VL! beidzot atraduši pazaudēto !

LRTT-11Ko tad VL! bija pazaudējuši ?

Neko jau sevišķu, nu to sasodīto PRĀTIŅU, bet to jau lielākais vairums politiķu ir aizsvieduši kā nevajadzīgu mantiņu. Beidzot Raivis Dzintars atgādināja Latvijas sabiedrībai, ka SC ir okupācijas seku rezultāts, kurš ir pilnīgā pretrunā ar 1949. gada Ženēvas konvenciju. http://www.visulatvijai.lv/news.php?readmore=1156319841

Līdz šim neviens, izņemot H-86 un LRTT šos vārdus skaļi neizsacīja. Viss, ko sacīja un saka LRTT par Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā un starptautikajām Konvencijām, kas attiecas uz Latvijas okupāciju, citiem atkārtot bija un ir aizliegts. Raivis Dzintars ir pirmais, kurš šo aizliegumu ir ignorējis. Cerēsim, ka tas ir sākums izdzimteņu epopejas beigām.

Visu-Latvijai1-800x6154Kas tad to aizliedza ?

Masu mēdijiem to aizliedza Krievija ar saviem šeit atstātajiem aģentiem- KGBistiem.

Šo noziedznieku priekšgalā bija žīdi Godmanis, Borovkovs, Kļockins… .

Viņi arī šodien vēl ir noteikšanas priekšgalā, bet ne ilgi vairs… .

Pārējie- mazie gariņi: veidemane, līcītis, latkovskis…..aiz bailēm un nodevīgas godkāres darīja un dara visu, lai iedzītu savu tautu kapā.

Visiem šiem, lielajam vai mazajam, cilpa jau ir sagatavota… .

Šiem civilizācijas kropļiem žēlastība netiks izrādīta.

Kā jau mēs zinām, tad dažādos mēdijos tika noķengāts LRTT un Grantiņš. Šajā DP organizētajā nomelnošanas akcijā tika iesaistīti viņu(DP) savervētie ietekmes aģenti, sākot no Pāvila Brūvera, Jāņa Rožkalna, Jāņa Vēvera, Egila Līcīša, Franka Gordona, Elitas Veidemanes un beidzot ar vispretīgāko nodevības viepli Konstantīnu Jevgeņjeviču Pupuru. Šis gara kroplis nav pieskaitāms pie cilvēku rases… .

Novēlēsim Raivim Dzintaram arī turmāk drosmi un prātu “nekabināt uz naglas”, bet izmantot šīs īpašības cīņā pret mūsu ienaidnieku un pretīgo latviešveidīgo komunistu nodevēju varzu.

LRTT   20.09.11

You may also like...

29 komentāru

  1. Ernis Purnis saka:

    Ernis Purnis 20.09.2011 23:50 Ziņot!

    SC ir kremļa inspirēts šovinistisks un pēc starpt. likumiem (kas netiek LV ievēroti) nelikumīgs veidojums kura darbība ir izteikti pretlatviska un nacistiska ( fiksējot kaut visu viņu savervēto latvisko kolaborantu svītrošana vēlēšanu biļetenos). Tas viss liecina par etnisku šķirošanu, tā apstiprinot viņu vāji slēpto okupantu statusu, bet vārdos SC krievvalodīgie nelieši deklarē latviešu valodas aizstāvību , nācijas uzplaukumu un citas jaukas pasaciņas, kas pārvēršas krasā pretdarbībā, kā atstāta skatuve! Kā aktīvi pretvalstiski elementi deportējami pirmām kārtām, kopā ar pctvl, kolīdz LV tiks atjaunots tiesiskums un beidzot tiks veikta nodevīgi atliktā dekolonizācija!

  2. Juniperus saka:

    Godīgi sakot, necerēju no Raivja ko tādu vairs sagaidīt. Lai viņam spēks, tautas atbalsts un pacietība.

  3. *** saka:

    Raivis Dzintars izdarīja to, ko viņš konsekventi ir darījis visu laiku. SC klusais draugs un atbalstītājs Grantiņš sajutis, ka VL ir nostiprinājušās pozīcijas, arī mēģina pielīferēties klāt.
    Tādi cilvēki ka Dzintars, Pupurs, Dombrava, Brūveri, Rožkalns … veidos Latvijas nākotni, atstājot Grantiņu ar visu viņa mēslu bedri vēstures aizmirstībai.
    Grantiņš vienmēr ir melojis un mēginājis dod viltus virzienus, apzināti noklusējot tos, kuri LV ir šos 20 gadus ir postījuši.

  4. info saka:

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/392667-vesturnieks_smejas_par_sc_prasibu

    Vēsturnieks smejas par SC prasību

    “Saskaņas centra” (SC) piedāvātais princips “okupācija bija, bet okupantu nav” uzskatāms par neizdevušos kalambūru, kā arī absurdas un neizdevušās domāšanas paraugu. Vēsturnieks Inesis Feldmanis uzsver – tie politiķi, kuri noliedz Latvijas okupāciju, vēršas pret Latvijas valsti.

    Vēršas pret Latvijas valsti .

    Viņš intervijā Latvijas radio sacīja: “Tie politiķi, kas šodien mēģina noliegt okupācijas faktu, vēršas pret Latvijas valsti. Mēs zinām, ka Latvijas valsts visu pamatdokumentu pamatā ir okupācijas fakts.”.

    Uz to balstās Latvijas valsts pēctecība. “Ja noliedz šo faktu, tad praktiski viņi parādās kā nelojāls spēks pret Latviju.” SC šādā gadījumā vērtējams kā spēks, kas vairāk vai mazāk darbojas citas valsts interesēs..

    Krievija neatzīst Latvijas pēctecību

    Vēsturnieks atgādināja, ka Krievija līdz pat šai dienai nav atzinusi Latvijas valsts pēctecību. Tagad Krievija izvēršot speciālu politiku, ko sauc par humanitārās ietekmes paplašināšanas politiku bijušajā PSRS telpā.

    Feldmanis pauda viedokli, ka .

    pašiem politiķiem ir izdevīgi okupācijas jautājumu viļāt kā karstu kartupeli..
    Tas ir kā politikas instruments. Lai arī politiķi vēlas par šo lietu diskutēt, vēsturnieks uzskata, ka par to pat nedrīkst debatēt.
    .
    Okupācija vienkārši ir neapstrīdams fakts..

    SC cenšas iegūt punktus .

    Taču SC šķiet, ka ar to var dabūt politiskas dividendes, punktus, vēsturnieks sacīja. Šāda rīcība vērtējama kā ļoti slikta. “Vēsture varētu kalpot kā sabiedrību integrējošs faktors .. ja vēsturi uztveram kā zinātni.” Taču politiķi, īpaši SC, to negribot..

    Ja bija okupācija, ir arī okupanti .

    Viņš uzsvēra – ja bijusi okupācija, tad loģiski ir arī okupācijas sekas un okupanti. Vienkārši latvieši ir ar tām samierinājušies aptuveni 20 gadus. Profesors nesaprot, .

    kāpēc tagad politiķi izaicina daļu Latvijas sabiedrības..
    Vēsturnieks atzinās, ka viņam jāsmejas par piedāvāto principu “bija aneksija, nav okupācijas”.
    .
    Tas neesot iespējams – nevar kādu teritoriju pievienot, kamēr tā nav okupēta, sagrābta. Tā esot absolūti neloģiska konstrukcija, kuru neviens cilvēks nevarot pieņemt.

  5. A-G saka:

    Un raivītis arī dekolonizāciju pieprasīja, vai ne? Starp citu, kāpēc tad viņš to tev tik riebīgo Pupuru jau divreiz ielika savā sarakstā, ko?

  6. dzimta valoda saka:

    Tāpēc, ka Raivis cenšas, mēģina izdarīt kaut ko Latvijas labā. Grantiņam, kurš kalpo pavisam citiem spēkiem, ir citi mērķi. Tāpēc viņš arī nodod latviešus, mēģina tos sarīdīt.
    Darbojas pēc labākajiem Ciānas gudro padomiem, tikai Grantiņš sen ir atmaskots un tāpēc neviena latviešu nacionālā organizācija šo tipiņu neņem vairs galvā.

  7. latvietis saka:

    Ja paklausās Nila Ušakova paziņojumu, ka okupācija bija, bet okupantu nav, tad, citiem vārdiem runājot, viņš pateica: slepkavība bija, bet slepkavas nav.

  8. aģents saka:

    dzimta valoda saka:
    2011. gada 21. septembris 9.53Tāpēc, ka Raivis cenšas, mēģina izdarīt kaut ko Latvijas labā. Grantiņam, kurš kalpo pavisam citiem spēkiem, ir citi mērķi. Tāpēc viņš arī nodod latviešus, mēģina tos sarīdīt.
    Darbojas pēc labākajiem Ciānas gudro padomiem, tikai Grantiņš sen ir atmaskots un tāpēc neviena latviešu nacionālā organizācija šo tipiņu neņem vairs galvā.

    ————————

    Jūs gan gribētu sodīt Linardu Grantiņu ar noklusēšanu, vai ne? Nesanāks. Linards Grantiņš ir taisnīgs vīrs. Patiesībai muti neaiztaisīsiet.

  9. dzimta valoda saka:

    Noteikti esmu pret melošanu.
    Un man patiesi riebjas,ka Grantiņš apmelojot Latvijas cilvēkus, mēģina celt sevi, savus nopelnus.
    Bet nopelnu taču nav! Tas viss ir izdarīts ar citu rokām, slēpjoties aiz citu mugurām, vērpjot intrigas, apmelojot Latvijas patriotus, nelietīgi tos piejaucējot Latvijas nedraugiem, mēģinot sarīdīt latviešus utml.
    Kas paliks aiz Grantiņa? Nekas. Samazgu jūra, pa kuru jau viņš gadiem ilgi plunčājas.

  10. speciāli Gedroicam saka:

    Kas traucē Gedroicam veikt deokupāciju ? Kas ? Pasaki reiz beidzot ! Neesi pat to uzsācis sākuma stadijā. Bet gaudot un baurot par to esi liels varonis .Varbūt mīkstcaulībā esi DDD jau nodevis un pat to nīsti ? Kas to darīs tavā vietā gaidot ,lai kāds to uz paplātes atnestu? Netrīci no bailēm ar piečurātām biksēm !!! Pierādi ,ka neesi memmes dēliņš vai bļauris , bet gan īsts latvietis. Izlien no savas alas !!! Nebaidies , jo Tevi neviens ķurķī nespundēs. Ja esi gļēvs, tad skaidri pasaki ,ka esi gļēvulis un esi nodevis latviešus un DDD .Kauns !

  11. Ernis Purnis saka:

    Beidz muldēt, ka spēj nemelot “kremļa dzimtā valoda”! Tas taču ir vienīgais kas tev pavēlēts un arī vienīgais, ko tu māki un proti – melot, izlocīties un atkal melot! Kā visi jūs sarkanie urlu šovinisti-nacisti un mūsu tautas 1000% ienaidnieki.

  12. vienkāršs latvietis saka:

    Paldies Dzintaram un VL. Žēl, ka viņš un VL bija un ir nomelnota par visrupjākā visos medijos ari tos,kuri sevi uzskata pat sevišķi nacionāliem . Kad reiz beigs nomelnot jebkādā LATVIEŠU PARTIJAS un tās beigs pašas mazās partijas savā starpā naidoties? Man nav ziņu, ka VL būtu uzbrukusi kādai citai latviešu mazpartijai , bet pretējais gan notiek bieži.Tas,ka man neļauj ielāgoties VL mājas lapā un izteikt komentārus, es uz to neļaunojos. Cienīsim latviešu partijas, bet ne naidu,ka ko citi izmanto viņu pašapkarošanai.
    Priecājos, ka tika pieminēta Žeņēvas konvencija kopā nelegaliem kolonistiem un to pat šeit pieminēja. Lai jau nu visiem tas būtu ari atļauts. Bet tas ir katra ziņā, kas katram svarīgāks .
    Ari es atbalstu 100 % DDD vai repratiāciju, jo katram tas jadara,cik katram pa spēkam iespēju robežās. Jo tā no gaisa DDD,tāpat, ka kriņģeļi tie nenokritīs

  13. annamarija saka:

    Cik noprotams pēc leksikas, “dzimtās valodas” dzimtā valoda nav latviešu. Turklat par Grantiņu ir tikai pliki apgalvojumi. Varbūt nosauciet konkrētus faktus, kurus cilvēkus tad LG ir apmelojis. Cik man zināms, LG katru savu “apmelojumu” var pierādīt. Pastudējiet ARHĪVU!

  14. Talmuds saka:

    Bet okupācijas taču nebija! Kādas sekas? Latvija nomainīja iekārtu uz sociālistisko un viss! Mēs neesam vainīgi, ka bija 2.pasaules karš un vācieši te iebruka un ka sarkanā armija mūs atbrīvoja!

  15. dzimta valoda saka:

    Cien, Annamarija! Pēc kādām īpašām pazīmēm Jūs konstatējāt, ka latviešu valoda nav mana dzimtā?
    Grantiņš ir melojis vienā laidā – vai Latvijā ir kāds, ko viņš nav apmelojis? Sākot no baznīcas redzamākajiem pārstāvjiem, beidzot ar vienkārši zināmiem Latvijas cilvēkiem?
    Grantiņš neciena nedz Latviju, nedz Latvijas ļaudis. Es domāju, ka būs kāda lielā vilšanās diena, kad tiks atmaskots – kam viņš kalpo un kas viņam maksā par latviešu sarīdīšanu.
    Un tad gan būs daudz jautājumu – gan par Pupuru, gan par Rožkalnu, gan par Vanagu un Rubeni gan daudziem citiem, ko šī sabiedrības padibene ir aplējusi ar mēsliem.

  16. VL->Grantinam saka:

    Pec tam samazgam ko tu vel gadu atpakal leji seit, sava majas lapa uz VL, pret R.Dzintaru, J.Iesalnieku un citiem, tagad tu gribi pie mums pielist, nelietis un melis? Neceri! Latvija tavs vards vispar netika minets, jo par par tadam gnidam, ka tu, normala sabiedriba neviens pat neruna.

  17. Kozlinska saka:

    Un ko Grantiņa kungs pats ir darījis, lai latviešu tauta zeltu un plauktu? Lai sīkās interneta lapelēs nolietu ar samazgām cilvēkus, kuri cīnās par latvisku Latviju (piemēram, K.Pupurs u.c.) daudz prāta jau nevajag.
    Prieks, ka VL rindās ir tādi cilvēki kā R.Dzintars, K.Pupurs, J.Iesalnieks u.c., kuri ziedo personiskos labumus tautas un Latvijas labā.
    Kas traucē L.Grantiņam personīgi ķerties pie okupācijas seku likvidēšanas??? Tieši pateicoties tādiem latviešiem kā šis kungs, kuriem nav saldāka ēdiena par citu latvieti, mēs šobrīd arī esam tur, kur mēs esam. Ļoti žēl, ka arī starp latviešiem atrodas tik zemiski ļautiņi!
    Un tas, ka L.Grantiņš aktīvi nomelno šos cilvēkus, tikai parāda, ka viņi ir Grantiņa kungam TĀLU PRIEKŠĀ! SUŅI REJ, BET KARAVĀNA IET TĀLĀK!

  18. RF saka:

    Nacionālā apvienība un tās biedri ar saviem vārdiem un darbiem vienmēr ir iestājusies par latviešu interesēm Latvijā un svešumā un Grantiņa kunga izteikumi tikai apliecina to, cik pareizs ir mūsu izvēlētais ceļš un nospraustie mērķi – svešumā, prom no savām saknēm un savas zemes, pat īstenu Latvijas patriotu darbība var šķist nepareiza, savtīga vai pat nodevīga! Tāpēc tā vietā, lai turpinātu seno latviešu tradīciju, kur latvietis nostājas pret latvieti, aicinām Grantiņa kungu atvērt acis un saprast, ka beidzot ir pienācis laiks strādāt kopā savas tautas un zemes interesēs, lai tā būtu taisnīga, tiesiska, droša un latviska Latvija. Tādējādi tautas nodevība ir nevis savas tautas interešu nospraušana pār savām individuālajām interesēm, bet šo interešu noliegšana un aizstāšana ar īslaicīgu mierinājumu naudā vai dziļi individuālā egocentrismā. Nacionālā apvienība un tās biedri ir tie, kas iestājās par latviskas Latvijas ideju un, iespējams, dažkārt šajā ceļā ir pieļāvusi kļūdas, bet pirms saucat kādu par nodevēju vai Kangaru, Grantiņa kungs, padomājiet, ko savas tautas un zemes vārdā esat darījis jūs pats, lai nostādītu sevi tautas soģa vietā!

  19. A-G saka:

    Es nekad neesmu nekur slēpies un vienmēr atklāti un publiski runājis par dekolonizācijas nepieciešamību. Bet tie, kas mani aprej, baidās pat savus iniciāļus, kur nu vēl pilnu vārdu un uzvārdu uzrakstīt.

  20. Krievs-pilsonis saka:

    dzimta valoda saka:
    2011. gada 21. septembris 19.12

    Cien, Annamarija! Pēc kādām īpašām pazīmēm Jūs konstatējāt, ka latviešu valoda nav mana dzimtā?
    Grantiņš ir melojis vienā laidā – vai Latvijā ir kāds, ko viņš nav apmelojis? Sākot no baznīcas redzamākajiem pārstāvjiem, beidzot ar vienkārši zināmiem Latvijas cilvēkiem?
    Grantiņš neciena nedz Latviju, nedz Latvijas ļaudis. Es domāju, ka būs kāda lielā vilšanās diena, kad tiks atmaskots – kam viņš kalpo un kas viņam maksā par latviešu sarīdīšanu.
    Un tad gan būs daudz jautājumu – gan par Pupuru, gan par Rožkalnu, gan par Vanagu un Rubeni gan daudziem citiem, ko šī sabiedrības padibene ir aplējusi ar mēsliem.

    Vai tu smerdeli “”dzimta valod”” nemaz nespej atb. anamarijai pec būtibas-tev prasija pieradijumus, nevis atkartot savu muldešana?

  21. *** saka:

    nu re, ari te beidzot cilveki ir sapratushi, cik pretigs tips ir Granting, ka vinju pirms kada laika te pareizi nosauca – ists karklu vacietis, kuram nav ne dzimtenes, ne majas, ne gjimenes. Tikai averigs naids pret savu tautu.
    Es ari atceros, cik Linard Granting aktivi apreja VL. Tagad suns megjina pielaizities. CIlvekiem nav tik isa atminja.

    Admins.
    Konstantīna Pupura Komentārs.

  22. dzimta valoda saka:

    Ir sajūta, ka Granting ienīst Pupuru un Rožkalnu, jo viņi bija reāli brīvības cīnītāji. Ko darīja tajā laikā Granting, zin tikai viņš pats un viņa draugi no “stūra mājas”. Granting visu laiku mēģina sevi nopozicionēt pirmajās rindās, bet kaut kā – viņš nekur nav pamanāms.

  23. Ivis un draugi saka:

    Arī dzimtā valoda redzams melo un varb. ir tas pats ***

  24. Seksopatologs saka:

    Annamarija! grantiņš tevi labi drāž? Tu viņam to triperi pielaida, kāpēc viņam smadzenes grīstē aizgāja? Idiotu, mazohistu bariņš!

  25. Miervaldis saka:

    Talmud – ja tu esi tik stulbs, kad neko nevari iesākt bez krieviem, nu tad stulbojies vesels!Tu nēesi pieskaitāms pie Latviešu rases, jo Latvieši ir gudra un dižena tauta, bet tu esi sev nodrošinājis karātavas mūža beigām!tu tā lielies ar tiem sarkanajiem, jo esi salasijies visādus padomju mēslus, vai pats esi tik stulbs, ja pats lasiji tās padomju draņķības?!tu pat nezini atšķirības, kāds bija sociālistisko valstu bloks, un kāds padomju okupācijas laiku modelis!Sociālistisko valstu modelī, Maskavas virskundzībā vēl bija mazliet labāka dzīve, atšķirībā no tām zemēm, kur saimniekoja krievi!tu kā redzams savā laikā biji labi uzkalpojies, un pat tagad varbūt kalpo, taču krievi tev mūžīgi nestāvēs klāt!Tu, gara kropli, tieši tādus kropļus kā tevi, komunistiem vaidzēja, savas varas nostiprināšanā, un padomju propagandā!Taisni neticas, kad pēdējo tavu komentāru ir rakstijis Latvietis, jo izskatās pēc sarkanā žīda skribelējuma, kas nu pavisam nav Latviskā garā!tev Talmud būtu jāsaprot, kad valsts varas pārņemšana, ar varu IR okupācija, tāpat, krievi izdarija 1945.gadā, pārņemot brīvās Latvijas varas iestādes!Tu gara kropli, tevi sarkanie atbrīvoja, ne Latviešu tautu, jo tik tādus gara kropļus kā tevi, viņiem vajadzēja.Pārējos Latviešus, viņi nogalināja, un sameta bedrē!Nezinu, no kurienes tu tāds esi, tev laikam krievi ar āmuru pa galvu iesituši ir!

  26. Miervaldis saka:

    klukste – kur es savā komentārā esmu teicis, kad Latvieši ir bandīti?!Kad tik tu nēesi tas pats talmuds!

  27. Miervaldis saka:

    klukste – Talmuds jau nebūtu labākais piemērs, ja gribi ko zināt par Latviešiem!

  28. Miervaldis saka:

    Info – agresijai ir dažādi veidi.Okupācija un aneksija ir divas dažādas lietas, un kara gadijumā ar padomju krieviju, sraļinam izdotos tikai anektēt baltiju, bet ne okupēt to!Kara ar baltiju nebija, jo Ulmanis gribēja pasargāt savu tautu, be vai tas Latviets ir gļēvulis?

  29. Miervaldis saka:

    Talmud – tas, kad šejienes krievi neiekļaujas Latvijas kultūrvidē, ir okupācijas sekas!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *