LRTT atbild latgalietim

elerte-300x160Latvijas drošības iestādes nevēršas pret Karginu tāpēc, ka SAB un DP ir viņam kalpojošas iestādes.

Foto:Divi komunisti. Paskatieties šo divu komunistu kroplajos ģīmjos. Kropļos nemājo vesels gars.Komunisti un jūdaisti var eksistēt tikai no ļaunajām enerģijām, tāpēc viņi vienmēr un visur dara sāpes, un ciešanas sev apkārt esošajiem. Komunists un jūdaists = sātanists. Abi šeit redzamie civilizācijas atkritumi ir miljonāri. Šie neskaitāmie miljoni ir nozagti latviešu tautai !!!

Pareizāk būtu teikts, ka šīs iestādes ir krievžīdu okupantu veidotas, kuras nodarbojas ar nacionāli domājošo latviešu slepkavošanu. Un ne tikai, tiek arī slepkavoti veiksmīgākie latviešu biznesmeņi. Reiniks un Kažociņš ir Krievijas izlūkdienestu darbinieki.

Tāpēc jau arī tik ilgi ir “iesēdējušies” savos krēslos.

Kargins par sevi ir padomājis jau laicīgi. Valdības “māja” arī ir pilna ar šī žīda pakalpiņiem. Sākot no Bērziņiem un beidzot ar komunisti-soro-sisti Ēlerti. Ēlerti žīds Kargins ar dažādiem spekulatīviem darījumiem pataisīja par miljonāri.

zatler_kargin-300x205Viņa nekad nenostāsies pret Karginu.

Foto: Šeit vēl viens latviešu deģenerātu pāris, kurš ir ar mieru līst šī žīdu noziedznieka priekšā uz vēdera, tā pazemojot un apsmejot visu latviešu tautu. Cik gan nožēlojami visi šie latviskās izcelsmes rāpuļi.

Arī Satversmes Tiesa pilnīgi pakļauta krievžīdu bandai. Par daudz zinošo ST tiesnesi Skudru arī likvidēja SABisti un 4.maija kliķes DPisti. Bet neskumsim par Skudru, jo tas komunistiskais kangars bija pelnījis desmit lodes pierē.

Nodevējus necieš neviens, arī tie, kuriem viņi uzticīgi kalpo.

Noziedznieks-slepkavTā redzi, latgKrievu-aģentsalieti, visur ir salikti bijušie komunisti un viņu savervētie aģenti, tāpēc arī Latvija tiek iznīcināta bez pretestības. Kamēr komunisti, kā traki suņi, nebūs aizsviesti aiz dzeloņdrātīm, nekas nemainīsies.

Foto: Šie divi noziedznieki nekalpo LR, bet gan Krievijas drošības iestādēm. Ar šo kangaru palīdzību Kargins varēja apkrāpt latviešu tautu par neskaitāmiem miljoniem.

NOLĀDĒTI LATVIEŠU TAUTAS BENDES !!! Šie mēsli vienmēr aistāvēs karginus, bet ne latviešus… .

Foto nosaukums:Žurkuģīmis un Zirgasmiekls.

Aiz dzeloņdrātīm viņiem arī vieta, jo kumunisms ir pielīdzināts nacismam. Domājams, ka tā diena nav vairs aiz kalniem, kad šie izdzimteņi tiks uz ielas apsisti kā traki suņi.

LRTT.   24.08.11

You may also like...

11 komentārs

  1. informācija saka:

    Kamēr Kargins dara noziegumus Latgalē, tikmēr, pirms valdības lēmuma par par “airBaltic”, Kijevā tiekas valsts zagļa Andra Šķēles politmafijas cilvēki:

    http://www.financenet.lv/nozares/389407-dienu_pirms_airbaltic_glabsanas_fliks_ticies_ar_skeli

    Te izlasāmi vārdi un uzvārdi, kas jau daudzu gadu garumā tiek pieminēti. Te var izlasīt, ka nu tie valsts zagļi apgroza simtiem miljoniem. Vai tā nav no latviešiem nozagtā nauda?

  2. informācija saka:

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/389428-tresa_limena_valsts_nozagsana_airbaltic

    Trešā līmeņa valsts nozagšana: airBaltic

    Andris Šķēle jau vasaras sākumā esot meklējis pircējus airBaltic. Ja tā ir taisnība, Šķēle acīmredzot jau tolaik uzskatīja, ka var rīkoties ar airBaltic kā savu īpašumu.

    Pēdējos vismaz divus gadus ar nacionālo lidsabiedrību notiekošais izskatās pēc mērķtiecīgas uzņēmuma gremdēšanas nolūkā piespiest valsti atteikties no savām vairākuma akcijām. Latvijā nav daudz cilvēku, kuri varētu izkārtot šādu pasākumu un tam nepieciešamo politisko “jumtu”. Taču arī Šķēle viens pats to nevarētu.

    AirBaltic akciju valsts daļas turētāja ir Satiksmes ministrija, kuras priekšgalā pašlaik Aivara Lemberga “runājošā galva” Uldis Augulis, bet pirms tam bija Ainārs Šlesers visā savā “gāzi grīdā” krāšņumā. Arī tā dēvētajā oligarhu lietā, kuras ietvaros KNAB maijā veica vērienīgas kratīšanas ar Šķēli, Lembergu un Šleseru saistītajos īpašumos, tiekot pārbaudītas aizdomas par šo triju slēpto ietekmi ne tikai Rīgas brīvostā, bet arī airBaltic.

    Nacionālās lidsabiedrības grimšanas vai apzinātas gremdēšanas paredzamais iznākums — valdības atteikšanās no savas vairākuma daļas uzņēmumā, — atgādina “pirmatnējās privatizācijas” laiku pamatprincipu: lēti nopirkt, lai pēc tam dārgi pārdotu.

    Šis valsts īpašumu lētas pirkšanas posms apsīka līdz ar privatizējamo objektu sortimenta izsīkšanu. Par tā augstāko punktu var uzskatīt Latvijas kuģniecības privatizāciju 2002.gadā. Tolaik Šķēles un Lemberga noslēgtā vienošanās “par uzņēmējdarbības vidi” iesāka nākamo posmu — nu jau kopīgu valsts kā uzņēmuma apsaimniekošanu.

    Šim posmam raksturīga jau pelnīšana “no apgrozījuma”, ne vairs no atsevišķiem lieliem kampieniem. Kempmayer lieta labi ilustrē šāda “sakārtota” politiskā biznesa pamatprincipu — ieriktēties naudas plūsmas galā monopolā, kuram spiesti maksāt visi vai vismaz ļoti daudzi, ja arī katrs atsevišķi relatīvi maz.

  3. Eduards saka:

    Neredzu lielu jēgu no tā’noziedznieku bara izcelt pa kādam!
    Vispareizākais ir -veikt LATVIJAS VARAS AUGŠGALA NOZIEGUMU STARPTAUTISKU IZMEKLĒŠANU UN SODĪŠANU…

  4. vārds saka:

    Ko kai saka? Ir jāseko leģendārā pāvesta Jāņa Pāvila II vadmotīvam, kurš bija pavisam vienkāršs – nebaidies! Ar to viņš atbrīvoja pusi Eiropas no “ļaunuma impērijas” – Padomju Savienības. Mums atliek vien nebaidīties un cīnīties par tiesiskuma atjaunošanu Latvijā.

  5. Sigurds Graudiņš saka:

    RAIVUĻIS kā MESIJA štatos :
    Noziedoju tomeer tos $5. Bija zheel kaa zhiidam bet paarkaapu sev paari

    Es pateicu ka VL un Vienotiibas programmas ir visai liidziigas un pajautaaju kaadeelj Latvijai buutu jaatbalsta NATO vinju kriminaalajos karos. Raivis atbildeeja : “Bet vai ir kaada cita iespeeja?” Tas man shkjita diivaini ,ka taa vietaa lai valstij buutu savs mugurkauls , taa gatava piedaliities visaados cionistu banjkjier mafiju karos. Beigaas vinjsh man it kaa piekrita ,ka Latvijai taadaas situaacijaas buutu jaaietur neitralitaate.

    Daudz jau nesanaaca parunaat un faktiski tam arii nav lielas jeegas. Sanaakushi bija kaadi 30 vieteejie letinji. Visi vismaz par 20 gadiem vecaaki kaa es un visiem joprojaam sirdii dzilji taa “krievi naak” lieta. Vinji absoluti neredz ka drauds vareetu naakt shais laikos no rietumu zhiidu globalisma puses. Taa kaa Raivis ar savu programmu guva diezgam pozitiivu atsauciibu veco ljauzhu viduu, jo jaunaaku cilveeku tur nebija.

    Shovakar vinjsh izraadaas buus manaa pilseetaa letinju centraa. Buutu zinaajis, es nebuutu dzinies uz Garezera. Nu otru reizi jau $5 neteereeshu bet pajautaashu vai kaads nevar nofilmeet.

  6. Ilze saka:

    Antiņglobalisti ir Latvijas nīdēju banda un sarosa – cionistu smirdīga mēslu čupa . Šie nelieši ir Latvijas ienaidnieks Nr 1. Pat pretigāki un naidīgāki, ka okupantu varza. Šos pārdodamos jūdasus baro cionisti un urlas, ka savus sargsuņus.Pretīgas pabiras un atkritumi.
    graudiņveidīgiem ar valsts valodu ir problēmas….

  7. Latvietis saka:

    Graudiņ, velti centies izkalpoties saviem līkdeguņu saimniekiem un Maskavai.Lai gan trimdas latviešiem nav pilnīga informācija par partijām, tomēr viņiem latviskās vērtības ir pirmā vietā.Trimdinieki ir vienās domās ar Dzintara kungu, jo tie vairs neuzķērsies uz kangaru V propogandas makšķeres.Par tevi un tavu bordeli neviens nebalsos, ja vienīgi uz Īiju, Angliju aizmukušie latvijiešu mankurti kopā ar taviem utainiem. Sēj ari tur savu naidīgo antilatviešu propogandu.

  8. pilsonis saka:

    Tāds pretīgs lops liekas tas kremļa vepris Graudiņš, baigi līdzīgs Grostiņam, tikai prasts un neizglītots, ka tas AG!

  9. Krievs-pilsonis saka:

    Neticiet nevienam vaardam, ko smako te tie graudinji un citi antinglobaalisti-tie ir 100% kremlja vergi!

  10. Miervaldis saka:

    Pienāks laiks, un šie cilvēkveidīgie rāpuļi (Reinks ar kažociņu) vispār nevarēs nekur iet bez apsardzes!Viņiem uz ielām uzbruks cilvēku pūļi, un viņus vispār vaidzēs vest armijas mašīnās, jo maz to sūdu Latviešiem ir, bet daudz būs tādu Latviešu cilmes graudu, kuri sapratīs, kuri atjaunos savu tēvzemi, un būs labi saimnieki!Latvija Latviešiem!

  11. Miervaldis saka:

    Pa pusei piekrītu raksta autoram.šīs iestādes nav radītas tieši lai kādām žīdam izpatiktu, tomēr pēc dabas šie vīri ir riktīgākie žīdu tupeļlaižas!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *