E. Purnis. Ir jāpiespiež valdību

TRLRTT pasts

Vēlreiz par valodu

Visas šīs, būtībā mūs apkaunojošās, šā brīža valodas problēmas mūsu pašu valstī nekad nebūtu, ja mums kaut vienu Saeimas sasaukumu būtu bijusi latviska valdība pa šiem pāri par divdesmit gadiem !

Bet līdz pat šodienai ir tikai gļēvi  konformisti valdības vadībā. Kaut visu problēmu atslēga ir valstī atstātie okupanti, un risinājums bija un ir ļoti vienkāršs un visai pasaulei nesaprotami nerisināts.

trako māja

Foto: MIGLA SARKANĀ – NOLĀDĒTĀ !  Erni, šie latviešu izcelsmes “tārpi” nekad neko nav darījuši Latvijas labā un arī nedarīs. Vai atceries kā Daudze priecājās par Abrenes “uzdāvināšanu” Krievijai ?

Tā nav SAEIMA, bet gan parazītu bordelis… .

Mums tikai ir jāpanāk svešo nekauņu- PSRS iebrucēju izvākšana no valsts, un VISS ! Automātiski atkritīs šis balagāns, ko mums uzspiež nodevēji valdībā, tā vietā, lai sen pieprasītu Krievijai- agresorvalstij, PSRS tiesību pārmantotājai, savākt savus bijušos pilsoņus un likt, kur grib. Un valdībai ir to jādara vienlaikus ar ES un pat ar NATO, kuras nevar atteikt šim Latvijas Tiesiskajam pieprasījumam. Mums ir jābeidz rūkt un murdēt pa ķēķiem un kaktiem, bet kopā visiem IR  JĀPIESPEŽ  VALDĪBU pildīt šo savu PAMATPIENĀKMU !

Visām nacionālajām partijām to ir jāatbalsta. Jeb – kam tad tās tur barojas uz mūsu rēķina ? Kuras partijas to nedarīs, tās ir ar kaunu jādzēš nākamajās vēlēšanās !

Ernis Purnis   23.04.11

You may also like...

14 komentārs

  1. Miervaldis saka:

    šie cūciskie parazīti kas tagad ir saemā (lielākā daļa), pārstāv krievus, čigānus, žīdus, un Latviešu tautas kangarus vispār!Bet kad nāks tas laiks, kad pienāks Latvju tautas 4.atmoda, tad mēs gan uzodīsim, kurš ir kurš, jo sie saemas mēsli paši sevi parādīs, smirdot pa gabalu!Nāks tie likteņvēji, un ceru, kad uzplēsīs, un apspriedīs jebkuru Latvju tautas kangaru!

    Neuztraucieties, tiksim mēs galā gan ar padomju laika okupāciju, gan sekām!

  2. AG saka:

    NO ES UN NATO GAN TIKAI IDIOTS VAR GAIDĪT PALĪDZĪBU DEKOLONIZĀCIJAS LIETĀ!

  3. Ben Hurs saka:

    Kāds AG sakars ar gaidīšanu? No tevis jau arī var gaidīt, kad nebūsi stulbi jēls un pamatosi savus kompleksainos uzbrukumus Grantiņam un citiem te vēl? To jau nevar sagaidīt no tevis, bet prasīt gan var. Un to arī dara autors, sakot, ka valdībai tas būtu jādara! Un būtu jādara un darītu, ja tā būtu īsta Latvijas 18.gada republikas turpinājuma vara, nevis šī 4.maija promaskaviskā nodevēju kliķe ar atsevišķiem personāliju izņēmumiem. Un visi pilsoņi kopā būtu tas spēks, kas liktu darīt to, kas pienākas darīt nacionālā valstī nacionālai valdībai!

  4. Eduards saka:

    Piekrītu! Ir ne tikai JĀPIESPIEŽ,bet -jāsauc pie atbildības un PILNĪBĀ JĀMAINA ŠI PARTIJU SISTĒMA! TĀPĒC-
    $. maijā Rīgā ,Daugavmalā,pl 12-os VISI UZ VISLATVIJAS SAPULCI!
    Latvijas Glābšanas komisija.

  5. Talmuds saka:

    Nu kā jūs konformistus, bailuļus, karjeristus un korumpantus valdībā piespiedīsiet par cilvēkiem kļūs?!! Smiekli nāk, ceriet vien, ka nodevēji paši beigs nodot, ka zagļi paši beigs zagt un okupanti paši aizbrauks un mani tautieši beigs rebes taisīt, nu naivums!

  6. Eduards saka:

    Paldies Talmud,beidzot tu parādīji savu patieso būtību!
    BET-MĒS NECERĒSIM uz nodevējiem,zagļiem ,okupantiem un žīdiem-MĒS izdarīsiem TĀ,ka VISI augstākminētie BŪS SPIESTI ATDOT NOLAUPĪTO un BĒGT NO LATVIJAS PROM!
    Aicinām VISUS uz Vislatvijas Sapulci-4.maijā, Rīgā,Daugavmalā,pl.12-os
    Latvijas Glābšanas komisija.

  7. Talmuds saka:

    Kad tas esmu slēpis, ka esmu cionists un slavēju Mossad un Vīzentāla centra svētīgo darbību ar pilnu krūti. Un rebes taisījām un taisīsim un ar naudas, karjeras vai amata vietām panāksim, ka jūs paši visu mūsu vietā priekš mums izdarīsiet, 100 punkti. Un tādus stiprāk alkatīgākus, kombinatorus vai no komunistu ģimenēm nākušus latviešus nav grūti atrast.

    Bet palasi par S.Graudiņa sludināto Delfos:
    “Mūs visu laiku biedē ar krieviem, bet Latviju izzaga pašu bāleliņi. 4.maijs nav svētki, ja tauta ir iedzīta nabadzībā. Uzskata, ka mums kopā ar krieviem ir jāpamet Eiropas Savienība. Esam kļūdījušies, un ir jāatnāk atpakaļ sākumpunktā un jāsāk no sākuma,” teica Graudiņš.

  8. Šo valdību nevar piespiest, kamēr tauta nav nākusi pie saprašanas, kas šī ir par valsti.Lasīt na-apvieniba.lv

  9. zonnenbergs saka:

    Eduard AG taisniba par NATO un ES.Tu redzi tikai
    musmires skaista iepakojuma.Zel.

  10. aktuāli saka:

    Mazs piemērs. Ja Latvijas brīvvalsts laikos Kārlis Ulmanis aicināja latviešus iebērt trīs cukura karotes no Jelgavas, Liepājas un Jēkabpils fabrikās saražotā cukura, tādējādi atbalstot mūsu zemniecību, tad visjaunāko laiku vēsturē cukura rūpniecību iznīcināja paši rūpnīcu vadītāji, faktiski priHvatizatori, kuri nebija ar mieru modernizēt ražošanu, kā to pieprasīja Eiropas Savienība, un cīnīties par rūpnīcu saglabāšanu, toties bija ar mieru saņemt lielu atlīdzinājumu par rūpnīcu slēgšanu (protams, Rietumeiropas lobijs ES bija gatavs finansēt konkurentu likvidēšanu). Vietējie priHvatizatori (visiem viņiem ir arī uzvārdi), iznīcināja cukurrūpniecību. Tagad, kad Latvijā priHvatizatoru solīto 25 santīmu vietā cukura cenas sasniedz gandrīz latu par kilogramu, daži latvieši cenšas cukurrūpniecību atjaunot – lai viņiem veicas! Diemžēl šie daži latvieši vēl nav apjēguši, ka kamēr pie varas ir Ivars Godmanis, Andris Šķēle, Aivars Lembergs un citi nelieši, cukurnozares atjaunošana var arī neizdoties. Tas, ka Godmaņa nākšana pie varas valstij tajos atbildīgākajos mirkļos (pēdējais – SVF “palīdzības” lūgums) nav nejaušība – ir acīmredzami. Var tikai pabrīnīties, ka atrodas cilvēki, kas klausās viņa un tamlīdzīgo runās, nevis skatās viņu (ne)darbos. Muļķis nav tas, kas uzticas, bet gan tas, kas uzticas otrreiz. Vēl vairāk – ja līdz šim man bija virspusējas nojausmas par notiekošo, tad tagad tiek atspoguļoti fakti. Tāpat kā, piemēram, par Parex pretlikumībām tikko kā ierosinātā Parlamentārās izmeklēšanas komisija. Tāpat kā cilvēki runā, ka arī pie cukurnozares iznīdēšanas Latvijā vainojams arī Ivars Godmanis. Kā vēl zeme nes šos neliešus kā Ivars Godmanis, Aivars Borovkovs, Aivars Lembergs, Andris Šķēle u.c. ?

  11. Miervaldis saka:

    Aktuāli – tie nav mūsējie valstvīri un amatnieki!Viņi deģenerāti un afēristi, kuri izmanto to, kad nav likvidētas okupācijas sekas, bet tam, kad viņus vajag izmēst no mātes Latvijas vaiga, tam es 100% piekrītu!

  12. Kāpēc un kādā valstī mēs dzīvojam lasīt> na-apvieniba.lv

  13. Inta saka:

    Likvidēts jau ir viss, ne tikai cukura rūpniecība, kas skar arī lauksaimniecību.
    Vai vajadzēja slēgt Rīgā turpat visas rūpnīcas? Tas pats VEF, arī varēja modernizēt, RER-iztirgoja Jūlijs Krūmiņš uz Krieviju, viņam redz vajadzēja savu salu un alu. Tautai nevajadzēja neko, tad neviens neko neredzēja un nezināja!?
    Nu iztirgota ir visa Latvija! Kas mums vēl ir palicis, meži? Tos arī izzāģē, ved prom baļķus, pārstrādā aiz robežas un mēbeles ved par bargu naudu atpakaļ.
    Skumji ir noraudzīties, ka tauta izbrauc, jo darba vietu te nav. Skumji

  14. Talmuds-padomājis saka:

    Jā, Intiņ, tev ir skaidrs skats uz šīm nelietībām, kuras godmanis ar savu bandu izpildīja pret latviešu tautu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *