Zatlers gatavo Latviju legālai krievu okupācijai

Nu nav tā, ka dūmi būtu bez uguns.

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Party_28Ja iepriekš dzirdētais par iemesliem, kāpēc tika atlaista Saeima, likās provokatīvs, tad redzot Zatlera pēdējā laika darbības, viss „nostājas” savās vietās. Kā saka: dūmi nemēdz būt bez uguns.

Foto: Draugiem ir par ko parunāt.

No “kaut kurienes”, kaut kādā veidā bija „dzirdams”, ka Zatlers Saeimu atlaidis ne jau deputātu noziedzīgās balsošanas dēļ, bet gan pavisam cita iemesla dēļ.

Šis „iemesls” tika Zatleram apskaidrots Maskavā. Un tas skan: „Nepieļaut latviešu ekstrēmistu nākšanu pie varas, jo tad komunisti tikšot tiesāti līdzīgi nacistiem”.

Šo Maskavas pavēli „godīgi” pildīja Štokenbergs un Ēlerte.

Šie Maskavas „sargsuņi” brutāli atgrūda VL! no KOALĪCIJAS. Tā rezultātā notika „tautas rūgšana” un situācija draudēja izslīdēt no eksčekistu kontroles.

Tika dots uzdevums „sadalīt kārtis” no jauna.

a1

Foto:Un ko tad šī “patriote” meklēja šajā “krievu balagānā”? Bet, ja mēs zinām, ka:”Dāma ir ciešā sasaistē ar Krievijas ārējās izlūkošanas bijušo priekšnieku, jāpiezīmē- Krievijas specdienestu amatpersonas ir brīvas tikai pēc nāves…”, tad arī šis jautājums atkrīt un var sacīt, ka I. Sudraba atrodas starp SAVĒJIEM !!!

Tikko ievēlēto Saeimu, viņas absurdās un prettautiskās darbības rezultātā, tauta paspēja ienīst. Lai nākamajās vēlēšanās tautas vairākums nevēlētu par VL!, tika veikts šis „gudrais” manevrs.

aaw

Foto: Deģenerāts vārda vistiešākajā nozīmē. Kāda zvērīga slepkavas atvase, jaunības gados Maskavā bijis viens no geju spices puikām, savervēts KBG aģents, augstākās klases stukačs, Norvēģijā dzīvojis KGB konspiratīvajā dzīvoklī un “atmazgājis” KGB netīro naudu, Latvijas valsts izzadzējs milzu apmēros utt.

Latviešu tautas ienaidnieki saprata, ja Zatlers atlaidīs šo noziedzīgo un korumpēto Saeimu, viņš kļūs par „varoni” tautas acīs. Var teikt, ka šis „Maskavas priekšlikums” ir attaisnojies. Nākamajās vēlēšanās Maskavas čekistu „apmautais” latviešu vēlētājs joņos uz vēlēšanu iecirkni, lai nobalsotu par „patriotu” Zatleru.

VL!, kuri cenšas aizstāvēt latviešu tautu, atkal tiks atstumti malā.

Zatlers jau ātrāk izteica domu, ka valdībā jāņem SC . Ne velti arī SAB boss, Krievijas izlūkdienesta darbinieks J. Kažociņš „izsacījās”, ka krieviem jādod lielāka teikšana Latvijas politikā. Un ne jau no „zila gaisa” par Latvijas informatīvās telpas noteicēju „ievēlēja” čekistu, stukaču, slepkavu, komunistu žīdu Ābramu Kļockinu.

Vai tad visas Latvijas avīzes un citus informācijas avotus nevada čekisti-komunisti un viņu ieceltie glumekļi ? Sākot no LA šefa PSRS armijas poļitruka, čehu tautas slepkavas Krustiņa, un beidzot ar i-vietnes www.liepajniekiem.lv Paulu Kaufmani, kurš ir KGBistu izaudzināts latviskuma nīdējs. Visa Latvija atrodas zem šo komunistisko slepkavu ķetnas.

Lai nu Dievs mums palīdz līdz vēlēšanām saskatīt Zatlera(Trojas zirga) īstos nodomus. Ja Zatlers gribētu palīdzēt latviešu tautai, tad viņš būtu pievienojies VL!.

Ievērojiet, godātie vēlētāji, ko jau šodien šis Maskavas kalps ap sevi pulcē.

Tie ir pēdējie pabiras no citām partijām un bijušajām valdībām. Šī prezidentiskā karikatūra(Zatlers) laikrakstam Diena 16.07.11. sacīja, ka nerunās ar tām personām, ko iepriekš nosaucis par oligarhiem. Viņš arī ieteica citiem sekot viņa piemēram… .

Un ko tad mēs redzam šodien ???

Šis Maskavas pakalpiņš ieradies Krievijas bandītu(oligarhu) tusēšanās balagānā un labpatikā čivina ar oligarhu Šleseri, kura dēļ atlaida Saeimu. Kaut ko tik pretīgu var sagaidīt tikai no cilvēkveidīga lopa !

Un tāds mums četrus gadus ir bijis par prezidentu !

Par šo krievu balagānu pat latviešu nīdējs Sergejs Kruks ir izsacījies: Профессор университета им.Страдиня, медиаэксперт Сергей Крук, заявляет, что “Новая волна” – это никакой не конкурс, на котором действительно ищут таланты, а проходящая ежегодно частная тусовка. “Тем, что устраивают “фэйс-контроль”, приглашают или выгоняют, кого хотят, фильтруют журналистов и боятся серьезной, в хорошем смысле этого слова, критики, организаторы лишь подтверждают –
это мероприятие ничего общего с конкурсом, хорошей музыкой и песнями не имеет”,
– считает профессор. Просто приехали потусоваться, выпендриться – вот и всё. Это мероприятие исключительно для самих москвичей и части отдыхающих. Ну куда они ещё поедут? Могли устраивать такое действо в Каннах, но ведь там они никому не нужны, отмечает Крук.

По мнению Крука, “Новая волна” – это событие лишь для желтой прессы: “Поэтому, кода появляется хоть какая-то критика, проводится анализ, указывается на недостатки или задаются “неудобные” вопросы, то, естественно, устроителям тусовки это не нравится”.

Secinājums:

Ja balsosim par Zatlera partiju, Vienotību vai ZZS, tad Latviju zaudēsīm neatgriezeniski. Nemaz jau nerunājot par SC !

You may also like...

20 komentārs

  1. Eduards saka:

    Neredzu nevienu reālu spēku,par kuru varētu balsot!
    Uaskatām,ka JĀDARA VISS,lai varētu veikt Latvijas varas augšgala noziegumu Starptautisku izmeklēšanu un vainīgo sodīšanu!
    Prasām Grantiņam MŪSU iesniegtā dokumenta VIRZĪBU,atbilstoši norādei.

  2. info saka:

    Unikāla informācija.
    Ģenerālprokurs Kalnmeiers esot bijis bandītu advokāts. Kur garantija, ka šobrīd Kalnmeiers nestrādā mafijai kā ģenerālprokurors. Eksģenerālprokurors Jānis Maizītis taču bija dabūjis darbu pašā midzenī – Pareksbankā. Arī eksģenerālprokurors Jānis Miazītis dabūjis darbu pie Andra Bērziņa, kas ir viens no šīs mūsdienu mafiozās Latvijas izveidotājiem. Tie ir tikai daži oficiālie fakti. Bet cik vēl patiesības tiek slēpts ar meliem?

    http://www.delfi.lv/news/national/criminal/portals-jauna-vilna-organizatorus-pratinajis-knab.d?id=39930527

    Portāls: ‘Jaunā Viļņa’ organizatorus pratinājis KNAB

    Konkursa “Jaunais vilnis” (JV) norises laikā Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) par nekustamā īpašuma darījumiem Jūrmalā nopratinājis Krievijas miljonārus – komponistu Igoru Krutoju un JV organizācijas komitejas priekšsēdētāju Aleksandru Šenkmanu, trešdien vēsta portāls “Ir”.

    KNAB Krutoju un Šenkmanu tā sauktās “oligarhu lietas” ietvaros, kas saistīta ar vairākiem ar LPP/LC līdera Aināra Šlesera iespējamiem noziedzīgiem nodarījumiem, nopratinājis Jūrmalā pagājušajā nedēļā, liecina portāla rīcībā esošā informācija.

    KNAB preses pārstāvis Andris Vitenburgs abu Krievijas miljonāru Krutoja un Šenkmana nopratināšanu ne apstiprināja, ne noliedza, uzsverot, ka “izmeklēšanas interesēs KNAB nesniedz informāciju vai komentārus par atsevišķām procesuālajām darbībām vai to ietvaros veiktajām personu nopratināšanām”.

    Pēc vairāku ar tiesībsargājošām iestādēm saistītu avotu sniegtās informācijas, Šenkmana un Krutoja nopratināšana tikusi saskaņota ar Ģenerālprokuratūru, informē “Ir”. Turklāt informācija par KNAB veiktajām Krievijas miljonāru pratināšanām bijusi pieejama arī Valsts prezidentam Andrim Bērziņam, kurš, neraugoties uz to, pagājušajā ceturtdienā Krutoju un Šenkmanu uzņēma Rīgas pilī, vēsta portāls.

    Pēc portāla avotu sniegtajām ziņām, Šenkmans nopratināts pagājušās nedēļas vidū. Krutoju KNAB nopratinājis nedēļas nogalē.

    Portāls vēsta, ka Šenkmana vārds ar Latvijas biznesa vidi saistīts kopš bēdīgi slavenās “Bankas Baltijas” laikiem. Viņš bija šīs bankas Uzraudzības padomes priekšsēdētāja Aleksandra Laventa vietnieks un neformāli tika dēvēts par otru personu BB.

    Jau kopš BB kraha laikiem labi pazīstams ar pretrunīgi vērtēto Krievijas miljonāru Šenkmanu ir pašreizējais ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers, kurš, pēc neoficiālas informācijas, savulaik BB krimināllietā par bankas novešanu līdz ļaunprātīgam bankrotam bijis Šenkmana advokāts, vēsta portāls.

    Prokuratūras preses pārstāves Lauras Pakalnes portālam sniegtā atbilde šo informāciju apstiprināja. “Jā. Ēriks Kalnmeiers bija Aleksandra Šenkmana aizstāvis Bankas Baltija lietā 90.gadu vidū,” portālam norādīja Pakalne. Pēc BB kraha 90.gadu vidū Šenkmans no Latvijas biznesa vides pazuda, līdz atgriezās kā JV organizācijas komitejas vadītājs un kā viens no JV ģenerālsponsoriem.

    Portāls atgādina, ka “oligarhu lietas” ietvaros kratīšanas maija beigās tika veiktas arī apvienības “Par labu Latviju” līderim Andrim Šķēlem piederošās firmas “Uzņēmumu vadība un konsultācijas” birojā, kā arī Ventspils mēra Aivara Lemberga dzīvesvietā Puzes pagastā un viņa darba kabinetā Ventspils domē.

  3. AG saka:

    Un VL arī nav labāki!

  4. Ilze saka:

    Atkal latviešu un Latvijas nīdējs SC antiņglobalists AG ir klāt. Ko viņš neiet pie sava SC vai graudiņa-kaļķa triliņpatriotiem , bet nelietīgi spļauj latviešiem dvēselē.

  5. vēsture saka:

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/auders-atstadina-traumu-direktoru-zatleru.d?id=4876467

    LETA | 26. februāris 2003

    Veselības ministrs Āris Auders šodien uz dienesta izmeklēšanas laiku no slimnīcas direktora pienākumu pildīšanas atstādināja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas (TOS) direktoru Valdi Zatleru.
    Kā informēja Veselības ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa, lēmumu par Zatlera atstādināšanu ministrs pieņēmis, balstoties uz Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) ziņojumu par krimināllietas ierosināšanu par slimnīcā veiktajiem iepirkumiem.
    Pagaidām par Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas direktora vietas izpildītāju iecelts TOS Locītavu ķirurģijas centra vadītājs profesors Konstantīns Kalnbērzs.

    Kā ziņots, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs ierosināja krimināllietu pēc Latvijas Krimināllikuma 318.panta 2.daļas par TOS amatpersonu izdarītām tīšām darbībām, ļaunprātīgi izmantojot dienesta stāvokli, kas radījušas būtisku kaitējumu valsts pārvaldes kārtībai, ar likumu aizsargātām personas tiesībām un interesēm, mantkārīgā nolūkā.

    Reaģējot uz ministra Audera iesniegumu, februārī KNAB veica pārbaudi Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā, pēc kuras pabeigšanas arī tika ierosināta minētā krimināllieta.

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/auders-atjauno-amata-zatleru.d?id=4943636

    Auders atjauno amatā Zatleru

    BNS | 07. marts 2003

    Veselības ministrs Āris Auders piektdienas rītā pēc iepazīšanās ar premjera rīkojumu atjaunojis amatā Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas vadītāju Valdi Zatleru, informē ministrijas preses sekretāre Laura Bundule. Viņa norādīja, ka ministrs par šo gadījumu plašākus komentārus sniegt nevēlas.
    Ministrijas valsts sekretārs Uldis Līkops BNS apgalvoja, ka ministrs Repšes uzdevumu neuzskata par neuzticības paušanu ministram. Uz jautājumu, vai arī Auders ir mainījis domas un uzskata, ka Zatlers neietekmēs Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja ierosināto krimināllietu, Līkops atbildēja – “premjeram jau labāk zināms. Tādēļ jau arī viņš ir premjers”.
    Valdis Zatlers BNS atkārtoti apliecināja prieku par premjera un ministra lēmumu un atzinās, ka jau pirms iepazīšanās ar rīkojumu devies uz slimnīcu, lai “mazliet pastrādātu”. Pilnvērtīgi pie savu pienākumu veikšanas viņš ķersies pēcpusdienā, kad būs parakstījis Audera rīkojumu.

    Tomēr ārstniecības iestādes vadītājs joprojām skeptiski izturas pret premjera ierosinājumu veikt neatkarīgu ekspertīzi slimnīcas izmantotajiem strīdīgajiem mugurkaula implantiem, jo tādā gadījumā “mēs apšaubītu neatkarīgo laboratoriju pārbaudes un Eiropas Savienības valstu izsniegtos sertifikātus”, viņš teica.

    Tomēr, ja premjers uzstāšot uz atkārtotas ekspertīzes veikšanu, slimnīca piekritīs, taču ne par ārstniecības iestādes līdzekļiem. “Kāpēc vēlreiz maksāt par to, par ko jau ir samaksāts,” viņš retoriski vaicāja, piebilstot, ka Latvijā ir neatkarīgas laboratorijas, kas varētu veikt implantu ekspertīzi.

    Premjers Einars Repše ceturtdienas vakarā pēc iepazīšanās ar situāciju slimnīcā uzdeva Auderam atjaunot amatā ārstniecības iestādes direktoru. Pats slimnīcas direktors par šādu premjera rīcību ir izbrīnīts, taču neslēpj prieku.

    Zatleru no amata atstādināja pagājušajā nedēļā pēc Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) ierosinātās krimināllietas par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu un naudas izšķērdēšanu.

    Krimināllietu KNAB savukārt ierosināja februāra beigās pēc Audera iesnieguma saņemšanas. Birojs noskaidrojis, ka pēdējo divu gadu laikā slimnīca, uzrādot nepatiesu informāciju par mugurkaula ķirurģijā izmantotiem implantiem, valstij radījusi zaudējumus apmēram 200 tūkstošu latu apjomā.

  6. knab saka:

    Mēs jau tūkstošus gadus zogam,laupam,slepkavojam,bet vai tad mēs pēc tam jums veiksmīgu dienu nenovēlam????

  7. Miervaldis saka:

    Bet tu Grantiņ pats cierēji uz to, lai saema tiktu atlaista!Tad iznāk kad arī tu esi čekas aģents, vai tā?

  8. Miervaldis saka:

    Bet Grantiņ, zatlers jau tāda maza figūra jau ir…..Bet viņš izdarija lielu darbu – darbu Latviešu tautai!Tas parāda, kad jebkuram normāli domājošam cilvēkam var palikt nelabi no mūsu varturu nelietībam pret Latvijas valsti!Tas parāda, kad prātīgi cilvēki Latvijā ir!Var jau teikt, kad jāpiekrīt šim rakstam, kad zatlers pārkārtoja kārtis, sev un sev “līdzīgiem”, par labu, bet Zatlers nav līdzīgs tiem neliešiem, kaut tika ievēlēts no viņiem.Be toties ir ar Bērziņu ieviesusies prakse, izvēlēt pēc “satversmes”, kādu, kurš pārstāv valsti starptautiski, lai noslēptu mūsu varturu nelietības, bet liktenis bija lēmis citādi(jo par laimi mūsu varturiem nav ne jausmas no ierindas Latvieša statusa), un ievēlēja varoni zalteru!Es domāju, kad viņi apdedzinājās, ai kā apdedzinājās, un beigās viņu nemakulīgums viņiem atmaksājās!Tādēļ saemā ielīdušās odzes izdarija savu, ievēlot draņķi Bērziņu!Bet Zatlers tiks cieņā un godā celts, netiks piekauts un izmests miskastē!

  9. Latvietis saka:

    Ar SC kopoties var ne tikai zatlers, bet ari V un ZZS.
    Pie varas siles grib tikt daudzi ari PBLA vadonis sausiņš.Lai panāktu viņam savs amats bija jaatstāj. Tas mēsls jau nepievienosies latviskajai VL, bet gan kristovska V sūdu bedrei. Lielu ļaunumu Latvijai izdarīja PBLA vadoņu varas kāre. Paegle nodeva Latviju un Abreni, bet pusžids meijerovic kopojās ar komunistiem un čekistiem un rumpīti ielika amatā.Ko labu darīja grava un pavlovskis ?

  10. AG saka:

    Ilzīt, par SC neviens normāls latvietis tāpat nebalsos, bet par tava bijušā jobera partijeli vēl var to izdarīt kāds pustrakais jefiņš, linardiņam līdzīgs. Tāpēc arī viņus tik cītīgi kritizēju!

  11. Miervaldis saka:

    Paga, paga, vai Sudraba ir starp okupantiem tik vien tādēļ, kad viņu SC izvēlēja par kandidātu premjēra amatam?

  12. Miervaldis saka:

    Nu bet varbūt Sudraba ateiksies no SC piedāvājuma, un nekļūs par kangaru, bet to rādīs nākotne!

  13. Talmuds saka:

    Ušakovam jābūt premjeram, citu variantu nemaz nav, starp citu

    Rīgas mērs Nils Ušakovs (“Saskaņas centrs”) pēc ārvalstīs autoavārijā cietušā Latvijas džudista Vladimira Osnača tuvinieku lūguma nolēmis ziedot 15 tūkstošus eiro sportista ārstēšanai Stambulas slimnīcā. Šos līdzekļus Ušakovs pārskaitījis no pārpalikušās summas, ko saziedoja viņa paša ārstēšanās izdevumu segšanai.

  14. Edgars saka:

    Miervaldi,izlasi lēni un prātīgi par Sudrabu,tad sapratīsi.

  15. Latvietis Nr-1 saka:

    Es uzskatu, ka uz doto brīdi Zatlera Reformu partija ir labākā izvēle! Un nevajag pieminēt Jauno Vilni….tur tachu pat dumjš cilvēks sapratīs, ka Šlesers to izdarīja ar nolūku….jo fotogrāfs bija klāt jau pēc sekundes! Un Šlesera reformu partija tikai to pierāda, ka nosaukumu mainīja tāpēc, ka jūt spēku Zatlerā un viņa augošajā partijā! 3 nedēļu laikā iestājās ap 2100 biedru!!!

  16. Latvietis saka:

    Pajoliņ 6 augustā 10.29 nezodz manu tiku, ja esi tik debils mankurts.Izgudro sev niku “kangara zatlera pakaļlīdējs “

  17. Miervaldis - saka:

    Bet Edgar – Sudraba vēl nav ar SC!

  18. Dibina partiju «Brīvais saraksts» ,bet vēl ir jāatjauno vēlēšanu likumu ,tad nebūs arī vajadzības dibināt partijas. Latvijas zinātnieku savienība ir lielāka par jebkuru partiju ,bet nevar būt bez partijas ,pārstāvēta saeimā.
    http://www.youtube.com/watch?v=qRbr_CkmNFA&feature=player_embedded
    http://www.brivaissaraksts.lv/

  19. Sigurds Graudiņš saka:

    Kāds labums Latvijai , ja nomainam latviešu OLIGARHUS pret žīdu OLIGARHU [ Sorosa ] PROTEŽĒTO Zooprezi Zatleru…??? NEKĀDS…!!!
    REZUMĒ – NEKĀDS , tāpēc ŠO vēlēšanu BOIKOTS !
    PRASĪBA – Atjaunot Latvijas Brīvvalsts Vēlēšanu Likumu kopš 1922.g. !
    Šodien arī Tālavs Jundzis atļāvās ierunāties , ka pie vainas esošais Vēlēšanu Likums … Tēma ,kuru esmu atspoguļojis 1993.g. “RAA” rakstā Ar zābaku MADE in WEST sev sejā…
    A laiks ta iet , un mēs nekļūstam JAUNĀKI jeb – CIK ILGI VAR KĀPT UZ GRĀBEKĻA…???

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *