Partija “Vienotība”- latviešu tautas bende

PIRMSVĒLĒŠANU PĀRDOMĀM

Partijas VIENOTĪBA atklātais uzbrukums latviešu tautai

H-86-23Pirms dažām dienām S. Āboltiņa un Jaunups izteica dedzīgu vēlmi iesaistīt jaunajā valdībā SC. Āboltiņa zināja sacīt, ka “Vienotības” vairākums noteikti atbalstīšot “SC” līdzdalību valdībā. Bet ko darīt tiem, kuri nepiekritīs? To Urbanoviča draudzene Āboltiņa nepaskaidro.

Toties to paskaidro netiešā veidā S. Ēlerte, kura vienpersoniski nolēmusi līdz 2018 gadam nepilsoņus samazināt uz pusi. Katram no mums gribētos zināt, kas šai Kargina draudzenei devis tiesības lemt tik svarīgas lietas, no kurām atkarīga ir latviešu tautas pastāvēšana ?

Latvijas-valsts-bendes


Foto:Par cilvēka prātu un viņa “dzīves dziņām”(šajā gadījumā miesas dziņām) var spriest arī pēc viņa apģērba. Vai kāds ir redzējis tādā “stilā” ģērbušos parlamentārieti kādā citā valstī  ? Nav. Nav, jo “bumbuļu” izrādīšana vairāk raksturīga “prieku mājās”. Kā redzams, tad “mūsu” Solvitiņai erotiskā “apziņa” pilnīgi nomāc veselo saprātu.

No tādiem cilvēkiem mēs nevaram sagaidīt, ka viņi spēs ko darīt tautas labā.

Solvitai Āboltiņai intelekts ir stingri nomaldījies. Tas atrodas vēl sprīdi zem nabas… . Viņas vieta ir,kā jau teikts- mēslu kaudzē.

Latviešu tauta Ēlerti nav pilnvarojusi, pati viņa arī to nav „izgudrojusi”. Tad nu gribētu zināt tos „ekspertus”, kuri lemj mūsu tautas vietā ? Vai komuniste Ēlerte tos nevarētu darīt zināmus latviešiem ? Sava intelektuālā potenciāla „virsotnes” Ēlerte parāda, lūk, ar kādu vārdu savirknējumu: “Nepilsoņiem ir jāpiešķir papildu tiesības mācīties latviešu valodu.”

NoziedznieceKā šis teikums ir tulkojams?

Foto: Kad man nav ko darīt, tad es domāju. Un es izdomāju,ka:“Nepilsoņiem ir jāpiešķir papildu tiesības mācīties latviešu valodu”. Ko tas tieši nozīmē, nezinu, bet arī to es izdomāšu.

Bet, ja nopietni, tad, lai kaut ko tādu izdomātu, nepietiek ar to vien, ka cilvēks ir muļķis, bet ir jābeidz speciālo idiotu skola. Tāds idiotisms nebija novērots pat Brežņeva laikā.

Ir jāpiešķir!!!, un tad vēl kaut kādas papildu tiesības ! Vai tad kāds šiem okupantu klaidoņiem ir licis kādus ierobežojumus mācīties latviešu valodu ? Vai tad viņi paši nav tie, kuri karo pret latviešu valodu un tās mācīšanu, pat valsts apmaksātajās skolās ?

Kā izpaudīsies šī tiesību “piešķiršana” ?

Varbūt komunistiskās partijas biedrene Ēlerte to paskaidros latviešiem ?

Tā ir augstākās necieņas izrādīšana pret latviešu tautu no šīs latviskās izcelsmes kreatūras Ēlertes !

Vai šīs divas „dāmas”, Āboltiņa un Ēlerte, ir uzskatāmas par cilvēkveidīgiem radījumiem ?

Protams, ka nē, tās ir visīstākās mēslu vaboles, kurām vieta ir atpakaļ tur, no kurienes viņas ir nākušas, uz mēslu čupu !

Lūgsim Dieva uzticamo palīgu Velna kungu, lai viņš šīs latvju tautas padibenes „parauj” pie sevis.

Padomāsim, pirms dosimies pie vēlēšanu urnām !

Vēlot par šīm „dāmām” tu, vēlētāj, tiksi aizrauts uz Elli kopā ar viņām !

LRTT       10.08.11

http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=323660:laika-posm-ldz-2018gadam-nepilsou-skaitu-cer-samazint-uz-pusi&Itemid=93

You may also like...

13 komentārs

  1. Ilze saka:

    Laikam tagad pārgudrības un naidu pret latviešiem neizteiks Maskavas kalpi antiņglobalisti graudiņš, AG, Bobinskij un cita žurku varza, jo nav pieminēti ne latvieši, ne vienīgā latviešu partija VL. To kas vairāk ir šie antiņglobalisti ievietošu saiti,kur ar līdzīgu naidu, ka minētie salašņas, dara viņu viens vadonis kaļķis.
    http://www.draugiem.lv/blogs/?p=5350711
    Ja piemin kangaru varzu vienotība tad tur pie varas siles raujās PBLA vadonis sausiņš no Kanadas.Tas jau neiet kopā ar latvisko partiju, bet gan ar jūdasu midzeni V. To ,ka šāda trimdas salašņas nodevuši tēvu zemi parādīja pusžīds meijerovic un paegle. Ari no citiem šāda ranga kangariem pavlovska un gravas ir bijis tikai sliktums un jūdasa izdarības..

  2. Ēzelis saka:

    Ilze, vai Tu atceries, ka pusžīds ar uzvārdu “meijerovic” radīja Latvijas valsti?

  3. Ilze saka:

    Vai nevari atšķirt dienu no nakts? Zigfrīds Anna Meijerovics ir Latvijas patriots, kam latvju tauta pateicībā uzcēlusi pieminekli Meža kapos.Visu cieņu lielajam Latvijas patriotam. Lai visi latvieši būtu ka viņš, tad sen būtu brīva 18.novembra Latvija, būtu veikta DDD un nebūtu triliņpatrioti ka pieminētie antiņglobatisti un latvijieši latviešu Latvijas nīdēji.

  4. Ēzelis saka:

    Cieni patriotu,uzraksti pareizi viņa uzvārdu.
    Es saprotu, ka Tu runā par citu cilvēku. Bet arī Zigfrīds Anna Meierovics bija, kā Tu saki, “pusžīds”, tāpēc man šķita savādi lamāt citu cilvēku šāda uzvārda un izcelsmes dēļ.

  5. Ilze saka:

    Prātiņ nāc mājās, vai tad sākumā es neminēju, ka meijerovic ir trimdas salašņa ? Tur runa ir par citu cilvēku, ne par godajamu Latvijas patriotu .Vai izliecies par nezinīti vai patiešām tāds esi.
    Kādam jau trimdas kangari un nodevēji jaaizstāv ir.

  6. Sigurds Graudiņš saka:

    Žīdmasoniete ilzīte – milzīte …PROBLĒMAS AR PAREIZRAKSTĪBU…???

  7. LV Pilsonis saka:

    Bet tev s.graudiņ-naudiņ ir problēmas ar godu un latviskumu! Nu saņem dūšu un pasaki, ka kremlis un okupanti IR 1000% PAMATĀ vainīgi par visu LV notikušo, gan toreiz, gan tagad. Jo LV šodiena ir vakardienas psrs noziegumu nenovērstās sekas! Nu resni, vai būs dūša pret šefiem papīkstēt??!!!

  8. Sigurds Graudiņš saka:

    Anonīmais LV pisoni – kurš radīja PSRS , ja ne Tavi APMĪĻOTIE žīdmasoni …? J. Lina “Zem Skorpiona Zīmes”.- PIERĀDĪJUMĀ…
    Vai tik neesi ilzīte – milzīte …arī PROBLĒMAS AR PAREIZRAKSTĪBU

  9. AG saka:

    Kāda Vienotība, tāda arī VL, bet to Plāngratiņš un Ilžuks neredz!

  10. ebregejs saka:

    Retumis še iegriežoties, ir tik jauki noraudzīties, kā jūs villojaties. Kurš pareizāks, kurš patriotiskāks, kurš mazāk kalpojis un kalpo ebregejiem. :D Lielākais skaits cilvēku, ko esmu novērojis līdzīgi domājam un citam citu atbalstām, ir ap 10, ne vairāk. Priekā!
    Un atcerieties – katrs taustiņa nospiediens uz klaviatūras, darbojoties globālajā tīmeklī, ienes manā maciņā apmēram 0,01 santīmu. Pa dienu savācas gana daudz, lai pietiktu i maizei, i sviestam uz tās. Vēlreiz priekā! :D

  11. kgb saka:

    Neviena rase tik naidīgi savā starpā dzīvē nav kā ebreji,bet vienīgā rase kas spēj savākties bandās iznīcinot izraudzīto upuri.

  12. Sigurds Graudiņš saka:

    Kvēls POLITISKS SVEICIENS kaut kā uzrīkotājam , mēles virtuozauram, riskējošai sievietei un citiem POLITISKIEM TEORĒTIĶIEM…!

    Uzaicinu uz PRAKTISKU pasākumu 23.augustā plkst.19.00 – Gājienā no Okupācijas Muzeja līdz Brīvibas Piemineklim ar MOTO – KĀ MĒS ESAM NODZĪVOJUŠIES LĪDZ TĀDAI DZĪVEI 20. gadu garumā , vēlēšanu boikots un tt.

    Rīko Uldis Freimanis – tātad masu mēdiju INTERESE būs… Gatavojam plakātus un REČUŽKAS…!

  13. Miervaldis saka:

    ēzeli – stulbais ēzeli, ja tev tik ļoti patīk žīdi, viņu izdirstie bastardi, tad brauc pie viņiem un dzīvo, ja jau tev ta patīk viņiem kurpītes palaizīt, un pakaļiņu pabučot!Man gan tie žīdu izdirsumi – viņu jaukteņi ir pie pirmā skatiena nošaujami, un miskastē izmetami!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *