LRTT apsveikums Edvīnam Šnorem

snoreAPSVEIKUMS

Latvietim Edvīnam Šnorem

 LRTT vārdā apsveicu sakarā ar Igaunijas valsts augsto apbalvojumu ! Esmu lepns, ka mums ir tāds Edvīns, īsts latviešu vīrs, vīrs ar mugurkaulu un drosmi runāt Patiesību un Taisnību.

Edvīn, lai DIEVS Jūs sargā un arī turpmākajās  dzīves gaitās palīdz Jums atvairīt šo asinskāro vampīru uzbrukumus ! Ar šo sarkano vampīru-padomju stāstu Jūs atvērāt pasaulei acis, lai tā saprastu beidzot, kas draudēja tai, ja šie “vampīri” būtu uzvarējuši.

Šis asinskārais nezvērs vēl nav miris un vēl daudz ļauna var nodarīt mums visiem !

Būsim modri un gatavi to atvairīt !

Mēs uzvarēsim kauju un līdz galam nobeigsim šo sarkano zvēru !!!

 DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

 Vēlreiz paldies !

Cieņā, Jānis Zīverts

IMGP0914LNF biedrs, LRTT piesēdētājs, Helsinki – 86 dalībnieks, represētais un vienkārši latvietis no Ventspils.

“Nekaunīgajiem igauņiem”

Un atkal šie igauņi ! Galīgs nekaunības kalngals ! Kā viņi mūsu acu priekšā nekaunīgi demonstrē savu taisno stāju un cieto mugurkaulu ! Kā viņi nesaprot, ka rāpot taču ir daudz vieglāk un ērtāk. Tas ir tuvāk zemei un ja gadās, nav tālu jākrīt. Arī mazāk pamanāms, ja no bailēm jāslēpjas. Arī svešu kungu zābakiem tuvāk, nav tālu jāliecas lai nobučotu, tuvāk “savai” zemītei taču siltāk. Nu kā var nesaprast tik vienkāršas un ērtas lietas. Bet nē ! Tad šie satracina Eirokolhoza kantori, tad sanikno mūsu “lielo draugu” austrumos, tad viņi negrib runāt mums tik “draudzīgā” kaimiņu(atkal austrumos) mēlē u.t.t.

Līdz ar viņiem arī uz mums tiek mesta ēna, kas apgrūtina letiņu “vadoņu” līšanu vienam otram “draugam” zem astes kaula.

Nu negals ar tiem igauņiem !!! Aiz “sašutuma” negribas pat vairs runāt.

 Tas pats letiņš Jānis Zīverts no Ventiņiem

06.12.2009

You may also like...

3 komentāru

  1. Patriots saka:

    Paldies Šnores kungam !

  2. 10saeima.tk saka:

    Jā, Šnores kungs paveica lielu darbu! Atzinība viņam par to! Tikai žēl, ka krievi vēsturi grib uzrakstīt citādāku!

  3. Latvietis saka:

    Šnores kunga veidotā filma patiešām ir lieliska un vienreizēja, kas neko neatšķirās no citiem pasaules dokumentālo filmu šedevriem. Tas parāda, ka latvieši prot veidot izcilus darbus. Normālā valsti par šo sniegumu Šnores kungs būtu pelnījis vislielāko valsts atzinību.Bet 4.maija režīms taču danco pēc okupantu un žīdu stabules. Ka tagad zoodārzā izraudzītais dakteris pēc utaino urlu zābaku laizīšanas nolēmis nolādētos okupantus vairs nesaukt īstajā vārdā, bet gan par draugiem un “atbrīvotājiem”. Jo citādi Maskava tam aploksnēs vairs neko nedos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *