J. Zīverts. A. Slucis saka, ka Pabriks muld

Sveicināti tautieši !

jzLaikam jau latvieši tā nozombēti, ka palikuši imūni pret šādiem muldoņāmA. Pabriks. Varu iedomāties kā bija tur, Lestenē. Droši vien kā nolēmēts aunu bars, mutes ieplētuši klausījās šā sīkā iznireļa muldēšanā, kurš iedomājas sevi “valstsvīru” esam. Nekur neesmu manījis, ka kādam šī muldoņas muldēšana izsauktu pamatotu sašutumu, izņemot A. Sluča kungu.

Vienīgi A. Sluča kungam, kurš dzīvojis civilizētā un tiesiskā vidē grūti saprast kā cilvēku var nolīdzināt zemāk par zāli (kā tas ir Latvijā).

Nav jau vairs to latviešu (gandrīz), kuri iestātos par savu tautu un valsti !

Visu latviešu nācijas ziedu komunisti iznīcināja, gan fiziski, gan arī garīgi!!!, kā tas ir patreiz.

Ņemsim kaut vai šo parakstu vākšanas akciju. Tauta, kurai piemīt cilvēciskais pašlepnums, nacionālā pašcieņa, šo vajadzīgo parakstu skaitu būtu savākuri trīs, četru dienu laikā, bet te… kādi argumenti vēl vajadzīgi ?

Nolēmēts aunu bars un nekas vairāk !

Pat viens otrs krievs ir neizpratnē par šo puņķaino rīcību…, kurš domāja dzīvot latviešu zemē, bet… .

Izrādījās latvieši ir tik švaki un vāji, ka Latvijas valsti un tautu spēja iznīcināt viens pats komunists (Rubiks), paris čekisti- slepkavas (Noviks, Kononovs) un trīs oligarhi, kuri Latvijas atliekas sabāza pa kabatām (varen gan lielas tās kabatas). Loģika gan diktē priekšā, ka šo blēžu (piedodiet oligarhu) bija krietni vairāk, kuri sēž augstos krēslos un rāda latviešu tautai vidējo pirkstu.

Un šie muldoņas un viņu pakalpiņi tik muld un muld un “aunu” bars mutes ieplētuši blenž un blenž… .

Kārtējai balagāns, kurā piedalās tie paši “aktieri” atkal sācies un arī skatītāji tie paši.

TRKaut gan “skatītāju” rindās vērojamas pārmaiņas uz labo pusi, var cerēt, ka var arī kaut ko vēl glābt… .

 

Jānis Latvietis (Zīverts)   25.06.11

http://dymovskiy.name/blog/people/4713.html

 aa11

 

Aivars-Slucis

Foto: Aivars Slucis.

Aivars Slucis gribēja 4. maija Latvijā sākt ar Tiesiskuma atjaunošanu.

Lika “priekšā” arestēt  “tos” tūkstots miljonārus, kuri nelikumīgi viņus-šos miljonus, nolaupījuši Latvijas valstij !!!

Viss jau būtu labi, bet tad arī Ēlerte, Pabriks un Stokenbergs būtu “jāiespundē” un miljoni jāatsavina, ko šie bandīti nolaupījuši tautai…. . 

Nu jā, Sluča kungs, te Tev nav Amērika. Latvijā par mutes palaišanu var ātri lodi ribās trāpīt… . 

Uzskati, Aivar, ka Tu vēl sveikā esi ticis cauri par tādu “priekšlikumu”.

Bet ja nopietni, tad šie miljonāri, kuri apzaguši tautu vienā jaukā dienā kā suņi žogmalē tiks nosisti….un to arī tādi godmaņi, borovkovi, ulmaņi un citi ēlerti ir “godam” nopelnījuši…. .

 Šeit varam iepazīties ar krievžīdu boļševiku impērijas īstajiem plāniem:

 http://www.vidachok.com/2011/06/23/48230/2/

You may also like...

6 komentāru

  1. Ernis Purnis saka:

    Vēl nav vakars Zīverta kungs, vēl nav! Es visur kur ļoti daudz runāju ar visdāžādākajiem cilvēkiem par notiekošo Latvijā un politikā un kaut ir daudz ekonomiski nomāktu un pesimistiski noskaņotu cilvēku, tomēr arī tie nevēlas mūžam pieciest psrs ieklīdeņus un pretlatviski pārliecinātos okupantu tarakānu barus vai politkorektās gnīdas parlamentā un atbildīgajos amatos sabāztos mankurtus! Bet ir daudz ļoti latviski, nacionāli pārliecināti cilvēki, kuri tā uzreiz nav redzami, viņi nebļauj, nezīmējas un nereklamē sevi, kā salašņas no PLL, SC vai ZZS prostitūtām. Bet īstajā brīdī un laikā viņi būs nospiedošajā vairākumā un ticiet, tas būs ļoti iespaidīgs skaits!

  2. Garāmgājējs saka:

    Pabriks visiem uzspļauj.Šis, no gaisa nokritušais miljonārs, dzīvo lieguma zonā uzceltā pilī un līksmo, kāmer pārējiem jābrauc pa pasauli sev maizes kumosu pelnīt.Jautājums: no kurienes šim tāda nauda ? Varbūt kāds to var paskaidrot ?

  3. info saka:

    Tvnetā ievietots raksts un video “Populāri ļaudis sacenšas zolītes spēlē”, kas īstenībā ir raksts un video par latviešu tautas žņaudzējiem.
    Cita starpā video kadros redzami raimonds gerkens, jūlijs krūmiņš, andris bērziņš, aivars borovkovs, andris ameriks.

    Raksts.
    http://www.tvnet.lv/izklaide/notikumi/382630-populari_laudis_sacensas_zolites_spele

    Populāri ļaudis sacenšas zolītes spēlē

    TVNET/LNT ziņas .

    2011. g. 26. jūnijā, 22:48.

    Veiksme, psiholoģija un prāts – tas viss nepieciešams, lai spēlētu tradicionālo kāršu spēli – “Zoli’”. Vairāki desmiti sabiedrībā labi zināmi cilvēki šo svētdien ķērās pie kārtīm, lai popularizētu zolīti jau septīto gadu pēc kārtas un cīnītos par balvām, vēstīja LNT ziņas.

    Pirmo vietu ieguva bijušais premjers Aigars Kalvītis, otro – Agnis Kalnkaziņš no “Rīgas dārziem un parkiem”, savukārt trešo vietu ieguva mākslinieks Miervaldis Polis..

    Zolītes spēlētāji bija pulcējušies uzņēmēja Raimonda Gerkena villā jau no paša rīta, kur ieradās gan uzņēmēji, gan bijušie un esošie politiķi..

    “Zolīte ir Latvijas nacionālā bagātība – tieši tāpat kā Dainas, Dziesmusvētki, Jāņi, alus, arī zolīte ir tāda,” uzskata Latvijas Zolītes federācijas prezidents Ivars Vilemsons.

    Video.
    Avots: LNT Ziņas | Pievienots: 26. jūnijs, 2011 .

    http://www.tvnet.lv/izklaide/notikumi/382630-populari_laudis_sacensas_zolites_spele/video

  4. raksti saka:

    Es nezinu, kāda ir Arta Pabrika bijusī Tautas partijas un Saeimas kolēģe
    Vaira Paegle, taču viņa daudz maz raksturoja reālo situāciju, ka būdama latviete, kas neprot krievu valodu, Latvijā nav konkurētspējīga! Okupācijas sekas nevis tiek izskaustas, bet gan gluži otrādi – okupācija turpinās! Un liela daļa no mūsdienu nelaimēm ir ne tikai kangari – oligarhi un nodevēji, bet arī tie, kuriem viņi pārdodas un gultā liekas -okupācijas varas nauda, ko izmanto okupācijai, protams, par atsevišķu žīdeksemplāru naudu nemaz nerunājot! Visi Latvijas oligarhi ir bijušie čekisti vai vismaz čekistu interešu aizstāvji. Paskatieties labāk pie kā ir piezīdušies visi tie kangari un draņķi, kas nes mūsu valstij nelaimi!

    Sistēma ir jāmaina un jāsāk ar deokupāciju, deboļševizāciju un dekolonizāciju! Šie jēdzieni jau ietver sevī sarkano nomenklatūristu afēru izbeigšanu.

  5. Miervaldis saka:

    Nu šoreiz Zīverts trāpija 100 punkti!Drošvien Latviešu vairākums nav nodevēji (pagaidām), bet gan aunu bars!Labi kad ir tādi Latvieši kā Zīverta kungs, bet viņam nāksies mācīties sevi aizstāvēt pret maskavas vadība esošo varturu kliķi, un tās kolaborantiem – lativiešiem!

  6. Miervaldis saka:

    Es tev pabrik visus zobus izdauzīšu, un smadzenes izspārdīšu, saprati kuņa tāds!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *