LV laikraksti seko DP norādījumiem

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

LRTT-11Esam taču ievērojuši, ka visos 4.maija kliķes informācijas “ruporos”  VL! vienmēr tiek “pabāzti zem deķa”.

Nepelnīti visur tiek “apskatīti” SC, ZRP un V.

Tieši šīs ir tās partijas, kuras iet Maskavas krievžīdu pavadā. Kā jau mēs zinām, tad latviešiem – latviešu tautai nepieder neviens laikraksts, jo valdības vienmēr ir kalpojušas okupantiem. Arī dažādi KLIĶES eksperti slavē latviešu tautas bendes – VIENOTĪBAS, it kā “ļoti populāros un profesionālos” kandidātus, kuri praktiski ir zagļi un slepkavas !

http://zinas.nra.lv/latvija/politika/55819-eksperti-verte-partiju-izredzes-dienu-pirms-velesanam.htm

Par nožēlu, bet atrodas tādi latviešu izcelsmes viepļi, kuri labprāt kalpo okupantu un komunistu noziedzniekiem.

asdewViens no tādiem latviešu tautas atkritumiem ir DIENAS redaktors Guntis Bojārs.

FOTO:Latviešu tautas pabira. Visa latviskā noniecinātājs. Starp citu, tad viņa izskats izsaka visu !!!

Lūk, kāds virsraksts, kurš reklamē noziedzniekus un noklusē latviešus:

http://www.diena.lv/latvija/politika/latvijas-faktu-aptauja-sc-atbalsta-21-2-proc-zrp-15-3-proc-vienotibu-15-1-proc-divkart-sarucis-neizl-13903832


Redzot šo G. Bojāra “virsrakstu”, rodas iespaids, ka tādi VL! vispār neeksistē.
To visu šis vieplis dara pēc DP norādījuma.
Kā nekā, tad šo amatu viņam sarūpēja šis slepkavu kantoris.
Balsosim par VL!, lai tādi bojāri tiktu iemesti strutu bedrē, kur(tur) arī viņiem ir īstā vieta !

LRTT    16.09.11

You may also like...

8 komentāru

  1. AG saka:

    VK tāds pats sūds kā tie citi, tikai smird savādāk!

  2. gr saka:

    Tas ka tāda situācijā ir Dienā atbilst īstenībai , jo pirms gada Diena un DDD bija brīvie bezcenzūras laikraksti. Tad kolizols piegrieza skābekli.Tagad vienīgi brīvā avīze ir DDD, kas aizstāv latviešus. LTF neuzbrūk krasi citām partijām,bet parāda atšķirības,Visu cieņu DDD. Bet tur gan daži skibenti gan ceļ naidu pret latviešiem.
    Par publicēšanas iespējām tagad portālos ir ļoti ierobežotas , jo parasti tie tiek noraidīti asuma dēļ. Bet citi to atkal nepublicē ka diezgan asais raksts ir par švaku urzakstīts ,jo pipari esot par maz.Mums jau zināms ir ari Aisbergs, kas tagad vāvuļošanu uzskata labāku par patriotismu. Bet katrs saimnieks zina, ko atļaut publicēt.
    Tas ka pazemo VL ir nosodoši.

  3. info saka:

    Jurītis pāra dienas atpakaļ savā pārākumā izsaucās,ka viņam esot vienalga kas šajā zemē dzīvojot,balti vai melni,krievi vai latvieši,tikai par bērniem jāpadomājot.
    Nez vai pasaulē ir bijusi tik briesmīga koncentrācijas nometne kur pulkstenis skaita pēdējās dienas,bet ja nu izskaitļots atkal nepareizi tas pasaules gals, tad kas uz to cerēja bet gals nepienāks-Jurīti gan tad mīcīs.

  4. Miervaldis saka:

    Jā, viņš ir nelietis.Paskatieties viņa tizlajā nelieša mūlī, kurā nevīd nekas cilvēcisks, taisni jābrīnās, kur Latviešu valstī tādi mēsli rodas?Atbilde – sen zināms, kad Latvija sen vairs nepieder Latviešiem!Visu (!), ko mēs šajos brīvības gados (pirms godmaņa), bijām sacēlusi, banda smirdīgu pidaru tagad sagrābušies sev!Godmanis Latviju ir pārdevis krieviem, un čigāniem, jo tie godmanim uzticas!Nav jābūt sevišķi gudram, lai redzētu, caur miglu sarkano, kādi pigori tiek spēlēti!Valsts vairs nepieder Latviešiem, tā pieder (kā unikums), pašam cilvēces padibenēm!Cilvēces padibenes rauga, kur var labāk ieperināties, un taisni brīnums, kad viņi var ieperināties pie Latviešu tautas!Takā valsts vara nepieder Latviešiem, tad šādi gara kropļi, kā bojārs, var ieperināties attiecīgā vietā!Par Latviešiem nerūpējas….Mūsu valsts izskatītos pavisam citādāk, ja nebūtu mūsu zemītē to sibīrijas gļotu – krievu!Krievi ir pie visa vainīgi!Takā valsts vara patreiz nepieder Latvjiem, bet gan sibīrijas gļotām, tad nav brīnums, kad mums ir tādi pretīgi eksmemplāri, ka bojārs!Krieviem vajag garīgi aprobežotus, truli nedomājošus neliešus, kuriem tik vien naudasmaks sirds vietā!Bet tas nav uz ilgu laiku…..Drīz Latvju tauta modīsies (jo tādu diženu tauta, kā Latviešu tauta nav apmuļkojama), un tad tik turieties visi čigāni ar žīdēniem, jo visi, kuri aizmidzināja Latviešu tautu, tiks bargi sodīti, man pat bail iedomāties, ko viņa izdarīs ar jums, kad sapratīs, ko jūs gribejāt ar Latviešu tautu izdarīt, un ko ar tās mantu!bīstaties sibīrijas gļotas, jau no tiem sraļina represiju parcietušajiem vien!Visavairak bīstaties no tiem, jo tie zin, ka jūs sodīt, jo ir visu to murgu piedzīvojuši!

  5. pilsonis saka:

    Pareizi jau raksta Miervaldis! Kas ir Jurītis “info”?

  6. Psihiatrs saka:

    uz savu šizofrēnisko purnu paskaties, grantiņ!

  7. Miervaldis saka:

    mūsu saemas deputāti ir smirdīgi āži, drīzāk cūkas, sarausušies visu Latvju mantu un naudu, drs vien viņus padzīs drīz ar sūdainu mietu!

  8. Miervaldis saka:

    Nevien laikraksti, bet arī radio ir DP pakļautībā!Tā teikt – mūsu varturiem svarīgi ir, lai amatus radio un avīzēs iegūtu viņu pakalpiņi!to skaidri varēja redzēt šodien, klausoties kāda žurnālista ziņas par to, kad valdošā koalīcija labprātāk ņemtu valdībā VL, nevis SC!Kādā tonī viņa par to runāja!Bet par laimi varu teikt, kad starp avīzēm šādu kropļu ir maz, par laimi!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *