Beņa Latkovska kārtējie murgi par A. Sluci

H-86-1 Ja cilvēki patiešām zinātu kāds Patiesībai ir spēks, viņi runātu tikai patiesību. Viņi to aizstāvētu un mīlētu. Viņi dzīvotu patiesībā un nekad vairs nemirtu. Tas ir Mūžīgās Dzīvības noslēpums un tādā veidā Pastarā /pēdējā/ diena kļūst par Sākumu jaunai Dienai.
=======================================
A. Slucim atkal tiek gāzti virsū visi pasaules grēki.

A. Slucis kurinot starpnacionālo naidu ! “Vot kā !”  Cik tas “jauki” skan ! Eiropas parlamentārietim Mirskim piebalso visi Vienotības un SC deputāteļi, un lērums DP barotie žurnalisteļi ar Benu Latkovski priekšgalā. Ko tad Slucis tādu briesmīgu ir pateicis ? Ak vai, viņš ir pieminējis Ženēvas Konvenciju ! Un tā (šī Konvencija) ir nāves spriedums prokrieviskajai 4. maija kliķei. Bez Maskavas aizsardzības visi šodienas Latvijas “valdnieki” nonāktu aiz restēm un liela daļa arī uz karātavu pjedestāla, jo šī 4. maija kliķe ir pastrādājusi lielāko noziegumu pret latviešu tautu, visā tās pastāvēšanas vēsturē, tāpēc tiek darīts viss, lai A. Sluci izolētu un pat notiesātu. 

Slucis A-1Slucis saka: ka “liela daļa no tā, kas ir slikts Latvijai, nāk no tā, ka Latvijā ir tik daudz krievu… Tagad visi Latvijas krievu nedarbi nāk uz latviešu rēķina, piemēram, narkotiku tirgošana Dienvidamerikā, ieroču tirgošana Āzijā vai ebreju kapu apgānīšana Rīgā.”

Vai tad tā nav taisnība ?

Protams, ka ir un kam tā nepatīk ?

Protams, ka latviešu tautas ienaidniekiem un nodevējiem !

Ko tad ieteica A. Slucis Pilsoniskās savienības biedriem pirms viņa izslēgšanas:   “jānodibina un jāpublicē darba grupa, kas izpētīs, kā vislabāk Vienotības valdības pirmajā dienā apcietināt, izmeklēt, atņemt īpašumus vismaz 1000 lielākajiem zagļiem un blēžiem, sākot ar Godmani, Karginu, Šķēli, Aldermani, Šleseru, Ēķi, Nagli un tūkstoti citu…. Būs darbs tūkstošiem. Par visu šo samaksās ar atgūtām mantām, īpašumiem, naudu. Iedomājieties, cik skolotājus, studentus un pensionārus var uzturēt tikai ar Kargina naudu. Pietiks, lai atdotu visus valsts parādus”.

Vai tad tie nav VIEDI teikti A. Sluča vārdi ?

Tas ir sauciens pēc Tiesiskuma !!!

Bet paklausīsimies, ko par to saka VDK  skribents no DELFiem Bens Latkovskis, kurš ir viens no pretīgākajiem KGBistu izsūtāmajiem šakļ -šuneļiem.

Čekas skribenta fizionomija

Foto: Čekas skribents “benis”(Bens Latkovskis). Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiks tiesāts par sadarbību ar Krievijas drošības iestādēm un piederību KGB(DP) slepkavu iestādei, arī par sabiedrības maldināšanu un cenzūru.

Un šis Benis L. saka: Var tikai pabrīnīties, cik labi ASV dzīvojošais Slucis apguvis ne tikai Ļeņina un Stučkas idejas, bet arī izteiksmes stilu. Atslēgas vārdi – apcietināt, atņemt, sadalīt. Daudz netrūkst līdz Ļeņina bēdīgi slavenajai vēstulei tieslietu komisāram D. Kurskim, kurā teikts – “vajag pēc iespējas plašāk piemērot nošaušanas”. Neliekuļosim un neizliksimies, ka Latvijā boļševisma idejām nav samērā plaša sociālā bāze. Boļševisma ideju pievilcība slēpjas šķietamajā taisnīgumā. Manta un īpašumi citiem tiek atņemti it kā nevis savtīgu un mantkārīgu apsvērumu dēļ, bet gan lai atjaunotu taisnīgumu.  Laupīšana Robina Huda stilā izskatās gluži vai cēla rīcība. Vēsturiski gan tā vienmēr ir izvērtusies par viszemiskāko instinktu atraisīšanos īpaši riebīgās formās.”

Šis “Benis” pilnībā aizstāv Latvijas kapračus. Tādus “murgus” pat Staļins apskaustu.

 Bet benim tas ir nieks/benim par to prieks !

Šis žurnālists ir deģenerātu ETALONS. Pārdomājiet šī deģenerāta pēdējos 2 teikumus viņa “spožajā” rindkopā. Benis saka: “Laupīšana Robina Huda stilā izskatās gluži vai cēla rīcība. Vēsturiski gan tā vienmēr ir izvērtusies par viszemiskāko instinktu atraisīšanos īpaši riebīgās formās.”

Iznāk, ka A. Slucis ir laupītājs un Latvijas bende, nevis Godmanis & Co.

Slucis nekādu “vēsturisko” piemēru šeit nepiedāvāja, kā šeit murgo Benis, bet gan Tiesisku risinājumu.

Noziedzniek un kangar Beni, vai šie vārdi skan pēc noziedzīga aicinājuma: “jānodibina un jāpublicē darba grupa, kas izpētīs,”

Neaizmirsti Beni un pārējie beņveidīgie kangari, ēlerti, mirski, kristovski, dombrovski, štokenbergi, reiņiki.., ka ALGA tiks izmaksāta īstajā laikā un īstajā vietā !!!

Nodevējiem nodevēja tiesa, Taisnīgajam viņa Tiesa.

L. Grantiņš    16.04.2011

You may also like...

11 komentārs

  1. Talmuds saka:

    Latkovska kungam taisnība, patīk tas vai nē…

  2. Ernis Purnis saka:

    Nu talmudiem jau nav izvēles-vergam jāpļukst kas likts! Tikai garīgi brīvs cilvēks ar sirdsapziņu var izslieties par spīti visiem draudiem un zaudējumu piesolijumiem visās jomās, sākot ar darbu un karjeru un beidzot ar veselības apdraudējumiem un “nelaimes gadijumu ” piesolījumiem! Tikai garīgi stiprs un brīvs vīrs var šādiem mēdijos un amatos sabāztajiem iznireļiem un gļēvuļiem acīs pateikt, ko domā un nosaukt visus vārdā, kas pelnīti un apstiprināt to publiski. Un Sluča kungs ir viens no tiem, gods un slava Tam!

  3. Eduards saka:

    Pilnībā piekrītu Ernim un rakstā paustajam!
    Ar nepieņemamu neizpratni klausījos Seržantu un Baibu!?Kā var būt CILVĒKS tikdivkosīgs,liekulīgs ,melīgs…nožēlojami…tādus gan tikai laiž pie runāšanas.
    Aicinām VISUS 4.maijā Rīgā ,Daugavmalā ,pl 12-os-UZ VISLATVIJAS SAPULCI!
    Latvijas Glābšanas komisija.

  4. Miervaldis saka:

    Vispār jau tautai ir pašai savi instinkti, kurus kārtīgam saimniekam jāuztver, un jāizlieto pareizi, vai ne?

    Eduard – vari jau censties, un es aizietu, ja būtu izdevība, taču vai tas būtu pagrieziena punkts Latvju tautas vēsturē, par to šaubos….

  5. Latvietis LV saka:

    Doma, 17.04.2011 12:24
    Noriebusies krievu nekaunīgums un bezgodīgums ! Krievu zeme – 1000 reižu lielāka par Latviju , nu nedraud krieveļu valodai iznīcība ! Gribi vervelēt savā krievu valodā – darba , tusiņos ar kaimiņos , brauc uz Krievzemi un dzīvi , bet Tu Boriss nenāc mūsu ” izbā ” ar savu sūda ” uzstavu ” brauc uz Krieviju un vervelē sava valoda kamēr mēle stīva – piegriezies jūsu bezkaunīgums un nekaunīgums ! Krievu laiki Latvijā – ir beigušies ! Vai tiešam nejēdz tu !?

    Tal – Doma, 17.04.2011 13:56
    Nu nebrauks tas žīds ne uz Krieviju, ne uz Izraēlu, jo tur viņš būs pēdējais sūds, tik daudz viņš saprot, bet ne vairāk. Šeit viņš var muļķoties cik patīkas un par to saņemt labu naudu.

    pensionars, 17.04.2011 16:43
    1.Ciļevičam vajadzētu orientēties jēdzienos,ar kuriem viņš figurē:”cilvēktiesības”,&quo t;minoritātes” (mazākumtautības);
    2.Neskatoties uz to,ka PSRS jau sen sabrukusi,”vienotā padomju tauta”,tai skaitā krievvalodīgie ebreji,turpina cīnīties par savām tiesībām uzkundzēties citām tautām.
    Par “cilvēktiesībām”tās traktēt var tikai šovinisti;
    3.Ne “vienotā padomju tauta”,ne krievi,kuri cīnās par privilēģijām Latvijā,nav mazākumtautības,jo pārstāv lielvalsts-Krievijas intereses,kura bija okupējusi Latviju,un joprojām nav atteikusies no Latvijas pārkrievošanas;
    4.Ja Ciļevičs to nesaprot,vai negrib saprast,viņš ir tautas ienaidnieks,kurš jāsauc pie atbildības par tautas šķelšanu pēc nacionālās izcelsmes!

    janis.r, 17.04.2011 20:17
    Protams, Cilēvičš ir ļoti gudrs un ar ļoti augstu intelektu. Un viņa vēlātāji ir tādi paši. Brīnums, ka to nav pamanījuši Izraēlā un Krievijā, kur viņš noteiki būtu pieprasīts politiķis.
    Kad iznāks Cilvēviča memuāri ar padomiem kā risināt nacionālos jautājumus Krievijā, Kaukāzā, Izraēlā, Beļģijā, Kosovā, Piedņestras republikā, Tibetā, Gruzijā, kurdu (kas ir 11 miljoni) apdzīvotajās zemēs un galu galā kad viņš iestāsies par romu(čigānu) tiesībām uz savu valsti ?
    Ebrejs Cilēvičs zin savu valodu – ivritu ? Nu vismaz jidišu ? Nezin ? Kā tā ?! Tas ir mulsinoši. Esmu apjucis, kā savu valodu nezinošs, savas nacionālās saknes zeudējušai var un zin kā cīnīties par citu lielu tautu gribu mazāku tautu zemēs, lielo krievvalodīgo tautu ? Cilevičs apmeklē sinagogu, zin Toru ? Apameklē Izraēlu, ziedo ebreju tautas vajadzībām ?
    Cilēvičs ir definējis, kas tas tāda krievvalodīgā tauta un kur ir viņas Tēvzeme, valsts, kultūra, kad tā dzimusi un kādos apstākļos pagājušā gadsimta 20 – tajos gados dižā Staļina vadībā ?

    Rīgas ebreju dievnama atjaunošanas darbos pazuda aptuveni 200 000 latu, ko neviens nespēja izskaidrot. Ko lietas labā darīja Cilēviča kungs ? Bija aizņemts ar krievvalodīgās tautas kreņķiem Latvijā ?

    Ernis Purnis, 17.04.2011 23:22
    Nu un kas tad viņš ir -pretīgs zirnekļveidīgs izdzimtenis, kas izmanto prātu nelietību organizēšanai pret latv. tautu, lai izdabātu krievu kremlim! Pazemīgi un lišķīgi izdabā tiem, kuri viņu un viņa tautību dziļi nicina, bet pagaidām izmanto! Pēc būtības – smagi sodāms atkritums, kas ļaunprātīgi manipulē ar vārdiem, tā maskējot savu mantkārību, varaskāri un zemiskumu, kas gļotaini apvienots ar alkatību un cilvēknīdēju dabu. Un smīnot gatavo uz latviešu tautas grūtību un problēmu radīšanas fona izsist sev labumiņu, ļauni priecājoties par savu nelietību!

    1940 baigais gads, 17.04.2011 23:31
    Novikam ,Šustinam un Citronam arī bija jautri http://www.parks.lv/home/leonards/baigaisgads

  6. Latvietis LV saka:

    Tie iekopētie komenti ir mūsu tautas tikai daži komentāri no simtiem, kas sašutumā vērsti pret “sc” ruporeļa b. cilēviča uzstāšanos pret valsts valodas mācīšanu valsts skolās! Un šī kremļa algotņa muldoņa absolūti sakrīt ar virsrakstā minētajiem “mūsu žurnālistu” zemiskajiem uzbrukumiem VL jauniešu pārstāvim!

  7. AG saka:

    Sunim suņa valoda – tas par beni! Bet Slucim gan būtu laiks beidzot saprast, kas ir Patriots un kas tāds nav!

  8. informācija saka:

    Vispirms atgādināsim Eižena Finka pareģojumu. Šis slavenais pareģojums izteikts jau pēckara Rīgā: „Latvijā atkal plivinās sarkanbaltsarkano karogu, bet pie varas būs komunisti. Tā tas ilgs vairākus gadus. Komunisti nedarbosies latviešu tautas, bet krievu interesēs. Daudz būs runu par brīvību un neatkarību. Tas būs tukšas muldēšanas laiks. Joprojām būs viss tas pats sliktais pret latviešiem. Komunisti padarīs latviešus plikus un nabagus. Paši viņi savāks lielas vērtības. Tās iegūs krievi un žīdi. Tās nebūs godīgā ceļā iegūtas vērtības. Tad es nevaru pateikt, kā tas iznāks. Bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ. Būs milzīgs pasaules spiediens, krievi un visi svešie dabūs braukt prom.”

    Un te būs 2011. gada sākuma viens no nozīmīgākiem notikumiem, kas norisinās jau zem “pasaules spiediena”:

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/anglijas-tiesa-pieprasa-lembergam-zveret-par-saviem-ipasumiem.d?id=38092209

    Anglijas tiesa pieprasa Lembergam zvērēt par saviem īpašumiem

    Tuvāko nedēļu laikā Ventspils mēram Aivaram Lembergam uzlikts par pienākumu ar zvērestu Anglijas un Velsas Augstākajai tiesai (The High Court of Justice) atklāt visus savus aktīvus visā pasaulē, kuru vērtība pārsniedz 10 tūkstošus mārciņu.

    Lembergam uzdots atklāt savus īpašumus, “vienalga, vai tie ir uz viņa vārda, vai nē, un vai tie ir viņam individuāli piederoši vai kopīpašumā”, teikts 13.aprīlī pieņemtajā prasības nodrošinājuma lēmumā jeb britu juridiskajā terminoloģijā “iesaldēšanas rīkojumā”.

    Šis lēmums ir pieņemts tiesas procesā “Antonio Gramsci Shipping” un citas pret “Recoletos Ltd. un citiem”, kurš plašākai Latvijas publikai kļuva zināms pagājušā gada vasarā, kad no tā materiāliem noplūda liecības par to, kā Andris Šķēle un Aivars Lembergs savulaik “pie galda” vienojušies par “Latvijas kuģniecības” (LK) privatizāciju.

    Latvijas publiskajā telpā daudz apskatīto “Ventspils ekonomisko karu” terminoloģijā šo Anglijā notiekošo tiesvedību vienkāršiem vārdiem var nosaukt par LK holdingu pārņēmušā “Vitol” tiesāšanos ar personām, kuras, viņuprāt, holdingu iztukšojušas, kā rezultātā “Vitol” savulaik investējis “tukšā čaulā”.

    “Delfi” rīcībā esošais prasības nodrošinājuma lēmums uzskaita virkni aktīvu, kurus Anglijas tiesa interpretējusi kā Lemberga īpašumus. Kā redzams no šī raksta pielikumā publicētās dokumenta kopijas, Anglijas tiesa uzskata, ka par Lemberga aktīviem atzīstami arī visi tie īpašumi, kas arestēti par labu Latvijas Ģenerālprokuratūrai – piemēram, māja Rīgā O.Vācieša ielā (D pielikumā), patiesā labuma guvēja statusa daļas dažādās Latvijas un ārvalstu kompānijās, piemēram, “Venceb”, “Ventbunkers”, “Inter-Rīga”, “Puses”, “Ventplac”, “Euridice”, “Hinch”, “Kaywood”, “Yelverton” un citās (E pielikumā), vērtslietas, piemēram, aproču pogas (F pielikumā), vērtspapīri (G pielikumā), automašīna “Opel Tigra” (H pielikumā), konti virknē Latvijas un ārvalstu banku, ieskaitot nesen Latvijas publiskajā telpā plašu rezonansi izraisījušos portāla Pietiek.com atklātos 85 miljonus ASV dolāru “V.P. Bank” Luksemburgā (I pielikumā).

    Kā redzams prasības nodrošinājuma lēmuma 12.punktā, Lembergs drīkst neatklāt informāciju, kas viņam inkriminē noziegumu. Taču tiesa iesaka Lembergam pirms šāda lēmuma konsultēties ar juristiem, jo nepamatota atteikšanās sniegt informācija var tikt uzskatīta par necieņu pret tiesu (contempt to court) un novest pie cietumsoda, naudas soda vai aktīvu konfiscēšanas.

    Tātad, iespējams scenārijs, ka, pat, ja Lembergs uzskatīs – viņš var atteikties apliecināt, ka pielikumos esošie īpašumi ir viņa, jo tas draudētu pašam inkriminēt noziegumu, piemēram, nepatiesu liecību sniegšanu Latvijas valsts amatpersonas deklarācijā – tad, ja tiesai būs pierādījumi par Lemberga melošanu, pielikumos uzskaitītos aktīvus arestēs.

    Savukārt, ja Anglijas tiesa pēc būtības lems par labu prasītājam, tas ne tikai par vairāk nekā 100 miljoniem dolāru padarīs nabagāku atbildētāju, bet radīs jaunu interesantu kāzusu – vai šie arestētie aktīvi pienākas LK īpašniekiem, vai Latvijas valstij, jo pašlaik tie iesaldēti gan pēc “Antonio Gramsci”, gan pēc Latvijas Ģenerālprokuratūras pieprasījuma.

    ———————-

    Pie viena atgādināsim, ka Latvijas kuģniecības, Ventspils naftas utt. priHvatizācijas likuma nianses izstrādātās SWH pie Aivara Borovkova un Ivara Godmaņa. Līdz šim Pasaules Banka nav atsaukusi savu ziņojumu par Latvijas valsts nozagšanu.

  9. Eduards saka:

    Par ,,Latvijas nozagšanu”’vispilnigāk ir ir apskaidrojis M.Hadsons-Pasaulē atzīta autoritāte ,ASV ekonomikas profesors.Jau vairāk kā gadu atpakaļ viņš ieteica-veikt Latvijas varas augšgala noziegumu Starptautisku izmeklēšanu un vainīgo sodīšanu.
    Pamatojoties uz augstāk minēto,Mūsu mērķis ir novest Latvijas varturus līdz Starptautiskai izmeklēšanai un tiesai-tāpēc-
    Aicinām VISUS uz Vislatvijas Sapulci-4.maijā,Rīgā ,Daugavmalā pl.12-os !
    Latvijas Glābšanas komisija.

  10. informācija saka:

    Vēl tikai 2011. gada 20. aprīlī portāla Delfu “versijā” viens no Latvijas iznīdētājiem komunists Aivars Lembergs zīmējās kā supervaronis:

    http://www.delfi.lv/news/comment/comment/aivars-lembergs-pat-ar-anglijas-tiesu-mani-neiebiedes.d?id=38103209

    Aivars Lembergs: Pat ar Anglijas tiesu mani neiebiedēs! (313)
    Aivars Lembergs | 20. aprīlis 2011 00:41

    Taču tad kad Anglijas tiesas viņš nevar ar Aivara Borovkova un viņam līdzīgo starpniecību uzpirkt kā Latvijas tiesas, tad 2011. gada 24. aprīlī portālā Delfi parādījās jauna “versija”:

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/lembergs-arstejas-vacija-londonas-tiesa-pagarinajusi-terminu-atbildes-sniegsanai.d?id=38169017

    Lembergs ārstējas Vācijā; Londonas tiesa pagarinājusi termiņu atbildes sniegšanai

    Savukārt citos portālos “peld augšā”liecinieku liecības par Latvijas kuģņiecības nozagšanā citām iesaistītām personām:

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/27385/publisko-liecibas-par-skeles-savicka-un-lemberga-dalibu-kugniecibas-privatizacija

    Publisko liecības par Šķēles, Savicka un Lemberga dalību Kuģniecības privatizācijā

    Ar laiku uzzināsim visu patiesību!

  11. no malas saka:

    Ne sķēle, lembergs, šlesis-lešcinskis ne ar ko viens no otra morāles un alkatības ziņā neatšķiras, visi ir savas tautas apzadzēji un nodevēji, tikai lembis izveicīgāks un viltīgāks, tāpēc valstij bīstamāks! Un ja tie abi jefiņi ir visu sazagto veikli notralinājuši, tad no lembja visu sazagto atņemot gan valstij tiktu paliela summa atgriezta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *