Kas tas tāds, radio “MERKURS” ?

TR12 - KopieSestdien man pazvanīja no Latvijas kāds cienījams kungs un ieteica ieslēgt svētdien pl.10 radio MERKURS, jo runāšot savējie. Protams, ka ieslēdzu norādīto raidstaciju, kurā tika intervēts daugavpilietis Aivars Gedroics.

Pārsteigums bija tas, ka raidījuma vadītājs Lapinska kungs AG “ierindoja” latviešu tautas patriotu rindās. Negribīgi, bet aiz ziņkāres noklausījos šo interviju, kurā “eksperts” AG pamācīja kā mums visiem jāizturas aresta laikā…., un kāds patriots ir komunists Aivars Garda.

Priekš manis tas bija ABSURDA TEĀTRIS un nekas vairāk.

Nezinu par citiem raidījumiem, bet šis raidījums bija īsta nacionāli domājošo latviešu šķelšanas paraugstunda. Šaubos, ka Lapinska kungs nesaprata, ko dara. Tad paliek tikai otrs variants, apzināta latviešu tautas šķelšana, tieši tik pat slīpētā veidā, kā to dara Aivars Garda. Lielai daļai interneta lietotāju ir pazīstams AG no Daugavpils, kurš piesārņo internetu ar neiedomājamām jēlībām. Ar šo tipu var sacensties otrs Maskavā savervētais “nacionālists” Konstantīns Jevgeņjevičs Pupurs.

A.Gedroics

FOTO: Lapinska un Gardas cilvēks A. Gedroics no Daugavpils.

Arī Pupurs ir Aivara Gardas domubiedrs- cīņu biedrs. Tās jēlības, ko šie divi recekļi atstāj internetā, rada tikai un vienīgi pretīgumu.

Šaubos, ka Lapinska kungs to nezina.

Gedroica idiotiskā Hitlera slavināšana, Brīvibas pieminekļa apgānīšana ar hitlerisko sveicienu, piedāvāt VVF pipeli sūkāt, tiesnešiem hui v rot u.tt. u.t.j.p., norāda uz viņa degradēto personību. Normāli domājošs nacionālists novērsīsies no AG un līdz ar to no MERKURA. Šī pretīgā “putras” maisīšana, ko veic Lapinska kungs, varbūt arī biedrs, neveicina latviešu tautas konsolidāciju.

Tā ir rupja mēslu maisīšana.

Vai tā ir apzināta vai neapzināta, tam nav nozīmes.

Latviešu tautas ienaidnieku mērķis tiek īstenots.

Būtu smieklīgi domāt, ka krievžīdiskā čeka, kura kontrolē Latvijā pilnīgi visu, atļautu vienot latviešu tautu.

Nu nav NEATKARĪGS šis raidītājs !

Ja Tu, Lapinska kungs, būtu muļķis, tev varētu piedot, bet Tu tāds neesi.

Kas Tu esi, saka Tavi raidījumi.

L. Grantiņš     22.11.11

You may also like...

92 komentāru

  1. pārdomām saka:

    Vai Latvijas patriots var būt tāds , kas nīst latvisku Latviju un mūsu aizsarga,zemessardzes un armijas formu, bet tai pašā laikā nēsā svešu formu, citu valsts vadoņu saukļus ? Tas ir tikai NODEVĒJS, NELIETIS UN KANGARS.

  2. Latviešu tautas patriots saka:

    Tieši tā, tikai nelietis un nodevējs var nēsāt vācu formu! Nost ar AG!!!

  3. saldo saka:

    Pajautāsim Jurim Lapinskim, kāpēc viņš uzaicināja Aivaru Gedroicu uz radio raidījumu un ko viņš ar to gribēja panākt? Vai viņam to ierosināja Aivars Garda?

  4. Cilvēks saka:

    Es nedomāju, ka A.Garda šeit ir kādā veidā iesaistīts. Esmu pārliecināts, ka resnais “ruskojazičnijs” receklis no “Dvinskas” iztēlojies Gardu kā savu draugu tikai savos slapjajos sapņos…

  5. Latvietis saka:

    Lapinskis ar Gardu ir patriotiski latvieši nevienam neuzbrūk un nevienu nenomelno.Viņi ari grib latvisku Latviju.

  6. Cilvēks to Latvietis saka:

    Bet gedrovic (vai arī patiesībā “Avram Hetroitz” kā vienreiz lasījām delfu forumā???) tāds nav!

  7. Miervaldis saka:

    “Pārdomām” – domāju kad vajag atrast, atdot pūlim to nelieti, kurs apzaga knoras banku!

  8. Cilvēks to Miervaldis saka:

    Kā arī jānoskaidro, vai resnajam dvinskas receklim bija konts Šņores bankā???

  9. Miervaldis, "cilvēkam" saka:

    Varbūt paskaidro, kādēļ tas ir tik interesanti?

  10. Cilvēks to Miervaldis saka:

    Elementāri! Ja receklis tik tiešām ir Maskavas cilvēks, tādā gadījumā kremliešu nauda viņam visdrīzāk varētu glabāties tai iestādē…

  11. saldo saka:

    Jāatbild uz jautājumu: kas tas tāds, radio “Merkurs”?
    Jāatbild arī uz jautājumu, kāda ir Jura Lapinska un Aivara Gardas loma tajā visā padarīšanā? Kas aiz tā stāv un to apmaksā?
    Aivars Gedroics raidījumā gribot negribot ir izpļāpājies.

  12. AG-Harim saka:

    Tu tiešām tik stulbs esi, ka neatšķir manus īstos k-rus no stulbībām, ko ar manu niku raksta vai nu pats linardiņš vai viņa drauģeļi no VL?

  13. AG-saldo saka:

    Gribētu gan zināt, ko es tādu būtu izpļāpājies? Un starp citu, LKB man konts nekad nav bijis, atzīstu “Norvikbanku” un “Privatbanku” – tur labi %.

  14. Harijs saka:

    AG, tikko tu izpļāpājies par “labām procentu likmēm”, kas liecina, ka tu noguldi prāvas summas bankās!? No kurienes tev tās? Vai Putins tev personīgi tās pārskaita uz taviem Privatbank kontiem???

  15. AG saka:

    No taupīgas dzīvošanas!

  16. A.Balts saka:

    Interviju ar AG nedzirdēju un mani tā maz intresē, kā arī pats AG! Bet par Lapinska kungu gan nedomāju, ka tas būtu svešu varu kalps. Visa viņa vide un dzīves veids tam neatbilst, jo mankurti un kangari dzīvo cepuri kuldami, ko nevar teikt par J.Lapinski. Dedzīgā un straujā daba var ļaut tam izteikt neapdomīgus izteicienus, bet ne vairāk. Radio “Merkurs” arī eksistē uz nabadzības robežas un ir ar tik švakiem raidītājiem, ka pat Rīgā to reizēm nevar normāli dzirdēt, par visu Latviju pat nerunājot, kaut tēmas ir tādas aktuālas un asas, kuras būtu jādzird visiem mūsu valsts pilsoņiem. Mēģināšu dabūt tās intervijas ierakstu, tad varētu izteikties plašāk par tur runāto.

  17. Ha ha saka:

    Ari es gribētu redzēt, ka AG staigā, ka pāvs vācu SS sturbanfīrera tautas tērpā un urliski sarunājās ar vaņkām . Vai tad trako māja viņu tik bieži izlaiž no palātas , lai AG spēlētu savus kumēdiņus. Diez vai Rīgā to pieļautu drauģelis ušakov un žīdi korens ar savu žīdu bandu. Laikam jau AG ir lepns par spožo vācu mundieri.

  18. AG saka:

    Ja esat tik drosmīgi, nāciet ciemos pie manis uz Daugavpili! Man ir sumo rings izbūvēts manā divstāvu 300 kvadrātmetru apartamentos, pacīnīsies sumo – es pret jums! Tad jūs redzēsiet, ko iespēju es – pie Vasīlija mācījies sumo cīkstonis, kas dienā apēd 3kg pelmeņus!!! Linardiņš arī var nākt! Līdzi jāņem šņabis un ieejas maksa (procenti taupīgam sumo cīkstonim par tikšanos). Tikai sestdienās gan mani netraucējat, jo man tad ir sabats!!!

  19. Haris saka:

    Nu redzu ,ka tas ir pavisam cits AG, kas uzstājās Merkurā. Vai tiešām AG tik daudz lieto alhakolu,kas tas viss notiek, jo gudrā galvā neviens to nedarīs. Tas, kas tagad atklājās ir visādas brīnuma lietas.Sākās ar jēlīgām lietām un tagad ar vācu uniformu un pelmeņiem , sumo un lepno dzīvokli. Merkurā gan AG neizlikās turīgs un lūdza naudu. Egils no Jūrmalas ari iedeva piecīti. Kas tik vien nenotiek, to agrāk bija grūti iedomāties , jo to nekad no AG negaidīju.

  20. AG saka:

    Hari! Kā jau īstens žīdmens, es labāk palūdzu naudu no citiem, nekā tērēju savu! ;) Mans tēvs Ābrahams iemācīja mani arī glabāt naudu bankās un kačāt procentus, čakarēt vecas tantiņas, savukārt tautai tēlot ubagu, sludināt, ka esmu bezdarbnieks un valkāt prastas drēbes! ;) Patiesībā, tev pat ļaunākajos murgos nerādās, kādas pasakainas bagātības man pieder! ;)

  21. AG-īstais saka:

    Hari, ceru, ka neesi tik stulbs, lai neatškīrtu`isto AG no viltvāržiem!

  22. AG-īstais saka:

    ESMU ATMASKOTS! BET NEKAS, ES CĪNĪŠOS LĪDZ GALAM UN UZVARĒŠU, JO AIZ MANIS STĀV ANTIKRISTS!!!

    PAR ANTIKRISTA UZVARU CĪŅAI UN UZVARAI SVEIKS!!!

  23. Haris >>> AG saka:

    AG mani ari mani daudzas reizes nosauc par stulbeni. Es dzirdēju šo minēto raidījumu un gribēju zvanīt un izanalizēt situāciju, bet neuzspēju. AG teica, ka Gardas kungs ir komunists un VDK aģents un , ka viņš gribot lai šos melus vel publicē DDD. Es biju tā pārsteigts, ka gandrīz paliku bez valodas. Nevar neviens cilvēks šos melus teikt skaidrā prātā bez alhakola vai narkotikas. Tik patriotisks latvietis, ka Gardas kungs, kas ir galvenais DDD veicējs un okupantu nīdējs ir komunists un čekists ??? Ar šiem meliem jabūt mēra robežai. DDD avīzē ir paziņojums, ka viens urlu žurnalists nākošā nedeļā tiks saukts tiesas priekšā par publiskiem meliem apvainojot Gardas kungu par neonacistu. Vai AG Tu nemaz nebaidies, ka Gardas kungs uzzinot šos melus Tev var likt maksāt 100 000 Ls sodu. Merkurā Tu saki, ka esi nabags, bet te raksti , ka esi tik bagāts ,ka grūti iedomāties. Šeit Tu raksti, ka neko sliktu neesi rakstījis , bet to dara viltvārži. Es Tavu balsi pazīstu un vai Tu gribi teikt, ka tas bija viltvārdis , nevis Tu biji Merkūra raidījumā. Vairāk neapvaino godāto Gardas kungu.
    tik ļoti, jo es ticu viņam un viņš ir godīgs patriots. Lai nosauktu otru par komunistu un čekistu ir jabūr pierādījumiem . Ja esi skaidrā galvā tad padomā, vai Rubiks komunists būdams varētu veikt DDD un aicināt patrikt okupantus? Kā Tev šīs muļķības dzīvojot Daugavpilī ienāca prātā, ka zini apmelojumus par cienīto Gardu, kas dzīvo Rīgā ? Tā ir provokacija. Vai biji skaidrā un pie saprašanas , vai alhakola un narkotikas reibumā? Lūdzu vairāk neapvaino lielo latvieti Gardas kungu un nepiesauc viņa vārdu, jo neviens Taviem meliem netic. Ari meli, ka Gardas kungs ir resns es neticu.
    Tu saki, ka viss šeit nav īsts. Citi stāsta, ka Tu vācu šturbanfīra uniformā staigājot pa Daugavpili un sarunājies ar krieviem ? Vai tā ir patiesība ? Vai patiešām tā ir Tava bilde Tavu roku veidota ,kur esi vācu uniformā ??? Jā vai ari nepatiesība ? No kurienes nāk šī bilde ? Normāls latvietis, kas kaut cik ciena Latviju nestaigāš šajā formā .
    To ,ka Tu teici, ka nepiedalīsies referendumā, lai latviešu valodu māca skolās dzirdēju savām ausīm . Vai to atkal teica viltvārži ? Tas ka nekad nekritizē PVCL un reti kad SC liek ikvienam padomāt, kas aiz tā slēpjas. Ari es gribu teikt rokas nosts no Gardas kunga, kas ir liels latvietis.

  24. AG-īstais saka:

    Hari, ja tu nebija piedzēries, tad laikam sadzirdēji, ka es tieši apgāzu mītus par to, ka Garda būtu komunists vai čekists. Izlasi manu rakstu, ko es lasīju radio, te augstāk esmu ielicis norādi. Bilde ir vienkārši montāža, joks. Parakstu vākšanā par krievu skolu latviskošanu, protams, nepiedalījos, kāpēc, to jau skaidroju arī radio Merkurs, kad biju tur 6.02.2011.

  25. Haris >>> AG saka:

    Kas tad montāžu Tev ka latvietim pielika klāt vācu Hitlera uniformu ? Viltvārži ?Provokācija ? Vai Tu neteici, ka Gardas kungas esot ļoti resns ? Vai tad Tev latviešu valodas aizsardzība nemaz neinteresē ? Laikam tagad jau parastījies par žīdu parakstu vākšanu ? Kurš tad iznāk ir VILTVĀRDIS UN DIVKOSIS ? No kurienes Tev ir informācija par čekistiem un komunistiem , ja zini, kurš katrs ir ? Kad pēdējo reizi nolamāji PVCTL un VL un NA ? Pēdējās nolamāji pat šeit. Es ka latvietis būdams cienu latviešu valodu un latviešu partijas, bet ne tās nīstu.Kāpēc tad pats neizveido kādu partiju un neveic DDD, bet tikai uzbrūc latviešiem ,lai tie Tev pienes klāt DDD ?

  26. AG saka:

    Tas ar formu ir stilīgs joks, ne vairāk! Ka Garda sastāvējis PSKP, viņš pats savulaik bija paudis avīzē DDD, bet es viņam to nepārmetu. Un vēlreiz atkārtoju – izlasi manu rakstu, stulbeni, ko es savukārt nolasīju radio! http://forums.delfi.lv/read.php?f=64&i=19674&t=19674

  27. AG saka:

    Un te mans viedoklis par valsts valodas mācīšanu! http://forums.delfi.lv/read.php?f=61&t=36659&a=2
    Tikai baidos, ka tu, stulbais jefiņ, to nespēsi “sagremot”!

  28. Haris >>> AG saka:

    Kāpēc neatbildi visu ko es jautāju.?? Ja man kāds uztaisītu montāžu ar krievu vai vācu uniformu es būtu ļoti dusmīgs un apvainots.

  29. AG saka:

    Tu vienkārši esi duraciņš!

  30. AG saka:

    Vismaz “Manu cīņu” esi lasījis, lai par Hitleru spriestu?

  31. Haris >>> AG saka:

    Vai tad bez jēlībām un rupjībām nevar. Redzu ,ka negribi atbildēt, jo tie skar divkosību. Notiek vel neticamākais ka AG ir sarakstījis Mana cīņa.Viss jau ir nogājis tik tālu, ka normāls cilvēkam jasaka: Ak Kungs dod reiz nelaimīgam apskaidrību.

  32. AG saka:

    MC rakstīja pats Hitlers.

  33. Miervaldis to cilvēkam saka:

    ā, tu domā, kad tanī bankā visi blēži glabā savu naudiņu?

  34. Zinu saka:

    MC nesarakstīja A.H. Tas ir kolektīvs autoru (cionistu) grupas darbs.

  35. no malas saka:

    Tad jai iznāk ,ka AG ir latvijietis un hitlerietis.Normālam latvietim latviskais ir pirmajā vietā, nevis hitlers. Ka redzu AG neko nav atbildējis, ka viņam citi pielika hitlera frenci un ka mīl ar to staigāt pa urlisko Daugavpili. Tāpat viņš nepateica uz kāda pamata viņs apvainoja Gardu par čekistu. Viņam nav ko teikt , jo ir uzkāpts uz varžacīm.Neticu ari par viltvāržiem , jo viņam nevar ticēt. Ja jau būtu godīgs tad neapčakarētu slimo večiņu.

  36. AG saka:

    Tu, “no malas”, esi uzmanīgāks ar izteicieniem, par neslavas celšanu personām draud kriminālatbildība! Lai gan, spriežot pēc debilā satura, Haris un “no malas” ir viena persona. Gardu, starp citu, vienmēr esmu tikai slavējis!

  37. budzis saka:

    grantins ir greizsirdígs, jo vinjam neviens neuzvérs uzmaníbu un nekur neaicina :))

  38. Miervaldis saka:

    Nu redz kā tevi te sauc AG!Un es pievienojos!

  39. Miervaldis saka:

    AG – nu redz, kā tevi te pareizi sauc!

  40. Briedis saka:

    Esat sveiki, Merkūrieši!
    Vismaz viens sakarīgs radio raidījums mums ir- Lapinska un Baldzēna kungam tā turēties arī turpmāk! Šie komentāri parāda, cik sapuvusi ir latviešu tauta. Es nezinu nevienu citu nāciju, kurai būtu tik zems pašnovērtējums. Būtu kaut mazliet cienījuši paši sevi- šķiet nav jau kam- latvieši ir pārvērtušies kosmopolītiskos jampapiņos, nu īsti plānā galdiņa urbēji- to jau, protams parāda arī vēlēšanas. Skumji.

  41. vaņa saka:

    piedāvāt VVF pipeli sūkāt, tiesnešiem hui v rot u.tt. u.t.j.p., norāda uz viņa degradēto personību
    Bet tās ir labas domas!I tai vārnai neskādētu, i tiesnešiem nāktu par labu – barojoši tomēr! :)

  42. adzus saka:

    aivars gedroics + aivars garda = ag
    ag = autogaze…
    lai dzivo gaisma un tirais gaiss…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *