LRTT. Latvieti, atceries šos Latvijas bendes

H-86-3

ŠIEM IZDZIMTEŅIEM NEKAS NAV SVĒTS

1. Agešins Valērijs, SC 2. Aizbalts Vitālijs, LPP/LC 3. Augulis Uldis, ZZS 4. Ābiķis Dzintars, TP 5. Ārbergs Māris, TP 6. Barča Aija, TP 7. Bērziņš Andris, LPP/LC 8. Bērziņš Andris, ZZS 9. Blumbergs Guntis, ZZS 10. Bresis Vilnis, ZZS 11. Briedis Uldis, TP 12. Brigmanis Augusts, ZZS 13. Buhvalovs Valērijs, PCTVL 14. Buzajevs Maita

FOTO: Lūk, viens no izdzimteņiem- Andis Kāposts. Paturi, Kāpost, pēdējo patronu priekš sevis, bet labāk visas 69, jo lodi pierē, jūs samazgu bars, esiet “godam” nopelnījuši !!!

Vladimirs, PCTVL 15. Cilevičs Boriss, SC 16. Dalbiņš Juris, TP 17. Daudze Gundars, ZZS 18. Deņisovs Oļegs, SC 19. Dolgopolovs Sergejs, SC 20. Dukšinskis Jānis, LPP/LC 21. Eglītis Jānis, TP 22. Emsis Indulis, ZZS 23. Feldmane Inta, LPP/LC 24. Fjodorovs Sergejs, SC 25. Golubovs Aleksandrs, SC 26. Ģīlis Valdis, TP 27. Hanka Pēteris, ZZS 28. Jaundžeikars Dzintars, LPP/LC 29. Kabanovs Nikolajs, PCTVL 30. Kāposts Andis, ZZS 31. Klementjevs Andrejs, SC 32. Klementjevs Ivans, SC 33. Krastiņš Māris, TP 34. Krauklis Vents, TP 35. Kučinskis Māris, TP 36. Lagzdiņš Jānis, TP 37. Leiškalns Kārlis, TP 38. Līdaka Ingmārs, ZZS 39. Līdums Leons, TP 40. Mirskis Aleksandrs, SC 41. Mirskis Sergejs, SC 42. Mitrofanovs Miroslavs, PCTVL 43. Muižniece Vineta, TP 44. Orlovs Vitālijs, SC 45. Paegle Vaira, TP 46. Pauls Raimonds, TP 47. Pliners Jakovs, PCTVL 48. Porietis Jānis, TP 49. Putniņš Pauls, ZZS 50. Ribakovs Ivans, SC 51. Rubezis Ziedonis, TP 52. Rubiks Artūrs, SC 53. Rugāte Anta, TP 54. Segliņš Mareks, TP 55. Silaraupa Ligita, ZZS 56. Sokolovskis Juris, PCTVL 57. Stepaņenko Vjačeslavs, LPP/LC 58. Strazdiņš Jānis, ZZS 59. Ščerbatihs Viktors, ZZS 60. Šķesters Staņislavs, ZZS 61. Šmits Jānis, LPP/LC 62. Turlais Dainis, LPP/LC 63. Tutins Jānis, SC 64. Upenieks Gunārs, ZZS 65. Urbanovičs Jānis, SC 66. Ušakovs Nils, SC 67. Valers Imants, TP 68. Vidavskis Aleksejs, SC 69. Zommere Ērika, TP

=======================================================

LRTT-11PIRMSVĒLĒŠANU PĀRDOMĀM

Grūti saprast, kas tas ir par “spēku”, kas spiež cilvēku rīkoties pretlikumīgi, pat pret veselo saprātu un labprātīgi nodot savu Tēvzemi, tautu un beidzot arī pašam sevi ? Par nodevību taču, visās mums zināmajās  civilizācijās, ir sodīts ar nāvi. Protams, ka Abrenes atdošana ir nelikumīga, jo nelikumīga ir šodienas Latvijas valdošā kliķe. Nav notikusi okupācijas seku likvidēšana,okupācijas laikā prettiesiski iepludināto kolonistu izraidīšana un kolaborantu-komunistu tiesāšana.

Vēl jo vairāk, šie komunistiskie slepkavas turpina valdīt un veikt asins darbus pret latviešu tautu!

Netaisnība var pastāvēt ilgi, bet ne mūžīgi.

Pienāks diena, kad noziedzniekiem būs jāstājas tautas TIESAS priekšā.

Nodevēji, kā tas pieņemts visās pasaules valstīs, tiks sodīti ar nāvi, bez apžēlošanas iespējām, bet līdzskrējēji un “noklusētāji” uz ilgiem gadiem, vai pat uz mūžu, tiks iespundēti cietumā.

Ar STARPTAUTISKO LIKUMU palīdzību mēs atgūsim Abreni un par visāda citāda veida zaudējumiem mums samaksās Krievija un Izraēla.

Tātad: pirms balso,latvieti, paskaties vai tevis izvēlētajā partijā neatrodas kāds no šiem karātavu kandidātiem ?

Ja balsosi par kādu no šiem bendēm, tad apķēzīsi savu Dvēseli uz mūžīgiem laikiem !

LRTT       30.08.11

You may also like...

19 komentārs

  1. vārds saka:

    Netaisnība var pastāvēt ilgi, bet ne mūžīgi.
    Pienāks diena, kad noziedzniekiem būs jāstājas tautas TIESAS priekšā.
    Latvijas Valsts izzadzēji Jūlijs Krūmiņš un Vilis Krištopāns to labi sajuta, tāpēc jau savlaikus aizmuka uz ASV un Austrāliju. Taču arī pār viņu galvām karājas Dāmokla zobens, kurš agri vai vēlu kritīs.

  2. pilsonis saka:

    Tā jau viss ir, bet šie mankurtu draņķi gan tikai pasmejas par šo visu, jo labi redz, ka pat masu slepkavas, latviešu tautas fiziskie iznīcinataji un spīdzinātaji mierīgi pļēguro 9 maijā Rigā un lepojas ar saviem asinsdarbiem, saņem vēl godinājumus un apsveikumus no Rīgas mēra latviesu tautas varda, nevis lavās zagšus miesas sargu aplenkti,kā būtu jābūt!!!

  3. Tas nav visss saka:

    Bet kur tad ir palicis nolādētais nobarotais vepris, ko tauta sauc par Ruksi ? Un ar 1.numuru vajadzēja pieminēt iluminātu, sarosa un žīdu dievinātāju čekas stukaču Kluksti, ko daudzi sauc par cionistu vairiņu.Šie 2 izdzimteņi ir galvenie Latvijas bendes.
    Kaut bieži viņu sulaiņi piecūko ari šo vietni ar naidu pret latviešiem un latvju tautu.

  4. annamarija saka:

    Ja pareizi sapratu, sarakstā ir tikai atlaistajā Saeimā esošie “deputāti”… Pārējos, kas kā sūdi no vircas bedres dibena atkal uzpeldējuši, piemēram, krāsotājs Jurkāns, jāpapūlas atcerēties un paturēt prātā PAŠIEM.

  5. latvietis saka:

    Nodevējus nekur nemīl. Piemēram, pat okupanti skaidri pasaka, ka “viņu dienas ie skaitītas”. Nebūtu žēl tādus zemlopus kā Ivaru Godmani, Aivaru Borovkovu. Drīz viņi būs pagātne. Latviešu tautai jau tagad jāskatās uz priekšu un jādomā, kā izglābt mūsu latviešu tautu un zemi. Okupantu pēctēči, kas nodevības un korupcijas rezultātā dabūjuši Latvijas pilsonību, jau plāno organizēt referendumu par pilsonības piešķiršanu visiem. Kāds būs nākošais piedāvājums? Aiziešanai prom no Eiropas un pievienošanās aziātiskajai Krievijai? To nedrīkst pieļaut.

    Te var izlasīt rakstu krievu valodā.

    http://rus.delfi.lv/news/daily/politics/ekspert-latvijskie-oligarhi-ne-palachi-a-zhertvy-rezhima.d?id=40384029

    Эксперт: латвийские олигархи не палачи, а жертвы режима

    Политтехнолог, член Бюро партии ЗаПЧЕЛ Юрий Петропавловский считает, что латвийские олигархи являются жертвами режима и их дни уже сочтены. Об этом он сказал в программе “Вопрос с пристрастием” на телеканале PRO100TV.

    “У нас происходит стандартное повторение стандартной глобалистской процедуры. Осуществляется зачистка локальной территории после перенятия власти и влияния от предыдущих режимов в пользу новой — проглобалистской — управляемой, послушной, идущей в ногу элиты”, — cказал Петропавловский в интервью программе.

    По его словам, латвийские олигархи в этой новой системе — лишние игроки.

  6. latvietis saka:

    iepriekšējā raksta turpinājums un nobeigums.

    “Наши олигархи — это постсоветская аристократия. Их время ушло. Они выполнили свои задачи — приватизацию, денационализацию, выведение Латвии за пределы российского политического пространства. Теперь на их место должны прийти другие. Не люблю американцев, но уважаю. Если они решили что-то сделать, например, бомбить Афганистан, они непременно будут его бомбить. Пока не вбомбят его в средневековье. Позиция неприятная, но последовательная. Так что с нашими олигархами все в порядке. Их уберут”, — cказал Петропавловский.

    По мнению эксперта, латвийские олигархи в данной ситуации не палачи, а жертвы.

    “Наши олигархи не столько кровавые тираны, как их часто пытается представить пропаганда, а жертвы — нового глобального режима”, — заключил Петропавловский.

  7. Latvietis saka:

    Daži zog manu niku.Tai sarakstā noteiktu būtu ar žīdu belokoņ un krupņikov kabatas partija JL.Bet tā atradās opozīcijā un gribēja sariebt TP taukmūļiem un balsoja pret.

  8. Krievs-pilsonis saka:

    Tv ekraanos atkal atkaartoti reegojas nodeveejs jurkaans un “gudri” muldas intervijas tipa reklaamas raidijumaa ar otru teaatra cekas zinotaaju r,zagorski! Redzams, meesli gatavojas atkal izliist uz LV politiskaas skatuves, bet ceru, ka tauta to nepielaus.

  9. Guru saka:

    Sveiki, debīliķi! Sveicu jūs pirmajā skolas dienā. Varbūt būtu laiks jums ar kādu zinību pamācīties, ja jau jūsu fīrers grantiņš tālāk par kravas auto šoferi nav ticis. Varbūt viņš ies Elvisa Preslija pēdās? :)
    Tā kā, marš uz skolu un tad šitādi debīlismi nebūs jāmurgo, gļotainie čibriki!

  10. Ilze saka:

    Cionistu un Maskavas takšelim ,antiņglobatistu varzas baurotājam graudiņam ir problēmas ar pareizrakstību.Vai pajoliņš guru nav no tavas bandas ? Paldies Dievam, ka tavējais AG nav ilgi smirdējis.

  11. informācija saka:

    No tautas nācis komentārs.

    Paklausieties, mīļie, labie!! Visus šos cilvēkus mēs tikko atlaidām no darba! Šodien viņi visi atkal stāv mūsu priekšā un turpina melot, it kā nekas nebūtu bijis! Viņus izmet pa durvīm, šie ieraušas pa logu. Varbūt jāpasaka viņiem vēlreiz – kungi,ko Jūs šeit darāt?!! Ejiet prom! Mēs taču jūs tikko atlaidām. Vai kāds no atlaistajiem ir griezies pie tautas, ar lūgumu uzklausīt viņu un dot vēl vienu iespēju.Viņiem taču nekas nav jālūdz, jo viņi ir tikai pieraduši ņemt! Vai pamanījāt pieeju? Vai kāds no Jums, mani mīļie tautieši, ir dzirdējis, ka kāda partija jeb deputāta kandidāts būtu atvainojies par to, ka neizpildīja savu doto solījumu – kalpot tautai un valstij? Vai kāds no Jums ir dzirdējis kaut vienu uzrunu, kurā būtu nojaušama nožēlas klātbūtne? Kāpēc mums atkal jāskatās uz tām pašām sejām un atkal jāklausās šajos māņos, ja mēs viņus visus tikko patriecām?! Manuprāt,šis cilvēks zālē vismaz mēģināja pievērst sabiedrības uzmanību tam absurda teātrim, ko sauc par spēles “Ievēliet atkal mūs, un tad točno viss būs kārtībā” ģenerālmēģīnājumu. Lai arī es neatbalstu huligāniskus izlēcienus, tomēr aizdomājos, cik reižu vēl mēs varam atļauties uzkāpt uz kārtējo solījumu grābekļa!!??

  12. Sigurds Graudiņš saka:

    http://www.randevu.lv: Parodija jau gatava – Hitlers sarīko jandāliņu LTV 1 debatēs

  13. Ilze saka:

    Cionistu un Maskavas kalp antiņpatriot graudiņ, tavi murgi nevienu neinteresē. Anti latviskais antiņpatrioti , kas ar putām ar lūpām kūda latviešus ,lai tie nebalso,bet lai urlas savēl savējos. Patiesībā šie atkritumi piedalās vēlēšanu propogandā un ari kumēdiņu spēlēšanā Bauskā. Tur Tautas kontroles partijeles sprukstiņš kopā antiņglobālistu antiņu ar izžuvušām smadzenēm kaļķi, kam tika iedota video kamera, lai visu to iemūžinātu un spēlētu teatri.Maskavas zābaklaizis kaļķis Draugu vietnē kaļķis kopā savējo pajoliņu AG kūda latviešus ,lai tie boikotē vēlēšanas un ļauj viņa maizes tēva urlām balsot par savējiem.Šie mēsli tieši uzbrūk latviskajai VL.
    graudiņ par Maskavas naudu vari gaudot, ka vilks mēness gaismā , jo neviens tevi netur par pilnu, bet gan par pamuļķi, kam par Maskavas propogandu kabatā iekrīt jūdasa grasis.

  14. CILVĒKS saka:

    VISĀDI GRAUDIŅI,GURU, TALMUDI UN TIEM LĪDZĪGIE IR VISI NO VIENA NODEVĒJU KANGARU MAISA IZBĒRTI SĒT MELUS UN NEUZTICĪBU,BET SMAGS SODS TOS ĶERS, AGRI VAI VĒLU!

  15. Sigurds Graudiņš saka:

    Anonīmais CILVĒKS Ilzei saka : MUMS ir galvās KAKA…!

  16. nožēlojami saka:

    Tātad visi pārējie-Demakova,Godmanis,Freibera,Ulmanis—balti un pūkaini patrioti?
    Un autors visu šo laiku klusējis,lai gan cītīgi atpircis iebiedēto akcijas?
    Vai tik pats nav to reketu izplānojis?

  17. Miervaldis saka:

    Un par kuriem jūsuprāt būtu jābalso?

  18. Miervaldis saka:

    Paldies par tām pašām pūlēm paldies!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *