Zatler, es nožņaugšu tevi “savām rokām” !

H-86-2

Skatieties R. Kļimoviču: http://www.vimeo.com/29955256

Es, HELSINI 86 dibinātājs, nožņaugšu tevi, kangar Zatler, savām rokām, ja tu veidosi valdību ar SC.

SC ir nelikumīgs un pretvalstiskas veidojums, kuram ir tikai viens mērķis, iznīcināt latviešu tautu un Latvijas valsti. Krievu un žīdu komunistu noziedzīgās darbības rezultātā tika apieta 1949. gada 12. augusta Ženēvas konvencija: 

” PSRS okupācijas laikā iebraukušo kolonistu izcelsme ir nelikumīga.”

 Krievu nacistu zvērības okupētajās zemēsTu, Valdi Zatler, bijušais ar korupcijas skandāliem “aplipušas” ārsts, prettiesiski zoodārzā no bandītiskiem oligarhu elementiem “iestumts” prezidentos, šodien gribi atcelt šo Ženēvas Konvenciju ?

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

FOTO: Ušakova un Urbanoviča “tēvu un vectēvu” veikums. Zatler, varbūt tev šeit arī vēl kas atlicis, ej un turpini viņu iesākto… .

Kas tevi uz tādu noziegumu ir pilnvarojis ?

Atbilde nav tālu jāmeklē, tava naudas un varaskāre, kurai pa priekšu rikšo gļēvums un cietsirdība. Tu esi ticies ar Latvijas lielākajiem ienaidniekiem, Putinu, Sorosu un Karginu. Tu šo krievu un žīdu noziedznieku priekšā lieni un vēdera, bet latviešus un visu latvisko tu nicini… .

Vai esi apmeklējis latviešu tautas lielāko sāpju vietu, Lestenes Brāļu kapus ?

Nē !!!

Jo no latviešu tautas Svētvietām tu mūc, kā Velns ko krusta !!!

Krievu un žīdu asinssuņi ir tavas pielūgsmes OBJEKTI.

Noziedzniek, Zatler, Tiesiskums Latvijā uzvarēs, krievžīdu komunistu asiņainā ideoloģija, kopā ar viņiem pašiem, tiks fiziski iznīcināta, un līdz ar viņiem arī tu.

Vai tu apzinies, ka sēdi pie Godagalda, kuru tu neesi uzklājis, un, ka neviens tevi, Zatler, pie VIŅA nav aicinājis ?

“Nāks Saimnieks, un patrieks tevi kā zagli.”

Vai cilvēcīgā un latvieša morāle tev, Zatler,  nesaka priekšā: “Mans pirmais un svarīgākais uzdevums ir tikties ar ATMODAS aizsācējiem, kuru “augļus” es tagad baudu, un uzzināt viņu domas un mērķus, jo aiz viņu aicinājumiem sekoja  visa latviešu tauta…”

Kas sekos aiz tevis ???

Ir teikts: “Jo nekas nepaliek apslēpts, kas nenāktu gaismā, un nekas nenotiek slepenībā, kas netaptu zināms”.

Ir kļuvušas arī zināmas tavas afēras ar cionistu fīreru Sorosu.

Tu esi pārdevis savu tautu, lai dzīvotu greznībā !

Nē, Zatler, tu noslīksi savās nodevības krēpās, jo tu neesi pastāvējis Patiesībā.

Aicinot valdībā SC, tu esi atzinis okupācijas lietderīgumu.

Tu esi izņirgājies par krievžīdu boļševiku noslepkavotajām latviešu līķu kaudzēm, par deportācijām un izvarošanām.

Tu esi augstākās “klases” nodevējs.

Tu un tev līdzīgie drīz saņems “Sadama Huseina” tiesu.  

L. Grantiņš.     02.10.11

Zatlers ar savu lilitiņu ciemos pie cionistu noziedznieka karginaZatlera politiskais orgasms kratot slepkavas roku.Sātanists soross

ANTIKRISTA KALPI

Kargins, Putins, Soross… .

Pie šiem slepkavām “mūsu” prezidents rautin raujas, bet tikties ar Ar ATMODAS aizsācējiem un apmeklēt LESTENES LEĢIONĀRU kapus……, ko JŪS, ko SOROSS un PUTINS par to teiks, saka zatlers.

Ir sacīts:”Un pēdējā Laikā viņam(Sātanam) taps dota liela vara”.

You may also like...

31 komentāri

  1. annamarija saka:

    STIPRI VĀRDI…

  2. latvietis saka:

    Kas notiek ar citiem ZRP deputātiem? Visi kā viens piekrīt šim ultrakangariskajam lēmumam? Atgādināsim, ka aiz Zatlera Valda partijas dibināšanas kūmās stāvēja arī zemlops Aivars Borovkovs un visa tā politmafijas varza. Viņi rēķinās ar to, ka izdosies piemānīt pasauli, ka Saeimas vēlēšanās saņēmuši tik daudz balsu, lai ar 2/3 var mainīt Satversmi. Lai pie varas neatnāktu godīgi cilvēki, kas šos noziedzniekus tiesās, viņi dara visu, lai nozagtu valsti pilnībā un nostiprinātu savu varu. Viņi cer, ka būs mūžīgi. Bet tā nav. Viņi visi ir mirstīgi.

  3. informācija saka:

    http://www.pietiek.com/raksti/visi_22_zrp_deputati_parakstijusi_lemumu_par_sc_aicinasanu_koalicija

    Sākums Kas mēs esam Kontaktinformācija Jūsu ieteikumi un jautājumi Ja vēlaties mūs atbalstīt Reklāma
    Reģistrēties Ienākt
    Portāla PIETIEK lasītājiem
    Foto
    Visi 22 ZRP deputāti parakstījuši lēmumu par SC aicināšanu koalīcijā
    A. Margēviča
    02.10.2011.
    Komentāri (33)

    Svētdienas vakarā pēc četru stundu ilgām diskusijām visi 22 jaunajā Saeimā ievēlētie Zatlera reformu partijas (ZRP) deputāti parakstījuši naktī uz sestdienu partijas valdes pieņemto lēmumu veidot nākamās valdības koalīciju kopā ar Saskaņas centru (SC) un Vienotību tās premjera kandidāta Valda Dombrovska vadībā.

    ZRP valdes lēmumu par koalīciju ar SC parakstījis arī 11. Saeimā ievēlētais Valdis Liepiņš, kurš vēl svētdienas pēcpusdienā Pietiek kategoriski noraidīja šādu koalīcijas variantu. Līdz ar to ZRP šķelšanās draudi ir novērsti, un tā ar lielāku pašpārliecinātību gaida Vienotības valdes lēmumu pirmdien.

    Pēc Pietiek rīcībā esošās informācijas, ZRP valdes un jaunievēlētās Saeimas frakcijas kopsēde svētdien sākās pulksten 19 un ilga līdz pulksten 23.

    Pēdējās dienās toni jaunajā partijā bija sākuši diktēt pagātnē ar Vienotību saistīti politiķi. Arī Valdis Liepiņš, kurš pagātnē pārstāvēja Jauno laiku, svētdien Pietiek savu viedokli pret SC vairākkārtīgi argumentēja ar Vienotības līderes Solvitas Āboltiņas izteikumiem, kura pašlaik ir pret sadarbību ar SC. Zināms lūzums ZRP sanāksmē panākts, kad uz galda parādījušās publikāciju izdrukas, kas demonstrē Vienotības līderu uzskatu maiņu par sadarbību ar SC. Jāatgādina, ka vēl neilgi pirms ārkārtas vēlēšanām Āboltiņa paziņoja, ka, viņasprāt, vairākums partijas atbalsta koalīciju ar SC.

    Vienprātības panākšana partijā par sadarbību ar SC ļauj ZRP ar lielāku pašpaļāvību gaidīt Vienotības pirmdienas valdes sēdi, kurā tā plāno pieņemt lēmumu, ka dod priekšroku koalīcijai ar Nacionālo apvienību. Neoficiāli zināms, ka Vienotības līderu asā reakcija uz ZRP gatavību veidot valdību ar SC balstījās pārliecībā, ka jaunizveidotās partijas Saeimas frakcija var sašķelties un vismaz divi pagātnē ar Vienotību saistīti deputāti nenobalsotu par uzticību šādai valdībai. Runa ir par Valdi Liepiņu un Klāvu Olšteinu.

    Izskan versijas, ka atsevišķu Vienotības līderu pozīcija skaidrojama ar taktiskiem apsvērumiem, tostarp par amatu pārdali jaunajā valdībā. Pēc Pietiek rīcībā esošās informācijas, pretēji iepriekš izskanējušajam Zatlers nevēlas pretendēt uz Saeimas spīkera amatu un ZRP nebūtu iebildumu, ja to saglabā Vienotības līdere Āboltiņa.

    Tāpat zināms, ka nākamnedēļ iestrēgušajās sarunās par valdības izveidi aktīvāku pozīciju varētu ieņemt Valsts prezidents Andris Bērziņš.

  4. Kronis saka:

    Tak tomer paskatisimies ar mierigāku skatu uz dzīvi.
    Varam te trakot un blaut kamer nelabi paliek.
    Kāpēc Vācijā ar Putinu bučojas bet Latvijā nosauc par sazin ko???
    Vai Vacieši ir mazāk cietuši par Latviešiem???
    Saki , vai tie rietumu tirgi ņem musu pienu vai citus produktos, kas vispar vairs tiek ražots Latvijā.
    Visa ši ir demogoģija, ir bijušas vēlešanas un tauta ir izvēlejusies savu ceļu, patik Tev tas vai nē ,tas ir cits jautajums, bet šis latviskais bardaks ir jābeidz.
    Neviena valstiska organizācijā kurā strada tautieši, nu nav patīkami pat iekša iet.
    Ir tak 21 gadsimts un laiks pienācis ir reali domāt un ja mēs paši nemākam saimniekot tad ko padarisi , tomer tas austrumu kaimiņs ir tāds kāds nu viņš ir.
    Varbut ņemt un visiem braukt prom????
    Te tak ari lielakā daļa komentatoru nedzivo Latvijā, bet ieteikumus un visādas kritikas ir bez jēgas un jeb kāda satura.
    Nosauciet uzvardu , tam prezidentam kurš butu kristāl tirs un apmierinātu tautas intreses.
    Nevienam nebutu jāstrāda un varetu cauram dienam dejot ,,Tūūdaliņ,,
    Visa shi ņemšanā ir teatris ,, assa sižeta, citu tak darit nav ko!!!!!

  5. Eduards saka:

    —Varbūt tas te tā notiek pirms Pasaules Gala!?
    Tad var saprastun paciest-katrs velk savā alā…
    -Bez jēgas ,bez izpratnes visu tā dara-
    —-JŪS PIRMSNĀVES TRULUMS TUR SAVĀ VARĀ!
    – zatleram vajadzēja TIKAI ierunāties par PATIESO LATVIJAS NELAIMJU CĒLONI-TAUTA VIŅAM NOTICĒJA!
    BET TĀDA NODEVĪBA NAV PIEDODAMA!

  6. informācija saka:

    Vai nav zīmīgi, ka pat pie politmafijas piederošie Valdi Zatleru pēc būtības nosauc par meli un avantūristu?

    http://www.diena.lv/latvija/politika/berzins-noraida-zatlera-izteikumus-ka-ar-sc-aicinasanu-valdiba-tiek-izpilditas-kadas-prezidenta-pras-13906870

    Bērziņš noraida Zatlera izteikumus, ka ar SC aicināšanu valdībā tiek izpildītas kādas prezidenta prasības 3

    BNS, 2011. gada 3. oktobris 11:02
    Valsts prezidents Andris Bērziņš noraida Zatlera Reformu partijas (ZRP) līdera Valda Zatlera izteikumus, ka ar Saskaņas centra aicināšanu valdībā tiek izpildītas kādas prezidenta izvirzītās prasības.

    “Valsts prezidents nevienā no sarunām ar Saeimā ievēlētajiem politiskajiem spēkiem nav izvirzījis prasības vai nosacījumus konkrētam koalīcijas sastāvam. Patlaban koalīcijas veidošana ir politiķu ziņā, un ikviens atsevišķas partijas vai partiju apvienības lēmums ir tā pieņēmēju atbildība. Valsts prezidents līdzšinējās sarunās ir rosinājis politiķus veidot iespējami plašāku koalīciju, lai tā spētu vienoties par rīcībspējīgu valdību turpmākajiem trijiem gadiem,” Bērziņa viedokli aģentūrai BNS pauda prezidenta preses sekretāre Līga Krapāne.

    Zatlers pirmdien intervijā Latvijas Radio izteicās, ka, ņemot valdībā Saskaņas centru, būs izpildītas Valsts prezidenta prasības attiecībā uz jauno koalīciju.

    “Mēs pieņēmām lēmumu par plašu koalīciju no trīs lielākajām partijām, kas ir ievēlētas un kam ir vislielākais vēlētāju atbalsts, Valda Dombrovska [Vienotība] vadībā. Piedevām mēs izpildījām divus no tiem punktiem, ko bija izvirzījis Valsts prezidents, – tātad lai būtu plaša koalīcija, kā teica mūsu Valsts prezidents.. un lai būtu pieredzējis premjers,” sacīja Zatlers.

    “Šis ir skaidrs piedāvājums, kas atbilst tām prasībām, ko ir teicis Valsts prezidents Andris Bērziņš,” viņš norādīja.

  7. to tautas saka:

    Paldies Grantiņa kungam un LRTT, ka aizstāv latvju tautu šajā grūtajā nodevības laikā.Ir ari visādi pidriķi un kangari, kuri šeit lej virsū samazgas latvju tautai . Kādu dziesmu dziedās šie viepliskie smerdeļi, kad urliskais SC pārņems varu ? Laikam tādu pašu , ka žīdi ,kad bučoja urlu un vācu tankus.
    Atkal parādās ziņa, ka Liepiņš piekrīt sadarbībai ar Maskavas roku SC.Ja tas tā nav ,tad kādēļ viņš par to neprotestē ?

  8. Žīdu Kroņiss saka:

    Tak tomer paskatisimies ar šķībāku ačteli skatu uz jūsu dzīvi.
    Varam te trakot un bļaut urlu tekstus,kamer nelabi paliek:
    Kāpēc Vācijā ar Putinu pērkamā vadība bučojas, bet tauta tos nicina, kā Latvijā, tikai tauta tos nosauc par sazin ko, bet mēdiju maukas slavē???
    Vai Vacieši ir mazāk cietuši par Latviešiem- nē, bet kangari to aizmirst!
    Sakiet,vai tie Rietumu tirgi neņemtu musu pienu vai citus produktos,ja mūsu nodevēji nepacentos viņus lobēt un tikai kangaru dēļ vispār vairs tiek kas ražots Latvijā?
    Visa ši ir demogoģija, ka ir bijušas vēlešanas un ka tauta ir izvēlejusies savu ceļu, patik tas vai nē , viss tika melots, nopirkts, iebiedēts un sasolīts – par mūsu vientiesību, tas būtu cits jautajums, bet šis nelatviskais bardaks ir jābeidz!
    Neviena valstiska vai īpaši privāta organizācija, kurā stradā psrs urlu tautieši, nav patīkami pat iekša iet, tik atbaidoši pretīga ir viņu nekaunība uzpiežot svešo kirilicu latviešu klientiem, kas taču ir iztikas avots šiem svešo nekauņām.
    Ir tak 21 gadsimts, vārdos deklārēta neatkarība un laiks pienācis to faktiski ieviest, laiks ir reali domāt un pašiem rīkoties savā zemē kā saimniekiem, jo ja mēs paši to nedarīsim, tad saimniekot līdīs tas agresīvais austrumu kaimiņs ar sc urlu 5.kolonnu! Jārēķinās, ka tāds barbars kremlī ar izsalkušu tarakānu pūļiem gaida zonus griežot aiz robežas un tik gaida izdevīgu brīdi, bet viņa vergi, kremļa krievžīdi gatavo te tiem augsni iebrukumam!
    Varbūt ņemt un beidzot panākt, ka visiem okupantiem laiks braukt prom???
    Te tak ari lielakā daļa komentatoru nedzivo Latvijā, bet braukā Rīga – maskava, bet ieteikumus un visādas kritikas skribelē te bez jēgas un bez jebkāda satura, ka tik naidu paust pret latviešiem un latviskumu.
    Nosauciet uzvardu jebkuram maskētajam kremļa ieliktenim- LV prezidentam kurš butu kristāl tirs un apmierinātu latviešu tautas intreses???
    Urlu sapnis -lai tiem nevienam nebutu jāstrāda un varētu caurām dienām žūpot un dancot ,,Kazačoku,, un visur, visur varētu brīvi murkšķēt savā nesaprotamajā kirilicā-lūk šo okupantu atkritumu mērķis vēlot visādus sc (smirdošais centrs” un pctvl krievvžīdu gnīdas!
    Visa šī sc un zaglera ņemšanā ir arī ir šim okupantu mērķim pakārtots teatris, it kā ,, aiz darit nav ko!!!!!

  9. Sigurds Graudiņš saka:

    PERSONĪGS ATGĀDINĀJUMS Eduardam…:
    Varētu jau iespraust Grjobannijam Letiņam starp acīm , lai ragi taisni un verga dvēsele SMILKST…,bet vai ar TO tiks panākts vēlamais REZULTĀTS…?

    Tāpēc – gļa OSOBO UMNIH…

    LPSR sagrāva MASONI un VDK – J.Gulbja intervija IN REGNUM…

    Iznācējs – ZOOPREZIS bija Šķēles ieliktenis… Kurā brīdī viņš pārmetās pie cionistiem – vēsture KLUSĒ…

    Viņa GULBJA DZIESMU ar 70 pret 30 es prognozēju pirms viņš saņēma INSTRUKCIJAS no cionistiem un O*Bamas Varšavā , ka tiks ATLAISTA Saeima…Precīzāka izrādījās D. Meijere – 90 pret 10…!

    Un sākās kārtējie cionistu JOCIŅI …..3 latviešu oligarhus nomainam pret žīdu oligarhiem ar latviešu BĀLO bāleliņu rokām ! Cionas Gudro Protokolu 7. nodaļa.

    Šo burvju LOKU var pārraut atjaunojot 1922.g.Latvijas Brīvvalsts vēlēšanu LIKUMU , kuru izvaroja un pabāza zem partijām valsts IZZAGŠANAI Latvijas , iespējams , galvenais PEDOFĪLS – V. Birkavs…..

    Detaļas pie J. Ādamsona – kā kompetentākā…!

    Rezumē : neatjaunojot VĒLĒŠANU LIKUMU , NEATJAUNOJOT 1917.g. Latviju NEKAS NEMAINĪSIES …!!!

    Tāpēc – Saeimas vēlēšanu BOIKOTS un Vislatvijas TAUTAS SAPULCE…!!!
    Tā , lūk , esam davēlējušies līdz KLIŅĶIM , bet brīdinājums bija , ka zatleristi ir vislielākie PARĀDNIEKI…!!!

  10. dzimtā valoda saka:

    Grantiņš žņaugs Zatleru? Nu riktīgs pitons! Dzirdēju, ka Leonam Zviedrim pitons nomira. Grantiņš varēs pēc tam piestrādāt.

  11. AG saka:

    Nu, vecīt, nšauj pār strīpu, tevi toč Vācijas policija arestēs. Kaut tu arī drusciņ slims, bet vienalga var sūdi sanākt…

  12. Kronis saka:

    Žīdu Kroņiss
    Hei Tev labi sanāca.
    Varētu jau vel visadas idejas pasviest.
    Tiešām uzjautrināji.
    Paldies, tas labi ir izdevies.
    Bet uz to galveno, tā arī neatbildēji,
    Vai ir kāds cilvēks kurš būtu derigs ieņemt prezidenta krēslu????

  13. Ernis Purnis saka:

    Tāda ir šodienas Latvijas ikdiena latviešu cilvēkam!

    Dodoties dienas gaitās, pulksten 8.38 25.maršruta autobusa pieturā «Bramberģes iela», deputāts Gavars iestājās autobusa durvīs, lūdzot šoferim uzgaidīt pensionāri, kas skrēja uz autobusu un atradās dažu metru attālumā no pieturas, taču šoferis izlikās nesaprotam deputāta lūgumu un ievēra deputātu autobusa durvīs.

    Kad deputāts bija atbrīvojies no durvīm un ielaidis pensionāri autobusā, autobusa šoferis izkāpa no savas kabīnes un «skaļā» krievu valodā draudēja deputātam salauzt kājas «par šādu izlēcienu», informēja Ancāne.
    ———————-

    Ne tikai jāsoda un jāatlaiž tāds nekaunīgs un agresīvs autobusa vadītājs, bet ir jāsaprot, ka visur un visus tādu okupantu pārstāvjus ir maximāli jāatlaiž no darba par katru tādu neadekvātu un rupju izturēšanos, jo viņi visi aizņem mūsu-Latvijas visu tautību pilsoņu darba vietas mūsu pašu valstī un ir nenormāli, ka okupanti Latvijā, Rīgā mierīgi strādā, bet zemes saimniekiem-likumīgajiem pilsoņiem ir jābrauc darbu meklēt ārzemēs, jo svešie nepilsoņi, jaunpilsoņi un krievijas pilsoņi ir mūsu pilsoņu vietas nekaunīgi aizņēmuši jau gadu desmitiem. Tas ir nepārprotami nelikumīgi un netaisnīgi no visu starptautisko likumu, konvenciju un viedokļu pusēm! Tāds genocīds pret Latvijas tautu ir jāpārtrauc un jādara viss, lai veiktu civilizētu, bet efektīvu dekolonizāciju, jo 21.gadsimtā tāda ieilguša kliedzoša netaisnība ir jāizbeidz un tas jādara visiem spēkiem un līdzekļiem!

  14. Ārzemnieks saka:

    Mēsls zaglers,raksts pareizs, žnaugt,ne žņaugt, bet tiesāt to maitu vajadzētu par visu nodarīto! Taisnība pateikta no tautas, Zīdu Kronim un E.Purnim-respekt!

  15. Eduards saka:

    Nāk jau Tev ārā PATIESI fakti,Sigurd,bet KURŠ sapulcinās un pacels TOS pāri par 40 procentiem,kuri TO VISU -es domāju-saprot!?
    Riebjas jau skatīties,kā AKSTĀS tie KRETĪNI,kuriem ISTĀKĀ vieta bu’tu nevis Saeima,bet…nezinu pat īsti soda mēru-visādā ziņā Grantiņš ir ļoti humāns…

  16. Miervaldis saka:

    Tu Grantiņ nēesi nekāds pilnvarotais, lai kādu žņaugtu, un tu patreiz šauj pār strīpu!Lai sodu uzliek attiecīgās iestādes, bet ja tavs viedoklis, kā tavs viedoklis, tad tas ir labs ieteikums atttiecīgajām iestādēm!

  17. Kronis saka:

    Lai notiek , žņjaugsim kārsim ,un darism.
    Bet kas būs tie darītāji???
    Vai tiešām nesaprotam,ka nav jau to darītāju, palikuši vien tie kas te pa tiem taustiņiem klimpere.
    Izej uz ielas ,un pavaicā kur ir tie kas vel ko spej darīt.
    Tauta ir totāli iznīcināta, un tos vel kas palikuši Grantiņš piebeigs.
    Miers un bērziņš.
    Svētits ir tas cilvēks kas vēl kaut cik ir draugos ar smadzenēm.
    Viss man ari vienreiz pietiek , te pa tukšo vārīties.
    Lai visi labie spēki ir ar Jums.

  18. verotajs saka:

    tas kursh so uzrakstija laikam cer ka ZRP+Vienotiba+VL+ZZS atbalstis saeimas nobalsoshanas visu ko rosinas SC, sorry bet smiekligi kadi auni var but cilveki.

    katram mulkim skaidrs ka vienigie kas var atbalstit SC prettautiskus un pretvalstiskus rosinajumus ir ZZS. Cepas tikai tie kas par tiem istiem nodevejiem silto vietinu ienemushiem noziedzniekiem balsojushi,un + klauni roza brillu nesataji nacionalradikali Breivikieshi!

    Pieriebushies tie naida kurinataji ka V.Liepini un L.Grantini

  19. lidotajs saka:

    man no paša sakuma, kad FSB organizēta iegansta dēļ atlaida saeimu, bija skaidrs, ka zatlers krievu FSB uzdevumā grib dabūt SC valdību-tikai nez kāpēc to neredz ne SAB, ne citas valst drošības struktūras un neņem spiegu aiz pakaļas. 13. oktobrī plk 19 protesta gājiens no okupacijas muzeja uz BRīVīBAS PIEMINEKLI RīGAS okupācijas 67.gadadienā-piedalīsies Pērkoņkrusts un atsevišķi patrioti.

  20. Miervaldis saka:

    Erni Purni – tieši tā!šīs sibīrijas sarkanās gļotas ir salīduši visur, kā Dieva nepieņemtas, taču cerības, kad VL tās izmēzīs maz!

  21. Miervaldis saka:

    Erni Purni – ko nu gaidīt no VL!Pašiem jāsit tos krievus!Pie viena piekausim arī valdību, kuri šo krievus riktē uz nepelnītajām darba vietām!

  22. Krievs-pilsonis saka:

    Miervaldis, palasi visu ko raksta Purnis, viņš tak aicina i Delfi i apollo sist visur okupantus, nevis citas tautībs cilvekus, tur tak škirba, vai ne?

  23. Miervaldis saka:

    Tās pidarās cūkas (saema) tik ļoti sarijušies, kad vienreiz aizrīsies,un ES, viņiem piepalīdzēšu aizrīties, jo gribu, lai viņi izvemj ārā visu to, ko viņi ir sarijušies!!!!saema patreiz nav nekādi politiķi, viņi ir viens vienīgs čūskulēnu bars, kuri nedomā, kuri perē Latvju tautas atkritumus.Smirdīgus atkritumus!šitās čuskulēnu mātītes gaida pišanos ar sorosa žīdēniem, lai jau atkal tie nolādētie žīdi, atļautu turpmāk perēt visādus draņķa atkritumus, kā uzblīdušus pidarasus, kuri pirms katra svarīga darba, sev pipeli rausta, viņiem vajag iespert ar kāju pa pautiem, šitiem pidariem, iegaumējiet, pidariem, kurus perē kremī putina izpistie, saemas zilie rāpuļi!Taisni smird caur ekrānu, šie zilie rāpuļi, tāpat arī viņu pidaru kuņas oligarhi, šitie kuņas, šitie kuņas ir nodrošinājušās ar visādām apsardzēm, jo tā ir izpausme, kāda izpausme?Tāda izpausme, kad zilie saemas rāpuļi viņus perē, ar visu savu intīmo daļinu, šie rāpuļi perē viņus ar lielu atdevi!Bez saviem perētājiem,viņi jau būtu mazas draņķībiņas, ko pagrūžot vien, viņš nokritīs!Nu bet paši perētāji tādi paši, kā tad viņi var ko tādu izperēt?Atbilde – šie zilie saemas rāpuļi, ir sorosa zilās rāpuļu mātītes, un tādēļ ir viņam labākās perētājas!Vēlreiz par smirdīgajiem naudas maisiem!šie kuņas, ko saema zilie rāpuļi perē, ir riktīgākie rāpuļu seksa sūda gabali, kuri jau caur tv smird!Nezin, dūre ekrānā, vai tieši pa šlesera seju, bet šis sūda gabals tiks iemests čūskulājā, vārdu sakot no turienes, kur nācis, un kur viņam ir vieta!Dzirdat jūs sūda gabali!Māmiņa čūskiņa nebūs vienreiz blakus, un tad jūs tiksiet izsmērēti pa sienām, un pēc tam jūsu perētāji – zilie saemas rāpuļi!tā būs viena no Latviešu tautas baltākajām dienām!Tas tā!šajā mājaslapā iz izteikti draudi Zatleram.Liekas kad jau mazliet ir par traku!Tev Grantiņ neviens tiesības apslaktēt tiesības nav devis, kaut arī doma laba, bet vai tiešām gudrāk nebūtu nogaidīt, lai atnāk tiesiska vara valstī, un tad rīkoties?Bet ja tā labi padomā, tad tava doma ir pareiza, bet tev neviens soģa tiesības nav devis, lai par to gādā attiecīgie orgāni!Un vēl var pateikt, kad Zatlers ir lāga zēns, viņš nav pelnijis sodu, nu bet tiem, kuri visu šo teātri taisa, kā aizsegu, lai iznīcinātu Latviešu valsti, tiem nu sejas būs sasistas galīgi zilas, jā, jā lasi slēptais nelieti, jo vairāk tu uz ilgiem laikiem neko neredzēsi,jo tev būs sasista seja, un to būsi nopelnijis!Nesmejies, datora otrajā galā, tā būs!Nu un ko vēl perē mūsu zilie rāpuļi?visādus aiziātu ieklīdeņus (nez kādēļ viņi šeit ieklīst, viņiem taču tur āzijā viss ir?!), kuri ašķaida jau tā plāno mūsu genofondu!Ir zināms, kad ja esi dzemdējusi (dirsusi), ārā visādus bastardus, tad jums ar to izdirseni taisnais ceļš uz gāzes kameru!Tas tā!Bet ko vēl perē šīs saemas čūskas?!Vēl tās perē sarkanās sibīrijas gļotas – krievus!Vienreiz es izsmerēšu šos zilos rāpuļus, līdz ar viņu perējamiem – sibīrijas gļotām!Un ja es ne, tad kāds cits, kaut vai tas pats valdis Zatlers, kuru Grantiņš solijās nožnaugt!šīm saemas čūskām, perēt krievu gļotas ir vislielākais darbs, jo tās lien visur un visā, kā Dievs nepieņemtas, bet tā vietā, lai katrs normāls Latvietis šīs gļotas nomītu, un nebīstamies, kad tās par daudz, bet pat otrādi – draudzējas, pat aprecas, un pat dzemdē bērnus!tas jau iesākās ar Vairu – vīķi Frebergu, kuru iebīdija krievijas specdienesti, lai panāktu to, kad Latvju tauta aizmieg, un sibīrijas gļotas te varētu bez gala, un malas ielīst!Krievijas specdienesti labi zin, kad Latvju tautu vajag iemidzināt, jo ja sibīrijas gļotas šeit tā, tad tās nemaz nelielīstu, tās tiktu apsvēpētas, jau pie Latvijas robežas, tā lūk!Un Latvju zeltenes, kuras dirš okupantiem viņu bastardus, tiks aizvilkti uz gāzes kameru, ka jau augšā minēju!Turpinot tēmu par sibīrijas gļotām, vēl tikai piebildīšu, kad šīs gļotas ir vel vairāk smirdīgas par tiem sūda gabaliem oligarhiem ( jo ir vairāk), un soross jau ir tas, kurš tās saemas čūskas apbērno!Bet mīlestības, nekrietnas mīlestības vietā, soross uz visstingrāko ir pavēlējis perēt sibīrijas gļotas tā lūk!Bet kapēc soross izvēlējās seksam Latvijas padibenes (postkomunistus)?Nu žīdu zaņķiem vajag attiecīgas māmiņas, vai ne?

  24. Miervaldis saka:

    Kriev – pilsoni – tev piekrītu!

  25. Krievs-pilsonis saka:

    A es ar palīdzētu Grantiņ to marionet zņaugt!

  26. black_joker saka:

    ak, Allah, visvarenais- sūti Miervaldim labāku ārstu un labākas zāles. Tādu murgu vēl nav nācies lasīt…..

  27. Miervaldis saka:

    black joker – tās saemas čūskas piš gan no austrumiem, gan rietumiem!Tik vien mēs to neredzam, bet Putinam šīs čūskas dirš ārā krievu gļotas, bet Sorosam oligarhus, mēs dzīvojam matrixā, samierinies!

  28. Miervaldis saka:

    Sigurd Graudiņ – pirmkārt jau Latviju nodibināja 1918.gadā, un ja esi pietiekami kompetents Latviešu lietā, tev tas būtu jāzina!Un vēl tev jāzin, tas, kāda jēga LPSRS sagraut bija VDK!Tu esi par padomju impēriju?!Es nesaprotu!

  29. Kronis saka:

    Es esmu ne tikai kronis, vai kronišš, vai talmuds, es vēl varu būt black joker!

  30. Miervaldis saka:

    žīdu kronišš – tu to pat teātri pareizi uzrakstiji!šis teātris tiek spēlēts tā – sarkano krievu tupeļlaižu piesedzēji slaupās cik var, bet kreisie var skandēt, kad viņiem ir taisnība!Tas ir kāds slepens līgums,tā lūk!

  31. Miervaldis saka:

    Salaupās cik grib – mans labojums.Taču tas mans nelabotais vārds arī nav slikts!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *