Mācītājs J. Kalniņš par latviešiem

Sveicināts, Kalniņa kungs !

LRTT 1Sākšu atkal agresīvi, kā Tu saki. Sen nebija nācies lasīt tik agresīvu demagoģiju. Viss Tevis sacītais ir drausmīgi uzpūsti meli ar “izrautiem” citātiem no dažādām publikācijām. Ja kāds ir latviešu “grauzējs”, tad tas esi Tu, Jāni. Latvieši savā zemē nevar “attīstīties- izvērsties” tāpēc, ka viņiem no lielām un bezkaunīgi agresīvām tautām tāda iespēja ir liegta. Latvieši savu spēju attīstīties parādīja Kārļa Ulmaņa laikos, kad bija savas zemes saimnieki.

Tas bija pasaules brīnums, ko paveica latviešu tauta sešos gados Kārļa Ulmaņa vadībā.

Pasaulē nav līdzīgu piemēru !!! 

Kārlis UlmanisFoto: Cilvēks, kuram nav līdzīgu pasaulē, un kuru brutāli noslepkavoja kriev-žīdu boļševiki.

Šīs divas tautas ir ar nolādētības zīmi “pierē” ! Viņas pašas sevi ir nolādējušas ar saviem asins darbiem.

Tu agresīvi “noliec” latviešus, lai pats izskatītos kā Gaismas nesējs ! Nē, Jāni Kalniņ, Tu esi Tumsas nesējs. Tu norej latviešus, bet pats esi izaudzinājis kosmopolītus. Kur tad palika Tava audzināšana ? Kāpēc neieaudzināji savām meitām patriotismu ? Tavs vectēvs Tev taču bija labs piemērs ! Tu, tāpat kā krievi, par savu “slengu” vaino tatārus, bet tas ir un paliek krievu “slengs”. Tu pat šinī jautājumā biji par gļēvu, lai krieviem to iebāztu degunā… . To, ka LRTT paziņo, ka Vanags kopā ar bijušajiem komunistiem-KGBistiem ir aplaupījis Kristīgo baznīcu par vairākiem miljoniem, Tu uzskati par agresivitāti… ? Pie manis atrodas dokumentu mape par 2,9 miljonu nozagšanu, ko veicis Jānis Vanags. LRTT paziņo, ka Pāvils Brūveris un Juris Rubenis ir čekas provokatori– tā no tavas puses esot mana agresivitāte ?!

Tu saki, ka latvieši aiz skaudības nograužot to, kuram labāk veicas ! To, Kalniņa kungs, Tu esi aizņēmies no Krievijā rakstošās preses par krieviem… , ja kādam veicas, reketieri klāt, ja nemaksā, tad nodedzina vai nošauj… . Tu arī aizstāvi Latvijas izglītības sistēmu ! Latvijas izglītības sistēmu kritizē vairākums Latvijas iedzīvotāju. Kā redzams, tu atrodies “pareizi domājošā” mazākumā.

Un nobeigumā gribas Tev novēlēt: lai Dievs Tev palīdz, ja Tu ekstrēmā situācijā atradīsies nelatviešu barā(teiksim ieslodzījumā), tad Tu, vistumšākajā naktī rāpus ar asiņainiem ceļgaliem, uzrāposi visaugstākajā kalnā pie tevis nopeltajiem latviešiem !

Tādus vārdus, kā Tu šajā rakstā esi sacījis uz latviešiem, var sacīt tikai viens slikts cilvēks… .

05.06.11  L. Grantiņš

http://www.e-mistika.lv/?txt=986

====================================

Sveiki. Linard!

 Jānis KalniņšJau ilgstoši saņemu Tavas vēstules un drusku pārņem skumjas par Tavu agresivitāti – tam nav nekā kopīga ar kristīgo mīlestību, kuru esam aicināti sludināt dievnamos un tas nekādā veidā nestirpina un nesaliedē latviešu tautu.

 Par latviešu valodu – tā izmirs, ja nebūs tās lietotāju, tādēļ pirms aicini uz parakstīšanos, varbūt vajadzētu vispirms aicināt latviešus veidot stipras ģimenes ar daudziem, vismaz 3 , bet labāk vairāk bērniem; vajadzētu aicināt uz skaidru apziņu, ka aborts ir slepkavība; vajadzētu aicināt latviešus savu bērnu izglītību sākt ar latviešu kultūras apgūšanu un lasīt tādus autorus kā Brigadere, Blaumanis, Jaunsudrabiņš un citus; mācīties jāņos pašiem dziedāt nevis klausīties tos šausmīgos pļerkšķus.

 Latviešus būtu jāaicina uz to, lai viņi iemācās viens otru atbalstīt, nevis viens otru noēst un nodot, kā tas notika 41 un 49 gadā. Latviešiem būtu jāmācās turēties vienkopus un domāt arī par sava tuvākā labumu, nevis tikai par savu labumu. Latviešiem būtu jāmācās  atmest savu verga mentalitāti, kura daudz labprātāk pieņem svešus kaklakungus, bet tikai ne savējos – paraugies vēsturē: leiši tur cieņā un godā savus karaļus un virsaišus, bet latviešiem pat nav ko atcerēties, jo tādu vienkārši nav! Par latviešiem vispār sākam runāt no kāda 16. gadsimta vien, pirms tam tādu nebija – bija kurši, zemgaļi, lībieši (tā vispār nemaz nav baltu cilts!), latgaļi un citi, kuri visu laiku viens ar otru ecējās, viens otru aplaupīja, viens otram zaga meitas, tādēļ arī nonāca krievu, vāciešu, zviedru, poļu un visbeidzot mamona jūgā.

 Nezinu, kur tu dzīvo, bet atver acis un pamēģini saskatīt, ka vidusmēra latvietim vienīgā interese ir viņa paša vēders un Dievs pasarg, ja kāds kaimiņos ir labāk paēdis – to viņš ne mūžam nepacietīs.

Tādēļ arī Latvijā pie valdīšanas ir krievi, žīdi un sazin kas vēl, bet latvieši tikai uzmana cits citu, lai kāds neizraujas no purva, kurā dzīvo.

Ja kāds tomēr uzdrošinās to darīt, tad agri vai vēlu viņu pasludina par zagli, blēdi vai kā citādi sliktu. Nezinu, ar ko tu ikdienā satiecies, bet mans vērojums ir tāds, ka 80% jauniešu neprot runāt latviski – viņi runā tatāru slengā. Un te nav vainīga izglītības sistēma, bet gan tas, ka lielākajai daļai Latvijā dzīvojošajiem latviešiem ir pilnīgi uzspļaut uz savu zemi, valsti un tautu. Tu saki mums ir bezdarbs – muļķības! Es nevaru atrast cilvēkus, kuri gribētu strādāt un kaut ko iemācīties; es atrodu vien tādus, kuri grib pelnīt naudu, neko nemācoties un vēlams arī bez darba! Kur palicis mūsu mītiskais darba tikums? Tipiskais latviešu strādnieks cenšas savu darba devēju visādiem līdzekļim apšmaukt. Es visu laiku atgādinu saviem darbiniekiem – ja man kā uzņēmējam labi klāsies, tad labi klāsies arī uzņēmuma darbiniekiem. Slikti strādājot, viņi apzog paši sevi. Un kāds labums būs strādniekam, ja nekvalitatīva darba dēļ mūsu produkciju neviens nepirks un beigu beigās mēs bankrotēsim?

 Paraugies mūsu vēsturē – ar skumjām nākas atzīt, ka bez tiem pašiem nīstajiem vāciešiem un zviedriem mūsu te nebūtu, jo pateicoties zviedriem (Gliks), mums ir sava rakstība un pateicoties vāciešiem (Merķelis) par mums vispār kāds kaut ko uzzināja pasaulē!

 Un kas notiek šodien – neviens mākslinieks Latvijā netiek ievērots, pirms viņš kādus laurus nav noplūcis ārzemēs! labākie un talantīgākie cilvēki mūk no Latvijas un zini ko, tas nenotiek valdības dēļ, tas notiek tādēļ, ka mūsu pašu līdzcilvēkiem šie talanti nav vajadzīgi! Skolās tie bērni, kuri labi mācās, tiek uzskatīti par “zubrilām” un tos visādi noniecina, bet lielākos bandītus ceļ debesīs! Mēs, redz, uzņemam filmu par laupītāju Kaupēnu, bet mums nav filmas par Alfrēdu Kalniņu, Jāzepu Vītolu, jani Rozentālu un citiem! Un man jau arī viena meita ir aizbraukusi mācīties un nav ko domāt, ka viņa brauks atpakaļ; otra nākošgad brauks studēt prom. Un zini kādēļ – tādēļ, ka pat augstskolās pasniedzējiem nepatīk radoši studenti, kuru prāta spējas, Dievs pasarg’, ir lielākas par viņu prāta spējām! Kad mana meita vienam pasniedzējam LLA parādīja, ka var darīt kaut ko labāk par viņu, tad viņš viņu grauza un visādi lika šķēršļus, savukārt Edinburgā līdzīgā situācijā profesors apsveica un bīdīja tālāk labākā vietā un tagad viņš viņai ir sagādājis lielisku bakalaura darba iespēju! Cik savādi – latviešu elki ir visai nožēlojamas viduvējības. Pauls nav viduvējība, viņš jau ļoti agri aptvēra, kas vajadzīgs mūsu tautiņai un kļuva par vieglu šlāgerīšu rakstītāju un iekļuva slavas zenītā. Viņš vismaz uzturēja kādu profesionālu līmeni, bet tagad katrs bļāvējs jau sevi uzskata par zvaigzni.

 Kādēļ latvieši neveido biznesu? Kādēļ uz vienas rokas pirkstiem mēs varam saskaitīt latviešu uzņēmējus? Kādēļ latvieši nekādi nespēja izveidot nacionālo aviokompāniju, bet viens vācietis to var un pie tam latviski runā labāk par dažu labu latvieti? 

Ugālē, kur es dzīvoju, es nezinu nevienu vietējo uzņēmēju – tie visi ir ienācēji; vietējie nodarbojas ar savstarpējo riešanos. Nav ko te vainot valdību – kādēļ man valdība netraucēja izveidot savu biznesu? Bet – es patiesībā neesmu latvietis, jo māte man ir visai tīrasiņu poliete un patiesībā poļu valoda ir mana mātes valoda, bet neraugoties uz to, es latviešu valodu pārvaldu labāk nekā tā saucamie tīrasiņu latvieši un jūtos daudz vairāk piederīgs šai zemei un tautai nekā dažs labs tā saucamais “latvietis”.  Es jau šur un tur esmu rakstījis un runājis to, ko arī Tev rakstu un vienmēr esmu saņēmis pārmetumus, ka noniecinu savu tautu. Te nu atkal izpaužas tā īsti “latviskā” mentalitāte!

 Padomā, Linard, par šīm lietām un mēģini saprast, ka visu laiku meklēt raganas nav nekādas jēgas – vienas noķersi, to vietā radīsies citas. Tu savu enerģiju velti tam, lai kaut ko sagrautu, kaut arī tā būtu ļaunuma impērija, tam nav nekādas jēgas. Labāk mēģini veltīt savu enerģiju tam, lai latvieši izbeidz ēsties un kosties savā starpā un palīdz viens otram celt savu dzīvi un līdz ar to mūsu kopējo dzīvi. Tavai zināšanai – mans vectēvs ir Nikolajs Kalniņš, advokāts, sociāldemokrāts, saeimas deputāts un juridiskās komisijas vadītājs, kurš strādāja pie pensiju likuma, kurš 42 gadā gāja bojā.

 Jānis Kalniņš

 

You may also like...

47 komentāru

  1. Talmuds saka:

    Ulmanis bija fašists

  2. zonnenbergs saka:

    Tas tacu mulkim skaidrs,ka labi ir no viena uzbrukuma lidz otram.
    Tagad grib iznicinat veselo sapratu un tad nokaut reiz par visam
    reizem.

  3. Eduards saka:

    —Tu savu enerģiju velti iam,lai kaut ko sagrautu,kaut arī tā būtu ĻAUNUMA impērija-tam nav nekādas jēgas…
    -KADA GAN JĒGA IR NO TEVIS LIETOOTAJĀM,ŽĪDISKAJĀM DOGMĀM-Kalniņ!?
    N.Rērihs kādreiz teica tā-NEVAJAG BAIDĪTIES TEIKT PATIESĪBU…PAT MAZĀKAIS GAISMAS STARIŅS JAU KLIEDĒ TUMSU…
    ARĪ GRANTIŅA DARBĪBA-IR GAISMAS NEŠANA ŠAJĀ ĻAUNUMA IMPĒRIJĀ-pretēji tam ,ko dara TĀDI KALNIŅI…

  4. zonnenbergs saka:

    NEW WORLD ORDER.THE DEVIL IN THE VATICAN!! You Tube

  5. Miervaldis saka:

    godīgi sakot, tas par Jāņiem mani patīkami pārsteidza no Kalniņa puses, bet savukārt atkal mūsu senču nopēlums, kad Latvieši nekad nav spējuši būt vienoti mani nepārsteidza, jo Kalniņš ir kristīgais mācītājs, tātad tālu no Latviešu lietas!Latviešu nevienotība ir krustnešu nopelns!Tam bizmanim ir prātā putra, ja ne, tad lai paskaidro, ja pēc viņa prāta, senlatvieši bija tādi barbari, no kurienes tad tiem letiņiem tāda kultūras bagātība?Latviešiem tagad jauni vaidu laiki, no kārtējiem, imperiālistiem,tādēļ mums ar vērtībām ir, kā ir….Bet to tev nesaprast Kalniņ!

  6. Miervaldis saka:

    Es tiko iegāju VL majaslapā, un paskat tik ar ko mūsu mīlulis Dombrava sadarbojas!

  7. zonnenbergs saka:

    Miervaldi Tie krustnesi ir jezuidu ordenis,kas lepni saucas
    TAMPLIERI.Vinu krusts Ventspils gerboni,saucas par MALTAS
    krustu,kuru izgriezot ar skerem un salimejot stavus vertikali
    iznak Egiptiesu piramida.

  8. Ernis Purnis saka:

    Esmu pilnīgi vienprātīgi L.Grantiņa k-ga pusē, jo nav lielāki liekuļi, svētuļi un mantrausīgāki kampēji par šiem visu konfesiju melnsvārčiem, kuri ir no Dieva tik tālu, kā kremlim līdz apgaismībai, humānismam un kultūrai!

  9. zonnenbergs saka:

    Vel filminas,zel ka krieviski nu nekas tikai informacijai.
    Sokrovennie vrata edema(1) Yuo Tube
    Labirinti istini cast 1 Novij Vavilon You Tube
    Tas pats krustsRigas gerboni un atslegu gala tris lapinas
    pagarinajuma ari dod 666 VISUR ne tikai veikala cekos

  10. Miervaldis saka:

    Talmud – apkakājies ko?Latvijā fašisms nekad nav valdijis, un pēc tavas loģikas spriežot, tas valdijis puspasauli…..Un ja kāds sraļina laikā teiktu, kad fašisms valda uz marsa, tad sarkanā armija dotos jau uz turieni?!Zini, brīžiem man tiešām liekas, kad ja neesi tas pats black joker, tad tev gan galviņa paskalota pamatīgi!Kārlis Ulmanis rūpējās par savu tautu, un centās atrast vērtības, ar kuram Latvju tauta dalītos ar citām tautām!Nu cik es zinu, viņš arī pārtrauca fašistiskās organizācijas “pērkonkrusts” darbību!Tev galva galīgi putriņā mans draugs, Kārlis Ulmanis tevi nevada, tevi vada Latviešiem naidīgi spēki, un ja vel neesi ar nolādētības zīmogu apzīmogots, tad tev jāsaprot, un skaidri jāzin, kad Kārlis Ulmanis nekad nav interesējies nedz par fašistiem, vai fašistu partiju, un vispār no tādiem izperētiem sūdiem kā komunisms vai fašisms, nekādi labie vadoņi nevar sanākt, var sanākt tikai despoti, un tādi gnīdas kā tu!Tu esi gnīda, kurš nenovertē, ko tev Ulmanis ir devis, tu domā, kad tev kaut ko dod tavi čekas skalotāji, bet tie tik tev, sunim dod tavu dienišķo maizi, par nokārtošanos internetā, un reiz viņi samaksās, par šīm nelietībām, ko viņi pret tevi ir veikuši, un ja esi apzīmogots, tad viņi paraus tevi līdz!Kārlis Ulmanis gribēja aizsargāt Latviju no tevis, tev līdzīgiem, fašisma un komunisma, viņš bija dižens savas tautas vadonis, Dievs svētī Ulmani!

  11. AMARILLA saka:

    -Mievaldim saku-der, labi atbildeets tam meliigajam urlu seskam Talmudam!
    -bet maaciitaaja raksts man raadaas pretiigi glums, labi svesho profi sastaadiijushi vadot kalnina roku, jo taa ir pamataa pretlatviska publicistika, loti viltiigi pasniegta, lai to iztirzaa te kaads gudraaks!

  12. Doktors Aikasap saka:

    Jā, nu kāpēc to nabaga Talmudu izlaida galīgi neizārstētu, jo tikai gara slimnieks var K.Ulmani noturēt vai sajaukt ar fašistiem?!! Nabaga lopiņš, vai nav neviens rads, kas var šim slimniekam palīdzēt?

    Talmuds saka:
    2011. gada 5. jūnijs 15.05

    Ulmanis bija fašis

  13. Garāmgājējs saka:

    Nebiju gaidījis, ka Miervaldis var kaut ko tik sakarīgu uzrakstīt.
    Arī es gribēju rakstīt, bet Miervaldis praktiski izņēma visus vārdus no mutes.

  14. zonnenbergs saka:

    RUNA JAU NEIET,CIK VECS IR NOTIKUMS AR CUKURU UN CIK VECI IR
    PROTESTETAJI,NOTIKUMS VAR BUT ARI 1000 GADU VECS.
    B E T T A S V A R A T K A R T O T I E S.

  15. Sigurds Graudiņš saka:

    Nu ko , POLITSEKSUĀLIE TEORĒTIĶI ,palūram
    http://www.ves.lv/article/175709šo…!

  16. Filips Bobinskis saka:

    Attiecībā uz Ulmani Miervaldim nepiekritīšu.
    Tas, ka viņam pa ceļam bija ar tādiem Padomju Savienības aģentiem kā B.Kalniņš, V. Munters nevis patiesiem latviešu nacionālpatriotiem, kurus viņš lika cietumā vai izraidīja no valsts, labi parāda, kam viņš patiesībā gribot vai negribot kalpoja.
    Vēl viens aspekts – Ulmaņa laikā prese nedrukāja Padomju savienību kritizējošus rakstus. Kādēļ?
    Kad 30. gadu otrajā pusē pērkonkrustieši centās tautu informēt, ka Latvijai draud briesmas gan no Padomju savienības, gan nacistiskās Vācijas puses, un ka Ulmanis būs gatavs atdot Latviju bez cīņas, Ulmaņa režīma atbilde bija, ka nekādas briesmas Latvijai nedraud, un ja arī draudētu, tauta cīnītos līdz galam.
    Kas tam sekoja? 1939. un 1940. gads.
    1940. gada 17. jūnijā no Ulmaņa puses neizskanēja pat vismazākais protests par notiekošo. Tieši pretēji, viņš uzrunā tautai sacīja:
    “Mūsu zemē kopš šī rīta ienāk padomju karaspēks. Tas notiek ar valdības ziņu un piekrišanu, kas savukārt izriet no pastāvošām draudzīgām attiecībām starp Latviju un Padomju Savienību. Es tādēļ vēlos, ka arī mūsu zemes iedzīvotāji ienākošās karaspēka daļas uzlūko ar draudzību.”
    Ja Ulmani ir par ko godāt, tad par Brīvības cīņu laiku, bet viņa rīcību 1939. un 1940. gadā es nevaru piedot.

  17. zonnenbergs saka:

    Filipam pilniga taisniba,ULMANIM bija dots termins,tapec jau ex
    agronoms centas ko var ta saucamos ULMANLAIKOS lai kaut cik
    sevi reabilitetu tautas prieksa.

  18. Filips Bobinskis saka:

    Jautājums, vai šis Ulmaņa īstenotais kurss bija apzināts vai neapzināts drošvien līdz galam nekad nebūs atbildēts. Bet jebkurā gadījumā, kā jau izteicos, 1939. un 1940. gadu es viņam nespēju piedot.

  19. Sigurds Graudiņš saka:

    Imagine
    Pa trotuāru nāk dāma ar suni bez uzpurņa , kurš uzrej pretī nākošam PLIKGALVIM VĪRELIM…
    Retorisks jautājums – PLIKGALVIS VĪRELIS ar PRETENZIJĀM GRIEZĪSIES pie dāmas , vai arī nometīsies četrrāpus un RIES uz suni …
    Izvēle ir PLIKGALVJA VĪREĻA rokās , bet kā reaģēs GARĀMGĀJĒJI…?

    TOSTS : Kungi ! Iedzersim par BARA INSTINKTU…!

  20. zonnenbergs saka:

    Principa varetu ari nomesties uz celiem un uzriet uz suni.
    Bus pilsoniska drosme un es ari ta varu.Vismaz domu gajiens
    mainisies,nu nejau uz slikto pusi.
    Citadi visi ieprogrammeti TA NEDRIKST,TA NAV LABI,KO TEIKS CITI,
    BIKSES ARI VAR SASMERET U.T.T.

  21. Ernis Purnis saka:

    Par 39 un 40 gadu un Ulmaņa rīcību tas viss bija, ir un paliks laikam neatbildēts jautājums! Es gan sliecos domāt, ka tā laika vadoņa kults, galma dziesminieki un tie labākie dziedoņi no kremļa puses izmantoja Ulmaņa zināmu naivumu un godaprāta principus, kas nepieļāva noticēt zināmajam par psrs un attiecināt to uz savu realitāti un mūsu miermīlīgo valsti.
    Bet, tas pozitīvais, ko Ulmanis deva mūsu tautai un valstij līdz pat šodienai un arī rīt, būs nepārvērtējams un par to viņam visu cieņu te pie pieminekļa un tur aizmūžos, kur mīt viņa gars!
    Vai par šā raksta tēmu F.Bobinska kungs nevēlētos ko piebilst?

  22. black_joker saka:

    Sigurdam graudiņam
    uz to retorikas jautājumu: īsts vecis neliksies ne zinis par to, ka suns ierējies, jo sapratīs, ka tas suns to dara aizstāvēdams saimnieci. Tam ka viņš ir plikpaurains vai ir hipijs nav ne mazākās nozīmes. Ja vīrelis ir tik stulbs, ka iedomājas, ka suns rej uz viņa pliko pļešku un tādēļ uzbrauc dāmai- nu tad viņš ir pelnījis, lai garāmgājējos atrodas īsts džentelmenis, kas viņam to aizrāda. Ja vīrelis nometīsies zemē un sāks riet uz suni viņš sevi pielīdzina šim dzīvniekam- nav svarīgi, ko kāds padomās. Garāmgājēji reaģēs, ja viņš uzries sunim, bet reaģēs ar humoru. Ja uzbrauks dāmai- reagēs godprātīgie garāmgājēji. Savukārt dāmai varētu aizrādīt, ka nu tomēr uzpurnis vajadzīgs. Kopumā šeit ir mijiedarbība starp iesaistītajām pusēm un daudzas darbības ir atkarīgas no citas puses darbībām. Realitātē šāda situācija vienkārši būs un neatstās nekādas sekas, jo ne dāma, ne vīrelis, ne apkārtēji un parastu suņa ieriešanos nereaģēs. Ja suns uzbruks- tad cita runa- sāksies vesela hevēra. Labi redzams pludmalēs, kur dāmas pastaigājas ar saviem suņveidīgajiem:):):)

  23. Miervaldis saka:

    Bobinski – Ulmanis jau nezināja, kad Munters ir nodevējs, tas ir fakts!Viņš neko nezināja par tādiem “aģentiem”, un Munters viņu nodeva, bet Ulmanis pats ne pie kā nav vainīgs!

  24. Miervaldis saka:

    Tā bija sistēma Bobinski – sraļins izmantoja to, kad baltijas valstis atrodas tuvāk PSRS, un tad bija vieglāk tās aptīt ap pirkstu!Nu un tad, kad mazās valstis bija pakļautas, tad sraļinam bija drosme ar dauzīšanu pakļaut eiropas lielvalstis, gluži tāpat, kā viņam pietika drosmes pakļaut Baltkrieviju un Ukrainu!Tā, lūk!

  25. Eduards saka:

    Vīri,esat SAPRĀTĪGI UN ZOLĪDI!Arī CIEŅAS trūkums ir !
    Raksts jau nu ir PAVISAM PAR CITU TEMATU!?
    TAS NEKO LABU PAR JUMS NELIECINA…

  26. zonnenbergs saka:

    33RD DEGREE MASON LIST
    OPERATION HIHJUMP5/5FEBRUARY 26,1947
    VISS YOU TUBE.

  27. zonnenbergs saka:

    HIGHJUMP

  28. Sigurds Graudiņš saka:

    IDEJA ! UZRĪKOJAM extra mītiņu ar prasību KOMPENSDĒT valstij nodarītos MATERIĀLOS ZAUDĒJUMUS no TRĪS DEPUTĀTMURĻAKU KABATĀM…!

  29. white joker saka:

    ..hi, nu moins, toč ka eduardam taisnība un tēma te ir par svētuļiem sutānās, kas melojot par Dievu, kalpo sātanam -kremlim, naudai, alkatībai, varas un slavas kārei, visam kam, tik ne pašu sludinātajam visaugstākajam

  30. Miervaldis saka:

    Grantiņam sen jāsaprot, kad postpadomju telpā tie mācītāji no jauna neko paveikt nevar!Dievturība ir tagad Latviešiem visvaidzīgākā reliģija, jo tā jau esam cietuši no padomju režījuma, tā jau viss Latviskais nolīdzināts, kad daudz ko nevar sākt no gala!Dievturība ir jo vitālāk tagad Latviešiem nepieciešama, nekā agrāk!Bet par Kalniņu varu teikt to, kad viņš ir jaunizcepts, un ši tipam no Latviešu lietas, ka pīlei ūdens!Tadēļ viņš savas meitas neaudzināja patriotiski!Bet kā viņas uzaudzinātu Kārlis Ulmanis?Nekādi brīnumi Latvijas pirmās brīvalsts laikā nenotika!Vienkārši tādai dižai, cildenai, daiļai,un krietnai tautai, kā Latviešu tautai, bija gudrs vadonis, kurš prata vadīt valsti.Valsti un tautu!toies krievu tautu vada boļševiki un žīdi, žīdi jau nesaprot, kur ir viņu vieta, viņi jau ieperinās kur viņiem labāk…..Skaidrs, kad žīdie izdevīgi saimniekot krievijā, jo paši krievi ir derīgi, tik vien dauzīt pret viņu pauriem kokosriekstus, un darīt melno darbu!Sen zināms, kad šo te viņu stulbumu, uztur blandoņžīdi, no kura lika es nezinu, bet tas noteikti nitka sen, sen, kad žīdu diktators uzzīmēja pasaules karti, un atzīmēja sarkanos punktus, kuri žīdiem būtu tūlīt jāieņem, lai nodrošinātu labumu sen, un nākamajām žīdu paaudzēm!Vispār es domāju, šī iezīmēšana notika tad, kad ēģiptieši izdzina žīdus no jūdejās, tad gan – jāsaplāno rīcības plāns, kā iekundzēties pasaulei, un parazitēt uz pasaules tautu rēķina!Tie slāvi vispār bija ļoti primitīvi, un žīdu iekundzēšanās to paildzināja!Pareizi Anmarija teica – tim vien izgrauzt zemi pliku, un tad doties pie nākamās, to tik vien krievi prot!žīdu maitas…..Diez kurš ir lielāks maita?žīds vai krievs?Nu maitājies vien krievs, ko tev iesējis žīds, bet tik vien līdz tam laikam, kad pasaules tautām apniks šīs krievu nelietības, un tad krievi stāsies pasaules tiesas priekšā!Tas tā!Nu bet kad Grantiņš sapratīs, kad Latviskais mums tagad vairāk vaidzīgs, ne bizmaņi, jo tagadējie bizmaņi uz Latviskā nebalstās!

  31. Black_ joker saka:

    Piedodiet, kad nepagodinu es, ar savam jēlībām!Vienkārši es dzeru tagad!Kad būs paģiru vājprāts, tad gan man galva iešausies šis, tas!

  32. zonnenbergs saka:

    Te Tev putina teiciens-JUMS NEREDZET ABRENI KA EZELA AUSIS-
    ko vins ar to domaja paradas filma
    EVREISKII FASIZM (krieviski You Tube)

  33. no malas saka:

    black_joker tik loģiski un sakarīgi ir atbildējis S.Graudiņam, ka ar to ir skaidri pierādijs spēju atšķirt labo no ļaunā, nodevību no patriotisma un ienaidniekus no savējiem. Tāpēc viņa rīcību, rakstus un motivāciju vērtējot, nedrīkst būt nekādas atlaides, kādas varētu būt vientiešiem, apmuļķotajiem vai garīgi nevesalajiem ļautiņiem!
    S.Graudiņ, tu tā lepojies ar saviem darbiem, ka taisni prieks par tevi! Pastāsti lūdzu tautai, kādi ir tavi rītdienas galamērķi un kur biji “aizvakar” , ko darīji no Atmodas laikiem?

  34. black_joker saka:

    parodistam – atceries teicienu- tas, kas ir pilnā, rīt būs skaidrā, bet tas, kas piedzimis – diemžēl tāds ar paliks…..

  35. nevermind saka:

    bet joker, neaizmirsti, ka šie draudi un brīdinājumi attiecas vispirms uz tevi

  36. black_joker saka:

    nevermindam – atceries vispirms to, ka draudēt var, bet par draudēšanu dod rūtainu saulīti apskatīt, tas pirmkārt. Otrkārt- draudi no vecīšiem un garīgi traumētiem cilvēkiem izraisa tikai līdzjūtību. Treškārt- tas, kas iedomājas sevi par pasaules nabu un lielāku ticīgo, kā Romas pāvests, tas parasti iesēžas peļķē, jo atrodas simtiem gaismas gadu no realitātes un patiesības.

  37. nevermind saka:

    he,he he, vai to nobeiguma tirādi tu par sevi?

  38. black_joker saka:

    parodistam – hehe, to es par tevi…

  39. Miervaldis saka:

    Black joker – ja kāds zin patiesību tad vismazākais jau tu!

  40. black_joker saka:

    Miervaldim- es zinu pietikami daudz, jo pietiekami daudz arī interesējos

  41. Miervaldis saka:

    black lāci – un kāda tad būtu tā “patiesība”?

  42. black_joker saka:

    par ko patiesība ? konkretizē jautājumu

  43. Miervaldis saka:

    Par pasaules kārtību, un situāciju patreiz mūsu valstī!

  44. black_joker saka:

    Kādu vēl “pasaules kārtību” ? Ja Tu domāji NWO, jeb Jauno Pasaules Kārtību, tad nevajag visiem PSRS radītajiem informatīvā kara dezinformācijas materiāliem ticēt vēl 21 gadu pēc pašas radītājas sabrukuma. Ja Tu domāji starptautiskās attiecības starp LAT- RUS-USA, tad tās ir atbilstošas laika garam un politiskajam stāvoklim AustrumEiropā. Latvija ir un bija kā vidutājs starp Austrumiem jeb Krieviju un Rietumiem, jeb Eiropas Savienību&USA. Tātad ir politiski jātirgojas ar abiem spēkiem, lai gūtu no tā labumu un nav jārausta aiz ūsām zvērs- tobiš Krievija, atceroties visus nāves grēkus laikā starp 1723.gadu un 1991.gadu. Es jau tev esmu teicis, pie kā novedīs šāda saucamā “DDD politika” – pie Latvijas valsts iedzīšanas pilnīgā izolācijā un iespējamās valstiskās patstāvības iznīcināšanas no Krievijas puses, jo būs iegansts.
    Situācija LAT ir tieši tāda pati, kā visās postpadomju republikās. Igauņiem izdevies labāk izķepuroties un savākties pa šiem 20 gadiem, bet par Vidusāzijas republikām labāk nerunāsim. Mums šobrīd nav jaunās politiķu paaudzes- tā tikai vēl veidojas un mācās pēc Rietumu standartiem. Ir tas, kas ir – līdz ar to kādam pārmest, ka viņš bijis kompartijā ir vairāk nekā smieklīgi- visi, kas bija aktīvi sabiedriskajā dzīvē un aktīvi ekonomikā- visi bija kompartijā, savādāk viņiem nebūtu šo iespēju. Ekonomiski pakaļā ir un būs kādu laiku, jo paši mēs ne velna saimniekot nemākam- tiklīdz vieglā nauda beidzās, tā viss- vairs nespējam konkurēt. Kā firma, tā uzcenojumi kā Islandē, bet pirktspēja taču kā Zimbvabvē….Un pats galvenais- cilvēki joprojām pēc 20 gadiem gaida, ka valsts risinās viņu problēmas ar bezdarbu- nerisinās un nav tas jādara. Mums sāk veidoties bičotāju paaudze- ka tik nemaksāt, pabalstus saņemt un neko nedot pretim, ekistēt uz vecāku, kaut pensionāru kakla un tā tālāk. Kādi cilvēki- tāda valdība….Pēc gadiem 15-20 pie varas būs tie, kas dzima pēc 1991.gada, kad atjaunojās Latvija- tie tad arī sakārtos visu tā, kā mācījās Rietumos. Lai brauc daļa tautas prom- izbrauca vēsturiski ne tikai no LAT, bet arī no citām valstīm- neviena tamdēļ vēl nav pazudusi no zemes virsmas. Pirmie pazuda vieglas naudas tīkotāji, tad sāka pazust tie, kas nespēj pielāgoties un pārkvalificēties, tad pazūd tie, kuriem izglītība ļauj strādāt labu darbu Rietumos, jo tur naudas vairāk un ienākumu līmenis 5x augstāks. Bet nekur jau viņi nepazudīs tik ātri- tiklīdz te aizies viss uz augšu- tā skries atpakaļ- apgrieztā kārtībā, kā aizbrauca. Pilnīgs sviests ir runas, ka te valdība ir kaut kādi ielikteņi vai kāda uzdevumā strādā- ko viņi var padarīt, ja cilvēki neko nedara, bet tikai gaida, ar plikiem likumiem neko nepadarīsi.

  45. Miervaldis saka:

    Black joker – un padomju okupācijas sekas tev skaitās “normāli apstākļi”?

  46. black_joker saka:

    Tās padomju okupācijas sekas jūtamas visā Austrumeiropā- ne tikai šeit. Nav tādas okupācijas, kura ilgusi 50 gadus un kuras sekas likvidētas 1 -2 gados. Paskaties, kas notika “civilizēti” okupētajās Āfrikas un Āzijas tautās….Daudzas vēl pēc 50 gadiem nespēj atjēgties. Pats svarīgākais – jāizaug jaunām paaudzēm, kuras veido normālu sabiedrību

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *