J. Zīverts. Ēlertes izmurgotie hibrīdi (maita krieva)

H-86-2Sveiciens latviešiem, bet ne Ēlertes izmurgotiem hibrīdiem !

Mums jau šie hibrīdi palikuši no padomju laikiem. Latviešu avīzē DDD lasītāji sašutuši raksta par šo “maita krieva”, kura apspļaudīja Latviju un latviešu tautu. Piemēram, Uldis Freimanis (bijušais lidotājs) raksta:- “man nav saprotams, kāpēc Latvijā pie varas esošie gadiem ilgi atļauj dažādiem izdzimteņiem ņirgāties par latviešu karavīriem, kuri ar savām asinīm aizstāvēja tautu pret Staļina briesmoņiem.”

Latviešu tautas bendes

Foto: MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ ! Miljonāri ēlerte un štokenbergs.

Šie-!, kuri latviešu tautu apzaguši par miljoniem, mūs vedīšot STIKLA KALNĀ !!!

“To, ko neesi godīgā darbā nopelnījis, to tu esi nozadzis.”

 Karātavas ir jūsu īstā vieta, “cien”. Sarmīte Kargina un “god” Aigar Krasovicki !!!

Bet cienītais/cienītie, kas tur ko nesaprast ! Vai tad ir vēl kāds, kas to nezina, ja nu vienīgi  stulbenis un nejēga ? Šis temats jau cilāts un pārcilāts vai neskaitāmas reizes. Nu taču, latvieši (ne Ēlertes murgojums) paši cēla un cēla sev uz kakla šos bijušos kompartijas darboņus, kurus partijas skolās apmācīja “čuguna liešanā” un “batona bāšanā” ausī. Un tieši starp Baltijas tautām latvieši izceļas visspilgtāk (kauns) ! Nožēlojami, ja jādzird pazemojošs apzīmējums latviešu tautai: “kalpu un vagaru tauta.”

Jā, mums ir daudz slavenu sportistu, ārstu, zinātnieku, dziedātāju, arhitektu, konstruktoru u.t.t. utjp., bet ko tas līdz, ja lielāka daļa no viņiem ar līku muguru, gļēvi un bailīgi, kā jau kalpam būt !

Par inteliģenci vispār nav ko runāt, tā sapuvusi caur un cauri !

Vicināt dūres pagultē, vai rādīt pigu zem deķa var katrs muļķis un tādu mums pa pilnam. Protam tikai vaimanāt, tā vietā, lai tādam “maita krieva” sadotu pa purnu. Šī spļaudīšanās un roku palaišana var beigties ar kaut ko pavisam nelabu, par ko savā vēstulē avīzei DDD uztraucas Vilhelms Klincāns (LNF biedrs, inženieris). Ir jau izskanējuši draudi izrēķināties ar latviešiem. Nu un kas ? Nekas ? Laikam gaida, lai kaut kas tāds piepildītos !

Pievienojos Vilhelma Klincāna aicinājumam tajā pašā avīzē;- latvieši, beidzot mostieties !

Zemessargs ZīvertsNeapkaunojiet savu senču VAROŅGARU, cieniet kritušo VAROŅU piemiņu !

Latvieti, TEV tiks piedots, ja nevarēji, bet nekad, ja negribēji !!!

 

Foto: Jānis Zīverts-latvietis LNF, LRTT, zemessargs, represētais, barikāžu dalībnieks no Ventiņiem.

 01.05.2011

====================================

AIVARS ANDERSONS :

Kāpēc un kādā valstī mēs dzīvojam lasīt>  http://www.na-apvieniba.lv

=========================================

You may also like...

11 komentārs

  1. Eduards saka:

    Attīrošs,paceļošs GARU,raksts!PALDIES JUMS ZĪVERTA KUNGS!
    Gaidām Jūs 4.maijā,Riģā,Daugavmalā,pl 12-os!
    Latvijas Glābšanas komisija.

  2. Miervaldis saka:

    Tapēc vien, kad tas skuķis bija krieviete, viņu vispār nebija jālaiž brīvības piemineklim tuvumā!Tas ir kā blaktis uz jaunas veļas!Ja mūsu valstsvīri nelaipotu, un vienreiz rīkotos, kā īstiem Latviešu vadoņiem pienāktos, tad krievu Latvijā nebūtu jau kopš 1994.gada!Tā lūk!ā, nu jā, kas mums par valstsvīriem!mūsu valstsvīri ir krievu un čigānu valstsvīri!Viņi nesaprot, kad brīvība Latvijā, ir priekš Latviešiem, un lībiešiem!Tas jaunais laiks, kas sāksies, sāksies, ar es nezinu ko, bet tas, kad krievi sāks ārdīties, un mēs viņus iedzīsim lodes pierē, un lopu vagonus uz pakaļas, tas ir 100.punkti, to jau es sak!Slikti dārznieki mūsu sarkanbaltsarkanā rožu dārziņā, ir, nu slikti ir!Un galvenais, kad viņi negrib atkāpties, jo tas jau nozīmētu, kad viņus toaletē kaut kur, nogalinātu krievi un čigāni!Nu bet no pašu tautiešiem tie spērieni pa seju, vēderu, būs tikai veselīgi, un nāvi neatnesīs!Nobeigumā, konkretizējot raksta tēmu, es tiešām aicinu visiem Latviešiem būt drosmīgiem, un apzināties, kad tomēr mēs vienīgie, kopā ar Lībiešiem esam šīs zemes saimnieki!Padomju atkritumiem šeit nav ko meklēt!

  3. Baiba saka:

    Kauns mums visiem, par savu pasīvumu un īpašs kauns mūsu gudrākajiem un izglītotākajiem prātiem -visu jomu inteliģencei, kas tik zemiski ir pārdevušies amatu, karjeras vai alkatības dēļ!!!

  4. Eduards saka:

    Baibiņ!Ar kaunināšanu ir stipri novēlots!
    VISS kasir noticis šajos 20 gados-ir tik KRIMINĀLI-AMORĀLS,ka vainīgajiem šajā pasākumā ar TRIBUNĀLA piespriestajiem sodiem ir daudz par maz!Tāpēc-sāksim ATTĪRĪŠANOS!
    Aicinām VISUS uz VISLATVIJAS SAPULCI-4.maijā pl-12-os,Rīgā, Daugavmalā!
    Latvijas Glābšanas komisija.

  5. AMARILLA saka:

    -bravo,Zīvertam paldies par katru vārdu!

  6. Inta saka:

    Ļoti žēl, ka par VISLATVIJAS sapulci izlasīju tikai šodien, noteikti aizbrauktu paskatīties un paklausīties kas tur notiek. Jo tas kas notiek Latvijā patiesi ir KRIMINĀLI-AMORĀLS. Gribas ticēt, ka TRIBUNĀLS patiesi kaut ko varētu vērst par labu! Ļoti gribas ticēt, kaut šķiet, ka te var līdzēt tikai un vienīgi tautas sacelšanās un visas(visu) valdības gāšana. Diemžēl arī lielākajā daļa pagastu sēž ļaudis, kas domā par sevi, nevis par cilvēkiem kas tur dzīvo. Kā kādreiz izteicās mans vectēvs, tad pie varas visur ir tie paši vēži, tikai citās kulītēs! Skumji ir par tiem, kas tur nonāk ar labām domām, bet nonākot pie varas(vilku barā) tie sāk “kaukt” tā pat ka citi vilki, jo arī grib dzīvot. Tieši tādēļ jāmaina būtu visi, lai tā nebūtu.

  7. informācija saka:

    Daži laika biedri sākuši liecināt.

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/215976

    Krūmiņš: 60% Saeimas deputātu negaidīja algu, bet kad Aivars ar čemodāniem atvedīs naudu

    «Saeima bija pieradināta pie otrās algas, ko viņi saņem no Ventspils. Tā bija kādas piecas reizes lielāka nekā viņu pastāvīgā alga, un tika pieņemti lēmumi, ko vajadzēja vienam vai otram grupējumam,» intervijā žurnālam «Ir» atklāj miljonārs Jūlijs Krūmiņš.

    «60% Saeimas deputātu negaidīja algu, bet kad Aivars ar čemodāniem atvedīs naudu,» stāsta Krūmiņš.

    Naudu partijas esot saņēmušas sistemātiski. Pats Krūmiņš tiesā stāstījis par vienu epizodi, kur viņš spēlējis pastnieka lomu – «man Ventspilī iedeva naudu – 70 tūkstošus, lai es 50 tūkstošus atdodu (Normundam) Lakučam». «Lembergs pats naudu neveda, tik zemu viņš nenolaidās. Tam bija tāds grāmatvedis Laimonis Junkers, kurš bija visu šo operāciju grāmatvedis,» skaidro Krūmiņš.

    Atbildot uz žurnālistes jautājumu, vai tagad politika ir godīgāka, Krūmiņš atbild, ka «ir palicis sliktāk». 90.gados daudziem vēl bijusi ideja par Latvijas valsti, bet tagad trīs grupējumi tikai dalot, ko var sadalīt. «Latvijas cilvēkus viņi uzskata par aitu baru, izmanto kā ieročus savās rokās,» piebilst uzņēmējs.

    Krūmiņš spriež, ka Lembergam esot vēl lielākas ambīcijas nekā būt par premjeru – viņš kārojot Valsts prezidenta amatu.

    Lai arī tiesas zālē Krūmiņš atzinās, ka negribētu dzīvot valstī, kurā Lembergs ir premjers, viņš rosina pagātnes darījumiem noteikt amnestiju, proti, apsēsties pie baltas lapas un teikt – aizmirstam! «Celsim Latviju, meklēsim izeju no tās bedres, kurā atrodamies. (..) Beigsim zagt! Liela nauda tagad aiziet «otkatos». Visā pasaulē zog, bet normāli ir 5-10%, nevis kā tagad pie mums – 70-80%,» tā Krūmiņš.

  8. annamarija saka:

    Ha! Zaglis pats sevi aicina: BEIGSIM ZAGT… Kārtējais 4.maija režīma kuriozs.

  9. Iveta saka:

    Zagļiem !
    Visi zagļi ,paši tiek apzagti , atmaskoti un nomirst nabadzībā !

  10. Miervaldis saka:

    Iveta – varu piemetināt, ja jau šie vīri un kundzes ir izvēlējušies šādu ceļu, tad nav brīnums, kad n Latviešie viņi dabūs ar kāju pa seju, bet varu vel tev piemetināt, kad zagļu apzadzēji tik vien vēderā iedos, bet apzagtie Latvieši visas acis un zobus viņiem sasķaidīs!

  11. Miervaldis saka:

    Iveta – vai cietumā +1

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *