Bandīti histēriski pārorganizējas

Neaizmirsīsim parakstīties par valodu !!!

LRTT 1 Pēc V. Zatlera paziņojuma par Saeimas atlaišanu bandīti drudžaini steidzas pārorganizēties. Nāk viens paziņojums pēc otra no VIENOTĪBAS brandžas. Miljonārs Štokenbergs paziņo, ka nu esot laiks vienoties ar SC par kopīgas valdības veidošanu.

Vienreizēji, VIENOTĪBA “vienosies” ar tiem, kuri neatzīst Latvijas okupāciju !!!

Bravo !!!- bandīt Štokenberg, skaidrāk vairs nav pasakāms !!! 

Viņam pilnā kaklā piebalso koruptais nelietis A. Pabriks, kurš ir nodevis Latviju un ņēmis “kukuļus” no “savējiem” oligarhiem, kā rezultātā arī kļuvis par miljonāru !!!

Čekistu “prieka meitene” VVF jau pirms Zatlera “runas” bija aizskrējusi pie Maskavas uzticīgā kalpa, miljonāra un Latgales mafijas bosa, lai gūtu apstiprinājumu tikt atbalstītai prezidenta amatam !!!

Kā redzam ŠAKĀĻI sāk paniski pārorganizēties un iet pretuzbrukumā !

Pret ko, nu, protams, ka pret latviešu tautu.

Lai Velns viņus parauj šos nolādētos zagļus…štokenbergus, vvf, ēlertes, karginus, šķēles, pabrikus, godmaņus un d.c.

Aivars SlucisAtskaites punktu V. Zatlers ir “pielicis”, un cīņa būs uz dzīvību un nāvi, jo ēlertveidīgie cionistu asteskaula laizītāji zina, ka viņu vieta ir KARĀTAVAS….. .Tāpēc arī tiks spēlēts uz visu “banku”. Bet, lai necer, TAUTA uzvarēs, un nelieši karāsies KARĀTAVU ALEJĀ, iepretim BRĪVĪBAS PIEMINEKLIM.

Foto: Aivars Slucis: “Ir jāarestē visi bandīti(miljonāri) un viņiem atņemtā nauda jāizlieto latviešu tautas vajadzībām.”

Lai atceramies tikai naida pilno uzbrukumu Aivaram Slucim no VIENOTĪBAS puses. Īstais iemesls šim uzbrukumam nebija tas, ka viņš it kā nevēlētos ārstēt krievus, bet gan tas, ka viņš lika priekšā arestēt 1000 miljonārus un, par viņiem atņemto naudu, atjaunot Latviju.

wwwTas bija A. Sluča īstais “krišanas” iemesls, jo pēc Aivara Sluča “shēmas” jāarestē būtu arī Ēlerte, Štokenbergs, Pabriks un daudzi citi latviešu tautas “Promiteji”.

Foto saka: Kā Pauls, tā arī Slucis ir nelieši- naciķi. Ar viņiem, mēs komunisti, ātri tiksim galā !!! Es savus miljonus esmu “smagā” darbā nopelnījusi, tāpat kā mans kolēģis Urbanovičs.”

Par nelieti Ēlerti R. Pauls ir labi izsacījies… .: «Domāju, ka viņai [Sarmītei Ēlertei] nevajadzēja uzņemties Latvijas kultūras dzīves vadīšanu. Ja mēs izceltu gaismā visu to ļaunumu, ko Ēlerte sējusi ar savu kādreiz vadīto laikrakstu «Diena», mēs redzētu cilvēkus, kurus viņa ir iznīcinājusi,» tik skarbus vārdus intervijā laikrakstam «Neatkarīgā» par pašreizējo kultūras ministri teicis maestro Raimonds Pauls. http://www.apollo.lv/portal/news/articles/225851/

Ēlertes un viņas bandas vieta ir aiz restēm un pēc tam KARĀTAVAS.

LRTT 29.05.11

=====================================

trako māja

Migla sarkanā- nolādētā 1 (2)UnbenanntMIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

 

Foto: Jūsu laiks, nolādētie ŠAKĀĻI, tuvojas beigām !

You may also like...

10 komentārs

  1. zonnenbergs saka:

    BARBAROSAS UN PASAULES IEKAROSANAS PLANS TURPINAS-LATVIJU MET ATPAKAL KRIEVIJAI,KA TAS JAU BIJA UZZIMETS UZ ILUMINATU(MASONU=ZIDU) KARTEM.
    VAI TAS NEATGADINA 1939 GADU,KAD LATVIJA JAU BIJA IEZIMETA PSRS.

  2. AG saka:

    Nekas, Plāngrantiņ, drīz atkal būs vēlēšanas un tu aicināsi par “Vienotību” balsot1

  3. zonnenbergs saka:

    Dievs atnacis no citas planetas.Cilvece pastav 100 tiem tukstosgades
    un saka vinus genetiski klonet(pirmie IEVA un ADAMS) ar dzivniekiem,
    ejot no 48 hromosomam uz 46,veidojot vergus kas mekle zeltu un
    uzskata sevi par dieva un izredzeto tautu(ZIDI).Dabiski,klons zin
    raditaju.Himeras ar merkaku,cuskas,rapulu ipasibam=1940 gads.

  4. informācija saka:

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/prezidenta-rikojums-publicets-latvijas-vestnesa-specializdevuma.d?id=38781031

    Prezidenta rīkojums publicēts ‘Latvijas Vēstneša’ speciālizdevumā

    Svētdien izdots oficiālais laikraksts “Latvijas Vēstnesis”, kurā publicēts Valsts prezidenta Valda Zatlera rīkojums Nr.2 “Par Saeimas atlaišanas ierosināšanu” un Valsts prezidenta raksts Centrālajai vēlēšanu komisijai, informēja “Latvijas Vēstnesis”.

    Oficiālajā izdevumā publicēta arī Valsts prezidenta uzruna un Saeimas atlaišanas procesa juridiskā analīze un citi materiāli. Atbilstoši piegādātāju darba grafikam “Latvijas Vēstneša” speciālizlaidums abonentiem tiks piegādāts pirmdien.

    Oficiālā izdevuma e-versija (informatīvs statuss) pieejama bez maksas internetā http://www.vestnesis.lv.

    Jau ziņots, ka pēc Saeimas ceturtdienas lēmuma neļaut KNAB veikt kratīšanu bieži vien par oligarhu dēvētā politiķa, Saeimas deputāta Aināra Šlesera (PLL) dzīvesvietās, Zatlers nolēma rosināt atlaist tikai pirms septiņiem mēnešiem ievēlēto 10.Saeimu. Par to prezidents paziņoja sestdien vakarā ārkārtas uzrunā tautai.

    Viņš atzina, ka nolēmis rīkoties radikāli un šis lēmums prezidenta vēlēšanu priekšvakarā ir politiski un konstitucionāli sarežģīts, un var mazināt viņa izredzes tikt pārvēlētam uz otro termiņu. Taču viņa kā prezidenta pienākums ir rīkoties valsts labā nevis savā labā, uzsvēra Zatlers.

    Zatlers, izmantojot Satversmē paredzētās tiesības, izdeva rīkojumu, ar kuru ierosina atlaist Saeimu. Šis rīkojums stājās spēkā sestdien.
    Par savu lēmumu Zatleram jāinformē Centrālā vēlēšanu komisija (CVK), kura ne agrāk kā pēc mēneša, bet ne vēlāk kā divu mēnešu laikā sarīko referendumu par Saeimas atlaišanu. Ja prezidents saņem tautas atbalstu, Saeima ir atlaista un jaunas Saeimas vēlēšanas jārīko ne vēlāk kā divu mēnešu laikā pēc Saeimas atlaišanas. Ja vēlētāji referendumā neatbalsta Saeimas atlaišanu, amatu zaudē prezidents.

    CVK sestdien prognozēja, ka referendums par Saeimas atlaišanu varētu notikt 30.jūlijā.

  5. zonnenbergs saka:

    Kad masoni saka kalt planus par vispasaules kundzibu 1776 gada,tad
    jau zinaja par 2012 gadu,jo attalumi,augstumi un citi dati celtnes
    Vasingtona,Vatikana bija pakartoti ciparam 236.
    1776+236=2012.

  6. A.Kalniņš saka:

    Ja tauta nav galīgi apstulbusi, tad sajēdz, ka šā trača vaininieki ir SC,PLL,ZZS kuri nedeva atļauju, vai atturējās šlesera kratīšanas piekrišanai! Un ja apmātie latvieši to saprotot vairs neievēlēs PLL un pat tie daži retie par SC vairs nē un par nodevīgo un allaž pērkamo ZZS arī beidzot nē, tad gan būs cits politiskais spektrs valstī.
    Tad Vienotībai vajadzētu sadalīties, lai ārkārtas vēlēšanās izkrīt štokijs, JL dabū tikai simbolisks vietas, palielinās PS deputātu skaits, pieaug manāmi VL reitings, kopā diemžēl ar TB, ja arī tie nesadalīsies.
    Varbūt beidzot par nodevīgajiem ZZS arī būs tikai dažas balsis un protams stipri būs okupantu nelegāli vēlētie SC kremļa lobiji, kuriem varētu atkal PCTVL arī ieriebt, atņeemot dažus mandātus. Un laikam uzradīsies dažas jaunas partijas, kur stabili vietas varētu dabūt Pilsoņu kongresa pārstāvji, varbūt arī Zatlers nāks ar savu partiju-vārdu sakot būs intresanti!

  7. informācija saka:

    Te ir video, kur Vācijas Televīzija pieķer policistus, kas nemāk latviešu valodu. Zīmīgi, ka ar mafiju saistītā policijas priekšniecība godīgus un zinošus latviešus no policijas palūdza aiziet jeb viņus “izēda”, bet okupantu pēcnācējiem darbs Latvijas policijā atrodas. Par ko tas liecina?

    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/379370-piekerta_latviesu_valodu_nesaprotosa_policiste

    Pirms gada atklājās, ka Valsts policijā strādā vairāk nekā 200 amatpersonas, kuras nezina latviešu valodu pietiekami labi. Saskaņā ar normatīvajiem aktiem visām valsts policijas amatpersonām jāzina valsts valoda augstākajā līmenī. Dažiem policistiem tika atklātas arī viltotas valsts valodas prasmes apliecības, svētdien vēstīja LTV raidījums “De facto”.

    Toreiz policijas vadība un iekšlietu ministre Linda Mūrniece (V) solīja, ka līdz rudenim situācija tiks sakārtota. Tomēr Vācijas televīzijas kanāls “ZDF” sagatavojis reportāžu, kurā atklājas, ka policijā aizvien strādā personas, kuras ar latviešu valodu, maigi izsakoties, ir uz jūs, norādīja raidījums..

    Reportāžā nofilmēts, kā Valsts valodas centra (VVC) pārstāvis pārbauda latviešu valodas zināšanas Valsts policijas Rīgas Latgales priekšpilsētas policijas iecirknī Gogoļa ielā. Pirms gada šajā iecirknī jau tika sodīti seši policisti par nepietiekamu latviešu valodas prasmi. Uz VVC pārstāvja pārbaudes jautājumiem kādai no darbiniecēm rodas pamatīgas grūtības atbildēt, liecina “ZDF” reportāža.

    ..”Pēc piecām minūtēm priekšnieka kabinetā notiks spēcīgs sprādziens. Kāda būs jūsu rīcība, jūs saņēmāt šo informāciju?” tā VVC pārstāvis valsts valodā jautāja policistei. “Nu kā? Kāda informācija, par protokoliem?” izbrīnīti atjautāja policiste, kurai tika jautāts par sprādzienu. “Man nav sprādziena,” atteikusi policiste..

    Policistei tika uzdoti arī citi jautājumi, arīdzan par aizturētas personas tiesībām, vēstīja “De facto”. Arī uz jautājumu par viņas dzimumu policiste atbildēja: “Latviete.” Šobrīd policistei, kura strādā par inspektori, VVC esot piespriedis administratīvo sodu, kā arī veiks atkārtotu pārbaudi pēc trīs mēnešiem..

    Skatīt pievienoto video:

    http://www.youtube.com/watch?v=GX2NDAzxEXI&feature=player_embedded#at=116

  8. KĀRLIS saka:

    Piekrītu Kalniņam

  9. asirietis saka:

    Nuzkerieties uz viltus praviesiem,un nepiedalieties ceturdien izsludinatajaa sorositu meeslu-Delnas rikotajaa akcijaa-taa ir viltus revolucija-tas ir tas pats,ko toreiz rikoja Elerte par Sorosa naudu.
    So viltus akciju riko pati valdiba.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *