Ziemassvētku apsveikums Liepājas “tiesiskajiem” bandītiem

drTurpinājums 24.12.09. rakstītajam.

Foto: no kreisās Aivars Prūsis un Linards Grantiņš

 http://www.kurzemes-vards.lv/?doc=47338

Tāds Sesks ar savu bandu var netraucēti darboties tikai tāpēc, ka viņu piesedz “diži” Rīgas kungi, krievu mafija un mūsu “brīvā prese” ! Kā jau vakar rakstīju- visi, kuri komunistu partijā ir iestājušies pēc 1940. gada, ir pieskaitāmi pie slepkavām, jo viņi, līdz ar to ir akceptējuši masu slepkavības un genocīdu pret latviešu tautu !!! Šī krievžīdu radītā partija pastrādāja daudz lielāku noziegumu pret cilvēci nekā vācu nacisti. Visi taču mēs zinām, ko darīja ar nacistiem pēc nacistu sakāves….. .Vai tad desmitkārt lielāks sods nepienākas komunistu izdzimteņiem ???  Tāpēc jau arī Atmodas un pēcAtmodas laikā bijušie čekisti un komunisti ar Krievijas specdienestu palīdzību darīja visu, lai varētu varu paturēt savās rokās un tauta viņus nepakārtu Rīgas stacijas laukumā. Lielākie slepkavas un Latvijas rūpniecības un lauksaimniecības iznīcinātāji ir Godmanis, Peters un Borovkovs (Borovkovu, šo čekistu, sadistu un rīkļu rāvēju pazīstu personīgi, jo viņš piedalījās manis arestēšanā par H-86 dibināšanu. Man šodien vēl acu priekšā rēgojas šis eiforijas pārņemtais semīts).Viņi, kā toreiz, tā arī šodien, dara visu pēc Maskavas pavēles un Maskavas interesēs. Protams, ka šie trīs ir tikai paša aisberga spice ! Šī noziedznieku “spice” tiek noslēgta ar mazākiem rāpuļiem kā, piemēram: Dripe, Zālīte ( kuras vīrs ir čekas kapteinis), Sesks, Vaiteiks, Aizezers, Dīķis un pavisam maziem komunistu sūdiņiem un viņu iztapoņām. Tādiem kā Liepājas laikraksta “Kurzemes Vārds” bosu- komunistu, nožēlojamu krievu okupantu iztapoņu Andžilu Remesu, vietnieku Edgars-Lusens_internet

Foto: Edgars Lūsēns,Remesa vietnieks un  Seska “labā roka”.

 A. Prūša apmelotājs un Seska banditisko darbību piesedzējs… .

Atceries Edgarel, kad pie Prūša “ciemojās” bandīti tu ar Dīķi kā maitas putni uz ielas stūri gaidījāt, kad bandīti Aivaru “noklapēs” un aiz kājam izvilks uz ielas… .

Edgaru Lūsēnu, Sarmīti Pelcmani, Paulu Kaufmani, Viktoru Ulbertu. Un tagad arī paliksim un “parunāsim” par šiem demokrātijas provokatoriem !

Andzils-Remess_internet

Foto: “Kurzemes Vārds” redaktors Andžils Remess, komunists, genocīda īstenotājs pret latviešu tautu. Okupantu cienītājs. Krievu iztaponis un pielīdējs. Seska banditisko darbību piesedzējs un Taisnības noklusētājs. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiks tiesāts par nodevību.

Senie filozofi “nosprieda”, ka Taisnības noklusēšana ir melu augstākā pakāpe !

Šo seno filozofu spriedumu “Kurzemes Vārda” “eksperti” ,ar Andžilu priekšgalā, ir “aizmirsuši”.

 Šis vecais komunistu nelietis ir izaudzinājis sev līdzvērtīgu Jūdasu maiņu.

Vitjoks

Foto: Viktors Ulberts, sevi šis jefiņš interneta tīmeklī dēvē par Vitjoku un “draugiem.lv” piedevām vēl kiriļicā sevi uzdod par “jūrmalas puiku”. Drošs paliek drošs, ja nu tomēr atkal atnāk krievi, tad varēs teikt: “Es taču esmu savējais, bļeģ (kā saka Nils Išakovs)”.

Un tagad mazliet no paša pieredzes. Reiz pēc kārtējās komentāra izdzēšanas “liepājniekiem.lv” pazvanīju pašam Kaufmanim. Jautāju, kāpēc tika izdzēsts mans komentārs, kuru es parakstīju ar savu vārdu ? Atbilde, kuru saņēmu no paša Kaufmaņa skanēja, ka tādi komentāri esot nepamatots apvainojums Seska kungam ! Nelīdzēja mana taisnošanās, ka tā patiešām ir taisnība par Sesku. Kaufmanis, kā jau tas seskveidīgam patriotam pienākas, palika pie sava !!! Interesanti, ka tie komentāri, kur Sesks tika lamāts, netika izdzēsti……. .

Šeit vēl kāds pretīgs “atgadījums” ar “Kurzemes Vārdu” 2008. gada augustā. Domāju,

ka kaut kas tāds bija iespējams tikai padomju laikā, bet kā izrādījās bijušā “Komunists” darbinieki Andžila vadībā ir progresējuši ne jau demokrātijas virzienā, bet gan noziedzības virzienā… .

2008. gadā es tikos ar Aivaru Prūsi, kurš arī tobrīd atradās Liepājā. Protams, ka mēs apspriedām to, kas notiek Liepājā un Latvijā. Redzējām to, ko redz katrs Latvijas pilsonis, ka Latvija burtiski tiek iznīcināta. Zagts, slepkavots un izpārdots uz nebēdu. Nolēmām savā naivumā griezties pēc palīdzības pie latviešu cilvēkiem “Kurzemes Vārda” veidotājiem, bet pretī saņēmām pretīgas nodevības krēpas savās sejās.

img4752f5a940bc4

Skatieties un brīnieties, šis cilvēks Remesim un Ulbertam ir ordinārs.

Varbūt, ka mums ieejot Remesa “midzenī” ari vajadzēja izkliekt, geil gitļer(heil Hitler) un būtu pieņemti silti un draudzīgi !

 

Sākās tas tā: vēlējos sarunāt interviju A. PrūsimKurzemes Vārdā“, lai noņemtu no Aivara Prūša, Seska bandas apmelojumus un rosinātu lasītājus, tā teikt, domāt. Gribēju sazvanīt sakarā ar šo “lietu” Remesu Pašu, nesanāca,jo Pats esot brīvdienās. Nu tad vēlējos runāt ar Paša vietnieku Lūsēnu, bet Lūsēna kungs arī esot atvaļinājumā,- skanēja kādas sievietes balss. Šodien es, Sarmīte Pelcmane, esmu par visu atbildīga. Galu galā man bija vienalga, kurš tur par ko un kuru atbildību izjūt. Stādījos priekšā, kas es esmu un ko vēlos. Nu tad arī sākās, gandrīz  kā norūpējies čekists no Stabu ielas “stūra mājas”,  Sarmīte man nolasīja lekciju vai morāli, sazin nelabais, kā to var nodēvēt. Pelcmanes kundze man nopietnā un asā tonī noskaitīja, lai es te tikai neuzdrošinoties izteikt savas domas par mūsu prezidenti, viņas sakariem ar čekistiem un seksa orģijām konspiratīvajos dzīvokļos, un vēl kaut kādus aizliegumus, kas attiecas uz mūsu pilsētas galvu. Biju pārsteigts par tādu negaidītu “uzbrukumu” man….kad beidzot Sarmīte nomierinājās, paskaidroju, ka runās tikai Prūsis un es sekošu līdzi intervijai. “Nu labi, lai nākot tad un tad”, atbildēja Sarmīte. Norunāts! Atnācām ar Aivaru Prūsi norunātajā laikā.

 Tad pie mums ieradās kāds kungs, kurš stādījās priekšā kā Viktors Ulberts, un atkal viss sākās no gala. Šis vīrs, man noraizējušos cilvēka tonī, lasīja kārtējo lekciju, cik es nekulturāli esot izsacījies kādā no LRTT spriedumiem par Seska kungu….kā tā varot rakstīt, ka Seska kungam reiz tauta noraušot visu, kas raujams…LRTT spriedumu Seskam lasīt šeit :http://tautastribunals.eu/?p=717

Jābrīnās, cik pašpārliecināti bija šie abi “lekcionāri“, it kā aiz viņiem stāvētu betona mūris… . Beigu beigās nointervēja Aivaru, arī man vēl pajautāja kaut ko par LRTT… .

Pauls_Kaufmanis

Foto: Pauls Kaufmanis, āksts, demokrātijas noliedzējs, par pieciem santīmiem Seskam zem asteskaula palīdīs… .

 Un no šīs vietas sākās tas pretīgākais, kas nav savienojams ar cilvēcību , godu un žurnālistiku. Tālāk viss norisinājās pēc čekas un komunistu metodes. Sarunājām, ka trīs dienu laikā Ulberts pabeigs interviju, un bez mūsu pārlasīšanas un atļaujas nekas netiks publicēts. Pārsteigts biju, kad otrās dienas rītā mans paziņa, mani sveicinot, sacīja: “Sveiks, cīnītāj par Tiesiskumu!” Izrādās, ka viss tika veikts lielā slepenībā un steigā. Viss tika saskaņots ar mafiozās bandas vadītājiem,- seskveidīgajiem un remesveidīgajiem. Tā teikt, prese un bandīti strādā saskaņoti. Intervija tika publicēta bez mūsu ziņas, saraustīta, tendencioza un saīsināta. Visam “kroni” intervijas sākumā “uzliek” Ulberts, pasakot: “Abu šo cilvēku skatījumu var uzskatīt par neordināru…”. Tātad, lasītājs tiek jau apstrādāts pirms intervijas lasīšanas, ka šo “cilvēku” teiktais nav uzskatāms par nopietnu ! Divi prātu izkūkojuši veči staigā apkārt un vāvuļo muļķības !!!

 Vai tas notika pēc Pelcmanes kundzes pavēles un atļaujas ?  Pelcmane taču todien bija “priekšniece” un noteicēja par visu notiekošo !  To, ka šajā nomelnošanas akcijā bija iesaistīti daudzi Liepājas vadošie bandīti, ar Sesku, Vaiteiku, Remesu un d.c.priekšgalā, nav ne mazāko šaubu. Protams, ka tādi krievu, bijušo čekistu un komunistu “astes kaula laizītāji”  kā Ulberts, Kaufmanis vai Pelcmane nenosaka neko, bet bez šiem kroplajiem latviešu tautas atkritumiem savus noziegumus pret Latviju un latviešu tautu nevarētu veikt tādi Godmaņi, Seski, Aizezeri, u. d. c.

Saprotams, ka šodien pie varas grožiem esošajiem Tiesiskums un Taisnīgums ir bīstami jēdzieni, mīksti sakot neordināri… . Aivaru Prūsi šie deģenerāti gribēja noslepkavot !

Par ko ? Nu vienkārši par to, ka viņš atteicās apzagt savu tautu un savu valsti Latviju. Ja Aivars Prūsis būtu tāds pats nelietis kā Sesks vai Aizezers, viņš būtu bagātākais cilvēks Liepājā ! To, ka Aivars atteicās ar šiem komunistu deģenerātiem kopā zagt, viņi nekad viņam nepiedos un pie pirmās izdevības centīsies no viņa atbrīvoties kā no nevēlama liecinieka… .

Aivars Prūsis ir godam izturējis vienu no visgrūtākajiem pārbaudījumiem,- nav kritis naudas un varas kārdinājumā, palicis uzticīgs Taisnībai, Tiesiskumam un Latvijai !

 Neordināri, bet lai nolādēti ir savas Dzimtenes nodevēji, šeit pieminētā bandītu varza!

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

christmas_card

Foto: “Daudz laimes Jaunajā gadā !”.

LRTT jau nav nekādi “zvēri” un tāpēc arī nolēmām šo Liepājas noziedznieku bandu apsveikt “aizritējušajos” Ziemassvētkos  un novēlēt daudz veiksmes nākamajā gadā!

LRTT 25.12.2009

You may also like...

12 komentārs

  1. AG saka:

    Vai to i-ju var kaut kur i-tā izlasīt?

  2. Lāčplēsis saka:

    Divi prātu izkūkojuši veči staigā apkārt un vāvuļo muļķības !!!

    —————————————————————-
    Ļoti precīzs pašnovērtējums!

  3. edmunds saka:

    Jūs esiet garā stipri! Domāju, ka viss iecerētais izdosies.

  4. Hm saka:

    Kas šis ir, kārtējais ķerto ultranacionālistu portāls?

  5. Juris saka:

    hm un lāčplēsis, izskatās, ir tipiska latviešu bezmugurkaulnieku selekcija

  6. leo saka:

    info lusim:tev liepaja ir paradijies iespejamais sabiedrotais cinjaa pret sesku.tas ir uznjemejs neatkarigais deputats lorenss kuram provizoriski sesks nodedzinaja klubu. ja cilveki nespes vienoties cinjai,vinji neuzvares nekad!

  7. lizo saka:

    suns apčurā visus kokus ,čuras notek un koki turpina augt…ņematies jel iecietībā un beidzat riet cilvēkus,kas tā par ekstāzi kad noēsts liģiska domāšana,atslābinies

  8. lizo saka:

    pretīga mēslaine,kura nav dzelzscilvēka cienīga- vienas tirģenes bļaustīšanās

  9. NOVĀCIET! saka:

    Lūdzu novāciet šīs preteklības un negraujiet savu civēcību,ar darbu un centību Tu Liepājā un Anglijā tapi cienījams,bet ko nozīmē šīs izdarības kā ar netīru tualetes papīru skrien virsū cilvēkiem,kuriem jādara savs maizes darbs un neviens no viņiem pasauli nepieber ar rupjībām pie nepieņemamām lietām…bija cilvēki kuri mēģināja cilvēcīgi vērst notikušo par labu,ko šodien jau aplej.Varbūt kāds labi dzīvo,kurš itkā atbalsta naivo blamēšanu????????????

  10. dentists saka:

    es apbrinoju Prusi. Cik cilvekam vajag sevi necienit, lai saietu kopa ar Grantinju!!?? Ja Prusis zinatu cenu, par kadu Grantinjam atljava izbraukt no PSRS!
    Butu ar mieru no kauna savus zabakus apest !

  11. Čekists saka:

    Tā cena nav noslēpums. Par gaili to grantiņu pataisīja. Tāpēc aizvien vēl kauc ar savu smirdošo muti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *