Vai LV Antiglobālisti ir antiglobālisti ?

Tribuāls 2Pieliksim punktu polemikai ar Antiglobālistiem.

Andra Orola “izskaidrošanās” par Antigobālistu darbību satur vienu vienīgu demagoģiju. Netiek konkrēti atbildēts ne uz vienu LRTT izteikto “apvainojumu”. Netiešas atbildes par  Antiglobālistu darbību mēs varam rast paša A. Orola rakstītajos komentāros. Orols saka: Protams, ka Krievija uzbruka un okupēja Latviju un pirms 70 gadiem to izdarīja ne pirmo reizi. Ar šādu kaimiņu ir jārēķinās.”   

Andris-Orols1Jā, Orola kungs, to, ka Antiglobālisti ar šo kaimiņu “rēķinās”, ir jūtams ik uz soļa. Krievi un Krievija, kā kritikas “objekti”, ir pilnīgi no jūsu (Antiglobālistu) apziņas izslēgti. Tā, Orola kungs, nav “rēķināšanās”, bet gan vairāk izskatās pēc darbošanās šīs asiņainās okupētājvalsts interesēs. Ko Antiglobālisti saka par pasaules cionistu mafiju, protams, ka atbilst īstenībai.

Foto: Antiglobālists Andris Orols

Interesanti ir tas, ka tādu pašu propagandu veic arī Krievijas oficiālās varas iestādes, bet Antiglobālisti to tikai “pagarina” uz Latviju.

Jūs vainojat Rietumu cionistus par Latvijas iznīcināšanu. Protams, ka viņi arī to dara, bet tas ir nepārprotami mazāk, kā to dara Krievija.

Krievi ir daudz ļaunāki par cionistiem.

Ja cionisti nodarbojas ar uzpirkšanu, tad krievi ar fizisku iznīcināšanu.

Krievi un Krievija necīnās par Taisnību, bet gan par varu pasaulē.

Viņi vēlas cionistus iznīcināt, lai ieņemtu viņu vietu.

Ja krievu “šakāļi” uzvarēs, tad Tu, Orola kungs, būsi pirmais, kurš no viņiem tiks “pievilkts pie zara” !

Kā krieviem, tā arī žīdiem cilvēcīgā morāle ir sveša.

Šīs divas tautas nav pieskaitāmas pie HOMO SAPIENS.

Un tagad par tiem “Rietumu” grāvējiem.

Godmanis, Peters un Borovkovs bija pirmie lielie latviešu tautas un Latvijas valsts gravēji.

Večnij židGodmanis= komunists- Krievijas specdienestu darbinieks- KGBists, stukačs- slepkava- pagrīdes Kompartijas politbiroja biedrs- piedalās nevēlamo personu likvidēšanā- Krievijas spiegs Austrijā 80tajos gados- KGB kartotēkas slēpējs un iznīcinātājs- Latvijas valsts apzadzējs milzu apmēros- uz konto(cik zināms) virs 600 miljoniem dolāru- ceļ objektu 11 pasaules valstīs- palīdzējis slepeni pārskaitīt ap septiņiem miljardu Latvijas naudas Krievijai– utt. utjp.

Borovkovs= komunists- augsts KGB oficieris- slepkava- KP pagrīdes politbiroja loceklis- kļuvis par miljonāru noAB tautai nozagtajiem līdzekļiem- Krievijas specdienestu darbinieks- Latvijas Tieslietu darbinieku terorizētājs- utt. utjp.

JPPeters= komunists- KGB darbinieks- latviešu valodas nīdējs- Lielkrievijas aizstāvis utt. untjp.

Šie trīs izdzimteņi ir tie, kuri ievadīja Latvijas valsts iznīcināšanu, un veic to vēl šodien. Šie nav Rietumnieki, bet gan īstenie Lielkrievijas aizstāvi. Tik “nesaprotošs” Tu, Orola kungs, neesi, lai to visu neredzētu un nesaprastu.

Antiglobālisti ir Petera, Godmaņa un Borovkova radītās Latvijas valsts iznīcināšanas sistēmas produkts. Latvijā visas organizācijas tiek kontrolētas no bijušajiem KGBistiem- Krievijas interešu aizstāvjiem.

Vai tad uz to nenorādīja sprukstiņa Graudiņa sūdzēšanās jaunajam prezidentam par VL! parakstu vākšanu, par latviešu valodu krievu skolās ? 

Vai tad var būt vēl pretīgāks gara kroplis par Graudiņu ?

Jūs taču nenosodījāt šo Graudiņa izlēcienu, tātad, jūs visi esiet gara kropļi un latviešu tautas ienaidnieki.

Sigurds GraudiņšNodevēji, līdēji un gļēvuļi !!!

Foto: Antilatvietis Sigurds Graudiņš

Punkts, Orola kungs !!! Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā būs jāatbild par DARBIEM.

Neviens nekur neizspruks, jo nebūs jau kur sprukt !

LRTT 09.07.11

You may also like...

27 komentāru

  1. Eduards saka:

    Nu ko,,spečuki”-dalēkājaties!
    Bet es domāju,ka esat tikai tādi stulbenīši!
    Gatavojaties,jo tas būs DRĪZ!

  2. Lasis saka:

    Šī lapa tiek uzurēta Vācijā ahā! man viss par Jums skaidrs, Jūs gribat lai Latvijā atjaunojas vācu meižniecība! Kā būs ar poļiem kas iebrauca pēc 18 gada Latvijā? Arī visus ārā? Skatoties uz Jūsu fotogrāfijām pa labi redzu polijas ebreju vaibstus. http://www.eurid.eu/en/content/whois-result ievadot tautastribunals var redzēt, ka Grantiņš ir Vācijas patriots tāpat kā Ušakovs.

  3. Talmuds saka:

    kas par murgiem? kāds sakars Izraēlas nacionālistiem jeb cionistiem ar Latviju? nekāds, var jau muldēt bezjēgā bet ko slimam padarīsi, Latviju ir sagrāvuši nevis cionisti bet pašu latviešu mantkārība, cionistiem vienaldzīga Latvija

  4. Talmuds saka:

    L.Grantiņš LRTT & H-86, 09.07.2011 15:15
    “Zemē, kurā dzīvo labāk kā vidēji Eiropā, revolūcija nevar notikt. Žīdiem trūkst naftas- jāiznīcina Kadafi. Žīdi netiek pie īpašumiem Baltkrievijā- jāiznīcina Lukašenko.”

    Kāds invalīds, kuram nav vienas rokas, Baltkrievijā notiesāts par dalību trešdien notikušajā protesta akcijā, kuras laikā viņš esot aplaudējis

    es domāju Lukašenko dienas ir skaitītas, ekonomika pilnīgi sabrukusi, iedzīvotājus represē, revolūcija ir neizbēgama un kā tu saki, visi represīvā aparāta darboņi saņems pēc tam ASM, Lukašenko pats ir zaglis un miljardieris, Belarijā pat vairs nav ko zagt, Lukašs visu pats iegrābies, tāpēc nekad nerunā par lietām par kurām neko nezini , ok?

  5. lūgums saka:

    Dievs, no visas sirds un dvēseles lūdzu Tevi palīdzi mūsu latviešu tautai atpestīties no ļaunajiem – ivara godmaņa, jāņa petera, aivara borovkova.

  6. Eduards saka:

    CIK DAUDZ MUMS IR IEDEVIS DIEVS-Kauns būtu no VIŅA peasīt kaut ko vairāk!Palīdziet PAŠI SEV,ATMETIET VIENALDZĪBU,LIEKULĪBU,NEPIEŅEMIET NETAISNĪBU-un TAS BŪS TAS ,KO GRIB DIEVS!

  7. Ilze saka:

    Antiņglobalisti ir lielākais ļaunums, jo tur paši latvijiešu kangari veic provokācijas un apmuļķo ar murgiem latvju tautu. Tā oreols ari neatbildēja, kas īsti ir latviešu nīdējs Kaļķis ? To ko viņi veica nesenā piketā liekās ir par Maskava naudu. Komunistus, krievžīdus, masonus mēs zinām ,ko varam no šiem mēsliem sagaidīt. Vai tikai AG nav šai iznireļu bandā, jo bieži viņš ņirgājās par latviešiem ,kas aizstāv latviešu valodu un iespēju robežās, ko dara latvju tautas labā? AG gan dievojās , ka nav SC rupors, bet ar to viņam ir daudz kas kopējs. Ko tad AG ir izdarījis zvanīdams un driķēdams raksteļus, kur nīsti latvieši?Citu pilnīgi neko .Nulle.Nebūtu brīnums ja Lasis, blak joker un talmuds ari varētu būt antiņpatriotu bandā ?

  8. Latvietis saka:

    Paldies par vērtīgo ,vajadzīgo rakstu. Antiglobālisti ir pretīgi !!!

  9. lasītājs saka:

    Šos kadrus būtu jārāda visās skolās, mācot latviešu tautas vēsturi:

    http://www.youtube.com/watch?v=fm_ZD50KqqE&feature=player_embedded

  10. Sigurds Graudiņš saka:

    TORA…
    http://www.apollo.lv/portal/life/article…
    INFORMĀCIJA :
    17. 07. 2011. plkst 11.00 Nacionālisti rīko KOPĀ SANĀKŠANU Teātra Muzeja telpās { ieeja 1 LS , lai varētu nonaksāt telpu ĪRI }.
    Ja kādam no T .T. MĪZALIŅIEM ir KONKRĒTAS PRETENZIJAS pret Sigurdu Graudiņu – you are Welcome – ir VIETA AIZ STŪRA NOSKAIDROT ATTIECĪBAS…!
    A tu – Eduardo Felipe di GONZALES satīri sava nama PRIEKŠU un tad nāc SMIRDĒT kopā ar savu PRIHĻEBAĶEĻU Atvaru Zariņu…

  11. Miervaldis saka:

    Nez kur palicis black joker?Laikam sajutīs taisnības smaku, un nomucis kā žīds pa Miķeļiem!

  12. Miervaldis saka:

    Bet ja par rakstu, tad varu teikt, kad gluži neviens tam boram degunu nesalauztu (varbūt atrastos kāds, kas viņam sadotu, ko pelnijis), bet padzītu ar netīru lupatu gan!Sen teicu, kad antiglobālisti ir tādi paši Latvijas patrioti, kā pāvests roka mīļotājs, un man izrādijās taisnība!No pamuļķiem nevar gaidīt jēdzīgas atbildes, un nacionālisti noticēja tiem, kuri teica, kad antiglobālisti ir patrioti – viens antiņš noticēja otram antiņam…..Es teiktu – nemākuļi!

  13. black_joker saka:

    Miervaldim- lasu Grantiņa “atbalsta grupas” komentārus un brīnos par rakstītāju paranoju, ko citu tur pasacīt…..uz plikām stulbībām un ķengām grūti kaut ko piekomentēt klāti….

  14. Miervaldis saka:

    Nē black joker – tu esi sajutis taisnības smaku, un aizlaidies kā žīds pa Miķeļiem, tā lūk!

  15. Miervaldis saka:

    Diez, kā tam black joker pietika dūšas šeit kaut ko rakstīt!

  16. Talmuds saka:

    Dūšas? Zini Miervaldīt – mums nevienam nav bail ne no tevis ne no kāda cita.

  17. black_joker saka:

    Miervaldim- apdakterē paranoju, tad tik daudz neliksies un nerādīsies, kā arī nebūs jāizsaka pieņēmumi, kas nav uz neko balstīti :)

  18. Doktors Aikasap saka:

    S.Graudiņ resnais antimīzaliņ, tu te daudz neuzprasies,jo pat no sievietes-profesionāles vari smagi atrauties

  19. Miervaldis saka:

    Tad kur tu esi, kad jāatbild skaidri uz jautājumiem?

  20. Miervaldis saka:

    Pēdējais komentārs bija domāts black lācim.

  21. info saka:

    Eksbaņķieris Valērijs Kargins ar dzīvesbiedri Annu Barinovu un meitiņu Valēriju Maiju pārcēlušies uz dzīvi Maskavā, raksta žurnāls «Kas Jauns?».

    Tajā pašā laikā nekur žurnālos nav info, ka pie kargina dēla aizturēti nelegālie imigranti no Afganistānas?

    Uz bijušā Parex bankas īpašnieka Valērija Kargina vecākā dēla Rema Kargina vārda reģistrētā mājā Lapmežciemā, aprīlī aizturēta nelegālu afgāņu imigrantu grupa.

    Migranti par ceļazīmi uz Eiropas Savienību maksājuši 10 līdz 12 tūkst. eiro par vienu personu. Latvijā viņi nonākuši no Krievijas, kājām ejot cauri mežam, bet Latvijas pusē tos gaidījis autobuss, kas aizvedis uz Rīgu, bet pēc tam uz māju Lapmežciemā. Kopumā ir aizturēti deviņi imigranti, kā arī divi Latvijas pilsoņi, kas imigrantus pieskatījuši.

    Imigrantus bijis plānots vēlāk nosūtīt uz citām Eiropas valstīm.

  22. Miervaldis saka:

    Bet ja tā labi padomā, tad nav brīnums, kādēļ neviens tam borim degunu nelauž….šim laikmetam ir raksturīga nemākulība, un nemācēšana zināt lietas!Bet vai Grantiņš tam borim degunu salauztu?

  23. Miervaldis saka:

    Boris pie pērkonkrustiešiem vis nepiegāja!Vai nu viņam paveicās, jeb pērkonkrustieši ir tādi paši patrioti, kā pāvests roka mīļotājs!Tas tā.Mums valstī nav saimnieku, ir saradušies visādi afēristi, kuri ķer un grābj sev!Un atrodas tādi, kurus mūsu varturi ņem sev par palīgiem, un mūsu varturiem pilnīgi vienalga, ar kādiem līdzekļiem viņi darbojas, galvenais, kad mūsu varturiem labi!

  24. Sigurds Graudiņš saka:

    Dita liek latviešus zem žīdiem…

    PIERĀDĪJUMS no 15. min

    http://youtu.be/WclVfe5styo

  25. Sigurds Graudiņš saka:

    Boikots !
    Varētu jau iespraust Grjobannijam Letiņam starp acīm , lai ragi taisni un verga dvēsele SMILKST…,bet vai ar TO tiks panākts vēlamais REZULTĀTS…?

    Tāpēc – gļa OSOBO UMNIH…

    LPSR sagrāva MASONI un VDK – J.Gulbja intervija IN REGNUM…

    Iznācējs – ZOOPREZIS bija Šķēles ieliktenis… Kurā brīdī viņš pārmetās pie cionistiem – vēsture KLUSĒ…

    Viņa GULBJA DZIESMU ar 70 pret 30 es prognozēju pirms viņš saņēma INSTRUKCIJAS no cionistiem un O*Bamas Varšavā , ka tiks ATLAISTA Saeima…Precīzāka izrādījās D. Meijere – 90 pret 10…!

    Un sākās kārtējie cionistu JOCIŅI …..3 latviešu oligarhus nomainam pret žīdu oligarhiem ar latviešu BĀLO bāleliņu rokām ! Cionas Gudro Protokolu 7. nodaļa.

    Šo burvju LOKU var pārraut atjaunojot 1922.g.Latvijas Brīvvalsts vēlēšanu LIKUMU , kuru izvaroja un pabāza zem partijām valsts IZZAGŠANAI Latvijas , iespējams , galvenais PEDOFĪLS – V. Birkavs…..

    Detaļas pie J. Ādamsona – kā kompetentākā…!

    Rezumē : neatjaunojot VĒLĒŠANU LIKUMU , NEATJAUNOJOT 1918.g. Latviju NEKAS NEMAINĪSIES …!!!

    Tāpēc – Saeimas vēlēšanu BOIKOTS un Vislatvijas TAUTAS SAPULCE…!!!

  26. Sigurds Graudiņš saka:

    Gunčveidīgajiem AIDS – Anonīmo Interneta Drāzēju Shodņakam , kas RAUSTA ČURIŅU paust savu viedokli ar ORIĢINĀLO VĀRDU un UZVĀRDU…es vienkārši NICINU…!

    Komentāri – Vēl par TĒMU :

    KRISTOVSKIS – sagrāva ZEMESSARDZI…

    …satraukusi investorus – PĀRSVARĀ BAŅĶIERUS…

    Jurkāns …- Vai noliki puķīti uz Viktora Baluļa [ ANIMAL ] kapa…?

    Sociologs…- TAD JAU ROBERTS ĶŪLIS…

    Bērziņš…PREZIDENT- vai esat MASONU ložas biedrs…???

    CIMDARS …joprojām nav 2 reizes nošauts kā viņa priekšgājēji – Līgotnis un Kramiņš – LAIKAM JAU “PAREIZI” Skaita…!!!

    TĪTAVS…cīņa , kas beidzas ar asinīm …, ar Latvijas TAUTAS asinīm , JO LATVIJAS RĪKĻU RĀVĒJI APMĀCĪTI APSPIEST TAUTAS NEMIERUS ČIKĀGĀ – DUMPI , ko nosauks par CĪŅU ar TERORISMU…!

    Eksprezidente…arī katrs MASONU ložas biedrs ir PIRAMĪDĀ…un tā kopš 1994.g.

    Urbanovičs…atzīs pat OKUPĀCIJU , lai tikai tiktu pie SILES…

  27. Talmuds saka:

    Miervaldi – zināji kad mums ar black joker ir vīriešu mīlestība?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *