Drīz jūs, latvju tautas bendes, tiksiet bargi sodīti

LRTT 1Krievžīdiskais cionistu “spārns” nedomā atmest savu mērķi- pasaules kundzību.

Staļinam, kā mēs tagad to zinām, Hitlers šo mērķi izjauca. Pēc PSRS sabrukuma krievžidi-komunisti ar jaunu sparu ķērušies pie šī mērķa īstenošanas.

Tas tiek darīts slēpti, parastam ierindas pilsonim tas grūti pamanāms. Apskatīsim mazliet šo cionistu-komunistu noziedzīgo darbošanos Latvijā.

aaaPirmkārt, mums ir jāsaprot šīs noziedzīgās sistēmas pamati, un tad, kā saka: viss kļūs skaidrs, kā dienā.

 

Foto: Latvijas bendes. MIGLA SARKANĀ-NOLĀDĒTĀ, komunisti un zagļu banda. Eiropas Savienības sabotieri.

Četri komunisti un viens garā apdalīts sprukstiņš.

LRTT jau ir rakstījis par tēmu: kas ir cionisms ?

 

Cionisms, tas ir sātanisms !

kroplisKristīgajā leksikā runājot, tas ir visiem tik ilgi meklētais Antikrists !

Aiz visas šīs Elles programmas stāv jūdaisms*. Nav jau nekāds noslēpums, ka žīdi ir visnežēlīgākā un asinskārākā tauta. Aiz šīs tautas muguras plūst asins upes, un skan pasaules tautu vaidi !!!

Foto: Piebalgs. Komunists, Latvijas valstiskuma bende. Trojas zirgs ES.

Žīdi bija tie, kuri radīja komunismu.

 Komunistiskā ideoloģija ir Sātana ideoloģija. Tas, kurš ir zvērējis VIŅAI uzticību, kļūst par Sātana kalpu uz mūžu bez atpakaļceļa. Var pat sacīt: komunists kļūst par jūdu – žīdu.

Komunists ir nekas vairāk kā žīds.

Komunists vienmēr kalpo cionistu- žīdu interesēm.

Latvijā tas ir spilgti redzams.

Visi “bijušie” komunisti kopā ar žīdiem ir atklāti, par agresīvi, nostājušies pret savu tautu- pret latviešu tautu !!!

Krievžīdisms ar Rietumu pasaules žīdismu ITKĀ konfliktējas, bet tas tā nav. Šis konflikts ir iluzors, lai novērstu cilvēces uzmanību no GALVENĀ cionistu mērķa- virskundzību pār visām pasaules tautām. Krievžīdisms un Rietumu žīdismscionisms ir viens veselums.

Latvijā krievžīdi un latviešu komunisti veic propagandu, vainojot visur un visā ES un ASV, bet ne ar vienu vārdu nepieminot Krieviju un viņas īstos plānus pret Latvijas valsti.

Eiropas Savienība, kā tāda, nekur nav vainojama, bet gan cilvēki, kas to veido.

Un kas tad pārstāv Latviju ES ?

Kas tad likvidēja Latvijas rūpniecību un lauksaimniecību ?

Tie bija un ir Latvijas komunisti un žīdi, kuri pārstāv Latviju ES.

Tātad, cionisti, kuri pataloģiski neieredz Latviju un latviešu tautu !

Vai kāds var nosaukt kādu latviešu izcelsmes komunistu, kurš ir aizstāvējis savu tautu ?

Nē, tādu nav, jo komunists pēc savas būtības ir kā žīds !!!

Visi šie godmaņi, zīles, vaideres, kalnietes, ždanoki, piebalgi ir Latvijas valsts bendes un kā tādi arī tiesājami.

Visi šie civilizācijas atkritumi deva zvērestu kompartijai kalpot līdz pēdējam elpas vilcienam !!!

Visi šie cilvēkveidīgie mēsli zināja par krievžīdu zvērībām Latvijā 1940. gadā.

Kurš būs tas, kas teiks, ka šie izdzimteņi nebūtu jāsoda: tos publiski pakarot, un ar viņu mantas konfiskāciju līdz radniecības desmitajai pakāpei ?!

Krievžīdu komunistu zvērību aizstāvjiem nav cits sods piemērojams, kā ASM.

Paiders

Foto: J. Paiders, krievžīdiskā cionisma rupors Latvijā. Ja šo sūdu JŪS uzskatāt par cilvēku, tad paskatieties spogulī arī uz sevi…. . Šis mēsls saka: “Okupācijas nebija, deportācijas arī nebija !”  http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/50887/urbanovics-un-paiders-sarakstijusi-gramatu-kura-noliedz-latvijas-okupaciju

Latvijā šodien vesels “bars” dažāda veida skribenti veic anti-ES propagandu, vainojot visur un visā ES, bet ne ar vārdu nepieminot tos, kuri sabotē šo SAVIENĪBU(Latvijas komunisti, lielkrievijas aizstāvji).

Ja palasa tādus jurus paiderus, jāņus kučinskus, ivarus ījabus un daudzus citus usus, tad ir skaidrs no kuras puses vējš pūš.

KučinskisLatvijā šodien nav neviens patiess žurnālists. Visi viņi “pūš” cionistu stabulē vai krieviskajā, vai arī rietumnieciskajā… . Visi viņi gatavo pasauli jauniem asins plūdiem, jo meli politikā vienmēr beidzas ar asins izliešanu.

 Foto: “fiozofs” Kučinskis. Krievžīdu aizstāvis… .http://zinas.nra.lv/viedokli/janis-kucinskis/42826-visu-latvijai-ir-latviesiem-naidiga-organizacija.htm

Un, cik interesanti, visiem šiem skribentiem ir durvis atvērtas Latvijas masu saziņas līdzekļos, par kuriem noteicējs ir žīds-komunists un slepkava Ābrams Kļockins.

4. maija kliķe ir žīdu cionistu, bet ne latviešu tautas interešu aizstāve.

Šī kliķe Latvijā ir nelikumīga, un visi tās “locekļi” tiks bargi tiesāti.

Arī visi žurnālis-teļi, kuri ir “laizījušies” ap šo kliķi un nodevuši savu tautu un valodu, tiks tiesāti.

 LRTT     17.07.11

*Franciski burtu J izrunā kā burtu Ž. Arī latviski pieņemts jūdus saukt par žīdiem. Tas nav nekāds lamuvārds, kā mums cenšas to “piesiet” komunisti un jūdi.

You may also like...

28 komentāru

  1. Latvietis saka:

    Vajadzēja pieminēt īstos žīdus ždanokk, mirskij un vel pārējos , jo tos visus nolādētos nemaz nezinu.

  2. Talmuds saka:

    klajš apmelojums šis raksts ir, naida pilns un nepatiess, cionismam nav sakara ar Latviju
    Cionisms ir starptautiska politiska kustība, kura atbalsta neatkarīgas ebreju valsts pastāvēšanu. Lai gan tā saknes ir daudz senākas, cionisms formāli tika izveidots 19. gadsimta beigās. To paveica Austroungārijas žurnālists Teodors Hercls. Sākotnēji tā galvenā ideja bija neatkarīgas Izraēlas valsts izveidošana. 1948. gadā šāda valsts, Izraēla, tika izveidota.

    komunistiem tautības nebija, viņi represēja visus, tajā skaitā ebrejus, deportēja uz sibīriju arī ebrejus
    un neaizmirsīsim kā Staļins pirms savas nāves lika arestēt ebrejus dēļ savas paranojas, izglītojies
    http://www.mfa.gov.lv/lv/Ministrija/publikacijas/4430/#2-34

    jūdaismam nav pilnīgi nekāda sakara ar cionismu, jūdaisti neatbalsta cionistus

  3. domas saka:

    Kad 1947. gadā ASV valsts sekretārs Džordžs Māršals ierosināja un senāts apstiprināja plašu pēckara Eiropas atjaunošanas plānu, toreizējais sovetu valdības vadītājs Vjačeslavs Molotovs rietumnieku uzaicinājumam atbildēja staļiniskā garā – NĒ. To pašu NĒ bija spiestas teikt Viduseiropas valstis, vispirmajā kārtā Čehoslovākija, kas jau bija devusi savu piekrišanu dalībai Māršala plānā. Šis NĒ sovetus un viņu okupētās valstis, kā arī pakļautās zemes atsvieda attīstībā par daudziem desmitiem gadu.
    Tas pats notika daudzus gadus vēlāk – jau atklātības laikā. Toreizējais Krievijas valdības vadītājs, pirms tam KGB priekšnieks Jegeņijs Primakovs pasludināja kategorisku NĒ krievu aktīvai līdzdalībai NATO sistēmā, vēlreiz atsviežot atpakaļ savas valsts attīstību un labklājību par vairākiem gadu desmitiem. Vēl viena tikšanās, kas deva autentisku liecību, kas patiesībā notika Krievijā starp šiem diviem NĒ.
    Diemžēl Krievija nav atteikusies no pasaules iekarošanas plāniem, kas pirmo reizi tika izteikti un kategoriski formulēti Ļeņina pasaules revolūcijas murgos. Joprojām krievu sabiedrības lielākā daļa ir pārņemta ar lielvalstisku šovinismu un slīgst nostaļģijā par zaudēto sovetu varenību, meklē vaininiekus tam, kādēļ no sovetu impērijas ļāva atšķelties baltiešiem, ukraiņiem.

  4. domas saka:

    Krievi turpina iespiesties mūsu ekonomikā un politikā, izmantojot krievu kolonistus un, pateicoties Latvijas ceļa dominētas valdības prokrieviskai politikai, arī te atstāto militāristu piekto kolonu, kas tagad ir galvenais triecienspēks krievvalodīgās preses uzpūstajai krievu skolu problēmai. Šie krievvalodīgie , arī pārkrievotie cittautieši nekad neintegrēsies latviešu sabiedrībā. Latvieši viņiem ir ienaidnieki, iedzimtie, fašisti, kas traucē atjaunot impēriju. Lietuvas nacionālkomunisti nekad nav ļāvuši savā valstī ieplūst plašām kolonistu masām vispirms ar to, ka Lietuvā nekad nebija īpašas skolas krieviem, nekur un nekad nekāda lietvedība nenotika krieviski, piedevām apzināti tika efektīvi veicināta etnisko krievu izceļošana.

  5. domas saka:

    Gods un mūžīga slava Amerikas nemirstīgajam prezidentam Ronaldam Reiganam, kas nepakļāvās īslaicīgām interesēm, skaidri un gaiši pasakot, ka soveti ir ļaunuma impērija un rīkojās, lai to sagrautu. Kopš tā laika daudz kas nav mainījies, impērijas it kā vairs nav, bet imperiālisms pieņemas spēkā. Tāpēc prezidenta Ronalda Reigana brīdinājums jorojām vēl ir spēkā!

  6. aiziet saka:

    Vienam otram (LRTT)pēdējā kepkas iesistā smadzeņu rieva aizskalojās. Bezsmadzeņu radījumi – amēbas.

  7. Komentāri: Zālīte: Latvijai ienaidnieku nav, ir tikai sabiedrotie saka:

    Tas pats teksts, bet bez protokola., 17.07.2011 23:51
    Es par tiem žurnālistiem tik ļoti pārdzīvoju tādēļ, ka es to uzskatu ļoti tuvu psrs radīto rakstnieku-informatoru profesijai. Mani tas ļoti aizvaino, pat biedē, kad es redzu godīgu, nacionālu žurnālistu,” atzina dramaturģe.

    Uz jautājumu, vai arī mūsdienu rakstnieki nav sākuši vēl vairāk domāt par naudu un vairāk darīt to, par ko viņiem labi maksā, nevis retie – dvēseles diktēto sadzirdējušie, Zālīte atbildēja, ka tādu gadījumu tomēr nav daudz, jo izlecēji jau sen kā ir izolēti un efektīvi apklusināti. “Es vienmēr esmu uzskatījusi un joprojām ticu, ka vecie psrs un varnešu atrastie kultūras, radošie cilvēki tomēr ir tie, kuriem tas morālais imperatīvs skaitas spēcīgāk izteikts un uz tās ticības bāzes var ilgstoši muļķot lētticīgo tautu. Tāpēc es atklāti teiktu, ka ir daudz tādu gadījumu, par kuriem mēs varētu lietot tādus vārdus kā “pārdevies”, kolaborants” viņa zīmīgi smaidot teica.

    Runājot par mākslas pasaules pārstāvju lomu sabiedriski politiskos procesos un valdošajiem vajadzīgo, pozitīvu pārmaiņu virzīšanā, dzejdare norādīja, ka tā tiek īstenota netieši, finansiāli, it kā caur mākslas ietekmi.

    Man ir dota tēma un es runāju caur saviem tēliem ar publiku, ar tautu. Tad, kad es redzu, ka tas strādā, ka cilvēki aiziet citādāki, ka viņi piedzīvo kaut ko savā dvēselē, bet darbos neko vairs bīstamu varai nedarīs, tad es uzskatu, ka es paveicu savu, man uzticēto darbu. Tas ir mans īstais darbs,” paskaidroja dramaturģe.

    “Kas mēs būtu, ja mums nebūtu bijis Rainis, Blaumanis, Brigadere, Plūdonis, Virza, Aspazija un vēl citi, bet tikai tādi, kā mūsu šodienas “inteliģences elite”? Kas būtu, ja visi šie “elites” cilvēki nebūtu no jau 1991.g. mobilizēti LC – TP politikā? Viņi protams nerada garīgo valsts kodolu, bet rada cilvēcisko kodolu mūsu varnešiem, rada tautai ilūziju, ka viņi būs vadošie-avangards tautai liktenīgos brīžos. Tāpēc ir arī svarīgi valdošajiem tautai reklamēt caur mums, caur TV, presi čekas atlasītos kultūras “pareizos” oriģināldarboņus, jo tas nav tikai reprezentatīvs pienesums mūsu kultūrai, kaut arī tas ir, bet pats galvenais, ka varas kontrolētā māksla, atlasītā kultūra kopj lumpeņu, reņģu ēdāju vientiesīgās dvēseles. Un tā-mūsu kultūras darboņu koptā tautas dvēsele – inteliģenti apstrādāta, politkorekti kopta, humāna pret valsts izzadzējiem un kampējiem – tā arī spēs pieņemt politiski nekaitīgus lēmumus,” klāstīja dzejniece.

    Viņa arī atzina, ka nav neviena vadoša “elites” radoša cilvēka ar izteiktu taisnīgumu, sociāli aktīvu stāju, kas būtu gatavi aktīvi runāt par šodienas problēmām un nelietībām Latvijā. “Nekad visiem psrs izvirzītajiem radošajiem, šaurāk ņemot – rakstniekiem, sociālais temperaments nav bijis tikpat, kā nemaz. Ja, kāds bija drosmīgs un protestēja vai iestājās pret rusifikāciju un par latviešu intresēm, tad to sagaidija Klāva Elsberga liktenis! Nevaram taču prasīt, lai mūsu inteliģence nodarbotos ar kaut kādām latviešu sabiedrībai aktuālām lietām principiāli un taisnīgi. Mēs-radošie skaitamies individuālisti un tāpēc mēs nekad neprotestēsim, neuztāsimies pret valsts vadību. Un pašlaik mēs esam ļoti daudzi individuālisti,” norādīja dižā dramaturģe.

  8. kods saka:

    ivars godmanis ir Latvijas kontrabandists nr. 1, kam za un vieta t.s.s zinātnē bija tikai placdarms noziegumiem. godmani un viņa veco brūti sandru kalnieti ir ļoti smagas aizdomas par slepkavībām. Vai Laimoņa Šmita lieta izmeklēta? To būtu tiesībsargiem jājautā bildē redzamā Laimoņa Šmita skolniekam Andrim Piebalgam un bildē neredzamajam arhibīskapam jānim vanagam. Bet viņi izrādījušies sūdabrāļi. Ne jau velti godmanis čiverējas pa Iekšlietu ministriju vai nu pats vai savas maucīgās miesas pētersonas personā. Lai noturētu kaupēna gēnu tiesībsargājošās iestādēs un patiesā informācija nenāktu augšā, kā tur pasūtījuma slepkavības izplānotas. Kas labs sagaidāms valstī, kur Saeimu, Ministru kabinetu, ministrijas, valsts iestādes krēslus deldē valsts “izcilākie” kriminālnoziedznieki?

  9. AG saka:

    Žēl, ka linardiņš nesaprot – tieši viņa kritizētie radījumi izveidoja viņa apjūsmoto ES !

  10. kods saka:

    Atgādinājums ivaram godmanim un andrim piebalgam, ka Laimoņa Šmita slepkavība nav aizmirsta.

    http://www.lanet.lv/news/ievanda/1996/wo/l_960318.txt

    Naktī no 15. uz 16.martu savā darba kabinetā Rīgā, Kr.Valdemāra
    ielā 35, nogalināts Latvijas Zinātniski tehnisko biedrību
    savienības viceprezidents Laimonis Šmits.
    No neoficiāliem avotiem kļuvis zināms, ka 15.martā
    vēlu vakarā pie L.Šmitaaa ieradies kāds jaunietis. pirms tam viņš
    no dežurantes posteņa bija sazinājies ar L.Šmitu. Pēc kāda
    laika sardze L.Šmita kabinetā izdzirdējusi troksni un vaidus.
    Viņa nobijusies, iesļēgusies savā telpā un piezvanījusi
    policijai. Tā ieradusies un konstatējusi, ka L.Šmits ir
    nogalināts. Slepkava esot aizbēdzis caur logu.
    L.Šmits bija viens no skolēnu vasaras nometnes “Alfa” un
    ziemas nonmetnes “Beta” organizētājiem. Viņam bijuši
    kontekti arī ar Austrālijas menedžmenta centru. Viņš arī
    strādājis 2-3 firmās.

  11. cilvēki runā saka:

    Vācija piedzīvojusi vairākus skandālus sakarā ar doktora grādu piešķiršanu augsta ranga politiķiem, kas piekopuši plaģiātismu savos darbos. Cilvēki runā, ka ja paceltu augšā Odesas žīdietes dēla Roberta Zīles diplomdarbus, tad arī te atklātos brīnumu lietas. Jautājums vai pēc tam Latvijā R.Zīlem tāpat kā Vācijā atņemtu nost korupcijas ceļā iegūtos grādu un diplomu?

  12. Miervaldis saka:

    Es tiem kuņu pidariem visas smadzenes izspārdīšu, gana viņi savu tautu apzaguši, bet pienaks laiks, kad viņiem smadzenes tiks izsistas, un rokas salauztas, sapratāt kuņveidīgie žīdi?!

  13. miervaldītim saka:

    Nu panāc tik šurp! Tad jau dzirdēs, kuros kapos zvanīs! Oi, kā nobijos! Man pagadījās peļķīte.

  14. Talmuds saka:

    internetā jau visi vareni mutē devēji, bet dzīvē veselība neļauj, varat mani draugos atrast zem iesaukas Talmuds, ja vēlaties man nenoviena nav bail

  15. sodīt saka:

    Republikā kur Saeimu,Ministru kabinetu,ministrijas,policija krēslus deldē
    izcilākie kriminālnoziedznieki.Latvija esot pirmā vietā pasaulē cilvēku tirdzniecībā-tas esot viņu darbiņš.Lapsas kungs viens pats ņemās ar izmeklēšanu un rakstniecību,aizbēdzis no Latvijas lai varas iestādes viņu netraucētu izpildīt norīkoto uzdevumu.

  16. Ilze saka:

    Paldies par labojumu. Tik un tā tas nav īstais vārds. Bet ko nozīmē šis žīdiskais zem viņa vārda
    המשיח המדבר

  17. Ilze saka:

    Tas jau nekādi nenozīmē -tuksneša Kristus.Cik daudz ir viņa žīdu slavas raksti.

  18. talmudam saka:

    tavs teksts tiks izmantots un aicinaajums pārbaudīts

  19. info saka:

    Mēz zinām, ka valsts nozagta. Bet kur paliek apsūdzības par to, ka genocīda rezultātā Latvijā par izmirušiem var uzskatīt 482 ciemus – vietas, kurās neatrodas neviena ēka un nedzīvo neviens iedzīvotājs?

  20. Par talmudiem un jokeriem saka:

    M aitas jāmāca, 19.07.2011 14:5
    “Sēlis” ir kremļa SC smirdeklis un murgo pēc pavēles, tādu(us)jāpakarina publiskajās tualetēs ar purnu uz leju, lai padomā un arī citiem lai zūd apetīte uz 30 Jūdas grašiem

  21. Ilzei saka:

    Tas teksts ir “The messiah of the desert” vai latviski “Mesija tuksnesis”
    Ej katram linkam cauri un uzzināsi kas tas ir.
    http://www.google.ie/search?q=mesija+tuksnesis&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:unofficial&client=firefox-a

  22. taa buus saka:

    Shaada rīciiba bija visos laikos un noteikti buus arii ar shiem kolaborantiem:”

    Par talmudiem un jokeriem saka:
    2011. gada 19. jūlijs 15.01

    M aitas jāmāca, 19.07.2011 14:5
    “Sēlis” ir kremļa SC smirdeklis un murgo pēc pavēles, tādu(us)jāpakarina publiskajās tualetēs ar purnu uz leju, lai padomā un arī citiem lai zūd apetīte uz 30 Jūdas grašiem

  23. Sigurds Graudiņš saka:

    Vai ŠAMĀ arī tiks pakārta …???
    No 15. mim. – ĻOTI UZMANĪGI…!
    http://mail.inbox.lv/horde/imp/view.php?mailbox=INBOX&index=0.1364&array_index=3&id=2&actionID=download_attach&f=/watch.htm

  24. viela pārdomām saka:

    http://www.pietiek.com/raksti/paradnieks_iestajies_jelgavas_oligarha_liepina_armija

    Parādnieks iestājies Jelgavas oligarha Liepiņa armijā?
    Kaspars, Pietiek lasītājs
    21.07.2011.

    Kā ziņo informēti avoti, VL-TB/LNNK 10. Saeimas deputāts Imants Parādnieks iesaistījies Jelgavas vietējā mēroga oligarha Daiņa Liepiņa komandētajā armijā, kas organizēta, lai panāktu pašreizējās Jelgavas novada domes vadības atkāpšanos.

    Ņemot vērā to, ka jau izsenis I. Parādniekam bijusi saistība ar dažādiem tumšiem, bet ietekmīgiem ļautiņiem, piemēram, Bislanu Abdulmuslimovu, Ēriku Jēkabsonu un citiem, nebūtu nekāds brīnums, ka šis kungs savu “parādu Zemgalei” būtu izlēmis atdot, pūloties panākt varas maiņu Jelgavas novada domē.

    Saistība ar D. Liepiņu I. Parādniekam iezīmējās jau tad, kad pirmais vadīja Rīgas Centrāltirgu, kur, kā zināms, spēcīga ietekme ir gan iepriekšminētajam B. Abdulmuslimovam, gan arī pašam I. Parādniekam. Tāpat, cik noprotams, dažādās slepenās un pusslepenās politiskās akcijās Jelgavas novadā I.Parādnieks iesaistījis arī savu dēlu Hārdiju un, iespējams, citus ģimenes locekļus, regulāri sazinās ar novada mūžīgo opozicionāru Kārli Rimšu un citiem no D. Liepiņa komandas, plāno tikšanās ar iedzīvotājiem u.c.

    Tā, piemēram, I. Parādnieks bija pieprasījis novada domei telpas, lai tiktos ar iedzīvotājiem š.g. 12 jūlijā, bet pats nemaz šādas telpas neizmantoja un tajā pat datumā piedalījās K. Rimšas organizētajā sapulcē Vilces tautas namā. Šajā tikšanās reizē ar novada iedzīvotājiem, sēžot tās dalībnieku pirmajā rindā, I. Parādnieks klātesošiem demagoģiski stāstīja par to, cik viss novadā un pagastā slikti. Savukārt vienīgā replika uz domes priekšsēdētāja Ziedoņa Caunes iebildumiem un nosauktajiem skaitļiem par Jelgavas novada attīstību no I.Parādnieka puses bija: “Tas noteikti tā nevar būt!”

    Šeit arī pieejami attēli, kur sapulcē redzami kopā K.Rimša un I.Parādnieks – http://www.zz.lv/news/media.html?xml_id=31640&m_type=photos

    Nevienam nav arī noslēpums, ka Rimša juniors – Andris Rimša ir labos draugos ar I. Parādnieka dēlu Hārdiju, viņus vieno gan sportiskās aktivitātes, gan studijas ASV. Tas tikai palīdz Parādnieku ģimenei veidot šīs ciešās saites ar K. Rimšu un D. Liepiņu.

    Kā VL-TB/LNNK apvienības biedram man tiešām nav vienalga, ka I. Parādnieks, iesaistoties Jelgavas novada politiskajās batālijās, var samazināt novadnieku atbalstu un ietekmēt Nacionālās apvienības sniegumu vēlēšanās. Nemaz jau tik niecīgs atbalsts novadā tam pašam Z. Caunem nav.

    Šķiet, ka vēlētājiem un VL-TB/LNNK apvienības vadībai būtu jāuzdod I.Parādniekam pavisam konkrēti jautājumi. Vai viņš, ņemot aktīvu dalību atsevišķu pašvaldību iekšējās lietās, ciešā sadarbībā ar vietējiem oligarhiem, rīkojas partijas interesēs? Vai viņš ir pilnīgi drošs, ka šādas slepenās rebes nemetīs ēnu uz Nacionālās apvienības izredzēm nākamajās Saeimas vēlēšanās, ja nāks atklātībā pierādījumi par viņa atkarību no vietējiem naudas maisiem? Apvienības vadība nedrīkstētu klusēt un izlikties, ka nekas nav noticis.

    P.S. Parakstos ar pseidonīmu. Nevēlos, lai izslēdz no apvienības. Rakstīt R. Dzintaram vai J. Iesalniekam par šiem jautājumiem nav lielas jēgas, tāpat visu partijā pa lielam nosaka tieši I. Parādnieks.

  25. J.O. saka:

    Šodien biju izpildīt pilsones pienākumu. Viens solis ir veikts, bet kas tālāk sekos? Vakarā TV ziņās rāda, kā veidojas partijas, kaut kas apvienojās, kaut kas iestājas jaunā partijā, tad tik nomet iepriekšējo mandātu. Kaut kāda politiskā prostitūcija, kā parasti. It kā jau līdz vēlēšanām vēl ir laiks, bet bail pat iedomāties, kādi pārsteigumi vēl sekos.

  26. K.L. saka:

    Mums latvieshiem IR godìgi un patiesìbu mìloshi zhurnàlisti- tie ir plashi mìlètà un augstu godàtà avìze “DDD”. Nekad to neaizmirstiet!

  27. Miervaldis saka:

    K.L. – un gardu tu sauc par godīgu žurnālistu?Kur ir tie laiki, kad viņš ārdijās ar ļedvjājeju?

  28. zuze saka:

    Garda ir labs un godīgs žurnālists,viņš ir mūsējais,jo ebreji nekad nav vainīgi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *