J. Zīverts. A. Grūtups ir divkosis

aga20 gadus ilgais muldēšanas ceļš kāpās.

Foto: Grūtups saka: Šķēle visu ir nopelnījis godīgā darbā.

Ne, biedr Grūtup, pederasts Šķēle neko nav nopelnījis ar godīgu darbu. Tavs Šķēle, biedr Grūtup, piedalījās Peimaņā slepkavības organizēšanā un realizēšanā !

Pederastiem Sirdsapziņas vietā ir DOLĀRS.

Un Tu, biedr Grūtup, esi garīgs pederasts. Tu esi vienmēr aizstāvējis Latvijas valsts izzadzējus. Tu tiksi kopā ar Šķēli vilkts uz tevis paša radīto EŠAFOTU.

LRTT 1LRTT

10.07.2011

==================================================

Zemessargs ZīvertsNo visai pagarās A. Grūtupa kunga intervijas “Neatkarīgajā RA” izvilku divus fragmentus, kurus nepieciešams komentēt. Tātad, vilkt paralēles 1917. gada boļševiku apvērsumam ar šodienas Latvijas stāvokli ir vismaz nekorekti. Tajā laikā sarkanais terors noslīcināja asinīs visu Krieviju un daļu Eiropas !

Šodien Latvijā nekas tamlīdzīgs nav iespējams un ja vēl būtu Tiesiska valsts, tad šādu te bagātību nelikumīgie ieguvēji nemaz nebūtu, bet… krievu kriminālaprindās ir t.s, VOR V ZAKOŅE (likumīgais zaglis), kurš ieguvis šo statusu, kļūst neaizskarams. Un šādi “likumīgie zagļi” Latvijā savairojušies kā utis. Veikli un glumi advokāti sirdīgi(nu ne jau bez atlīdzības) meklēja veidu, šķirbas likumos, lai šī “suga” varētu darīt savus netīros darbus nesodīti. Ja Latvija būtu Tiesiska valsts, viņus vienkārši sodītu ar salaupītā, sablēdītā, izkrāptā utt. konfiskāciju un pašus “ziķerzeļļus” nogādātu “pārdomu istabā” ar rūtotām gardīnēm.

Protams, pēc likumā paredzētā panta !

Vai ne, Grūtupa kungs ?

Tiesiskā, civilizētā valstī tā būtu, nevis sistu nost.

Otrais jautājums par nacionālismu. Neticu, ka Grūtupa kungs nesaprastu, par ko runā. Vienkārši, mēs tiekam turēti par galīgiem “dundukiem”. Par šo tēmu jau rakstīts ne vienu reizi vien, bet ja kāds nezina, varu atkārtot.

Mazām tautām, nācijām nacionālisms ir vienīgais izdzīvošanas, attīstības un uzplaukuma garants visās svērās !

Runājot par Vāciju un tās kļūdu (nacismu) var pieminēt tikai vienu. Vācija tika galā ar savu pagātni veiksmīgi tāpēc, ka gribēja atdzimt citā kvalitātē. A. Grūtupa kungs “aizmirsa” pieminēt Krieviju ar savu šovinismu, kura negrasās mainīties. Taisni otrādi, kā jau Ļaunuma Impērija, vēl joprojām pastāv draudi pasaulei un tautām no šī “monstra”!

Lai Dievs dod piedzīvot Pasaulei Patiesības un Taisnības triumfu !

Bet patreiz…ar cerībām… .

 J. Zīverts Latvietis no Ventspils. 10.07.11

================================================

 a11P.S. Kur šodien, kādā līmeni atrodas uzvarētā Vācija un kādā līmenī atrodas “uzvarētāji” no Austrumiem

Foto: Misters BĻEĢ (Ušakovs Nils).  

Atbildi uz šo jautājumu varētu sniegt okupantu slavinātājs Rīgas mērs Nils Ušakovs, kurš savu pliko dzīvību nu nekādi neuzticējās saviem tautas brāļiem- uzvarētājiem.

You may also like...

5 komentāru

  1. Latvietis saka:

    Misters Bļeģ ir atkal Rīgā un sēdēs uz latviešu kakla.Gandrīz mēsls nosprāga.Viņa nīstie nacistu urlu fašistu izārstēja, bet par kādu naudu ?

  2. patiesība saka:

    Kad Pēteri 1.aizmānīja uz Vāciju un iespundēja cietoksnī, Krievijā pēc diviem gadiem ieradās pēteris lielais ar veselu baru svētiņu ēdājiem. Svētiņu ēdājs(pēteris lielais) slikti runāja krieviski,pirmais darbs bija Rusu alfabetu(151 burts)samazināja līdz 43 burtiem un tāpēc svētiņu ēdāji runājot no trim vārdiem divi ir bļ-ģ bet trešais vajadzīgais vārds.
    Vajadzētu katram zināt taisnību par kārlīti ,tad saprastu svētiņu ēdāja
    grūtuma darbības Latvijā.

  3. Grūtupam vajadzētu paskaidrot, kā viņš ticis pie lielās bagātības, izmantojot “vajadzīgos” likumus, kurus pats radījis.Laupītājkapitālisms Godmaņa gaumē dzīvo un uzvar. Cik ilgi vēl ļausim tam pastāvēt.

  4. annamarija saka:

    1998.gadā vēroju Saeimas sēdi. Apsprieda likumu 3. lasījumā. Kā jau ierasts Latvijas Saeimā, deputāti nodarbojās paši ar savām lietām, neviens neklausījās, tikai vajadzīgajā brīdī cēla roķeles, līdz LEOPOLDS OZOLIŅŠ sašutis sāka kliegt no vietas: “Esiet taču uzmanīgāki! Vai tad nemaz nesaprotat, ka atkal nobalsosiet par GRŪTUPA CAURUMIEM!”
    Tā ka Grūtupa dižākais nopelns Latvijas “labā” ir tie “likumi”, kas ļāva savairoties šķēļiem, gaiļiem, šloseriem, krasovickiem un visiem citiem mēsliem, kas nezina, kā sablēdīto iztērēt. Vai tad neatceraties godmana “spārnoto frāzi”: ATĻAUTS VISS, KAS NAV AIZLIEGTS?

  5. Miervaldis saka:

    Glumš tas Grūtups…..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *