Antiglobālisti- Krievijas impērijas aizstāvji

Tuvojas ārkārtas vēlēšanas.

LRTT 1Visāda veida švaļi arvien skaļāk sāk sevi parādīt. LRTT i-vietne pirms neilga laika atmaskoja Antiglobālistus. Viņu aktivitātes un neslēptais antilatviskums ir tik uzkrītošs, ka nav iespējams nerakstīt par šiem Kremļa ķēmiem vēlreiz.

It sevišķi savu agresivitāti demonstrē kāds Sigurds Graudiņš, kurš sevi uzskata par strēlnieka Graudiņa mazdēlu. Šis strēlnieka “mazdēls” vispretīgākā veidā aplej latviešu strēlniekus ar krievu šovinistu izdomātiem meliem. Šo Kremļa ķēmu reiz nevarēja novilkt no skatuves, no kuras viņš latviešu strēlniekus dēvēja par slepkavām, kuri esot “izgriezuši” veselas sādžas ar miermīlīgajiem krieviem !

A-#Atgādināsim šim Kremļa vieplim S. Graudiņam, ka latviešu strēlnieki nepiedalījās tāda veida “operācijās”.

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Foto: Šoreiz taisnošanās būs lieka, ka Kabānovs “netīšām” garām gājis. Izskatās, ka dalbaros Kabānovs dod norādījumus šiem latviskās izcelsmes rāpuļiem- Graudiņam un Kaļķim.

Foto nosaukums: DALBAROSI

Nepaklausīgo zemnieku apšaušanās piedalījās paši krievi ar žīdu komisāriem priekšgalā. Latviešu strēlniekiem uzticēja smagas un svarīgas kaujas pret baltgvardu cariskajiem asins suņu veidojumiem, kurus viņi arī veiksmīgi visās kaujās sakāva. Baltgvardu cariskie oficieru veidojumi esot taisījuši biksēs, kad jau tikai izdzirdējuši, ka tuvojas “latišskie strelki”.

Par krievu baltgvardu veidojumiem, kuri sastāvēja no oficieriem, stāstīja mūsu vecais labais strēlnieks Ēvalds Valters.

A-!!!Baltgvardi esot bijuši gļēvuma iemiesojumi.

Foto nosaukums ? Lasītājs var pats izdomāt šī foto nosaukumu…ierakstīt komentārā… .

Tāpēc jau arī bija tik niecīgi zaudējumi latviešu strēlnieku pusē.

Tieši latviešu organizētību un varonību krievi un žīdi līdz šai dienai nespēj piedot. Savu gļēvulību viņi pārvērš melu propagandā pret latviešu tautu.

Žēl tikai, ka šajā mēslu “liešanā” ir savervēti latviešu tautas gļēvuļi Juris Kaļķis un Sigurds Graudiņš. Noskatoties šo:

http://www.draugiem.lv/user/3374332/gallery/?pid=228270798

“klipu”, nepaliek ne mazākās šaubas, kas ir Antiglobālisti ar abiem šiem ākstiem priekšgalā. Šajā “klipā” tiek slavināti visi “rosi” (vilikorosi, malorosi, belorosi, karpatorosi), un nonicināti žīdi par viņu zvērībām.

Protams, ka žīdi ir zvēri, kuri nelīdzinās cilvēkiem.

Bet jautājums paliek atklāts par krieviem ?

Vai tad I. Bargā laikā, kad gandrīz visa Latvijas teritorija palika par tuksnesi, bija vainīgi žīdi? Nē, tie bija krievu zaldāti, kuri dedzināja, kāva un izvaroja visu, kas vien kustējās !!! 

Vai 1905. gadā slepkavoja, izvaroja un dedzināja žīdi ?

Nē, tie bija “viļikorosi” (krievi), kuri šajā klipā ir pataisīti gandrīz vai par dievcilvēkiem !

Stulbs slāvisks pretīgums dveš no šī “klipa”, kuru reklamē šie divi Antiglobālistu jūdasi.

03.09.11  LRTT

================================================

antitledLatviešu sarkanais strēlnieks Ēvalds Valters (1894-1994) ne tikai aktieris 1939.g. filmā Zvejnieka dēls bet arī 1988.g.

Rīgas pils tornī pacēlis sarkanbaltsarkano karogu un 1993.g.

Aizpores kapsētā iestādījis ozoliņu pie pieminekļa O.Kalpakam.

(Cerēsim, ka ZZS fīrers Brigmanis nenozāģēs šo, nu jau, ozolu !) 

Šis foto ir uzņemts pie Kuldīgas 1994.g., kad E.Valteram bija 100 gadu.

You may also like...

20 komentārs

  1. NWO saka:

    ha, ha, ha… Nu gan safabricēts – atgādina 60 – 70 gadu padomju propagandas stilu! Kur tad Pērkonkrustieši bildē pazuda? Tajā, kur redzams Kabanovs? Pērkonkrustieši arī ir nodevēji un Maskavas aģenti? Dīvaina šī mājas lapa, patiešām dīvaina…

  2. latvietis saka:

    Palasiet, kā bēdīgi slavenais Andris Grūtups nekaunas mācīt un pazemot latviešus, kurus pats kopā ar Andri Šķēli un citiem valsts nozadzējiem apzadzis. Pirms raksta izlasīšanas atgādināsim, ka 1918. g. – 1940. g., kad Latvija neatradās zem boļševiku un kādas citas okupācijas, pierādījās, ka latvieši var būt izcili tautsaimnieki. Pēc 1940.g.tūkstošiem tādu grūtupu ir lekuši augstāk par pieciem dibeniem,lai kalpojot okupantiem sēdētu savai tautai mūžam uz kakla nodotot Latviju,piesmejot tās tautu un izņirgājot Latvijas vēsturi un tas neatkarības tēvus un vectēvus.

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/248804/

    Grūtups: latvieši nevar uzlēkt augstāk par dibenu

    LETA
    Svētdiena, 4. septembris (2011)

    Latvieši nevar uzlēkt augstāk par dibenu un kļūt par baņķieriem un tirgotājiem, intervijā žurnālam «Kapitāls» uzsver advokāts Andris Grūtups.

    «Domāju, savulaik Krievijas impērijā blakus Pēterburgai un Maskavai Rīga kā trešais ekonomiskais centrs izvirzījās tādēļ, ka latvieši ir kārtīgi un disciplinēti strādnieki un meistari. Mums vēsture pasaka priekšā, kas mums vajadzīgs. Jārēķinās, ka mēs arvien esam zinājuši, kad lauku apsēt, mēs arvien esam bijuši labi lauksaimnieki. Bet principā mēs esam tauta, kuras rokās nav bijusi nekāda saimnieciskā iniciatīva,» skaidro jurists.

    Viņš aicina atgriezties pie «latviešu sūtības». Proti, tie ir lauksaimnieki, karavīri, rūpniecībā strādājošie, tagad pie proletariāta un meistariem var pielikt klāt arī inženierus.

    «Domāju, ka pirmkārt būtu jāturas pie tā, kas mēs īstenībā esam, pie šīs formulas, un ļoti apzināti jāveido no tautas tas, ko no tās var izveidot. Jāatjauno ražošana, lai no jauna parādās daudz darbagaldu, konveijeru, rasējamo dēļu, pie kuriem strādātu tehniskās augstskolas un profesionāli tehniskās skolas beigušie. Droši vien tad mēs milzīgas lietas padarītu. Un skaidrs, ka šiem uzņēmumiem būtu daļēji jāpieder valstij, un skaidrs, ka otrs īpašnieks diez vai būs latvietis, bet tas nekas. Galvenais, lai darbi sokas!» uzsver Grūtups.

    Ņemot vērā latviešu tradīcijas militārajā jomā, varētu pārņemt labu tradīciju, kādas Latvijā nekad nav bijis, – kadetu korpusu izveidošanu, kur par valsts naudu cilvēki iegūtu militāru un politehnisku izglītību.

    «Nu nevaram mēs uzlēkt augstāk par dibenu – nevaram kļūt par baņķieriem un tirgotājiem. Nav mums tas asinīs, nav mums šīs pārmantojamības – nu kā no latviešu zemnieka pēkšņi var uztaisīt bankas vadītāju,» uzsver Grūtups. «Vajag nācijai pateikt: «Mīļie draugi! Jūs varat normāli justies un normāli dzīvot tikai šajā teritorijā, savā zemē. Mēs varam to un to, mēs ražosim to un to, pasaule priecāsies. Mīļie draugi, neskraidiet apkārt pa pasauli kā pēdējie salašņas un kalpiņi. Būvēsim Latviju! Mēs neesam ne banku vadītāji, ne kinozvaigznes, mēs esam kārtīga, strādīga nācija, kas turklāt prot karot. Un necerēsim ne uz ko vairāk – tad arī labi dzīvosim.» Ja cilvēks saceras, ka viņš būs nezin kas, bet nekļūst par ko īpašu, viņam ir lieli pārdzīvojumi. Taču, ja viņš labi apzinās, ko viņš var, un to arī sasniedz un arī valsts viņam palīdz, cilvēks dzīvo mierīgi un laimīgi.»

  3. AG saka:

    Graudiņš tiešām ir nozēlojams krievmīlis, bet kāpēc apvainot visus antiglobālistus? Es arī esmu pret globālismu un vienlaikus arī pret krievu šovinismu!

  4. Ilze saka:

    AG jau sāk sāk uztraukties, ka viņu ceļ dienas gaismā. Vīņš 100% ir antiņglobalists vai nu oficiāli vai viņu līdzskrējējs!!! Viņa NEGATĪVĀ attieksme pret latviešu valodu, latviešiem, latviešu partiju VL un tiem ,kas aizstāv visu latvisko ir līdzīgs viedoklis parāda AG īsto seju. Viņš kopojās ar antiņglobalistiem ,kas dancojo pēc Maskavas stabules.Kā ari AG naids pret šo mājas lapu norauj viņam masku. Slēpjoties aiz DDD saukļiem pašam guļot pagultē un pašam neko darot parāda viņa divkosību. Kādēļ tad AG nenodibina partiju vai grupu vajadzīgās DDD veikšanai ??? Piemēram Grantiņa kungs nodibināja H 86 pat pie represiju draudiem Tagad nodibinājās partijas ,ka Pēdejā, vecmātes -dziedneces p, antiņglobalisti-Tautas kontrole un citas. AG neaizstāvi savu šlaku -ANTIŅGLOGALISTUS.Gļēvais divkosi apklusti.
    ĻOTI VAJADZĪGS RAKSTS.PALDIES AUTORAM.

  5. latvietis saka:

    Ne tikai Andris Grūtups atklāj savu patieso dabu. Šajos dažos mēnešos redzams, ka arī Latvijas Ceļa cilvēks Vilis Krištopāns sadistiski un ļauni pazemo mūsu tautu, kodējot, ka mums, latviešiem jābūt par kalpu kārtas darba lopiņiem.

    Te ir tikai daži raksti:

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/248267?ref=news-top-ad-02

    «Apollo», redakcija@apollo.lv
    Otrdiena, 30. augusts (2011)

    Krištopāns brīdina: atkal būsiet kalpi un slauksiet govis

    «Latvijā vara mētājas uz ielas un neviens to nav vēl pacēlis,» intervijā «Neatkarīgajai» paudis ekspremjers Vilis Krištopāns.

    «Zināt, kad tā vairs nemētāsies uz ielas? Ticiet man, tad, kad to paņems «Saskaņas centrs»,» norāda Krištopāns. «Tad vairs vara uz ielas nemētāsies. Tā kā Rīgā, kur vara uz ielas vairs nemētājas. Vienu es gribētu latviešiem novēlēt. Iemācieties beidzot pārvaldīt savu valsti. Citādi citi to pārvaldīs, un jūs atkal būsiet kalpi un slauksiet govis,» teic Krištopāns, norādot, ka gadījumā, ja varu pārņems «Saskaņas centrs», tad latvieši pie varas vairs netiks.
    Viņš uzskata, ka pašreizējā sistēma izgrūž ārā visus stipros politiķus. «Paliek nekādi».
    Uz jautājumu, kurš no izvirzītajiem premjera amata kandidātiem būtu spējīgs sakārtot valsti, Krištopāns atbild: «Es viņus tik labi nepazīstu, bet zinu citu. Jo cilvēks būs ar stiprākām aknām, jo ātrāk Saeima viņu noēdīs. Viņš ir pilnīgi neaizsargāts, jo ar vienu balsojumu viņš ir – ārā! Viņam vēl jāmāk iet uz Saeimu un katru dienu manipulēt ar turienes vairākumu. Tas ir milzīgs sistēmas vājums.»

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/48470/vilis-kristopans-latviju-joprojam-uzskata-par-mulku-zemi

    Vilis Krištopans Latviju joprojām uzskata par muļķu zemi

    24.maijs 2011

    Floridā dzīvojošajam bijušajam Latvijas premjeram Vilim Krištopanam Latvija vairs neizraisa nekādas emocijas un viņam riebjas tēvzemes klimats. Viņš joprojām Latviju dēvē par muļķu zemi.

    Ekspremjers Vilis Krištopans neatsakās no saviem vārdiem un joprojām ir pārliecināts, ka Latvija ir muļķu zeme un pēc simts gadiem te pievilcīgu mājvietu atradīs Krievijas ziemeļu tautu pārstāvji.

    Krištopans pamatīgi latviešus nokaitināja pirms 14 gadiem, kad viņš intervijā „Lauku Avīzei” paziņoja, ka Latvija ir stulbeņu un muļķu zeme, jo viņu apvainoja korumpētībā. Viņš teicās no tās braukt prom. Tagad viņā dzīvo Floridā un tikai bezkaislīgi vēro, kas notiek Latvijā.

    „Viss Vili! Tas tevi vairs neskar!”
    Pirms 11 gadiem, kad Krištopans aizbrauca no Latvijas, viņš sev esot teicis: „Viss, Vili! Tas, kas šeit notiek, tevi vairs neskar.”

    Intervijā Rīgas krievu laikrakstam „Vesti Segodņa” Krištopāns neskopojas ar nicīgiem izteikumiem par Latviju. Viņam nepatīkot gan tās riebīgais klimats, gan tas, ka neviens viņam nav pateicis paldies par viņa valdības laikā izstrādātajiem ostas un dzelzceļa likumiem. Krištopanu ar Latviju emocionāli vairs nekas nesaista. Viņš pareģo, ka pēc simts gadiem Latvijā būs palikuši mazāk par miljons iedzīvotājiem, kuru saknes būs meklējamas Krievijas ziemeļu apgabalos.

    „Latvija manī neizraisa nekāda emocijas”
    Jautāts, vai ekspremjers nenožēlo to, ka pirms daudziem gadiem Latviju nedēvēja par muļķu zemi, viņš atbild:

    „Es jokojot uzskatu, kad toreiz, kad teicu šos vārdus, esmu nolādējis Latviju. Tagad nezinu, kas man jāsaka, lai šo lāstu noņemtu.

    Bet kā, lai to (ka Latvija ir muļķu zeme) nesaka pašreiz, kad no šejienes brauc projām simtiem tūkstošu cilvēku. Acīmredzot viņi domā tāpat.”

    Uz Latviju Krištopans skatās kā bezkaislīgs novērotājs. Jautāts, vai viņam nav atkal vēlme iejaukties Latvijas politiskajos un saimnieciskajos procesos, viņš saka:

    „It nemaz. Padomju laikā radio „Brīvība” bija tāda pārraide „Skats no Londonas”, kurā stāstīja par notikumiem PSRS. Tā arī tagad es: no malas skatos, kas notiek Latvijā un manī nav nekādu emociju. Laikam tajos 11 gados kopš dzīvoju ārzemēs esmu iemācījies salīdzināt kas ekonomikā, politikā un sabiedrībā notiek tur un kas te.”

    Latvijas vislielākā nelaime bija un ir tas, ka visos līmeņos ir ļoti zems profesionālisma līmenis, valdību un valsts aparātu ieskaitot. Likumsakarīgi, ka arī iedzīvotāji nesaprot ekonomiskos procesus, un viņi savus vadītājus izvēlas atbilstoši savai sapratnei, uzskata Krištopans.

    Krištopāna pareģojumi
    „Vajag vēl simts gadus, lai mēs pārdzīvotu desmitiem krīžu un sapratu, ka krīze – tas ir neslikti, tā attīra no visa liekā. Pats esmu mednieks un ļoti labi saprotu: ziema bija barga un ne visi mežakuiļi izdzīvoja, bet tie, kas izdzīvoja, nostiprināja populāciju. Tas izklausās nežēlīgi, bet patiesi. Tas nepieciešams arī ekonomikā,” saka Krištopans.

    Tomēr pēc simts gadiem, pēc ekspremjera domām, Latvija izskatīsies pavisam savādāka:

    „Domāju, ka pēc 100 gadiem Latvijā būs mazāk par miljons iedzīvotāju. Mums ir pārāk mazs genofonds, kas gadiem ir nīcināts un ko atjaunot vairs nav iespējams. Jāsamierinās ar to, ka latviešu Latvijā būs mazāk un viņu vietu ieņems imigranti no Krievijas ziemeļiem, kurus neatbaida mūsu klimats. Musulmaņi pie mums nebrauks – viņi šeit apsals.”

    Tāpat viņš uzskata, ka, piesaistot investīcijas Latvijai, mums ārzemniekiem būtu jātirgo gan uzturēšanās atļaujas, gan arī pilsonība.

    Nenovērtētais Krištopāns
    „Četru parlamentu un piecu valdību laikā es savu patriotismu sadedzināju. Mēs politikā gājām romantikas dēļ, kaut kādu lielo ideālu dēļ. Es strādāju kā zirgs, mēs uzrakstījām likumu par dzelzceļu, par ostām, nodibinājām Valsts ieņēmumu dienestu. Kaut viens to būtu atcerējies un pateicis paldies. Tagad man ir vienalga – lai katrs peld, kā pats māk,” saka Krištopans.

    Bijušo politiķi visvairāk tracina tas, „ka ja tu esi iegājis politikā, tad tevi automātiski iemet vienā katlā ar visiem un ieraksta zagļos un krāpniekos.” Tāds liktenis ir piemeklējis arī ekspremjeru un tāpēc „viņam tagad viss ir vienalga”. Galvenais, lai viņam būtu laba biznesa reputācija, un tā viņam ir.

    Pēc visa spriežot, Krištopans savu reputāciju izmantos ne jau Latvijā, jo te taču „nekā nav”. Viņš saka: „Kas mums (Latvijā) ir? Nekas. Klimats ir riebīgs un tas nav mazsvarīgi. Tādēļ arī ziemā nedzīvoju Latvijā – man galīgi nepatīk mūsu klimats, ziemā saules gandrīz nav, apkārt viss depresīvs.”

  6. Latviets saka:

    Antigloalisti pretīgi pajoliņi, pat naiīgāki par okupantiem.Piemēram okupantus zinām, kas tie tādi, bet šie sprukstiņi ar latviskiem uzvārdiem var apmūļķot neapēstos, jo tie aizstāv Krievijas intereses.Pats neticamākais , ka daži Pērkoņkrustieši ir uzķēŗušies uz viņu makšķeres.Pieminētā “teātra izrāde” Bauskā redzēju ari šiskinu kopā ar antiglobalistu mesliem kaļķi un viņu pajoliņiem.

  7. informācija saka:

    Kamēr ar neliešu Ivara Godmaņa, Aivara Borovkova, Andra Šķēles, Andra Grūtupa, Jāņa Urbanoviča u.c. rokām latviešu tauta iedzīta nabadzībā, ar pusplikiem “zaķiem” izklaidējas (parazītiski maukojas) Aivara Borovkova dēls, pa blatam tikušais advokāts Andris Borovkovs juniors, dīdžejs Bikšus, mākslinieks Garjānis.

    Bildes: http://puaro.lv/lv/aprindu-foto-galerijas/ar-pusplikiem-zakiem-izklaidejas-advokats-borovkovs-juniors-didzejs-biksus-makslinieks-garjanis

    Raksts: http://puaro.lv/lv/aprindu-raksti/ar-pusplikiem-zakiem-izklaidejas-advokats-borovkovs-juniors-didzejs-biksus-makslinieks-garjanis

  8. AG saka:

    ilzīt, un ko tu par savu bijušo skolotāju Gardu domā? Viņš arī diez ko VL nemīl. Pasaki te visu, nekautrējies!

  9. Krievs-pilsonis saka:

    Neko daudz nezinu par tiem globālistiem, bet te rakstošais Graudiņs ne ar prātu, ne inteliģenci neizceļas un fakts, ka tikai latviešus un rietumus viņš te zākā, tas fakts!

  10. aģents saka:

    Kādreiz Jāņa Jurkāna latviešu valodas skolotāja Ieva Cinovska teica: pēc Pietuka Krustiņa un Oļinietes nāk Švauksts. Nebija nemaz tik ilgi jāgaida, kad pēc Viļa Krištopāna un Andra Grūtupa rakstiem portāli atvēlēja vietu arī Jāņa Jurkāna rakstam. Paklausieties, ko valsts zagļa un pederasta Aināra Šlesera partijas virzītais Saeimas deputāta kandidāts Jānis Jurkāns kodē mūsu smadzenēm.

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/248859

    Jurkāns:šis ir mēģinājums Latviju iznīcināt, un process jau ir sācies

    «Apollo», redakcija@apollo.lv
    Pirmdiena, 5. septembris (2011) 07:12

    «Visai sabiedrībai jābūt ieinteresētai nospraustajos valsts attīstības mērķos, kā tas bija pirms 20 gadiem,» intervijā laikrakstam «Neatkarīgā» savu pārliecību paudis Šlesera Reformu partijas pārstāvis Jānis Jurkāns.

    Viņš ir pārliecināts, ka bez tautas atbalsta nekas nenotiks. «Diemžēl šodien sabiedrība tiek šķelta visādiem paņēmieniem. Viens no tiem ir dalījums: tie tur, svešie, kā arī mākslīgi izvilktais jautājums par Latvijas okupācijas faktu vai valodām (te pēkšņi kādam vajag otru valsts valodu, bet kāds cits cīnās, lai skolā nemācītos krieviski). Tas nemitīgi velk mūs atpakaļ. Esam iestrēguši vakardienā. Patiesībā šis ir mēģinājums Latviju iznīcināt, un process jau ir sācies. Pirms sabiedrība nevienosies par rītdienu, nekas te nenotiks,» uzskata Jurkāns.

    «Gribētos cerēt, ka prezidents sasauks visu politisko partiju pārstāvjus, nevalstisko organizāciju, arodbiedrību līderus un valsts galvenos ekonomistus, lai kopīgi vienotos par virsuzdevumiem, kas veicami uzreiz pēc vēlēšanām. Tas būtu kā ārstu konsilijs pie ļoti slima pacienta, kurš jādabū uz kājām. Lai to paveiktu, tiek izvēlēti izcilākie speciālisti – labākais premjers, labākie ministri. Ar šādu komandu prezidents dotos uz Saeimu, lai ziņotu par trim pamatuzdevumiem. Pirmo, kā valstij pelnīt naudu, otro – kā izveidot efektīvu valsts pārvaldes modeli, un trešo – kā nopelnīto naudu vislabāk sadalīt,» tā Jurkāns.

  11. Sigurds Graudiņš saka:

    Ilzītes – milzītes & LV pisoņa IZGLĪTOŠANAI…
    http://www.draugiem.lv/user/2830520/blog/?p=5454566

  12. Sigurds Graudiņš saka:

    Ilzītei – milzītei & LV pisonim un krievam…PAREJAM uz FAKTIEM…
    http://inoforum.ru/inostrannaya_pressa/rajmond_pauls_glavnymi_ubijcami_byli_latyshi_a_ne_russkie/

  13. Sigurds Graudiņš saka:

    Info VL aizbugora faniem…
    Sveiki,Dainis Arbidāns! (kolosāls cilvēks)šodien 00:19VISIEM,VISIEM..SPIEST IETEIKT…demokrātija VL stilā!!!JANIS DOMBRAVA izdzēsa 223 komentārus,kas kandidātam nepatika!!!KAUNS,TAUTAS KALP !!!

  14. Sigurds Graudiņš saka:

    PAPILDINĀJUMS Raivuļa Faniem…
    Vai atlaist Saeimu?pirms 28 min.DELFI: Raivis Dzintars īsās deputāta karjeras laikā samazina parādus un… Ieteikt draugiem 3AtbildētKomentāri 1

    Sigurds Graudiņšpirms 2 min.Lūk – ĪSTAIS DZINULIS un MOTIVĀCIJA deputātēšanai… Bet tauta – da PAJĀT to tautu… Atbildēt

  15. Miervaldis saka:

    Kaut arī Latviešu strēlnieki patiesībā netika sūtīti, lai cīnītos par Latvijas brīvību, viņi tomēr bija goda zēni!Taisni brīnums – kā tāds stulbs veidojums kā krievu bošļševisms viņus varēja tā izmantot!

  16. Dāma saka:

    Nav šaubu-divkoši un slēpti krievu kalpi ir antiņglobālisti

  17. Miervaldis saka:

    Bet ko labu šodien ir padarijuši Latviešu leģionāri?Varbūt uzrakstiet!

  18. Miervaldis saka:

    Dieviņ – svētī mūsu leģionārus!Viņi cīnijās nāvi nicinādami, bet gals iņu cīņai pienāks, ja paši būs vēl dzīvi!Tad Auseklis uzlēks pie viņu ķiverēm, bet kā mēs uzvarēsim, ja šo veco vīru vairs nebūs?!Kā tad?

  19. Krievs-pilsonis saka:

    Jusu leģionāri ir 100 procent varonji, īpaši 19. divīzijas veči, kas to Kurland maisu noturēja pret sarkano traku pārspēku Esmu runājis ar dažiem viņiem-super vīri Tagad tik veci, bet tikpat stingrs un garā stalti

  20. Miervaldis saka:

    Mēnesstiņš vicina savu zobentiņu pār mūsu leģionāriem (pār mūsu tēvzemi)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *