J. Zīverts. Nodevējam viens sods…

Nodevējs-Kangars

MIGLA SARKANĀ – NOLĀDĒTĀ

Arī šogad 9. maija svinībās pie tā dēvētā uzvaras pieminekļa Pārdaugavā uzstāsies dziedātājs Ainārs Mielavs.

9. maija koncerts pie pieminekļa sākšoties ar tiešo translāciju no parādes Maskavas Sarkanajā laukumā, bet tā noslēgumā paredzēta Sanktpēterburgas Kazaku deju un dziesmu ansambļa uzstāšanās.

==========================================

LRTT 1Šis zellis neapjēdz, ka pēc šādas līšanas būs grūti tie sūdi nomazgāt !

Vai vispār nomazgāt !

Kaut kas tāds var notikt tikai Muļķu zemē, un, ka Latvija tāda ir, pierāda visi pēdējā laika notikumi šeit. Pasaulē vienīgā, tātad unikāla teritorija, kurā noteikumus diktē okupanti- šovinisti un cionisti ! Latvieši, citi apčurājušies un aptaisījušies (no bailēm), aizmirsuši, ka dzīvo “suverēnā”, “neatkarīgā” valstī. Gļēvi rāpo svešinieku priekšā, uz mieru gaudot, lai izpatiktu sarkano fašistu bandai, kā šis te dziedonis Mielavs, pēc kura uzstāšanās lielai daļai latviešu tik tiešām paliek mieles, vēl citi atkal…(un tādi arī nav mazums). Pretīgi dzīvot šajā zaņķī, tāpēc jau daudzi mūk, kur acis rāda.

Jūda MielavsProtams, arī tas ir gļēvi un nožēlojami, bet ne jau visi var izturēt šo puvuma smaku, kāda nāk no šīs “valdošās kliķes” augstajiem namiem !

Foto: MIGLA SARKANĀ-NOLĀDĒTĀ. Gara kroplis- Ainars Mielavs. Un šis ainars saka: man ir pie “vienas vietas” krievžīdu noslepkavotās latviešu līķu kaudzes. “Man ir” uzspļaut uz Taisnību un latviešiem !!!

Cerību raisa notikumi vecajā “labajā” izkurtējušajā un perversajā Eiropā, kura sākusi izvērtēt un pārvērtēt migrantu politiku, gan “cilvēktiesību” tiesas lēmumus, kuri aizstāv slikto, bet ne labo !

Latvijā Tiesiskums un Labais tiek bradāts un apkarots.

Noziedzniekiem piešķir medaļas un goda rakstus ! Un tas viss ar pašu latviešu kangaru svētību un centību !

Nodevējiem var būt un jābūt tikai vienam soda veidam – NĀVEI !!!

Uz spēles likta veselas tautas (latviešu) nākotne, BŪT VAI NEBŪT ! Un šeit nav vietas kaut kādai tur spriedelēšanai. Arī Eiropa un Pasaule mostas, un nav tālu diena, kad Taisnība un Patiesība uzvarēs !!!

Zemessargs ZīvertsTIESISKUMS PĀRI VISAM !!!

Tā tam būs būt !

 Jānis Zīverts (LRTT)   07.05.2011

 

==========================================

MIGLAS SARKANĀS – NOLĀDĒTĀS RĒGI

“Gļēvi rāpo svešinieku priekšā, uz mieru gaudot,….”

Ar dziļu nožēlu jāpiekrīt Jāņa Zīverta teiktajam: rāpo šie gļēvie nodevēji utaino okupantu un žīdu cionistu priekšā…. .

Bet, kam lemts rāpot, kā kādā rakstā sacīja Jānis, tas nekad nelidos.

Latviskas izcelsmes mēslsProtams, ka rāpuļi nekad nelidos, bet līst tie līdīs vienmēr, un, it sevišķi jau okupantiem, pašā smirdīgākajā vietā- zem astes kaula. Šeit pieminēsim divus tādus rāpuļus, kuri savas godkāres dzīti rāpos, kur vien tam “saimnieks” liks. Tie ir: Māris Krautmanis “Neatkarīgās Rīta Avīzes” žurnālists un  Jelgavas mērs un Sabiedrības integrācijas fonda padomes priekšsēdētājs Andris Rāviņš (ZZS).

Foto: Kāda nožēlojama “līdēja” Māra Krautmaņa ģimenes foto. Žēl šos dzīvnieciņus, kuriem jāsadzīvo ar šo rāpuli !!!

Ar neiedomājamu “degsmi” šie abi rāpuļi nosoda tos, kuri pieprasa, lai Latvijā latviešu valoda tiktu likta goda vietā, tāpat kā citās pasaules valstīs. Par deģenerātu Rāviņu mēs GOOGLE varam izlasīt “brīnumu” lietas !!! Neskatoties uz visu to, viņš “atrodas” politiskās elites galvgalī !!! Protams, ka tikai ar komunistu-KGBistu atbalstu. Kā Rāviņš,Krautmanis ir kriev-žīdu šovinistu “ietekmes aģenti”, visīstākie “melnsimtnieki”, latviešu un Latvijas nīdēji, kuri pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā saņems savu nodevēja “tiesu-algu” 

izdzimtenisKāpēc šie abi “rāpuļi” neraksta par žīdiem Lindermani un Osipovu ? Vai tad Rāviņš un Krautmanis nezina, ka Lindermanim nav Latvijas pavalstniecība un viņš ir piedalījies latviešu slepkavošanā, kad atradās OMON sastāvā ? Viņi arī zina, ka Osipovam, par neatļautu ieroču glabāšanu, būtu jāpavada cietumā sava mūža atlikušā daļa !!! Šie abi “rakstnieki” to labi zina, bet viņiem jāraksta tas, ko kriev-žīdi un kangari liek.

Foto: Rāpulis Andris Rāviņš saka: ZZS uzdevums ir strādāt kopā ar SC. Tāpēc jau arī naids uz visu latvisko, bet nekas, tovarišč Ravin, tu saņemsi tieši tik, cik pelnījis viens pretīgs kangars.

Visu šo uzbrukumu pret latviskumu un VISU LATVIJAI! pēc ru-šovinistu un žīdu cionistu pavēles veic kangari no VIENOTĪBAS un SC.

Visi drošības “iestādījumi” zina un saprot, ka Lindermanis un Osipovs Latvijā atrodas nelikumīgi – prettiesiski !!!

Līdz ar to, protams, šo tipu darbības ir nelikumīgas un krimināli sodāmas.

Šeit variet iepazīties ar šo gara kropļu sacerējumiem: 

http://www.la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=313812:rvi-qtvzemieiq-ir-pavirzjui-valsti-divvalodu-sistmas-virzien&catid=72&Itemid=95 

http://zinas.nra.lv/viedokli/maris-krautmanis-3/46626-referendumu-serkocini-pie-benzina-mucam.htm

You may also like...

20 komentārs

  1. AG saka:

    BET VL SAVUKĀRT ARĪ IR DRAŅĶI, JO PAR DEKOLONIZĀCUJU NECĪNĀS!

  2. zonnenbergs saka:

    Kloneto zidu cionistu merkis-iznicinat melnadainos,indianus un
    dzelteno rasi.Tagad keras klat pedejiem ariesiem,kuri
    dzivoja ilgi pirms ADAMA un IEVAS.Meklet zeltu citplanetiesiem,
    nemt energiju no sapem un valdit par pasauli.
    P.S.
    Viss sakas un beidzas ar veseligu domasanu.Galva ir ka antena,kas
    reize raida un uztver.Matrica ir vide,kas radita negativai uztverei un
    energijas zaudesanai,tapec jau nekas nenotiek.Sargasim galvas,it
    seviski berni.Dzivosim sava marica VALKASIM KIVERES.

  3. Edgars Dambītis H-86 saka:

    Nožēlojams ir dziedonis Ainārs Mielavs piedalīdamies Latvijas okupantu orģijās pie šī kauna staba.Gribētos dzirdēt viņa iemeslu šadai izdarībai?Nezinu kādu labumu mums atnesis šis okupācijas režims,izņemot represijas,slepkavošanas un laupīšanas.Varu minēt vienu piemēru;ap 70 gadiem Rīgā kolekcionāru saietos plaši piedalijās iebraucēji no Krievijas,bet viņi bija tie kam visvairāk pārdošanā bija Latvijas armijas medaļas,pulka zīmes un vēl visādas latviešu relikvijas.Kā tās tur varēja nokļut? Tikai okupācijas rezultatā,1940.gadā un pēc 1945.gada kad atkal riebīgie NKVD pretekļi piedalījas slepkavībās,izsūtīšanās un laupīšanās.Mūsu gļēvā valdība nespēj pielikt punktu šim izdarībām pie šī kauna staba,kur tiek nozākāta latviešu tauta,piesaukti visi pasaules grēki kurus mēs esot veikuši.Tā nekaunība turpinās lielos apmēros,jo pašmāju pakalpiņi ir padevīgi krievžīdu šovinistiem un pasaules cionistu-iluminātu noziedzīgajam organizācijām.

  4. annamarija saka:

    Manuprāt, Mielavs, pie latviešu kauna staba uzstājoties, cīnās ar sliktu dūšu, taču piesolīts samaksāt tik daudz, ka var jau arī sūdu apēst… Pretīgi.

  5. Miervaldis saka:

    godīgi sakot, es to no Mielava negaidiju!Bet ja mūsu ienaidnieki caur DP spēj savervēt šādus Latvju tautas atkritumus, tad tur nav nekāds brīnums!Viss viņiem – kangariem, un okupantiem, nekas Latvijai un Latviešiem!Sen zināms, kad Latvieši šo Mielavu neatbalsta, to dara okupanti un mūsu kangari!Un kad Latvieši savā zemē saimnieki būs, tad tajā laikā, šādi sūdi sanēms vienu – nāvi!Pasarg Dievs Mielav, kad tev Latvieši tiks klāt!

  6. Miervaldis saka:

    Zonneberg – tu bieži raksti driģeņu ietekmē, bet šoreiz tu esi ierāvis par daudz…..Tas, kad atsevišķi žīdi cīnās par kundzību pasaulē, tas tiesa, taču vari neuztraukties – “tavējie” netiek no žīdiem apdraudēti!

  7. AG saka:

    DUMIE LETIŅI TAK TURPMĀK JOPROJĀM IES UZ MIELAVA KONCERTIEM UN ARĪ VIŅA IERAKSTUS PIRKS!

  8. fakti saka:

    Latviešu tauta nav aizmirsusi un atceras, ka 9. maiju svin armija, kurai bija atļauts izvarot sievietes 24 stundas diennaktī.

  9. white joker saka:

    ..stulbs, alkatīgs un bezmugurkaula pintiķis ir tas bijušais komjaunietītis mielavs, tāds tik var līst dziedāt okupantu nekauņām, ..hi,hi a bet par notikumiem 9.maijā ar krievu parazītiem-okupantiem pie rietumukraiņiem mūsu 4.maija režīma mēdijos nebija ne vārda

  10. black_joker saka:

    wj- kā tad, kā tad, nemuldi, bet palasi rakstus Delfos un TvNetā- bija pietiekami atspoguļots tas grautiņš, arī Panorāmā rādīja. Provokatori gribēja labi atskaldīt konsulus un citus diplomātus- lūk ar vienīgais mērķis šim tusiņam. Tā kā nedzirdēju, ka kāds no vietējiem parastajiem krievu aktīvistiem būtu pa zobiem atrāvies…..

  11. AMARILLA saka:

    -Paardevies lops tu esi melndzoker ar sarkano kirmju izgrauztaam smadzeneem, ja ukrainu patriotus deevee par provokatoriem! Bet, Mielavs ir parasts peerkams nunja, krievu cirka peertikis, izlikts starp citiem taadiem peertikiem!

  12. zonnenbergs saka:

    Lieta nopietna.24 stundas dzivoju,nesadams melnu kiveri,tas ir visu
    laiku,ko ieteicu darit visiem,ja nav par velu.NEDZERU UN
    NELIETOJU NARKOTIKAS.No rita 2 reizi visa kivere bija
    saskrapeta.Citplanetiesi iedarbojas uz smadzenem.
    Zel zemes normalas civilizacijas.

  13. Miervaldis saka:

    Zonneberg – kā ar veselību?

  14. zonnenbergs saka:

    Ieej saita You Tube un noklausies visas TREHLEBOVA lekcijas.
    Cilveks ar kosmiskam spejam.Viss tikai krievu valoda.

  15. Miervaldis saka:

    Lai nu Mielavs ir pārdevies lops, viņs tik dziesmiņas prot dziedāt, taču mums vēl ir pidaras pārdodamas cūkas, valdībā…..Nu ko darīsim – nokausim, un pasniegsim mūsu bērniņiem, vai pārdosim jeņķiem, kuri viņus sašpricēs ar visādiem draņķiem, un tālāk pārdos kur?Mūsu patreizējie varturi mums ir vajadzīgi, bet viņi ir pārdodami lopi….Traģiski…..

  16. Miervaldis saka:

    Zonneberg – man nav vajadzīga to ieklīdušo cērmju valoda, jo katrs normāls Latviets to teiktu!

  17. zonnenbergs saka:

    Lasisi ari kiniesu valoda,ja vajadzes.Kirilica jau pasta vairak neka
    30.000 gadus.To putru jau savarija 1917 gada revolucija,kur notika
    skiru cina,ne Tava izpratne(KLONI PRET HOMO SAPIENS,UZVAREJA KLONI,
    KO TAD TU VEL BRINIES).

  18. Miervaldis saka:

    Zonnenberg – bet Latviešu valoda ir vel senāka, bet vai ir vaidzīgā mums revolūcija?

  19. zonnenbergs saka:

    Revolucijai ir sakars ar cilveku nogalinasanu,nevis valodu.Vari
    iemacities kaut vai kadu senu valodu,tas butu apsveicami.
    Sodien taja runa ienaidnieki,rit draugi-valoda jau paliek ta pati
    kas bija.

  20. Miervaldis saka:

    Varbūt pārdot saemas valstsvīru cūkas ko?Un par atjaunoto naudu atjaunot tautsaimniecību?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *