J. Zīverts. Jautājums Raivim Dzintaram

H-86-2Jautājums “VISU LATVIJAI !”

Dzintara kungs ! Kas Jums liedz diskusijās pret mūsu tautas nelabvēļiem izmantot tādus “trumpjus” kā starptautiskos Likumus, Konvencijas un demogrāfu pētījumus, kas attiecas uz Latvijas valsts okupācijas laiku, līdz šodienai ? Okupācija taču vēl nav beigusies, jo sekas nav likvidētas ! Dzintara kungs, es gaidu uz šo jautājumu tiešu un izskaidrojošu atbildi. Man un daudziem citiem, kuri balsoja par VL!, ir tiesības to zināt.

Atbildi adresējiet www.tautastribunals.eu   L.Grantins@hotmail.de

 Jānis Zīverts

=======================================

 Jānis ZīvertsLasi, skaties un brīnies (kaut gan nav par ko brīnīties) cik lielā mērā tomēr vienai daļai “latviešu” izvarotas smadzenes. Grūti šos tipus nosaukt par latviešiem, tādēļ liku pēdiņās.

Minēšu vienu piemēru:- piektdien,8.04.11. “šķirstot” TV kanālus “uzdūros” uz 100. panta preses kluba pārraidei uz kuras bija uzaicināti Jānis Dombrava (VL!), Kārlis Seržants (ZZS) un Lolita Čigāne (V). Pretī sēdēja Baiba Strautmane (žurnāliste), kaut kāds tips no šovinistu preses* un vēl kaut kāds “latvietis” no pērkamās preses.**  Parasti es neskatos šos tukšo “salmu kulšanas” šovus, bet šoreiz ieraugot Jāni, pakavējos ilgāk. Kārtējo reizi varēja vērot šo “latviešukalpa sindromu. Ļoti spilgti varēja redzēt šīs verga dvēseles un viņu rāpošanu. Kā šakāļi, viņi metās apriet Jāni Dombravu par to, ka Latvijā tomēr vajadzētu skanēt latviešu valodai un tāpēc skolās, uzturētās par valsts naudu, būtu normāli, ja mācības notiktu valsts valodā. Lai gan esmu jau pieradis pie dažādām nenormālībām šajā zemē, tomēr biju šokēts par Strautmanes “riešanu”. Es par viņas biju labās domās, bet kā redzams, neizturēja šī režīma (pretlatvisko) spiedienu. Par pārējiem nebrīnos, kam lemts rāpot, nekad nelidos. Un šo rāpuļu mums pa pilnam ! Nespēdams skatīties uz šiem “tautas?!” (svešu kungu) kalpiem, pārtraucu skatīties šo klaunādi.

Nezinu, kas liedz šādās diskusijās VL! pārstāvjiem izmantot tādus “trumpjus” kā starptautiskos likumus, Konvencijas, demogrāfu pētījumus utt, utjp.

Vai tā būtu kāda taktika, bailes, mazdūšība vai vēl kas, bet skaidra valoda neseko ! Turpretī okupanti draud ar pilsoņu karu un visiem astes kājstarpē. Pat DP bijīgi klusē par šādiem izlēcieniem !

Un kāds/kādi vēl vāvuļo par it kā brīvu un neatkarīgu Latviju.

Te jau vistai ir jāsmejas, kurai pat lūpu nav !

Tādi jēdzieni kā Tiesiskums, Taisnīgums, Patiesība ir tāls, krievu šovinistu, nodevības un savtības miglā tīts sapnis.

Bez DDD to nekad nesasniegt !!!

Jānis Zīverts.                 26.04.11

 P.S. Iesaku izlasīt Džona Perkinsa grāmatu “Ekonomiskā slepkavas grēksūdze”, kura rosina domāt un vērtēt notiekošo pasaulē (arī Latvija ir pasaulē).

*Ivo Leitāns  **Eduards Liniņš 

You may also like...

54 komentāru

  1. Sigurds Graudiņš saka:

    Aicinājums apvienoties kopējai lietai.

    27. maijs pasaules vēsturē ir nozīmīga diena. Šajā datumā ir dzimis ASV iepriekšējā gadu simteņa izcilākais ārpolitiķis Henrijs Kisindžers, tajā pašā datumā ir dibināta Pēterburga un miruši tādi cilvēces dižgari kā Nikolo Paganīni un Džavarharlars Neru.

    Un tieši pirms divpadsmit gadiem 27. maijā Hāgas Starptautiskais kara tribunāls izvirzīja apsūdzību Slobodanam Miloševičam, kurš tika vainots kara noziegumos un noziegumos pret cilvēci.

    Mēs dzīvojam Latvijā un esam daļa no Latvijas tautas, kas pēdējā divdesmit viena gada laikā ir izcietusi tādus pret sevi vērstus noziegumus, ka dažos teikumos tos grūti pat izklāstīt. Un mums ir tiesības 27. maijā uzrunāt savas valsts prezidentu. Tautai ir nozagti lielākie valsts uzņēmumi, saucot to par privatizāciju, mums ir nozagta vara savā valstī un tiesības lemt par savu likteni, mēs visi esam iedzīti parādos uz gadu desmitiem un, iespējams, pat vēl ilgāk. Mums ir nozagta pati valsts. Ir pārkāpts mūsu konstitūcijas – Satversmes vissvētākais punkts: Latvijas valstī vara pieder Latvijas tautai.

    Kāda vara, iekliegsies jebkurš ierindas cilvēks – vai tiesības piedalīties vēlēšanās jūs saucat par varu? Pareizi, tiesības piedalīties vēlēšanās un balsot ir demokrātijas pazīme, bet tā nav vara. Rupji tiek pārkāpts cits Satversmes punkts, kurā sacīts, ka jebkuram Latvijas pilsonim ir tiesības kandidēt vēlēšanās, tātad arī uzvarēt tajās.

    Aizejiet uz Centrālo vēlēšanu komisiju un pamēģiniet iesniegt savu kandidatūru nākamajām Saeimas vēlēšanām! Tur jums laipni paskaidros un vēl nicīgāk iesmaidīs tieši ģīmī, ka jums nav šādu tiesību. Vēlēšanās drīkstot piedalīties tikai partijnieki! Hmm, Latvijas Republikas Satversmē šāda vārda – partija – taču vispār nav!

    Kas tad ir Latvijas valdošās politiskās partijas? Socioloģiskajās aptaujās secināts, ka tās ir organizācijas, kuras Latvijas cilvēki ienīst visvairāk, vairāk par pašu vella vecomāti vai piedzērušiem angļu tūristiem.

    Mums tas ir apnicis. Apnicis tas, ka Valsts prezidents šobrīd domā nevis par savu valsti un tautu, bet par to – vai visu nīstie politiķi viņu ievēlēs vai neievēlēs uz otro termiņu. Valdi Zatler, esi vīrs un parādi, ka tev ir vesels mugurkauls! Sasauc pie sevis pilī mūsu slavenos “oligarhus” un pasaki viņiem vienu vārdu – PIETIEK! Pietiks vairot savus neskaitāmos miljonus, pienācis laiks parūpēties par savu tautu un valsti. Viņi taču ir vīri ar prātu, dūšu un apņēmību, ja viņi ķertos pie valsts ekonomiskās glābšanas plāna ar tādu pašu degsmi, kā izkrāpa no Latvijas tautas privatizācijas sertifikātus, tad mēs jau dažu gadu laikā varētu vismaz pamalē ieraudzīt kādu cerību stariņu. Vai tad jūs tur augšā tiešām neredzat, ka Latvijas valsts lēnām mirst?

    ·Valdi Zatler, Latvijas prezident! Mums ir trīs, taču ļoti konkrētas prasības.

    Pirmā: Latvijas Satversmi atjaunot tās sākotnējā veidā, svītrojot visus tos grozījumus, kurus likumdevēji pēdējo divdesmit gadu laikā tur ieviesuši.

    Otrā: Nodrošināt to, lai Latvijas valstī reāli tiktu ievērotas visas Satversmē paredzētās cilvēktiesības.

    Trešā: Nekavējoties ķerties pie tāda vēlēšanu likuma izstrādes, kurā būtu paredzēta mažoritārā sistēma, un vēlēšanās varētu kandidēt un uzvarēt arī cilvēki, kas nav saistīti ar kādu politisku partiju.

    Protams, mēs labprāt vēlētos, lai tiktu aizliegtas itin visas Latvijas politiskās partijas, taču saprotam, ka pašreiz tas nav reāli iespējams, jo tad būtu jāizstrādā pilnīgi cits valsts pārvaldes modelis, taču arī tas ir tuvākajā nākotnē risināms jautājums.

    Ķeries pie darba, prezident, sauc kopā oligarhus, padomniekus un speciālistus, iniciatīva šobrīd ir tavā pusē! Jo Latvijas valdošie politiķi ir tiktāl iegrimuši savstarpējā kariņā, amatu dalīšanā un slepenu darījumu slēgšanā ar starptautiskajiem aizdevējiem, ka viņi neko nedzird, reizēm viņi nedzird pat paši sevi. Pietiek, Laiks Strādāt!

    Tiekamies visi 27. maijā pulksten.14 pie Latvijas Valsts prezidenta pils! Tautai pietiek!

  2. zonnenbergs saka:

    Sigurd nejauc visu kopa-Kisindzers ir vispasaules valdibas
    atbildiga amata TATAD VISU LIETU IZRAISITAJS.
    Peterburgu dibinaja peteris 1,lai Krievija apspiestu vecticibniekus
    un saktu pienemt jauno ticibu,kas atkal ir vara visai pasaulei,
    par ko nogalinaja Puskinu,no slepna krumos.
    PAREJAIS OK.

  3. Sigurds Graudiņš saka:

    Ļoti atvainojos ,bet tas ir Andra Rubīna UZSAUKUMS…
    Es ņemu līdzdalību kā pasākuma vadītāja palīgs tehniskos jautājumos.
    Tiekamies visi 27. maijā pulksten.14 pie Latvijas Valsts prezidenta pils! Tautai pietiek!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *