LRTT brīdinājums kangariskajiem deputātiem

BRĪDINĀJUMS

H-86-2 LATVIJAS REPUBLIKAS TAUTAS TRIBUNĀLS brīdina tos deputātus, kuri vēlas brāļoties ar Maskavas aģentu partiju SC.

TIESISKUMS TIKS ATJAUNOTS, UN NOZIEDZNIEKI TIKS TIESĀTI !!! 

 Krievi un krievžīdi Latvijā atrodas nelikumīgi.

Latviešu tautas izdzimtenisSaskaņā ar 1949. gada 12. augusta Ženēvas konvenciju, PSRS okupācijas laika iebraucēju izcelsme Latvijā ir nelikumīga.

Foto: MIGLA SARKANĀ – NOLĀDĒTĀ    Valdis Zatlers. Latviešu tautas nodevējs. Šis kangars uzskata: okupācija ir bijusi, bet okupanti nē !!! Ja mēs to “iztulkojam” latviski, tad sanāk tā:cilvēks ir noslepkavots, bet slepkava nav. Ir taisnība, ka saka: cilvēka izskats runā par viņa Garīgo pasauli. Uz šo švaukstu tas attiecas “ar atliektiem galiem”.

Šī sabiedrības daļa sastāv no slepkavām un viņu pēcnācējiem, kuri to vien gaida, lai rastos izdevīgs brīdis slepkavošanai.

Vai tad mēs neredzam šo zvēru, krievu un žīdu radītos asinsplūdus Čečenijā, Gruzijā un Palestīnā ? Protams, ka šo zvēru pusē nostājas tie, kuri savu Sirdsapziņu ir pārdevuši jūdaismam.

Komunisti ir jūdaisma(Antikrista)- cionisma ideju realizētāji.

Komunists, tas ir pilnasinīgs žīds, kurš ir atteicies no CILVĒCISKĀS morāles !!!

Paraudzīsimies uz visiem 4.maija kliķes prezidentiem VVF, G. Ulmani, Zatleru un tagadējo komunistisko izdzimteni Bērziņu. Lielākai sabiedrības daļai nav zināms, ka viņi visi ir multimiljonāri. Viņi ir saņēmusi milzu summas no starptautiskā žīdisma- cionisma centra, lai iznīcinātu Latvijas valsti un latviešu tautu.

Žīdisma citadeles “fīreram”, noziedzniekam Sorosam, kuram ar likumu ir aizliegts apmeklēt vairākas Eiropas valstis, Latvijas komunisti ir piešķīruši Triju Zvaigžņu ordeni.

Vai tad tā nav izņirgāšanās par CILVĒCĪBU un Triju Zvaigžņu ordeni, ko veikuši Latvijas komunisti ??? Latvijas komunistiem un valsts izzadzējiem, lai viņi netiktu tiesāti, ir tikai viens ceļš ejams, un tas ir- kopā ar SC, bet latviešu tautai tas ir iznīcības ceļš.

Par Latvijas komunistiskajiem izdzimteņiem- tautas bendēm pareizi ir uzrakstījis bijušais Saeimas deputāts Gundars Valdmanis.  http://www.aisbergs.lv/?cat=137

Deputāt, ja negribi nokļūt KARĀTAVĀS, tad izlasi VIŅA grāmatu un “nebrāļojies” ar slepkavām un krievžīdu bandu- SASKAŅAS CENTRU !!!

Pienāks reiz DIENA, kad Latvijas Saeima pieņems LIKUMU: “Par zvērībām, ko veikuši žīdi un krievi pret latviešu tautu, LR Saeima aizliedz uz 1 000 gadiem šiem civilizācijas padibenēm “spert kāju” uz Latvijas zemes“.

Zatlers pēc tikšanās ar Putinu un Sorosu “nolēma” atlaist Saeimu. Viņa mērķis jau pašā sākumā bija, lai Saeimā galveno lomu „spēlētu“ SC.

Zatlers nostājās pret latviešu oligarhiem, lai pilnībā atdotu varu žīdu un krievu oligarhiem.

Ir kļuvis zināms, ka Bērziņš liks sastādīt valdību Urbanovičam, kuram pievienosies nodevīgā VIENOTĪBA un ZRP.

VL! vieta šajā koalīcijā nav paredzēta !!!

TAS IR NĀVES SPRIEDUMS LATVIJAS VALSTIJ UN LATVIEŠU TAUTAI !

========================================

Nolādēts tautas padibeneJānis Urbanovičs: Krievu imperiālistu aizstāvis Latvijā.

FOTO: Bandīts Urbanovičs. Lai Dievs TEVI “nabaga latvieti” pasargā ATMAKSAS dienā, ja būsi pievienojies šim deģenerātam !

Miljonārs.

Latgales mafijas “jumts”.

Piedalījies nevēlamo pretinieku “novākšanā”.

Pagrīdes KP CK loceklis. Slepkava.

Tie, kuri biedrosies ar nolādētības zīmi apzīmogoto latviešu kangaru Urbanoviču, tiks tiesāti līdz ar viņu.

Sods būs tikai viens- ASM.

Viņu, SC, mērķis ir Latviju pārvērst par Krievijas guberņu, un latviešus fiziski iznīcināt !

ATCERIES, GĻĒVULI DEPUTĀTEL, KA TAISNĪBA UZVARĒS un izrēķināšanās būs drausmīga.

 

LATVIJAS REPUBLIKAS TAUTAS TRIBUNĀLS      25.09.2011

You may also like...

17 komentārs

  1. *** saka:

    phiski slimo draudi lietus makonim.
    Nozhelojams tips. Izskatas, ka esi pielikts pie kjedes, granting! Un sava bezspeciba vienkarshi gaudo.

  2. Eduards saka:

    —Varbūt TAS TE TĀ NOTIEK pirms PASAULES GALA?
    Tad var paciest un saprast-katš velk savā alā-
    –Bez jēgas,bez izpratnes visu TĀ dara-
    -JŪS PIRMSNĀVES TRULUMS TUR SAVĀ VARĀ!
    Martins Luters-Kristīgās baznīcas reformators 1483.-1546.g
    Ebreju sirdis kaismīgā vēlmē, cer uz to dinu,kad viņi varēs ar MUMS izrīkoties tāpat,kā tie izrīkojās Estheres laikos-Persijā.Un cik tuva ir ebrejiem grāmata,,Esther”,kura attaisno viņu asinskāri,atriebību un nepiesātināmo laupīšanas kāri!Nekad vēl saule nav spi’dējusi asinskārīgākai un atriebīgākai tautai,kura lolo citu tautu iznīcināšanas
    un tici’bu nožņaugšanas ideju.

  3. AG saka:

    Ne tikai SC, arī pārēji saeimisti ir tādi pat nodevēji!

  4. *** saka:

    Ivis un draugi saka:
    2011. gada 25. septembris 4.31

    *** ir laikam tas pupurs vai DP okšķeris ?

    nu uzminēji, nu un?

  5. raksts saka:

    Kamēr vieni slaucīja acis karogus skatot, citi rakstīja līgumus par īpašumu pārņemšanu. Kamēr vieni dežūrēja partkomu istabiņās pie „tautas frontes štābu” telefoniem, citi bāza pa kabatām saziedoto zeltu. Kamēr vieni stāvēja ap barikāžu ugunskuriem, tikmēr citi – labi frizēti, tikās ar ASV sūtņiem un pārkārtoja Latvijas ekonomiku atbilstoši ārvalstu un transnacionālo korporāciju vajadzībām, par ko saņēma dolāru paciņas un politisko atbalstu. Lielo cerību laiks vieniem un iespēju laiks otriem. Un to pavadīja profanētas ideoloģijas un patapinātas juridiskās bāzes nomaiņa.

    Palika pat vēl sliktāk. Jaunā ideoloģija un juridiskā bāze pavēra ceļu tām haizivīm un hiēnām, kuras iepriekšējā tomēr pievaldīja. Tā pavēra ceļu bezgožiem, netikļiem un pirkto diplomu „speciālistiem”. Tā atņēma garantēto iztiku tiem, kuriem tāda pienācās pēc viņu dabas un vietas sabiedrības struktūrā. Pie varas esošā kliķe (režīms) likvidēja valsti, tās neatkarību un sabiedrību kā tādu, bet tautu pārvērta par banku verdzībā nodotiem vergiem, kuri strādā (vai sapņo par to) par pajumtes un vēdera tiesu.

  6. informācija saka:

    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/393249-zrp_biedrs_gatavojot_memorandu_sc_neieklausanai_valdiba

    ZRP biedrs gatavojot memorandu SC neiekļaušanai valdībā

    BNS .

    20:59, 25. septembrī, 2011

    .Zatlera Reformu partijas (ZRP) biedrs Valdis Liepiņš, kurš ievēlēts arī 11.Saeimā, gatavo memorandu, kurā uzskaitīs iemeslus, kuru kādēļ “Saskaņas centru” (SC) patlaban nevar iekļaut valdībā, svētdien ziņoja TV3 raidījums “Nekā personīga”.

    Viņam partijā ir arī domubiedri..

    Liepiņš raidījumam norādīja, ka neesot principā pret SC iesaisti valdībā nākotnē, taču uzskata, ka to nevar darīt šobrīd. Galvenais iemesls – neesot pārliecības par SC spēju būt lojālam Latvijas valstij.

    Prasa SC izslēgt Rubika Sociālistisko partiju.

    Liepiņš uzskata, ka vispirms SC jāizslēdz no savām rindām Latvijas padomju okupācijas fakta stingrākie noliedzēji – Alfrēda Rubika vadītā Sociālistiskā partija. Nepieņemams esot arī “saskaņiešu” līgums ar Kremļa partiju “Vienotā Krievija”, SC esot arī jāparāda reāli darbi latviešu valodas pozīciju nostiprināšanā. Pagaidām neesot arī ticības, ka uz SC kā valdības partneri varēs droši paļauties un viņi balsojumos nebloķēsies ar Zaļo un Zemnieku savienību..

    “Ja SC vienā brīdī kaut kas nepatiks, mums jau tad nebūs vairākuma vairs,” uzsvēra Liepiņš..

    Sabiedrībā pret SC valdībā esot gan atbalstītāji, gan noliedzēji.

    ZRP līderis Valdis Zatlers “Nekā personīga” pauda pārliecību, ka domu apmaiņa par šiem jautājumiem nāk tikai par labu. Gan partijas biedri, gan vēlētāji ļoti aktīvi sūtot vēstules gan par labu SC, gan pret to. Viņaprāt, sabiedrība grib iesaistīties lēmumu pieņemšanā un tas esot solis uz uzticības pieaugumu varai..

    Jautāts, vai viņam nav bail, ka daļa vīlušos biedru var pamest ZRP, ja SC tiks aicināts valdībā, Zatlers atbildēja: “Domāju, ka mēs iekšpartejiski diskutēsim diezgan ilgi un mums būs pilnīgi skaidrs viedoklis.”.

    Jau vēstīts, ka sarunās par nākamās valdības veidošanu piedalās četras partijas – ZRP un “Vienotība” strādā kopā ekspertu grupās pie programmas, bet sarunās iesaistīts arī SC un Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!/”Tēvzemei un Brīvībai/LNNK”.

  7. Kronis saka:

    Domāju, ka mēs iekšpartejiski diskutēsim diezgan ilgi.
    Kamēr vairs nebūs par ko diskutēt.
    Miers un bērziņš.
    Ko te velti var mūldēt, cauri ir tās ir beidzamas agonijas latviešu tautai.
    Lai kā mēs te vāritos , ir pienacis gals, un ar to mīlisi ir jasamierinās.

  8. Aisbergs saka:

    Pasaulē vēl ir valstis, kur vīri un sievas rīkojas, nevis gari muld un rupji lamājas…

    http://www.aisbergs.lv/

  9. informācija saka:

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/250951

    Lejiņš par vēlēšanām: tas bija balsojums par impēriju

    «Apollo», redakcija@apollo.lv
    Pirmdiena, 26. septembris (2011) 10:02

    Vēsturnieks un rakstnieks Jānis Lejiņš piekrīt tiem politiķiem, kuri apgalvo, ka parlamenta vēlēšanās nebija etniskais balsojums. Viņš pauž pārliecību, ka tas bija «balsojums par impēriju».

    Vēsturnieks sarunā «Radio 101» pirmdien sacīja, ka neviena pussabrukusi impērija neatstās bez uzraudzības valstis, kas atrodas tās pierobežā. Viņš brīdina, ka tas nekad nebeigsies.

    «Ja kādam ir garlaicīgi, palasiet krievu presi. Gan to, kas iznāk Latvijā, gan to, kas tiek izdota Krievijā. Tad viss top skaidrs,» sacīja vēsturnieks.

    Lejiņš sacīja: ja «Saskaņas centru» (SC) paņems valdībā, neatgriezeniski izveidosies divkopienu valsts. «Tas noteikti notiks, ja SC paņems valdībā,» teica viņš.

    Viņš arī kategoriski noliedz apgalvojumu, ka par SC balsojuši latvieši. «Kurš teica, ka latvieši balsoja par SC? Ušakovs un Urbanovičs? Tad es varu teikt, ka par Nacionālo apvienību balsoja krievi,» – tā vēsturnieks.

    Vēsturnieks arī sarunā atzīmēja, ka latviešiem visos laikos bija un būs jācīnās par savu eksistenci. «Tas ir stulbs mīts par 700 gadu latviešu verdzību. Ir bijusi nemitīga cīņa par eksistenci. Latvieši nekad nav padevušies,» sacīja vēstures eksperts.

  10. dzimtā valoda saka:

    Aisbergam – tadi cilveki izraisa cienju.

  11. Miervaldis saka:

    Ir jau arī cilvēki, kuri sadarbojas ar SC, jo neredz ļaunuma sakni!

  12. Miervaldis saka:

    Neutraucies linardiņ, Zalters būs pats pirmais no atmodušmies Latviešiem, kurs krievam Urbanovičam purnā dos, tiklīdz sapratīs, kas par mēsliem ir krievi!

  13. vēsture saka:

    Raksts no http://www.baltic-ireland.eu
    Tikšanās ar Latvijas Valsts prezidentu
    2008.g. 2. novembra pēcpusdienā Eiropas Savienības mājā Dublinā notika pirmā Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera tikšanās ar tautiešiem Īrijā. Jāpiezīmē, ka Latvijas Valsts prezidents ir pirmais tik augsta ranga valstsvīrs, kurš izteica vēlēšanos tikties ar Īrijas latviešiem, ne tikai latviešu biedrību vadītājiem kā tas ir bijis līdz šim.
    Tikšanos atklāja Latvijas Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Īrijā Indulis Ābelis. Vēstnieka kungs klātesošos īsumā iepazīstināja ar latviešu sasniegumiem Īrijā kopš 2004. gada. Tālāk sekoja Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera uzruna par godu Latvijas Republikas proklamēšanas 90. gadadienai.

    Savu uzrunu prezidents veltīja tikai un vienīgi Latvijas 90. dzimšanas dienai. Tik pat labi tāda uzruna varēja izskanēt, piemēram, kādā vidusskolā Preiļos, jo ne ar vienu vārdu netika pieminēta Īrija un latvieši tajā. Tomēr pēc oficiālās uzrunas ikviens no daudzajiem klātesošajiem varēja uzdot jautājumus personīgi prezidentam. Īrijas latvieši šo iespēju labprāt izmantoja.
    Lūk, ko par šo iespēju atstāsta Īrijā dzīvojošais latvietis.
    Zatlers vai Klauns Īrijā
    Valsts prezidents ar kundzi Lilitu Zatleri visa pasākuma laikā individuāli parunājās ar gandrīz katru no atnākušajiem vairāk nekā 100 Īrijas latviešiem, taču papildus paustajai atzinībai un vēlmei nofotografēties kopā ar prezidentu tika pausta arī kritika.

    Un te nu sākās lielākais cirkus kāds vien var būt.

    4-5 minūšu uzruna,Tad uzaicinājums pacelt vīna glāzes,un sākās “lielās debates”.

    Zatlera debates bija kaut kas līdzīgs , kā jauniešu bariņam pie zaļumballes žoga.6-7 Džeki aplītī sastājušies un ņirgājās.
    Cilvēki kuri gribēja uzdot savu jautājumu Zatleram ,varēja stāvēt rindā kā krievu laikā pēc desām.Tika izveidots aplītis ar miesas sargiem,vidū Zatlers un Ābelis.Tad pa vienam varēja ieiet vidiņa un aprunāties (ITKĀ).

    Kāda sieviete kura bija pirms manis ,jautāja Zatleram:”vai latvijā un valdībā kāds domā par valsts labklājības pacelšanu”?Zatlers atbildēja :”ne man,ne valdībai par to nav jādomā,mums katram pašam ir par to jādomā,katram ir jāceļ sava n valsts labklājība”.

    Pienāca mana kārta un es Zatleram uzdevu jautājumu:”Kad jūsu rokās bija iespēja ,kuram uzticēt tālāko Latvijas likteni,tad kāpēc jūs to uzticēja zaglim,tautas un Latvijas valsts izvarotājam Godmanim”?Vai nepietiek ka pirmo reizi viņš izzaga valsti?
    Atbilde bija šāda:”Tādi laiki.”Un pretīgi ņirdza.
    Es jautāju :”kas tur tik smieklīgs”?
    Zatlers :”jautājumi”..
    Kad pieminēju tādus jautājumus kā pasūtījuma slepkavības un Šlesera sanarkoto vai sadzerto seju raidījumā nekā personīga,tad sarunu pārņēma Ābelis un Zatlers pazuda.Pēc maza mirklīša pienāca man klāt Zatlera miesas sargs un pateica, ka man ir jāpanāk maliņā.Ko protams neņēmu galvā.
    Zatleram varēja jautāt ko grib,viņš visu laiku smejās un neko nespēj atbildēt.Tāda sajūta ka sapīpējies vai tēlo Idiotu.

  14. klukste saka:

    Parasti nelieši un humānie(visbriesmīgākie)slepkavas pat cienot tos,kas viņiem pretojās.Grantiņa k-gs šobrīd savās iespējās viņiem pretojās (bez šī saita nav kas slepkavu nosauc par slepkavu).Vēsturnieki nezina kad un kas šo zemi nodēvēja par latviju un publiku par latviešiem(tas ir ebreju darbiņš).Neaizmirstiet ka šī ir Baltija un zeme ir Baltu,latvieši neceriet ka viņi visi ir nosisti.Ja Rusiem pietiks prāta gan viņi dzelteno rasi nokratīs un arī šeit būs kāda cerība.

  15. *** saka:

    Klukstei.
    Pie jebkuras visskaistakas majas ir ari tualete.
    Bet, ja ta ir vienkarsha sudu bedre, to nav par ko cienit.

  16. Miervaldis saka:

    Jā *** – Krievija pilna ar sūdu bedrēm!

  17. Miervaldis saka:

    *** – par ko Kadafī cienīt?Viņam nav par ko cīnīties, vien par to, lai viņš nestājas tiesas priekšā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *