J. Zīverts. Latviešu diskriminētāja Elīna Egle

Zemessargs-Zīverts2-567x800VIENKĀRŠI NOŽĒLOJAMI

Vēl viens piemērs par to kā latvietis pazaudējis cilvēcīgo pašcieņu un nacionālo pašlepnumu: -Valsts „prezidenta” padomniece uzņēmējdarbības un nodarbinātības jautājumos Elīna Egle, pēc izskata simpātiska latvju zeltene, arī izglītība, bet dvēselē kā daudzi latvijieši, palikusi ar verga un kalpa apziņu.

Svešu kungu sulainis !

Latviešu pazemošana un diskriminācija viņu neuztrauc !

Dīvains „patriotisms”, par kādu uzdodas.

Kādi vēl komentāri šeit vajadzīgi ?

Vienkārši nožēlojami !

J. Zīverts 14.08.11

=======================================

crop1.php

LRTT piebilde:

Šinī gadījuma J. Zīverta „tonis” ir pārāk mīksts pret šo „zelteni” . Šīs latviešu tautas pabiras sejā ir ierakstīta visa informācija par viņas „garīgo būtību”.

Sejas izteiksme saka: gluma, pazemīga, nenovīdīga, augstprātīga un varaskāra.

FOTO:Kādas karjeristes-latviešu valodas nīdējas foto.

Viņas darba kolēģi atzīst: viņa vienmēr bijusi laba uzņēmēju interešu lobētāja un vienmēr ir domājusi par savu karjeru.

Šajos kolēģu sacītajos vārdos slēpjas viss- ies pāri līķiem. Tauta viņai ir tikai kā savu zemisko mērķu realizācijas instruments.

Par šo “zelteni” var teikt tikai vienu: mēsls cilvēka veidolā.

Visas šī pazīmes ir raksturīgas gļēviem un ar intelektu apdalītiem radījumiem.

Šādi cilvēki ir nežēlīgi.

Egles nežēlīgums izpaužas, kā nicinājums pret savu tautu, jo okupantu valodai okupētajā teritorijā tiek dota priekšrocība.

Godīgs cilvēks tādam prezidentam kā Bērziņš, pat roku nedotu, jo neko vairāk par zagšanu un melošanu viņš nav darījis. Viņš ir augstākās kategorijas bandīts, kurš pēc Tiesiskuma atgūšanas Latvijā, tiks tiesāts par genocīda veikšanu pret latviešu tautu un valsts izlaupīšanu milzu apmēros. To visu šī „zeltene”(drīzāk jau aitasgalva) zina. Tāpēc arī viņa saņems līdzvērtīgu sodu bandītam Bērziņam(ASM).

You may also like...

21 komentāri

  1. Eduards saka:

    Šīs ,,zeltenes”darbībai atbilstoša ,,izaugsme”!
    Padomniece pie,,izmantotā prezervatīva”-bērziņa!
    Pie kargina ari’bijušas ,,zeltenes”-bikšu pogātājas,kā viņa palaida garām šo iespēju…

  2. AG saka:

    toties pidaram Krustelim patīk gan viņa, gan raivelis! Domājiet un seciniet!

  3. Ilze saka:

    Atkal uz augšu pasistais Latvijas nīdējs SC un antiņglobalists AG uzspļauj latviešiem. Pretīgi.Viņš Draugiem portālā prāta aptumšumā sevi dēvē par hitleru.

  4. AG saka:

    Nekad sevi tā neesmu dēvējis, ilzīt! Tev laikam prātiņš aizgāja kopā ar štuceri robi!

  5. Miervaldis saka:

    Varbūt Elīna egle vēl nav sarkano okupantu podlaiža, taču tā kundze, ko dzirdēju radio, 100% tāda ir!Viņa piedāvā pirmskolas izglītību gan Latviešu gan krievu valodās!

  6. Miervaldis saka:

    Nav vēl mums dzimuši saimnieki savā zemē….Ir tik vien izdirsti okupantu podlaižas, tātad tā – čigānus vajag sūtīt skolās, pirmskolas izglītību iestādēs vajag apgūt gan Latviešu gan krievu valodu, viss pagatavots cilvēces atkritumiem!Nu kur gan Latviešiem diršās tādi sūdi arā – sarkanās podlaižas?!

  7. Sigurds Graudiņš saka:

    Kvēls POLITISKS SVEICIENS kaut kā uzrīkotājam , mēles virtuozauram, riskējošai sievietei un citiem POLITISKIEM TEORĒTIĶIEM…!

    Uzaicinu uz PRAKTISKU pasākumu 23.augustā plkst.19.00 – Gājienā no Okupācijas Muzeja līdz Brīvibas Piemineklim ar MOTO – KĀ MĒS ESAM NODZĪVOJUŠIES LĪDZ TĀDAI DZĪVEI 20. gadu garumā , vēlēšanu boikots un tt.

    Rīko Uldis Freimanis – tātad masu mēdiju INTERESE būs… Gatavojam plakātus un REČUŽKAS…!

  8. Latvietis saka:

    Neticu, ka patriotam Uldim Freimanim var būt kas kopējs ar Latvijas nīdējiem Maskavas un žīdu pagarināto roku antiglogālistiem. Tie ir pretīgi izdzimteņi savas tautas nodevēji, jo LRTT šis neliešu gnīdas ir daudz reiz atmaskojis.

  9. Ilze saka:

    Svešu kungu sulaiņi antiņglobalisti bailēs palīduši zem gultas un tup aizkrāsnē un visur kūda tautiešus, lai tie nebalso . Lai kolonistu urlas 100% savēl savus krievžīdus un latvijiešu pabiras tāpat, ka urliskajā Rīgas Domē.Velti latviešu nīdēji antiņglobalisti graudiņ,AG,kaļķi un citi smirdoņas par jūdasa grašiem veicat okupantu Krievijas propogandu, jo latvieši neuzķērsies uz jūsu makšķeres un balsos par latvisku Latviju un VL.

  10. Sigurds Graudiņš saka:

    Žīdmasonu ropors ilzīte – milzīte PAMODĀS slapjā pamperā…!

  11. Miervaldis saka:

    Bet Latvieti – gan jau Freimanim nav nekā kopēja ar tiem neliešiem, taču viņš no Latviešu lietas saprot tikpat daudz, cik āzis no ugunsgrēka, tas gan!

  12. pilsonis saka:

    Tiešām smieklīgi-graudiņš un U.Freimanis viena tandēmā=cirks

  13. aģents saka:

    Jācenšas Latvijā radīt īstu KNAB, kas paprasīs, lai Elīna Egle pastāsta, ar kādiem kukuļiem kādreiz pati dabūja darbu Rīgas domē, pēc tam LDDK. Daudzi cilvēki, kas E.Egli pazīst, nemaz neslēpj, ka viņa ir nožēlojama liekule. Pagaidām dažādu apsvērumu dēļ šie cilvēki atturas par to runāt publiski, bet es ticu, ka pienāks laiks, kad šie cilvēki sāks skaļi runāt un rīkoties.

  14. Latvietis saka:

    Kādreiz kangariene egle aizstāvēja urlu valodu un nicināja valsts valodas lietošanu utainiem uzņēmējiem dokumentācijās un kontaktos.Pretīga izdzimtene.

  15. AG saka:

    ILZĪT, KĀPĒC TEVI RAIVELIS SARAKSTĀ NEIELIKA, KO?

  16. Sigurds Graudiņš saka:

    Tiešām smieklīgi – LV & pisonis…!

  17. Eriks saka:

    Uzskatu ka igdienisca sarunu valodaa ja vins neapspriez nekadus valstij noziimigus jautajumus lai ruunaa kaa maak!!

    BET ja tiek paarunaati valstij noziimigi jautaajumi tad ir jarunaa un jadoma tikai LATVISKI!!!
    Tiem kam vajag lai neem tuulku :0

    Muusu valoda tak skan kaa dziesma nenomaakslosi )

  18. Sigurds Graudiņš saka:

    IN-dullis Vemsis, 18.08.2011 09:55
    situācija ir sekojoša …. airBaltik pamazām tika sadalīts kādos 15 vai 17 meitas uzņēmumos, kas reģistrēti ofšoros un ”nodrošina” lidsabiedrībai dažādu pakalpojumu sniegšanu(ārpakalpojumi)….un par nesamērīgām cenām..tur arī aiziet visi air Baltic iepnākošie līdzekļi un nonāk šo ofšoru īpašnieku lielajās kabatās…vienkārši izsakoties no kompānijas tiek pastāvīgi un sistemātiski izlaupīts viss kas tur nonāk….nu un tāds augulis jau ir tāds pats kārtējais ”zemnieks” kā IN-dullis Vemsis kas pazaudēja koferīti ar deputātu stipendijām… M Roze kas par nelielu bet taisnīgu atlīdzību iznīcināja Latijā cukura ražošanu…nerunājom nemaz par Lembergu kas zagšanā Latvijā laikam paliks nepārspēts….nu un tagadiņ vajadzētu vēl pazakties un tad par šo pašu valsts naudu arī izpirk no valsts viņu daļas un viss būs OK…

  19. Miervaldis saka:

    Tas viss, ko mūsu varturi dara – pārdot, nodod, blēdās un iztirgo pašu tēvzemīti!Tas taču nav Latviski!Kur nu tādai cēlai tautai nāk ārā tādi sūdi, ko?Latviešiem tādu vienmēr ir bijis maz!

  20. NIKS FONTS saka:

    Šī valsts jau morāli ir sabrukusi. Pēdējā laikā Vp A.Bērziņš izturas neadekvāti, varbūt viņam kāds sakars ar Egli?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *