Asins “plūdi” Norvēģijā ir likumsakarīgi

LRTT 1Kāds par policistu pārģērbies vīrietis piektdien uzsāka apšaudi Norvēģijas valdošās Darba partijas jaunatnes organizācijas nometnē…

Tā sākas kads paziņojums masu saziņas līdzekļos.

==================================================================

Var jau nosodīt kādu asinsdarbu un brīnīties: nu kur gan tādi izdzimteņi rodas ?

Jensam Stoltenbergam.Un tieši šo bez-analīzes tukšo klabināšanu veic arī šodienas masu saziņas līdzekļi.

Tiek likti ziedi un dedzinātas svecītes visās iespējamās un arī neiespējamās vietās.

Foto: Norvēģijas premjers Jenss Stoltenbergs, “asinspirts” cēlonis.

Kam tad ir izdevīga šī “tukšā” līdzjūtība ?

Kāpēc netiek masu saziņas līdzekļos atklāti un masveidā analizēti šo drausmīgo seku CĒLOŅI ?

Netiek tāpēc, ka tad var nonākt pie ļoti nepatīkamiem secinājumiem, proti, ka tādi Anderss Berings- Breiviks, Pols Pots vai tas pats Bin Ladens nemaz nav šo asinsdarbu īstie vaininieki.

Atskatīsimies mazliet pagātnē. Pola Pota sarkanie khmeri savā zemē iznīcināja apmēram divus miljonus savu tautiešu.

Briesmīgi !

Protams, ka tas ir briesmīgi, bet vai daudzi zina, kāpēc tas notika ?

Nezin !

Anderss Bērings BreiviksPasaule virzās uz priekšu caur cēloņu un seku likumsakarībām. Ja mēs šīs “sasodītās” likumsakarības sākam pētīt, tad nonākam pie secinājuma, ka tas pats sarkanais khmers Pols Pots ir tikai to laiku sistēmas upuris, kuru radīja tolaik Kambodžā pie varas esošie.

Foto: Anderss Berings- Breiviks, “asinspirts” sekas.

12 miljonu lielajā valstī bija izveidojusies ap 2 miljonu liela “inteliģences” šķira, kura nežēlīgi ekspluatēja savu tautu. Rezultātā, šis “plēsoņu slānis” saņēma to, ko bija pelnījis, viņi visi tika apšauti !!!

Kad vadzis pilns, tas lūst !

Šis VADZIS lūzīs arī Latvijā. Visi valsts izzadzēji- komunisti saņems tieši to, ko pelnījuši.

Kas tad bija Bin Ladens ? Par “teroristu” viņu pataisīja pasaules varenie, kuri bez žēlastības iznīcina visu cilvēcīgo. Kad “pasaules valdnieki” izzaga arābu valstis, kad nafta tika “pirkta” no arābiem, kuras cena bija zemāka par jūrā pasmelta sālsūdens cenu, tad arī “piedzima” Bin Ladens !

Tātad, cēlonis Bin Ladena teroristiskajai darbībai bija pasaules vareno alkatība. Un kādu tautu tad lielākais vairums pārstāv šie “pasaules plēsoņas” cilvēku izskatā ?

Vai tad tie nav “tā kunga izredzētie”?

Izlasot Dž. Perkinsa grāmatu “Ekonomiskā slepkavas grēksūdze”, viss nostājas “savā vietā”.

Tāpat arī bez mazākiem sirdsapziņas pārmetumiem varam sacīt, ka Norvēģijā notikusī asinspirts ir valdošās Darba partijas politikas sekas.

Vai šī partija nebija “atrāvusies” pārāk tālu no tautas ?

Kā bērni tad atradās jauniešu nometnē ?

 Secinājumus ir jāizdara ES politiķiem, vai viņu piekoptā politika tuvākajā nākotnē nenesīs tādus pašus “augļus” arī pārējā Eiropā ?

Latvija jau atrodas tuvu šādam stāvoklim. Viss, kas nav piesiets, ir izzagts.

Tauta dzīvo totālā nabadzībā.

Kad Aivars Slucis lika priekšā arestēt pirmos tūkstoš miljonāru, tad atbilde bija zibenīga, viņš tika izslēgts no partijas un apvainots visos pasaules grēkos. A. Slucis savā “aprobežotībā” nebija apjēdzis paša sacīto, jo jāapcietina būtu viņa paša partijas vadība, ar Ēlerti un Štokenbergu priekšgalā, nemaz jau nerunājot par visu žīdu varzu, kura kontrolē Latvijas bankas.

Redzot šodienas Latvijā 4. maija valdošās kliķes antilatvisko politiku, varam droši sacīt: Norvēģijas “notikumi” nav vairs aiz kalniem. Latvijas izzadzēji- miljonāri saņems pēc nopelniem.

Novēlēsim, lai “Norvēģijas variants” viņus piemeklē, bet, lai Dievs pasargā viņu bērnus…. !

Varbūt, ka no tiem vēl izaugs Cilvēki… .

===============================================

Večnij židMIGLA SARKANĀ – NOLĀDĒTĀ

 

Foto: Žēl, ka norvēģu bērnu vietā nebija ŠIS izdzimtenis.

LRTT.  24.07.11

 

You may also like...

16 komentārs

  1. Sabietrisko attiecību analizators saka:

    Viss notiek pēc loģikas. Bēringa rīcība iezīmēja krīzi globālistu apzinātaja multikulturālisma politikā. Tikai muļķis to nesaskata. Viela pārdomām un analīzēšanai. Ja kāds domā, ka Bērings ir vienpatis, tad maldās. Sabiedrības radikalizācija ir tiešs globālistu multikulturālisma politikas rezultāts. Tas kas notika Norvēģijā, var notikt jebkurā multikulturāla valstī. Tāpec politiķiem ir jābūt uzmanīgākiem attiecībā pret atvērto durvju priekš migrantiem politiku. Pamatnācijām arī ir sava pacietības pakape. Nevajag lolot veltīgas cerības, ka globālistu apzināta multikulturāla politika un politiķu bezatbildīgā dejošana pēc Briseles stabules migrācijas jautājumos, tādu kā Kristovskis, Dombrovskis un Zatlers, neveicinās arī Latvijas sabiedrības radikalizēšanos.
    Globalisti šo multikulturālo politiku realizē apzinati, tādējadi apzināti radikalizējot sabiedrību, kura mērķis ir novest valstis un tautas lidz haosam un tad ieviest Pasaules Jauno Kārtību.
    Katrai tautai ir jādzīvo savā nacionālajā dzimtenē pēc saviem likumiem un tikumiem.

  2. Talmuds saka:

    tu tā arī nepateici: kāpēc?
    es tev pateikšu priekšā – Breiviks bija psihiski slims

  3. AG saka:

    Norvēģi tur necieta, šis puisis tikai imigrantus šāva!

  4. Nacionāla Apvienība, gribu jums paziņot, ka esat ielikuši manu komentu, kuru nomaskēju zem nika ” sabiedrisko lietu analizators”. Nedaudz pārsteidzu, ne? Nestresojiet, jo patiesībā nacioālas valsts idejas man ir tuvas un esmu par to, lai katra tauta dzīvo sava nacionalaja dzimtenē. Paldies, ka sapratāt manu domu un Jānis Iesalnieks twiterī, atskaņojot savus novērojumus un paužot secinājumus, izraisīja pamatīgu domu apmaiņjas vētru. Tas nav slikti, sabiedrība ir japamodina. Diemžēl, neilgi pēc ši mana komenta Delfos.lv un otra koenta zem mana patiesā nika ” izraelietis” kur es nedaudz paplasinaju savus secinajumus, delfi modeators mani izbanoja un turpmāk uz vairākam dienām diezvai varēšu piedalities diskusija Delfi.lv ar saviem komentiem. Gribu tikai atgadināt, ka Jūs kļūdaini dēvējat globalistu multikulturālo politiku par cinonistu sazvērestību. Jums , ja sevi uzskatat par nacionalu apvienību ir jāzin, ka cionsisms ir Izraēlas patriotiskā programma, kuras mērķis ir savākt ēbreju tautu uz etnisko dzimteni – Palestīnu. Cik var to jums mācīt. Arī jūs sava programma iestajaties par latviesu atgriešanu Dzimtenē. Vai tad nē?
    Nakošaja sava komentā publicēšu savu izverstu rakstu daudz plašaka interpretacija , kā šodienas komentāros. Neuzskatat, ka esmu plaģiāts un mans analitiskais raksts ir tapis Jāņa Isalnieka domu apmaiņas rezultāta Twiterī. Savus komentus par aktualo tēmu jau publiceju pusdienlaikā un izverstu rakstu aizsūtīju uz Delfi redakciju aculiecinieku sadaļu, ar lugumu to rīt publicēt. Janis iesalnieks savas domas Twiterī izklāstīja krietni vēlak. Gadijumā, ja man neskaidru iemeslu dēļ manu izvērsto rakstu Delfi.lv Aculiecinieks nepublicēs rīt, tad pārpubicējiet šo rakstu ar manu labvelību citos latviešu sabiedriskajos portālos . Ieteicams tos iztulkot Skandinavu valodas un nosūtīt līdziegiem patriotiskiem portāliem, to publikas informēšanai.

  5. black_joker saka:

    AG
    Nu gan izmeti- palasi labāk, kas gāja bojā tajā salā- norvēģi vai imigranti…Kā tik stulbi var sacīt….No tādiem fanātiķiem neviena valsts nav pasargāta- ik pa brīdim kāds kaut kur sataisa kādas ziepes- jautājums- cilk lielas. Šoreiz labi izvēlējies viņš bija- sala, no kurienes nevar tā aizbēgt.

  6. J.O. saka:

    “Rezultātā, šis “plēsoņu slānis” saņēma to, ko bija pelnījis, viņi visi tika apšauti !!!” Kā tad sanāk, atbalstam asinspirtis?

  7. viela pārdomām saka:

    Norvēģija gribēja diplomātiski atzīt Palestīniešu valsti, bet šī apšautā salas nometne bija izveidota solidarizējoties ar genocīdam pakļautajiem palestīniešiem. Tikai dienu pirms apšaušanas Norvēģu ārlietu ministrs saņēma nometnes dalībnieku petīciju “Boikots izraēlai”.

    Te būs linka avots ar visu rakstu un fotogrāfiju:

    http://politisk.tv2.no/nyheter/st%C3%B8re-om-israel-palestina-konflikten-%E2%80%93-okkupasjonen-ma-opph%C3%B8re-muren-ma-rives-og-det-ma-skje-na/

  8. viela pārdomām saka:

    http://www.ufo-blogger.com/2011/07/exposed-illuminati-freemasons-secret.html#

    Tur ir tāda interesanta numurācija:

    And then there are the numbers…always the numbers

    9/11 9+1+1=11
    7/22 7+2+2=11

    7/22/11 features 22/11

    Initial reports: 7 dead in bombing, 9 dead in shooting

    Bombing happened 3:26pm local time 3+2+6=11

    560 members of the Labor Youth Movement on the Island 5+6=11

    Headline reads “Shocked by twin attacks” echoing “attacks on twin towers” , ‘Blast scene ‘like 9/11’:CNN

    Now big question is:

    Is it a false flag done by the same group of people behind 7/7 and 9/11?

    Absolutely, the numerological fingerprints are all over it.

    Un vēl tur ir nezin kāpēc masonu simbolikas:

    http://www.ufo-blogger.com/2011/07/exposed-illuminati-freemasons-secret.html#

    Savukārt Manifests ir “nošpikots”:

    http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/breivik-kopierte-store-deler-av-manifestet-fra-unabomberen-3545248.html

  9. viela pārdomām saka:

    Norvēģija: kreisie rosina bombardēt Izraēlu.
    Kreisā sociālistiskā partija (Sosialistisk Venstreparti) plāno balsot par likumprojektu, kas atļautu uzbrukt Izraēlai, ja tā uzbruktu Hamai Gazas sektorā.

    http://nwodaily.com/2011/03/norway-s…0%A6%E2%80%A6/

    Boikott Israel Aksjon bija pirms astoņiem mēnešiem:

    http://www.youtube.com/watch?v=zxpYM54X554&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?v=BeVy9EGv9I4&feature=player_embedded

  10. Talmuds saka:

    viela pārdomām tik tiešām – bet lai nu kā, bet iespējams otrs šāvējs bija no Mossad, bet tas nekas, lai Norvēģija zina ka pret Izraēlu nedrīkst nostāties

  11. Miervaldis saka:

    tā, kurš manus komentārus dzēš?!

  12. Kristers saka:

    Pilnīgs pārsteigums!
    Nekad nevarēju iedomāties, ka Latvijas netā var atradt šādus murgus kā šo psihiski slimo ļautiņu izveidoto lapu. Ha, ha… pārsmieties… Tautas tribunāls – plānprātiņu murgu vācelīte. Bet , ka tik lielajiem tribunālistiem nebūs maķenīt jāpasēž aiz restītēm – varbūt galviņa sagrieztos .

  13. Filips Bobinskis saka:

    Pēc plašsaziņas līdzekļu sniegtajām ziņām varēja šķist, ka Norvēģijā noticis tas, kas sen bija gaidīts – bruņota cīņa pret imigrantu salašņām un viņu kosmopolītiskajiem atbalstītājiem. Tomēr parādās viedokļi, ka šāvējs dēvēts par nacionālistu vienīgi viņa antiislamisko uzskatu dēļ, bet citādi pats esot antirasistu un pederastmīļu salašņa ( Skatīt: http://www.nslatvija.lv/index.php?site=news_comments&newsID=123 )

  14. Juris saka:

    Ja tajaa salaa bija norvegi,saucas ,Machmuds,Huseins ,Izmaels un t.t.

    Tie bija arabi kuri dzivo no Norvegu valsts ,kas ne dienu nav stradajusi Norvegijaa.
    Tapec ari civekiem taja valstii tas riebjas.

  15. Aivars Skudra (izraelietis) saka:

    Man patik antifasisti.
    Mana gjimene ari ira satraukta par fasizma adzimsanu latvija.
    Naciki, ludzu bez naida kurinasanas ja negribat nepatikshanas no manas gjimenes:)))
    ja ir problemas rakstat uz Aivars Skudra, Israel email: aivars@bezeqint.net. es waffen ss nacistu meslus pamacishu:)))

  16. Good an very informative post. I will come back to your blog regullary. One thing: I do not exactly know what do you mean in the second paragraph. Could you please exmplain your opinion?
    Roberto Cavalli Watches http://www.robertocavallie.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *