E. Purnis. Par A. Sluci un kangariem

Latvieši nav padevušies un arī nekad nepadosies!

H-86-2A.Sluča kungs par 8.maijā Pabrika teikto raksta 100% taisnību un, protams, ka tādi reti un par krievu komunistu noziegumiem Latvijā un par netaisnību neklusējoši cilvēki izraisa mūsu naidnieku un viņu pakalpiņu –Latvijas kangaru asu pretreakciju !

Visu cieņu šī latviešu patriota atklātajiem un drosmīgajiem rakstiem, kas modina un uzmundrina mūsu tautiešu pašcieņu un rosina arī tos neklusēt un cīnīties pret notiekošo cūcību Latvijas valstī un rusifikatoru uzbrukumiem latviešu tautai un latviskumam.

Arī Zīverta kungam ir zināma taisnība, bet pesimisma doza ir mazliet par lielu, jo tik aizmiguši mēs vēl neesam. Tiesa, valsts valodas referendums tika izgāzts, jo tika likti visvisādi šķēršļi, lai to kavētu, noklusētu, tika noorganizēti labi pārdomāti darba laiki, kuri kavēja vai pat radīja neiespējamību cilvēkiem nokļūt darba laikā, vai otrreiz doties, jo tos nepieņēma pat par dažu minūšu nokavēšanos utt. Tas, protams, neattaisno mūsu tautas  slinkos un vienaldzīgos truleņus, bet pie vispārējās apātijas, garīgā paguruma un regulāri stimulētās neticības nekam un nevienam, tas nostrādāja.

Krivžīdu nacists

Foto: Krievžīdu nacists, kurš cīnās pret visu latvisko.

Antisemītisma veicinātājs ! 

 http://dymovskiy.name/blog/people/4713.html

Vai tāds izdzimtenis būtu jāuzskata par cilvēku ?

Kāpēc šis deģenerāts nebrauc uz savām dzimtenēm- Izraēlu vai Krieviju ?

Atbilde ir vienkārša, tāpēc, ka viņš ir parazīts…un viņa uzdevums ir sēt naidu un tumsu.

Īpaši nepatīkami pārsteidza izbraukušo pasaulē latviešu cūciskā vienaldzība pret savu vienīgo Tēvzemi, jo viņi vieni paši varēja sastādīt visu nepieciešamo balsojušo skaitu ! Ko arī finansiāli regulāri uzmundrinātie latviskuma pretinieki bija paredzējuši un pie tā labi un uzcītīgi redzams piestrādājuši.
Tomēr 122 000 nobalsojušie nacionāļi ir liels un draudošs spēks tiem, pret kuru nu tiks veiktas vēl intensīvākas apstrādes un provokācijas. Īpaši jau pret A. Sluča kungu un viņam līdzīgiem neuzpērkamiem un principiāliem cilvēkiem ! Domāju, ka var gaidīt visa veida uzbrukumus, arī fiziska rakstura, kaut, protams, kā parasti maskētā veidā !

Mums visiem visādi ir jāatbalsta tādus retus cilvēkus – mūsdienu varoņus, kas netērē savu laiku un savus līdzekļus tikai savām egoistiskajām vajadzībām, kas nebaidās zaudēt karjeru, peļņu un “vajadzīgos” sakarus savai ērtajai mietpilsoņu dzīvei, bet nesavtīgi ziedo to Latvijai, ziedo mūsu tautai, tas ir- mums visiem ! Mūsu pienākums ir ņemt piemēru, iztaisnot muguras un palīdzēt sev un savējiem celt pašcieņu, nesamierināties ar notiekošo, ar nelietību, iet protestēt, nepagurt, cīnīties un tā tuvinot mūsu visu nezūdošo mērķi –latvisku Latviju !

Ernis Purnis    26.06.11

You may also like...

14 komentārs

  1. zonnenbergs saka:

    VINI STEIDZAS,JO LAIKA PALICIS MAZ 1,5 GADI.
    AIZSTAVETIES VAJAG UN TAS PAGAIDAM VISS.
    JA VAREJAT GAIDIT 60 GADUS 1,5 TADS NIEKS VEL IR.
    VISI PROCESSI ASTROLOGIJA.

  2. info saka:

    Tvnetā ievietots raksts un video “Populāri ļaudis sacenšas zolītes spēlē”, kas īstenībā ir raksts un video par latviešu tautas žņaudzējiem.
    Cita starpā video kadros redzami raimonds gerkens, jūlijs krūmiņš, andris bērziņš, aivars borovkovs, andris ameriks.

    Raksts.
    http://www.tvnet.lv/izklaide/notikumi/382630-populari_laudis_sacensas_zolites_spele

    Populāri ļaudis sacenšas zolītes spēlē

    TVNET/LNT ziņas .

    2011. g. 26. jūnijā, 22:48.

    Veiksme, psiholoģija un prāts – tas viss nepieciešams, lai spēlētu tradicionālo kāršu spēli – “Zoli’”. Vairāki desmiti sabiedrībā labi zināmi cilvēki šo svētdien ķērās pie kārtīm, lai popularizētu zolīti jau septīto gadu pēc kārtas un cīnītos par balvām, vēstīja LNT ziņas.

    Pirmo vietu ieguva bijušais premjers Aigars Kalvītis, otro – Agnis Kalnkaziņš no “Rīgas dārziem un parkiem”, savukārt trešo vietu ieguva mākslinieks Miervaldis Polis..

    Zolītes spēlētāji bija pulcējušies uzņēmēja Raimonda Gerkena villā jau no paša rīta, kur ieradās gan uzņēmēji, gan bijušie un esošie politiķi..

    “Zolīte ir Latvijas nacionālā bagātība – tieši tāpat kā Dainas, Dziesmusvētki, Jāņi, alus, arī zolīte ir tāda,” uzskata Latvijas Zolītes federācijas prezidents Ivars Vilemsons.

    Video.
    Avots: LNT Ziņas | Pievienots: 26. jūnijs, 2011 .

    http://www.tvnet.lv/izklaide/notikumi/382630-populari_laudis_sacensas_zolites_spele/video

  3. raksti saka:

    Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā;SC aizstāv kara noziedznieku Konanovu; „saskanieši nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī, bet regulāri zīmējas pie okupantu pieminekļa viņu izvirtībās Pārdaugavā; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; aizstāv latviešu slepkavu – Kononovu; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Krievijas Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas ar Krievijas spiegiem; saņēma kukuļus no bijušajiem Pareks īpašniekiem un Lemberga, par ko lobēja speciālu likumus viņu interesēs.Saimas balsojumos vienmēr atbalsta oligarhu intereses.No Maskavas tiek saņemti norādījumi, ka krievu valodai ir jākļūst par otru Latvijas valsts valodu. Arī politiski saskaņas centra sabiedrotie ir tieši Latvijas izzadzēji: LPP/LC un TP! ivan urlanovič pirms vēlēšanām un vēl tagad draud ar izrēķināšanos un krievu nemieriem, ja netiks pie varas!

  4. Andrī Oro saka:

    Kas šos te murgus atkal sarakstīja? Galva saspiesta bērnībā, vai kā citādi, ka tā var rakstīt pret mums?
    Mums, cēlajiem Antiglobālistiem nav nekā, nekā kopīga ne ar Maskavu, ne vašingtonu, ne briseli, ne jel ko citu, mēs esam tīrradņi un visu mēs paši, tikai vieni paši-iegaumējiet dauņi! Pilnīgs vājprāts, kā tā var par mums domāt! Zālīti mazāk vajag pīpēt un visādus draņķus dzert!
    Starp citu, jau rakstiju, ka Sigurds Graudiņš maijā jau ir izslēgts no AG biedrības par zemas kultūras komunikāciju, bet salīdzinoši viņa komunikāciju stils ir galvas tiesu labāks par te rakstošajiem akla naida pārņemtajiem krievu nīdējiem un nebaga ebrejus te nacistiski lamājošiem! S.Graudiņs salīdzinot ar jūsu trakajiem nacionālistiem ir mums inteliģences un kultūras cilvēka paraugs. Un iegaumējiet dauņi -mēs, Antiglobālisti esam par latviešu valodu, kā valsts valodu, vismaz šajā vēsturiskajā periodā un visiem spēkiem cīnīsimies pret jebkuru citu variantu, mēs nepieļausim rietumu biznesa haizivīm un kapitālistu neliešiem saimniekot un mūs komandēt un izputināt.

  5. Eduards saka:

    Nu andrīt,tu jau ar savu stulbumu jau sevi pārrspēj!?
    –krievu nīdēji,nabaga ebreji…MAN KAUNS,KA TEVI PAZĪSTU!
    AIZVERIES UN ATTĪSTIES!

  6. black_joker saka:

    eduardam- labāk pavaicā “bosam”, kad viņs parodistus beidzot sauks pie kārtības. Neesi taču tik aprobežots, lai nesaprastu, ka šo augstāk esošo rakstījis “parodiju meistars”……

  7. Latvietis saka:

    Pretīgs žīds.

  8. black_joker saka:

    Un vēl Eduard, pajautā sev, kā es tik labi zinu, ko raksta parodists, ko Andris O.?

  9. black_joker saka:

    parodistu, 2011. gada 29. jūnijs 1.20, papildinot- tas, kurš prot lasīt, tas var izlasīt un salīdzināt abus komentārus- to, kur izsakās Orols un to, kur izķēmotā nikā izsakās “kaut kas”. Tas, kas redz atšķirību, saprot, ka to raksta divi dažādi cilvēki, tas, kas to nesaprot- nu tas nesapratīs arī, jo nesaprot neko. Bez tam te regulāri ar Grantiņa “svētību” kāds atļaujas parodēt cita viedokļa paudējus.

  10. Miervaldis saka:

    Paldies par aicinājumu, citreiz vari detalizētāk izklastīt apstākļus šajā mājaslapā, lai Latvieši zinātu kā rīkoties ar!

  11. AMARILLA saka:

    -un ko tad tu joker te par taadu advokaatu esi uzmeties un kaa tu vienmeer zini, kursh ir kursh, vai tik tu neraksti savas kremla cuuciibas ar parodista piekertajiem nikiem?

  12. white joker saka:

    ..hi, tas bļ.džokers te tāds kā sūdu uztvērējs, vai drīzāk, kā sūdu glābēs un attaisnotājs, zin, ka tā sevi arī cenšas aizsargāt pret tautas patiesības adatām

  13. info saka:

    Bet kad 2008.gada novembrī, visai Latvijai redzot, Satversmi pārkāpa Ivars Godmanis un co, nozogot no valsts budžeta naudu un pa tiešo ieliekot, tolaik vēl privātā (!!!), Parex bankā, tad neko “nesajuta” (un vēl aizvien “nejūt” ) ne TP, ne SC, ne Saeima, ne n-tie aivara borovkova “juristi” Latvijā, nedz jebkura partija.

  14. white joker saka:

    ..vo,vo, tas info kā dūre uz acs visu pareizi pasacijis, 100 proči par

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *