A.Balts. Alkatīgo bezgožu pretīgā kopošanās

H-86-2Brīnumi, vai pareizāk sakot, noziedzīgas nelietības mūsu valstī diemžēl nebeidzas un nebeidzas!

Latvijas vientiesīgākie pilsoņi, kuri kā apdullušas mušas atļāvās tādu muļķību, kā noticēt aplokšņu bezmugurkaulniekam Zatlervaldim, nu jūtas tikpat nikni, kā L. Grantiņš savā rakstā LRTT, un arī jūtas piesmieti un nodoti. Vienīgi viņi, šie ZRP vēlētāji šo vilšanos un spļāvienu ģīmī bija pelnījuši no erzacprezidenta par savu bezgalīgo muļķību un stulbumu, jo nebija no šīs marionetes neviens darbs vai rīcība, kas liktu šim tipam noticēt, bet pretējo faktu gan zināms vesels birums. Pat butaforisko “cīņu pret oligarhiem” varēja iešķiebt kā patiesu tikai naiviem ļautiņiem, jo patiesi nākamos jaunizceptos miljonārus-oligarhus sev blakus esošus štokenbergus, ēlertes nez kāpēc pat nepieminēja. Kaut tie tieši ietekmēja valsts kursu savās interesēs, nemaz nerunājot par patiesi vareno oligarhu Sorosu, kurš ar savu “Delnu” un “Providus” tiešā veidā jaucās valsts lietās- Latvijas iekš un ārpolitikā. Bet uz šo noticējušo un balsojušo muļķu rēķina sev PR reklāmu Zatlervaldis arī šādu partijeli žigli uzcepa, pēc, redzams, gan svešām norādēm, jo pats nav spējīgs uz šādām kombinācijām. Pat zaļie, zibenīgi savervētie un bruņotās apsargu firmas TM Security vadīti un ganīti  partijas jaunbiedri šaubas šiem vientiešiem  nez kāpēc neradīja.

Nodevējs-KopieTiesa gan, starp tiem vēlētājiem bija arī daļa nelikumīgi naturalizēto PSRS kolonistu- jaunpilsoņu, kuri vienīgie nu ir apmierināti ar savu izvēli, jo vienīgi viņu un SC bandas cerības eksprezidents nepievīla. Bet fakts ir tas, ka saviem naivajiem vēlētājiem un visai latviešu tautai uzspļāva, šī lokanā un pakalpīgā svešo marionete!

Foto:)))

Foto nosaukums: Kangarpurnis

http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=329034:vai-lsaskaair-jdod-vara-latvij&catid=93:la-komentri&Itemid=295

Gribas kliegt mūsu stulbeņiem, nu kad jums beidzot acis atvērsies un uz darbiem skatīties sāksiet, nevis saldos neliešu un blēžu vārdos ticīgi ieklausīsieties!!!

A. Balts         05.10.11

You may also like...

14 komentārs

  1. Latvietis saka:

    Baltam.
    Galvenais bija vēlēt par VL, vai gļēvajiem kaut vai par kangariem V vai ZZS. Te jau daži pidriķu viepļi ar naidu un idiotismā savā kangaru nodevībā propogandēja , lai visi boikotējot vēlēšanas. Nenosaukšu šo idiņu pidriķus vārdā, jo šie mērkaķi bez astes drīz paši atsauksies.

  2. info saka:

    Pat Krievijā daži bijušie disidenti runā, ka pašlaik ES un NATO dalībvalstī Latvijā notiekošais ir ļoti bīstams precedents priekš latviešu tautas un ES kopumā.

    Video krievu valodā.

    http://www.youtube.com/watch?v=h9_bW6coBqc&feature=player_embedded

  3. latvietis saka:

    Noskatoties iepriekšējo video, rodas jautājums, kam gan ir jānotiek, lai latviešiem acis atvērtos, muguras iztaisnotos un galvas sāktu domāt?

    Krievijas inteliģence – sirdsapziņas krievi un žīdi pat neklusē un saka – latvieši Jūs zaudējiet savu zemi un valsti! Vai tiešām Jūs esiet tik akli un kurli? Atdosiet velnam mazo pirkstiņu, bet viņš paņems ne tikai visu roku, bet visu Tevi pašu!

  4. Miervaldis saka:

    Nez kur Black joker pazudis?

  5. Miervaldis saka:

    Kamēr Latvieši sava zemē būs vairākumā, mūsu varturiem nāksies vinos ieklausīties, kaut arī viņi cenšas to nedarīt!Bet daudz labprātāk viņi klausās krievu gļotās, jo atrodas taču saemā čūskas, kuras tās gļotas perē!Tā sacīt – “savējos perē!” šitiem čūsku pidariem, galvenais, lai “viņējie”, būtu apmierināti!Sakudri jau skan, kad krievu gļotām šeit visas privilēģijas ir, un ar Godmaņa gādību, krievu gļotas, atņēma visus labumus, kurus Latvieši saražoja, un kuri bija krievu gļotām noderīgi, sev!Zināms jau, kad krievu gļotām vajag tik vien alu un cigaretes, jo viņi ir cilvēces padibenes, cilvēces bomži!Un viņi apkauno krievu tautu…..Zināms, krieviem reti kad gadijušās izcilas personības, bet tās bija, un krieviem no tiem jāmācās, es to saku tikai sakarībā ar šejienes krieviem, jo es netaisos slaucīt svešu sētu!Un saprotams, kad musu varturi – nodevēji, ir daudz nelietīgāki, un tas ir saprotams, jo savas tautas nodevība ir daudzkārt nelietīgāka, par krievu gļotu invāziju!Tas tā!Bet nedomāju, kad Zatlers ir īsts kangars!Katrs sakarīgi domājoš prezidents padzītu zilo rāpuļu perētavu, ar sūdainu mietu!taču vaina ir tanī apstāklī, kad Zatlers neredz ļaunuma sakni!mūsu rāpuļi apdedzinājās, un tagad, aiz tautas muguras, kaļ jaunas sazverestības pret Latviešu tautu, un Latvijas valsti!

  6. informācija saka:

    2011. gada 9. maijs Latvijā, kas ir ES UN NATO dalībvalsts. Kurā ES un NATO dalībvalstī vēl tā notiek, ka okupanti vairāk kā 60 gadus turpina bradāt zemi?

    http://www.youtube.com/watch?v=87GqfbkQNs8&feature=player_embedded

  7. Miervaldis saka:

    Kādēļ rakstā “VL beidzot atraduši pazaudēto”, valsts karogs (!), ir redzams arī pa daļai!Tā ir visīstāka valsts smbola zaimošana, varbū to Grantiņu vaidzētu pašu pakārt?!

  8. LV pavalstnieks saka:

    Balts vēl par maigi ir izteicies par šo nodevēju un kremļa iztapoņu, bet citādi piekrītu

  9. pilsonis saka:

    Nevaru saprast, kåpėc tådi nacionåli stabili vīri, kå “latvietis”, Damb°itis,Purnis.Eduards,Delfos,Apollo rakstošå zirmekliene Šeloba,Grizli,Jånis r.,Balts,Kaspars un citi godīgi un latviski cilvėki nevar gadiem ilgi apvienoties vienå dūrė un panåkt atbalstu VL vai pasi izveidot spėku, kas beidzot runåtu un rīkotos Latvijas un latviesu intresės?!

  10. pilsonis saka:

    A bet zatlers ir ķėms un maita, kuram jåspļauj purnå. bet SC ir jaizformė un jådeportė

  11. Latvietis>pilsonis saka:

    Tas jau būtu sen jadara bet šo lapu naski apmeklē 2 “superpatriori” viens ar slapjām biksēm no pagultes prasa ,lai tam uz paplātes pienes DDD, bet otrs kopā ar urlām taisa kumēdiņus un teatra izrādes demonstrējot ar krievžīdu kabanovu.
    Es jau sen ieteicu ,ka jaizbeidz VL un citu Latviešu sīkpartiju nīšana. Es būtu priecīgs ja šeit visi salīgtu mieru, gan Pupura un Grantiņa kungi un būtu vienoti latviskai Latvijai. Naids tikai posta , nevis baro.Tas būtu labs žests, kad urlu SC kopā nelieti kangaru zagleru rok kapu Latvijai.

  12. Krievs-pilsonis saka:

    Jā, tas Zatļers nu gan ir baiga marionete un kauna nimaz vinam nav, ne no saviem, ne no svešim, ka tik kāposts, ka tik slava un vara.

  13. Krievs-pilsonis saka:

    Balts kungs raksta-kliegt gribas, vot es saprotu vinju, tas gan, ka var tā darīt ar savējiem un veseli 20% idijotu var balsot par tādu Trusi, marioneti!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *