J. Zīverts. Kam uzticēsim Latvijas likteni

Aicinājums latviešiem !

IMGP0914It sevišķi vēršos pie VL! – TB/LNNK vadības un atbalstītājiem.

Liela daļa latviešu, tai skaitā arī es, esam uzticējuši jums savu, latviešu tautas un Latvijas nākotni, likteni, jo esam bīstami pietuvojušies robežai aiz kuras Latvija un latviešu tauta var arī nebūt !

Esiet īsti latviešu vīri – ozoli, kuri nelokās svešu varu priekšā ! Mūsu tautā jau tā pietiek šo kārklu latviešu, kuri uzurpējuši varu nodod un pārdod savu tautu!

Vai nebūtu laiks pielikt tam punktu ?

imagesCAOITOUD

Foto: Šeit redzams kādas latviešu tautas nodevējas-kangares fizio. Var jau arī mēsls aiz pārskatīšanās nokļūt uz goda galda, bet pienāk diena, kad šīs mēsls tiek aizmēzts uz turieni, kur tam vieta- mēslu kaudzi. Tas arī ir noticis ar Saeimas porno kabineta prostitūti Āboltiņu. Kandīdātu vērtējumos skatām, ka 19 ir PAR, bet 104 PRET(28.08.11). Tauta ir ispļāvusi šai “politiķei” tieši acīs, un to arī šī prostitūte ir pelnījusi. Bet tas ir tikai sākums, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, viņa tiks tiesāta par nodevību ! Tas skan- ASM.

Šai sakarā silti un no sirds iesaku izmantot gudra latvieša rokasgrāmatu, Alfrēda Ābeles pētījumu un filozofisku grāmatu- Par tautu. Latviešiem- būt vai nebūt. Bez DDD latviešu tautai nav izredzes uz pastāvēšanu kā tautai nākotnē !

 Ar cerībām, Jānis Zīverts.   28.08.11

 P.S.

Priekšvēlēšanu Elles grāpis vārās ar pilnu jaudu. Skatos un šausminos, cik gan zemu var krist cilvēks(?), lai varaskārē un alkatībā nodotu un pārdotu savu tautu. Vērojot visu šo valdošo kliķi, viņu pakalpiņus, kļūst baisi apzinoties, ka tie esot latvieši(?). Drīzāk jau latvijieši, kuriem dvēseles vietā naudas zīme. Nožēlojami, bet fakts. Par vienkāršo cilvēciņu nerunājot, tam smadzenītes izvarotas, izskalotas, ka nav spējīgs domāt.

Un tādu nav mazums.

Ar vārdu sakot, tiek darīts viss, lai latviešu tautu pārvērstu par pūli- baru.

Cenšas jau cenšas spodrināt to ārējo čaulu, bet vidū viss sapuvis, smird.

 17. septembrī vajadzētu šim svaru kausam svērties uz vienu, vai otru pusi.

Dzīvosim, redzēsim, vai latvieši grib būt tauta vai pūlis, kuram lemts dzīvot rezervātā.

Skarbi, bet patiesi !

===================================

RaimondoSkumji, ka mūsu maestro pārvērties par traģikomisku objektu. Būtu nu paklusējis, nevis plātījis muti par lietām, par kuram viņam nav nemazākās sajēgas ! Tādās reizēs glābj klusēšana ! 

Jānis Z.

LRTT piebilde:

LRTT var ieteikt “maestro” mazliet iepāzīties ar vēsturi, pirms sacīt tik pazemojošus apvainojumus latviešu tautai. Vai Ivana(Bargā) laikā netika izslepkavota latviešu tauta ? Vidzeme bija pataisīta par tuksnesi. Tika noslepkavots viss, kas kustējās !!! Un ko darīja cariskās Krievijas impērijas soda “ekskadroni” Latvijā 1905. gadā ? Vai viņi neslepkavoja, nededzināja un neizvaroja ? Padomā MAESRO, pirms ver savu smirdošo nodevēja muti vaļā. Kā uzdevumā tu balsoji par Abrenes uzdāvināšanu Krievijai ?

Sirdsapziņa to sacīja, vai varaskāre ?

Un ko darīja krievu okupanti 1940. gadā Latvijā ? Vai tās nebija līķu kaudzes un nebeidzamas asaru straumes ? Krievu ļaunums ir sasniedzis prātam neaptveramus !!! “augstumus”. Viņu HOLOKAUSTS viņiem vēl stāv priekšā !!! Ja nebūtu bijuši latviešu strēlnieki, tad arī Latvijas nebūtu, jo cariskās Krievijas asinssuņi to nepieļautu. Par maz, daudz par maz Krievija cieta no latviešiem un žīdiem…. .

Ja kādam ir vēlme rakstīt Tautas tribunāla i-vietnei, tad: L.Grantins@hotmail.de

You may also like...

30 komentārs

  1. AG saka:

    Zīvert, tu tiešām tici, ka VL īstenos DDD? Tad tu esi tikpat slims, cik Grantiņš! :(

  2. Zilākalna Marta saka:

    Nu kā ir, smirdošie pidarasi un slimie debīliķi? :) Tik vareni te muti dzisinat tāpēc, ka garīgi slimos neviens neaiztiek. Bet ticu, ka reiz gadīsies kāds, kam tas būs pie kājas, tad jūs, vecie, slimie krapāni, tā pa žaunām dabūsiet par savu mutes brūķēšanu, ka maz neliksies! Plebeju un primātu varza!

  3. Ticība ir laba lieta,primāta kungs ! Kāpēc tu gaidi, ka kāds “cits” atradīsies ? Kāpēc tu pats nevari to lietu nokārtot ? Kas tu esi, nav grūti iedomāties. Šajā i-vietne tu esi smagi “trāpījis”. Tavs vārds ir ielikts LRTT kartotēkā.Bet pašas lielākās nepatikšanas tu sagaidīsi no Zilākalna Martas.Tu izmantoji nelitīgi viņas vārdu.Tādas lietas viņa neatstāj nesodītas ! Ilgi tev, primāt, nebūs jāgaida uz Zilākalna Martas sodu… .

  4. Latvietis saka:

    Kas latvijiešu kangars ir par maestro, jo tas ir Latvijas -Abrenes nodevējs. Nelietim vieta ir uz apsūdzēto sola !!! Maskavas sulainis . Viņu līdzskrēji nupat izvēma naidu pret Latviju, latviešu valodu un latvju tautu ,ka ari uzbrūka mājas lapai , ko viņi ar saviem vēmekļiem pievemj.
    Paldies Zīverta kungs par rakstu.

  5. Zilākalna Marta saka:

    Tu pats Grantiņ, nosprāgsi savos vēmekļos un žultī. Par to šaubu nav. Bet to veco krapānu Zīvertu jau meklē ārstu brigāde ar trakokrekliem un nomierinošām zālēm.
    Un ar savu kartotēku jau tagad vari pakaļu atslaucīt, ja vien neesi to rakstījis ar sūdainiem pirkstiem, pamuļķi! latviešu glābēji atradušies! Šizofrēniskie tizleņi!

  6. Eduards saka:

    Izsakot visdziļāko nopēlumu,pretīgumu tā sauktajam,,zilā kalna martai”,
    Ir prātam neaptverami-KĀDAM ir jābūt NOŽĒLOJAMAM CILVĒĶELIM,lai atbalstītu LATVIJĀ NOTIKUŠO UN NOTIEKOŠO…
    Kur cinismam drausmīgam saknes jums rodas?
    Nav bailes no TAUTAS, no TAISNĪGA SODA?!
    Pat zvēri par savējiem rūpējas vairāk…
    KAS ESAT JŪS ,sakiet,bez vairīšanās?

  7. diena saka:

    Vai nav dīvaini, ka partija “Visu Latvijai” piesūc klāt sev vienus no lielākiem neliešiem starp juristiem – Dzintaru Rasnaču, Gaidi Bērziņu, Aivaru Borovkovu, Elviju Vēberu?

    http://www.diena.lv/latvija/politika/borovkovs-balsos-par-mazako-launumu-balsi-atdos-par-vl-tb-lnnk-13900454

    Kristaps Kalns, Dienas mediji
    Borovkovs balsos “par mazāko ļaunumu”, balsi atdos par VL-TB/LNNK

    Diena.lv, 2011. gada 29. augusts

    Jurists Aivars Borovkovs uzskata, ka neviena no partijām, kas startēs 11.Seimas ārkārtas vēlēšanās, nedomā tālāk par 17.septembri un par valsti.

    “Jāsāk ar to, ka arī šīs ārkārtas vēlēšanas uzrāda to maksimāli kretīnisko situāciju, ka starp pieciem cilvēkiem ir sešas partijas. Ja man būtu vara, es ar likumu noteiktu, ka nedrīkst būt vairāk par divām trim! Lai kā arī būtu, es uzskatu, ka neviena no partijām – vienalga, kurā «galā», – nedomā tālāk par 17. septembri un nedomā par valsti,” komentārā Dienai pauž A.Borovkovs.

    Tādēļ viņš balsos “par mazāko ļaunumu”. “Šajā gadījumā savu balsi principa dēļ atdošu – ja vien viņi kaut ko nepamanīsies savārīt – par Visu Latvijai!. Tur vismaz ir iespēja, ka nākotnē izveidosies skaidra platforma. Pašlaik tādas vēl nav, bet ir cerība. Kad pēc iepriekšējām vēlēšanām viņi žēlojās, ka nav ņemti koalīcijās, es viņiem teicu: paldies dievam! Tā ir jūsu veiksme!”

    Viņaprāt, ekonomiskā programma visveselīgākā ir Saskaņas centram, “tomēr man latviešu valodas, okupācijas jautājums ir pārāk būtisks, lai balsotu par SC”. “Savukārt Vienotība man nav pieņemama sava absolūtā kosmopolītisma dēļ. Savukārt ar ZZS ir tā, ka viņiem tā brūk virsū, vainojot par visu, ka zināma vēlētāju daļa par viņiem var atdot balsi, ja tā var teikt, aiz žēluma,” komentēja A.Borovkovs.

  8. no tautas saka:

    Atkal te uzpeld pagultes “lielpatriots”a.g.ar savu naidu pret latviešiem,LRTT un Grantiņa kungu. Ko tad no pagultes savā mūžā ir izdarījis aizkrāsnes “patriots ???? Nulle vai neko, bet vienmēr nīdis visu latvisko ,ka latviešu valodu un latviešu partijas. Ko piemēram LRTT vietnē nīst a g ? Vienīgi VL, nevis SC un PCVL. Pagultes “patriot” ag ,kādēļ tad pats nesāk DDD? Bailes un bumbierenes būs pilnas ? Tu pat salašņu gļēvumā neesi cienīgs Grantiņa kungam kurpes notīrīt.Tieši pateicoties viņa dzimtenes mīlestībai un varonībai viņš izveidoja H 86 ar ko sākās latvju tautas atmoda un sāka atmosties ari citas apspiestās tautas un rezultātā tika ne tikai gāzts okupācijas režīms Latvijā, bet visa Eiropā un sabruka psrs.
    Vai tu pagultes “patriot” nevarētu veidot šādu grupu DDD veikšanai ? Ģļēvums un bailes, jo tev nav latviešu draugi, bet mīļās urlas. Neticu, ka tu Daugavpilī visur vari gribi un vari runāt latviski vai latgaliski. Tad sāk ar ziņojumiem VVC, lai okupantus, vai tavus dievekļus ņem aiz dziesmas. Bet tu to negribi darīt, jo tie ir tavi draugi.
    Tāpēc nerej uz latviešiem. Bet labāk pastāsti par to dīvaino īpašumu, kas tev nokļuva. Vai tiešām kāds svešš cilvēks vai radinieks AR VARU uzspiedīs citam īpašumu ? Parasti veci nespējīgi pensionāri noslēdz līgumu , lai vecuma dienās tos aprūpētu un atdod savu iekrāto. Cik no Brīvā Mikrofona katrs var noprat, ka tas nav darīts. Lūk viens komentārs:
    Autors: Otto
    Datums: 21.08.11. 19:37

    AG viedoklis nepārliecina. Izskatās, ka drīzāk viņš, nevis tā tantīte sēdēs! Un vispār, tik tiešām, kur AG rauj naudu kā “bezdarbnieks”, lai pirktu un uzturētu tādus īpašumus? Varbūt viņš nodarbojas ar krāpniecību? Vai arī varbūt daudziem foruma biedriem ir taisnība, kas jau izteikuši minējumus, ka AG patiesībā varētu būt Krievijas Federācijas aģents, kura mērķi varētu būt izskaust latviešu nacionālpatriotismu???
    Bet SC,antiglobalistiem , ka Z.kalna martai, dienai cilvēciskās vērtības un latviskums un latvju tauta ir tikai apriešanas objekts.

  9. Sigurds Graudiņš saka:

    Ilzītes – milzītes & LV- pisoņa IZGLĪTOŠANAI :
    http://www.draugiem.lv/user/3374332/gallery/?pid=228270798

  10. Ilze saka:

    Atkal Latvijas nīdēju suņu bars antiņglobalisti un SC pakaļlaiži graudiņš,AG, Zila kalna Marta ir lielākie salašņas , atkritumi ,parazīti un Latvijas nīdēji. Pretīgi izdzimteņi.

  11. Patiesība saka:

    Noziedznieks, VDK darbinieks Borovkovs atbalsta VL/TBLNNK
    Pasaki, kas ir tavi draugi, un es pateikšu, kas esi tu pats…
    http://www.diena.lv/latvija/politika/borovkovs-balsos-par-mazako-launumu-balsi-atdos-par-vl-tb-lnnk-13900454

  12. cita patiesība saka:

    Ja kāds balsotu par SC vai PVCTL ,vai tad šī saucamā patiesība nenāktu šeit.Daudziem latvijiešiem jau VL ir kā kauls kaklā iesprūdis un jameklē pat skabarga, lai tikai sariebtu. Lejiet vien samazgas tālāk, jo ir jau šeit pietiekoši naski latviskās Latvijas aprējēji.

  13. cita patiesība saka:

    Ari mēs balsosim par VL, nevis par okupantiem un kangariem.Latvijiešiem vai nu jasēž mājās un jakūda, lai nebalso.Vai ari jabalso par mīļajiem okupantiem un kangariem.

  14. latvietis saka:

    Patiesība saka:
    2011. gada 29. augusts 16.42

    Noziedznieks, VDK darbinieks Borovkovs atbalsta VL/TBLNNK
    Pasaki, kas ir tavi draugi, un es pateikšu, kas esi tu pats…
    http://www.diena.lv/latvija/politika/borovkovs-balsos-par-mazako-launumu-balsi-atdos-par-vl-tb-lnnk-13900454

    ————————————

    Balsosim par VL/TBLNNK sarakstu kā tādu, izsvītrojot Dzintaru Rasnaču, Gaidi Bērziņu, Elviju Vēberu, Imantu Parādnieku un citus neliešus. Liksim plusiņus tiem Visu Latvijai zēniem, kas paudīs savu nicinājumu Aivaram Borovkovam un tur citiem neliešiem, ignorējot viņus un vēlāk, nākuši pie varas, tiesājot par noziegumiem pret latviešu tautu. Šobrīd Aivaram Borovkovam ir reta iespēja nobalsot par saviem iespējamiem tiesnešiem.

  15. Sigurds Graudiņš saka:

    Cionistu ruporam Ilzītei – milzītei problēmas ar pareizrakstību…!

  16. Latvietis>.latvietis saka:

    Nezodz manu niku.
    Kādu medus podu ir izēdis Parādnieks ?

  17. pārdomas saka:

    Savulaik līdz apnikumam tika bazūnēta pārliecība, ka pats, pats labākais premjerministrs būtu “Roberts Zīle un viņa ekonomiskā programma. Tagad burtu savirknējums VLTBLNNKUTMLUTJP nāk ar Gaidi Bērziņu, jo “Roberts Zīle un viņa ekonomiskā programma” it kā iestrēga Briselē un šurp vairs negrib braukt. Kā viens, tā otrs ir ļaundara Ivara Godmaņa līdzdalībnieki. Šādā situācijā partijai “Visu Latvijai” novēlam uzvarēt vēlēšanās bez ļaundara Gaida Bērziņa un atrast citu godīgu un zinošu Latvijas Republikas Ministra prezidenta kandidātu.

  18. annamarija saka:

    Borovkovs tīšuprāt paziņojis, ka balsos par VL!, lai atbaidītu daļu latviešu no balsošanas par šo partiju. Nu, apmēram tāda doma: ja par viņiem balso BOROVkovs (veprītis), tad tie ir slikti, es par viņiem nebalsošu!

  19. annamarija saka:

    Bet “Zilākalna Martai” gan rakstītais ķēris līdz aknām… :)

  20. pilsonis X saka:

    Piekriitu Anamarijai! Cekists borovkovs var melot un “”balsot “” par ko grib, galvenais, lai netiktu uznemts VL partijas kandidaatos!
    Ziiverta raksts supper!!!

  21. pilsonis X saka:

    To urlu meeslu “” zilaakalna martu”” vajag izcekot un sadot pa purnu un regulaari peec tam profilaksei atkaartot!

  22. Patiesība saka:

    Es tieši tik pat fanātiski ticēju TB/LNNK… Diemžēl aizrijos. Bet, cilvēki jau no pieredzes un veselā saprāta nemācas. Tā, kā esiet laimīgi ticot:)

  23. info saka:

    Sarmītes Ēlertes smalkie identitātes murgi un “galms”. 19.08.2011

    http://www.youtube.com/watch?v=UmfYXzHkmNg&feature=youtu.be

  24. info saka:

    I.Saprovska un citi komentē Sarmītes Ēlertes Identitātes koncepciju:

    http://www.youtube.com/watch?v=040NHp6RkSk&feature=youtu.be

  25. pilsonis saka:

    Xa,xa,Borovkovs par VL-tur kazjoliem jāsmejas!

  26. Sigurds Graudiņš saka:

    Raivuļa pidzīvojumi Aizdīķī…ASV letiņa vēstule…
    Nu bija zeens veel otraa saietaa netaalu no manis. Tur gan ar neesot bijis vairaak kaa 30 cilveeku. Raivim tikshanaas teema bija par to kaa iesaistiit jaunatni Latvijas labaa, bet jaunatne te vispaar tam nepieveersh veeriibu. Tur bija vecie vien.

    Es laikam drusku izsitu vinju no sliedeem , ar savu jautaajumu “Kaadeelj Latvijai buutu jaatbalsta NATO? ” Vinjsh laikam negaidija ka kaads shai zemee vareetu buut pret to.

    Uz kurieni vinju aizveda tagad, man nav ne jausmas. Varbuut pie Chicago letinjiem.

  27. Sigurds Graudiņš saka:

    Daiņa Grabovska BENEFICE BAUSKĀ…VIVAT ! Jaunmārupe RULLĒ…!

  28. Sigurds Graudiņš saka:

    http://www.randevu.lv: Parodija jau gatava – Hitlers sarīko jandāliņu LTV 1 debatēs

  29. Miervaldis saka:

    Mum šī iespēja tiek dota, lai mēs izlabotu savas kļūdas, tādēļ gatavosimies un domāsim!

  30. Miervaldis saka:

    Tu ar to niku “zilā kalna marta”, par augstu tēmē!Vienmēr zini visu labāk par citiem?!Kad tik nesanāk apraušanās!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *