J. Zīverts. Nodevība turpinās

Jūdas ZatlersMIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Šis latvijiešu “kirhenšteiniņš” savulaik ar zoodārza mērkaķu atbalstu tika iebīdīts Rīgas Pilī.

Otro reizi arī cerēja kārotā Pilī uz “balta zirga”, bet pat ar kleperi neizdevās. Palikušas cerības vismaz ar kādu no krievu dzels “rumakiem” iestūrēt kārotajos pils vārtos. Varaskāre un alkatība šim zellim netrūkst.

Vai daudz vēl latviešu tautā šo atkritumu ?

Dievs, atpestī mūs no viņiem !

Jānis. Z.

====================================================

Zatlera tanki 1 Foto: “Zatlera tanki”

Ar šiem tankiem es tikšu visur, stulbie reņģēdāji, saka tovariščs Zvatļers no SC.  

Par lielu nožēlu kārtējo reizi vairums latviešu(?) nodemonstrēja savu smadzeņu mazspēju vai vispār spēju. 17. septembrim vajadzēja kļūt par tādu kā pagrieziena punktu visā šajā bardakā, bet… . Atlika parādīties vienam iznirelim ar solījumiem visus “aplaimot”, kā bars muļķu metās klanīties un bučot nākošo kihenšteinu, neskatoties uz šā tipa iepriekšējo darbību.  Un atkal vietā jau folklorizētais teiciens par to, kāpēc latvietim obligāti jābūt muļķim. Tas, ka muļķība nav ārstējama, pierāda jau 20 gadus Latvijas ilgais ceļš uz nekurieni, vai pareizāk sakot, uz iznīcību. Krieviem ir labs teiciens: jesļi durak, to na dolga. Par vienu daļu latviešiem var teikt:-ja letiņš, tad antiņš- plānprātiņš. Ja jau cilvēki- vēlētāji ar augstām skolām un zinātniskiem tituliem tagad vaid un nožēlo par savas balss atdošanu ZRP, ko tad var prasīt no parastā “reņģēdāja”, kurš līdz šim pa “grābekļiem” vien bradājis. Dzīvē par visu ir jāmaksā. Arī par savu muļķību un šī maksa ir barga un traģiska, kā tas draud šajā reizē, ar savas valsts zaudēšanu. Kā lāsts latviešu tautu vajā daždažādi kangari, kirhenšteini, stučkas utt. utjp.

Bez savas Dvēseles attīrīšanas, mūs turpinās vajāt šie Elles kalpi, kuri apsēduši mūsu Tēvzemi !

Dievs, svētī Latviju un latviešu tautu !

IMGP0914Kungs, palīdzi latviešiem atgūt prātu, pašcieņu un drosmi !

Cerība vēl nav mirusi !

Jānis Zīverts

2011.gada 20.oktobrī

You may also like...

17 komentārs

  1. AG- saka:

    Ja tie, kas balsoja par ZRP, balsotu par VL, nekas nemainītos!

  2. vārds saka:

    Pasaulē ir tikai daži cilvēki ar patiesi nesalaužamu cilvēka godu, un Latvijas tauta var būt laimīga, ka viņai ir tādi sirdsapziņas cilvēki kā Gunārs Astra un Linards Grantiņš. Šie daži taisnīgie cilvēki spēj ietekmēt likteni, kas tuvina patiesību, taisnību un visas tautas uzplaukumu, bet atttālina melus, netaisnību un ļaunumu.

  3. dzimtā valoda saka:

    Tā tiešām ir cūcība, lipināt nelieša Granting vārdu klāt Astram. Man ir aizdomas, ka pats granting par sevi šo ierakstu veicis.
    Nevajag zaimot Astras piemiņu un uz viņa rēķina spodrināt savas saķēzītās spalvas!

  4. reņģēdājs saka:

    Kad beidzot DP policijas špionu un SC dirsu laizītāju Daugavpils mesiju iekļaus LRTT nodevēju sarakstos ? Vai šis Maskavijas nolādētais sargsuns sen pelnīgis lai viņam piespriestu bargako sodu, ka citiem mēsliem ? Ar ko šis preteklis latviešu nīdējs ir labāks vzjatļeru, jo viņa nolādētais SC šo takšeli baro no savas rokas? Katru dienu no Tvaika ielas izmukušais SC dirsu laizītājs uzbrūk latviskām partijām NA, VL un latviešiem . Vai Zīverta un Grantiņa k-gi par šo DP špionu un SC appļūtītato latvijieti vai cittautieti nevarētu uzrakstīt atmaskojošu rakstu ka par pamelu un tad beidzot atsiesies. Šis ir vel naidīgāks par pamelu un grauduli. LNF šo DP provokatoru nekad neuzņems LNF, kaut viņš rāpo to priekšā uz vēdera. graudulis un pamela vismaz atsējās. Šis frukts LRTT un Grantiņa k-gu pat apvaino ēterā.

  5. pilsonis saka:

    Nu nav normāli tā lādet tikai nacionāļus, kā tas AG dara, bet es te palasiju archivā, ka pats viņš mūk no loģiska skidrojuma par ddd realizāciju, jo tiešām tad dabūtu pa galvu no saviem kremļa kundziņiem, ja tiem viņš kalpo, kā izskatās.
    Un loģiski , ka visi kremlistu spēki tiek likti tieši patriotu noķengāšanai, jo tie ir nepērkami un runā visur tik kaitīgo taisnibu.
    |Nesaprotu, vai A.Garda atbalsta šo savu fanu AG, kas viņu diskreditē?

  6. AG saka:

    Piezvaniet Gardam un uzprasiet, ko jūs raustaties, anonīmie idioti? Bet īstenot DDD neviena no Saeimā pārstāvētām partijām pat nemēģina.
    Ja es gribētu iestāties LNF, mani noteikti uzņemtu, bet nav man tādas vēlēšanās, esmu pats sev kungs.

  7. interesanti saka:

    http://www.delfi.lv/news/world/other/senators-makeins-pec-kadafi-naves-putinam-jasak-nervozet.d?id=41316123

    ASV republikāņu senators un prezidenta amata kandidāts 2008. gada vēlēšanās Džons Makeins intervijā raidsabiedrībai BBC paziņojis, ka pēc Lībijas opozīcijas uzvaras un Muamara Kadafi nāves “diktatoriem visā pasaulē jāsāk nervozēt. Kā piemērus viņš minējis Krievijas premjeru Vladimiru Putinu un Sīrijas prezidentu Bašaru al Asadu.

  8. reņģēdājs saka:

    Lai DP un SC provokators un gļēvulis ag veic savu DDD aizkrāsnē vai uz pečkas kopā ar savām urlām.Interesanti, ko 20 gadu periodā demagogs ir veicis DDD jomā ? NEKO VAI APAĻA NULLE. Laikam ari nosprāgs un DDD nebūs pat iedīglī, jo gaida , ka viņa SC DDD atnesīs uz paplātes un ag iecels par DDD fīreru, ka Musolini.Viņš pat nav spējīgs gļēvumā sapulcināt 100 Daugavpils urlas DDD veikšanai. Lieluma mānijā ag domā, ka Garda provokatoru uzņems LNF kur ir tikai patrioti nevis DP provokatori un Maskavijas pakalpiņi.Palūdz savai DP, lai tā veic DDD tavā vietā un tu varēsi gulēt uz krāsns un kuli kasīt.Tu jau nu esi tagad “brīvs” kungs, kad danco pēc DP un Maskavijas stabules. Pūt vien miglu acīs , kad kāds muļķis noticēs.

  9. interesanti saka:

    http://www.youtube.com/watch?v=ArPKRnSf7-M

    par Putina kārtu rindā aiz Kadafi

  10. Miervaldis saka:

    Man arī dažreiz liekas, kad kaut kas tanī Zatlera rīkojumā, atlaist saemu nav tīrs!

  11. Miervaldis saka:

    Man liekas apsveicami, kad Zatlers to izdarija, taču ieklausoties savās paziņās, man arī liekas, kad kaut kas tanī Zatlera rīkojumā nav tīrs, ņemot vērā to, kad mums valstī nav saimnieku, un nedomāsim, kad tauta ir tads muļķu bars, kurš neko nesaprot, un neko nezin.Ir naivi tautieši, un viņiem vajag paklausīties, ko runā tādi diži vīri, kā grantiņš!

  12. AG saka:

    Redziet, es, resnais pidars, te murgoju tikai tāpēc, ka esmu neprātīgi iemīlējies Hitlerā! Tāpēc arī es gānos par tiem, kas to nosoda. Un atļauju jums minēt divas reizes, uz kādas fiziskās personas fotoattēla skatoties es ikdienā onanēju? Uzminējāt – tas ir Ādolfiņa portrets! Man uzbudina katrs vaibsts viņa sejā, viņa gaišais un tīrais acu skatiens!
    Lūdzu, neņemiet galvā, ja es atkal kaut ko te murgoju komentāros savas kārtējās šizofrēnijas lēkmes pārņemts, jo dakters ne vienmēr atcerās man iešpricēt zāles platajā un kupli smukajā dupsītī!

  13. L.Grantinsh saka:

    To es rakstīju par sevi, nejauši parakstījos ar AG iniciāļiem, piedodiet!

  14. informācija saka:

    Te vairāk būtu jārunā par mafijas vadības stilu. Mūsu pašu partijas, to pastāvēšanai un darbībai taču nav juridiska (Satversmes) pamata. Tās izdod likumus un nevienam neatskaitās savā absolūtajā varā. Kasieri (krievu mafija tos sauc par obščaka turētājiem), ir neatņemama sastāvdaļa katras varas partijas veidojumā. Mums arī bites dzeļ un liecinieki pazūd mīklainos starpgadījumos, kuru izmeklēšanai policijai rokas par īsām. Sākotnēji šo mafiozo varu ārzemnieki saukāja saudzīgi par valsts nozagšanu, kopš iestāšanās ES – par demokrātiju, kuras attīstībā daudz jādara. Var vienkāršāk un tiešāk – mafijas.

  15. Miervaldis saka:

    Zatlers Malacis!

  16. Ivaničš saka:

    nē, nē, man neder tik pagodinoš niks.Man tas ir par augstu!Lūdzu nesitiet mani, par to, kad esmu smirdīga un draņķīga slāvu gļota!

  17. Ivaničš saka:

    redz, es pat Grantiņa vārdu un uzvārdu nevaru pareizi uzrakstīt, jo man redz viss Latviskais saistās ar vāciešiem, jo es nezinu ko citu domāt, jo esmu salasijies tos sarkanos murgus, un tie mani ļoti aiskustināja, jo pacela mani sparnos, lika reizi domāt, kad esmu kaut kas vairāk par sibīrijas kremļa gļotām, bet man jāpasteidzas, kamēr vēl var ielīst Latvijā, jo mani tur silti gaida, bet diez kā būs, kad es nepaspēšu, un Latvieši atkal būs saimnieki savā zemē, tad ko?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *