet Latviešu biedrības biedriem ir uz to sišanu tiesības, jo aiz viņiem stāv Mēness

  5. J.O. saka:

    Skumji, ka biedrība, kam vajadzētu apvienot Rīgas latviešus, tieši pretēji, tos šķeļ un šķiro, un darbojas ne latviešu interesēs.

  6. no malas saka:

    Ceru, ka šie vārdi par RLB tiks īstenoti:

    Domāju, ka nav rokas jānolaiž –

    izmestajiem jākoncentrē spēkus un ar visiem godīgajiem RLB cilvēkiem šo situāciju ir jāmaina. Veczagļus, afēristus un kremļa vergus jāizmet kopīgiem spēkiem, vajadzības gadijumā neklusējot un vēršoties publiski pie visas tautas!

  7. Miervaldis saka:

    Vai vai, kā tiem kangariem biksiņas dreb!

  8. Miervaldis saka:

    Kādēļ nacionālajiem spēkiem, apdraudot mūsu varturu drošību, rodas nepatikšanas, kamēr visādi kangari var šeit uzdzīvot?Atbilde vienkārša – piemēram RLB ir vienkāršāk pakļaut, un es saku paldies Grantiņam, kad viņš dara darbu mūsu kopējās tēvzemes labā!saemas rijīgās cūkas izmantos jebkuras, par vis sadistiskākās metodes, lai turpinātu tālāk rīt!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *