A. Balts. Rīgas Dome- antilatviskuma midzenis

MIGLA SARKANĀ – NOLĀDĒTĀ

H-86-3LRTT rakstā “Misters Bļeģ(nils ušakovs) nesnauž” viss ir pareizi pateikts !

Bet, ko gan citu var sagaidīt no promaskaviskiem “demokrātiem”, apzinīgiem valsts naidniekiem?

Būtībā maskētiem šovinistiem un konsekventiem kremļa propagandas, nekaunības un alkatības miksētiem radījumiem no SC ar Rīgas “mēri” n.ušakovu priekšgalā! Tie ir LV varmācīgi uzspiesto okupantu mantinieki, pretlatviski un pretvalstiski elementi, pretēji loģikai un saprātam tikuši mūsu valsts vadībā!

Jau pirmajā laikā, sākot darbu RD, kolīdz saskaņieši tika pie vadības, tā sāka konsekventi izmest no amatiem latviešus it visās domes pakļautajās iestādēs, vietā bāžot nekompetentus, bet savējos – okupantu migrantus un latviskas cilmes atkritumus-sovjetus.

ŠvaļiGalvenais atlasē – bezprincipiālas un zaglīgas personas, bet uzticamas SC.

Foto: Rīgas Domes kriminālelementi.

Kā izteicās daži, vēl neatlaistie valsts iestāžu darbinieki, tad tāda mēroga zagšana neesot vēl RD pieredzēta, jo pa sīkumam arī agrāk esot bijuši gadījumi, bet tāda mēroga visaptveroša valsts izzagšana un izputināšana notiek tikai SC vadībā!

Ikdienā notiekošais, pat pavirši pētot, to apstiprina.

Tikai pagaidām tie ir šādi apgalvojumi, drīz būs pierādījumi un konkrēti fakti.

A.Balts. 02.08.11

Krievu fašista-deģenerāta Ušakova pārteikšanās: http://www.tvnet.lv/zinas/mobilais_reportieris/376883-usakova_skandaloza_parteiksanas_eiropas_dienas_uzruna/video

You may also like...

4 komentāru

  1. Garāmgājējs saka:

    Protams, ka ušakovisti ir zagļu banda kvadrātā, kuriem ir tikai viens mērķis, pierīties un visu apdirst. Ja viņiem Krievija nav dzimtene, tad Latvija jau ne tik.
    Bilde kurioza, abiem teļiem sarkanas kaklasaites un abi idiotiski smaida.

  2. Miervaldis saka:

    SC tomēr ir mazāks ļaunums par mūsu slēptajiem kangariem, jo ir atklāts!Bet attaisnoties viņi grib par katru cenu!”labējie”, raušas naudu cik grib, bet SC klaigā, kad viņiem nu ir taisnība.Sistēma tāda!

  3. J.O. saka:

    M.B. jau vispār “malacis”. Smuki vienā TV rīta raidījumā norunāja par nacionālo jautājumu 3 gadu moratoriju, ja uzvarēs vēlēšanās, jo, redziet, ekonomiskie jautājumi esot svarīgāki. Nu feini, paies 3 gadi un nebūs vairs jārunā, būs mums otrā valsts valoda un Rīgā latviski nevienā iestādē neapkalpos….

  4. Krievs-pilsonis saka:

    Tas fakts-SC ir iists zaglu un odzu midzenis

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *