Noziegums,- kura interesēs tas tiek veikts ???

Raksts pārņemts no:  

www.aisbergs.lv

«Gaisa pūķis» pār Rīgu (un Latviju)

Psihotronās apstarošanas sistēmas «Krabis» un «Gaisa pūķis» Rīgā

lauksaimniecibas_ministrijas_eka-154x300Vitālijs F. – 44 gadus vecs tehnisko zinātņu kandidāts, saņēmis 18 patentus par izgudrojumiem telemetrijas nozarē. Tagad strādā autoservisā. Brīvajā laikā pēta dažādu starojumu ietekmi uz cilvēka psihi. Viņa galvenais kredo: cilvēkiem ir tiesības zināt patiesību. Lielākā vēlme: palūkoties zem apvalka ierīcei, kura uzstādīta uz augstceltnes jumta, Republikas ielā 2.

– Vitālij, tu esi aizrāvies ar tā saucamo psi-starojuma izpēti. Vai gribi teikt, ka Latvijā veic eksperimentus ar cilvēkiem?

– Eksperimenti jau sen ir pabeigti. Tagad psi-starojumu ikdienā izmanto masveidīgi un tas nes milzīgu peļņu.

– Kāds ir šī apstarojuma darbības princips?

– Tikt ar to skaidrībā man palīdzēja sens paziņa. Kad es strādāju par inženieri „Alfā”, kādā no izbraukuma konferencēm es sadraudzējos ar izcilu cilvēku – elektromagnētisko lauku teorijas speciālistu. Mans draugs strādāja Latvijas VDK tehniskajā daļā. Pēc tam aizgāja pensijā. Deviņdesmito gadu sākumā nomainīja uzvārdu un adresi, bet ar mani labprāt satikās. Vienā no tikšanās reizēm es padalījos savos novērojumos. Izrādījās, ka viņš savulaik bija piedalījies leptonu ieroču radīšanā – pareizāk sakot, izstrādājis to teorētisko pamatojumu. Sākumā šis jaunais psihotronā ieroča veids bija paredzēts sistēmu «Krabis» un «Gaisa pūķis» modernizācijai – t.i. sistēmu, kurās izmanto psi-izstarotājus.

– Tātad psi-izstarotāji tiešām eksistē?

– Jā.

Un vecais čekists pastāstīja man par «Gaisa pūķi», kuru astoņdesmitajos gados uzstādīja Rīgā. Tā darbības princips ir sekojošs: apdzīvotu vietu pārklāj koherenta starojuma lauks, kurā esošiem cilvēkiem izveidojas līdzīga uzvedība. Sistēma „nogriež” visas anomālijas. Citiem vārdiem sakot, tā izlīdzina iedzīvotājus pēc intelekta līmeņa, fiziskā tonusa un emocionālā noskaņojuma. Tie, kuri iziet ārpus noteiktajām robežām, izjūt diskomfortu, apkārtējo cilvēku agresivitāti un galu galā nolaižas līdz vidējam līmenim (noteiktajās uzvedības robežās).

Strādājot šādai sistēmai, nav iespējamas tautas sacelšanās un masu nemieri. Sistēma «Gaisa pūķis» regulēja noziedzības līmeni, un pēc autoru ieceres, tai bija jānodrošina darbaļaužu dzīvei mierpilnas laimes un vienotības apstākļus. Sistēmas efektivitāte izrādījās tik augsta, ka tā kļuva par eksporta preci gan uz NVS, gan Tālo Austrumu valstīm.

Rīgā, lai uzstādītu «Gaisa pūķi» bija nepieciešams uzcelt vairākas augstceltnes. Prasības to izvietojumam telpā bija tik augstas, ka viesnīcu «Latvija», neraugoties uz milzīgajiem finansiālajiem izdevumiem un materiālajiem resursiem, uzbūvēja tieši uz plūstošajām smiltīm. Galvenais izstarotājs atrodas uz «Agroproma» (Zemkopības ministrijas ēkas) jumta. Vadības pults un modulatori atrodas televīzijas centra ēkā, Zaķusalā. Ceturtā augstceltne ir «Preses nams».

Ja lasītājs paņems Rīgas karti un savienos šos objektus ar taisnām līnijām, tad viņš sapratīs no kurienes radies šis sistēmas nosaukums – «Gaisa pūķis»

– Bet ar ko «Gaisa pūķis» atšķiras no «Krabja»?

– Tas ir daudz modernāks psi-izstarotāju tīkls. Tas ļauj manipulēt ar cilvēku apziņu un pamudina tos veikt dažādus ieprogrammētus uzdevumus.

– Jā, varam tikai lieku reizi nopriecāties, ka VDK un šādu briesmīgu projektu laikmets aizgājis uz neatgriešanos!

– Nedomāju gan – «Gaisa pūķis» joprojām strādā. Lai par to pārliecinātos, pietiek pastāvēt zem bijušā «Agroproma» (Zemkopības ministrijas) ēkas nojumes pie galvenās ieejas durvīm. Tur ir galvenā izstarotāja „nāves zona” (zona, kuru neskar starojums – Juris P.). Katram cilvēkam tur rodas „kurluma” sajūta – nav vairs mums ikdienā tik pierastās sīkšanas ausīs. Uz kādu brīdi mēs kļūstam pilsētai „sveši”. Mums rodas satraukums un nesaprotama nospiestības sajūta. Bet pēc tam, kad mēs atkal ienirstam «Gaisa pūķa» elektromagnētiskā starojuma laukā, aizmirstam par visām iepriekšējām nepatīkamajām sajūtām. Starp citu – reiz es ar saviem draugiem mēģināju iekļūt augstceltnes Republikas ielā 2 augšējā stāva telpā, kurā, pēc mūsu domām atrodas psi-izstarotāju aparatūra, bet uzdūrāmies nacionālās drošības dienesta darbiniekiem…

– Vai tas nozīmē, ka čekistiem atradusies cienīga maiņa?

– Liekas, ka tiešām tā…

Dmitrijs Karps (Дмитрий Карп),
2009. gada 22. augustā.
Pilns teksts krievu valodā:
http://psiterror.ru/p/content/content.php?content.45
Fragmentus no raksta brīvi tulkoju un fotogrāfijas no wikipēdijas ievietoju es – Juris P.)

—————————————————————————————————————————————-

PĀRDOMU BRĪDIM

Ne tik senā pagātnē – kolhozu laikos, atvieglojot ganiņu un viņu sunīšu darbu, ganāmpulkus noteiktā platībā ierobežoja ar tā saucamo „elektrisko ganu” – netālu no zemes novilka kailu vadu pa kuru plūda elektriskā strāva. Tam pieskaroties lopiņš saņēma „elektrošoku” un paklausīgi atgriezās pie bara.

Nav šaubu, ka sabiedrībai „attīstoties” un pieņemot „demokrātiskās brīvības”, zīdītāju klases divkājaino primātu Homo sapiens bara „ganīšanai” bija nepieciešami modernāki un ne tik „taustāmi” paņēmieni, lai tos noturētu bijībā un paklausībā stingri noteiktās robežās. Acīm redzot, augstāk aprakstītais paņēmiens ir tikai viens no tādiem.

Varbūt tieši tas ir pamatā vairāku amatpersonu paziņojumiem, ka „nekādu sociālo sprādzienu” nebūs, jo viņi ir pārliecināti par šīs sistēmas darbības efektivitāti.

Varbūt tieši tas izskaidro ļaužu dzīvniecisko padevību liktenim, absolūto nespēju apjēgt SISTĒMAS būtību un tās vietvalžu darbību valsts un tautas iznīcināšanā. Un idiotisko ticību tam, ka pēc kārtējām vēlēšanām viss būs labāk… Varbūt tieši «Gaisa pūķis» ir patiesais mūsu gļēvulības un rīcības nespējas izraisītājs (un nodrošinātājs)?

Domāju, ka ne jau „pūķis” viens pats. Vai kāds vispār zina reālo patiesību kam vēl (bez telefona sakariem) kalpo mobilo telefonu retranslācijas staciju mastu mežs pār Latviju? Vai kāds zina patiesos iemeslus kāpēc šajā „krīzes” laikā, kad jāslēdz pat slimnīcas, atrodas nauda un ir tāda steiga ar digitālās televīzijas ieviešanu, kad teicami strādā vecais TV tīkls? Nav jābūt lielam speciālistam, lai zinātu, ka digitālā formā paralēli pārraidāmo datu apjoms ir milzīgs un var būt visdažādākais. Tur vieta var atrasties ne tikai «Digitālajam pūķim», bet arī «Digitālajam astoņkājim», kurš nokļūs KATRĀ mājā un KATRA cilvēka apziņā… Bet tieši tas SISTĒMAI ir vajadzīgs…

Juris P.
11.12.2009

You may also like...

13 komentārs

  1. AG saka:

    Murgojums. Cilvēku, kam ir galva uz pleciem, nekādi “pūķi” un “atsoņkāji” nespēs ietekmēt!

  2. Patriots-AG saka:

    Tieši tā, bet masu viegli var apdullināt.Domāju, ka tu zini kādu efektu izraisa 2 lidz 5 frekvences raidīta skaņa…visi jūrnieki salēca jūrā.Tā izraisa drausmīgu baiļu sajūtu.Bet var arī raidīt tādas frekvences, ka viss liekas rozā !

  3. raven saka:

    > Patriots-AG

    Tieši tā, bet masu viegli var apdullināt.Domāju, ka tu zini kādu efektu izraisa 2 lidz 5 frekvences raidīta skaņa…visi jūrnieki salēca jūrā.
    =========
    2…5 frekvences kas?… :)))

  4. raven saka:

    Vispār jau ar elektromagnetiskajiem viļņiem arī var ietekmēt indivīdu darbības… :)))

  5. AG saka:

    Pamēģiniet mani ietekmēt ar frekvencēm, redzēs, kā jums sanāks! :)

  6. anna saka:

    Tas ir šokējoši, šie ekspermenti ir nelikumīgi un Veselības ninistrijai būtu jāuztraucas , bet tas jau ir sistēmas viens no posmiem Informativais karš ir visnežēlīgākais , vis masveidīgākais . Visi ,,šovi,, ir šīs sistēmu sastāvdaļas DIg TV tiešām tiek ieviesta milzīgā steigā .

  7. pamela saka:

    ЗАМЕТКИ С ДУРДОМА !!!Ginesa cienīgs izgudrojums,jo tām “frekvencēm”ir jāiedarbojas faktiski tikai uz tupiem letiņiem.Tad jau 5-tā kolonna aizlaidīsies bez deokupācijas. Un kā ar ārzemniekiem,pašiem krieveļiem?KAS to sponsorē,jo tādas pariktes maksātu milzu naudiņu?!
    Tā vien izklausās,ka Jēzus arī drīz mūs apciemos!Nu un ko tad tomēr tā stulbā tauta nepakļaujas tām “frekvencēm”,bet mītiņo,slaistās ar plakātiem.Un ko ta dara tie teltenās?laikam citplanētieši no “Mākoņiem”vai Grūtupa kantora.Nemurgojiet ar frekvencēm, ja reāli KREMLIS nāk kā nāve virsū nu jau 4-to OKUPĀCIJU piekopt!Te kaut kāDI NEPAREIZIE ČOMAKI SAVĀKUŠIES,KLŪP VIRSŪ NE TIEM,KURI IR ĪSTAIS DRAUDS LATVIJAI!

  8. Ivars saka:

    Tad jau sanāk, ka tautas Atmodu veidoja elektromagnētiskā starojuma nozombēti cilvēki (?!) un mūsdienās VAS Elektroniskā sakaru direkcija būtu īstais ļaunuma perēklis, jo bez tās atļaujas nevienu raidierīci šajos augstajos objektos nevar uzstādīt. Tas, ka ESD varētu vairāk skaidrot cilvēkiem šīs lietas, lai nerodas šādi mīti, ir tiesa, bet arī viņiem naudiņas ir nogrieztas un palicis tik vien kā tikai pamatfunkciju kvalitatīvai uzturēšanai. Un šajos laikos apsargātas taču tiek visas LMT, Tele2, Bite, Triatel uc. raidītāju lielās bāzes stacijas. Jāatceras, ka arī militāristi un policisti kaut kur taču ir izvietojuši un lieto sakaru sistēmas par kuru atrašanos viņi nedrīkst stāstīt plašai sabiedrībai, jo tad tās varētu tikt apdraudētas no nelabvēļiem. Mani šis izdomājus par gaisa pūķi atgādida to cilvēku stāstījumu, kuri ir pārliecināti, ka kaimiņš laiž viņu dzīvoklī kaut kādu ļauno starojumu :-)

  9. pamela saka:

    ЗАПИСИ С ДУРДОМА !!!Tad jau visi tie maitas kas to izdomājuši un saražojuši bez deokupācijas mauks prom no Latvijas!ES laikam no cita materiāla ražota,ka mani tur nekas neietekmē un ko ta tie primāti vazājas ar plakātiem un mītiņo?

  10. Latvietis saka:

    Vienu dienu man bija jaierodās čekā, kur pie galda patālu sēdēja kādi 5-6 vīri. Pratināšana bija kādas 6 stundas. Es pat pilnīgi neatceros vai biju nohipnotizēts vai kas cits, bet normāli kaut kas nebija vai tiešām es tiku iemidzināts. Pēc šīs pratināšanas saku zaudēt atmiņu.To ka čekisti uzcienā ar narkotiskām cigaretēm, to pats izbaudīju.Uz ielas Rīgas centrā okupācijas laikā nedomāju , ka esmu sajutis šo pieminēto strāvojumu, jo mani tas nav ietekmējis un naids pret okupantiem ir bijis vienmēr.

  11. Kamielis saka:

    Šādi raksti ir sekas tam, ka skolās vairs nemāca fiziku un pasakas kļūst par mediju ikdienu, ko sabiedrība arī labprāt uzņem, tur nu gan mēs jau esam nozombēti ar savu zemo izglītības līmeni

  12. Ansis saka:

    Pirmkārt: mums bailes nolikt savu dzīvību dēļ Latvijas. Tas arī viss.
    Starojums, lai ietekmētu mūsu uzvedību bija krievu laiku “fizioterapijas” kabinetos. Par to ir daudz aprakstīts. Arī “hipnotisks” šis starojums ir. Tie ir 40MHz diapazonā strādājošie smadzeņu skalotāji. Viņus no krieviem iepirka viss soc. lāģeris, kā arī vjetnamieši- ar viņiem tika skalotas smadzenes un ieprogrammēti ASV kājinieki Vjetnamā. Pēc tam ap 1980 gadu šī ierīce kura saucās “LIDA” nokļuva ASV īpašumā- viņa ir pētīta un viņas spēja ietekmēt domāšanu ir pierādīta. KGB ir izstrādājusi smadzeņu nodzēšanas tehnoloģiju, kura ir nokļuvusi bandītu rokās Krievijā- ar viņas palīdzību aplaupītos un piekautos cilvēkus apstaro- un viņi zaudē atmiņu- 100%. Šie nabadziņi pēc tam mētājās apkārt… Ja nemaldos pagājušā gada aptaujā tika reģistrēti ap 200 cilvēku ar nodzēstām smadzenēm- bija pat raidījums krievijas TV.
    P.S. Par to “nomierinātāju” runājot. Jā- eksistē varbūtība, ka kaut kas līdzīgs ir uztaisīts, bet agrāk vai vēlāk “kāds no iekšienes” sabuntotos un visu šo informāciju atklātu. Tā kā šīs lietas ir “nenoslēpjamas”, jo vienmēr eksistēs kāds “nodevējs”.
    Principā tās ir “baltā trokšņa” tehnoloģijas, bet atvainojiet- “baltais troksnis” ir traucējumi, kuri masveida lietoti traucēs visam kam- arī sakaru sistēmām u.t.t.
    Tāpēc par to es neesmu pārliecināts. Taču mobīlo telefonu bāzes stacijas var izraisīt masveida “neirozes” un “šizofrēnijas” lēkmes- cilvēkiem ar jūtīgu psihi, bet nekādā veidā ne “nomierinošu” efektu.
    Ja kādam vajag informāciju rakstiet uz e- pastu- nosūtīšu linku par smadzeņu skalošanas ierīcēm.
    Visiem priecīgu dienu!

  13. Ansis saka:

    Te ir e- pasts:
    ansis_fr@inbox.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *