A. Balts. Laiks saukt visu to īstajos vārdos!

LRTT-11LRTT Pasts

Laiks saukt  visu to īstajos vārdos! 

Mūsu valstī ir Kremļa agresoru un cionistu tālredzīgi izveidota nepatiesa un nobīdīta vērtību skala. Valsts amatos esošos izzadzējus sauc „solīdi“ par ierēdņiem, politiķiem un pat par biznesmeņiem. Bet reizēm “nacionāļu” partijas darboņu izdvestie politkorektie šļupsti pret notiekošo netaisnīgumu tiek dēvēti par radikāliem, pat nacistiskiem. Kā jau minēju – viss izgudrēm novirzīts no pasaulē pieņemtas normālās vērtību skalas.

Latvijā par radikālismu apzināti melīgi tiek dēvēta tāda normāla cilvēka pašcieņa, kurš atļaujas izteikt savas domas vai veikt legālas pretdarbības notiekošajam valstī. Te mērķtiecīgi rīkojas tie svešas varas polittehnologi (ir aizdomas, ka pamatā žīdu tautības?) ar mūsu pašu atkritumu un vientiešu palīdzību, kuriem veselīgs tautas nacionālisms, protams, ir pilnīgā pretrunā ar viņu plānotajiem mērķiem mūsu valsts rusifikācijai.  Tie nekaunīgi ar minēto neliešu palīdzību uzspiež savu nacionālšovinismu, melīgi dēvējot to par savu tautiešu cilvēktiesību un krievu valodas aizsardzību.

Lai nu kas, bet šiem Kremļa žīdu sarkanajiem nacistiem bezkaunības gan ir pārpārēm, cilvēcības un taisnīguma vietā !

Žīds Giļmans

Foto: 4. maija kliķes patriots- žīds Giļmanis. Šis žīdu patriots- antifašists saka:”Latvija esot pārpratums un latvieši fašisti !”  Vienīgi Latvijas nauda esot laba, tā nu nemaz nesmirdot pēc fašista… .

 Šī “antifašista” fizionomija pasaka visu par “izredzētajiem”…komentāri lieki !

Jebkuras pasaules valsts un tautas veselīgs nacionālisms nav un nevar būt radikālisms, bet gan ir patriotisms šī vārda labākajā izpausmē. Bet krievu komunistu okupācijas laikā Latvijā savesto un nelikumīgi “aizkavējušos” šovinistu ĪSTS un viennozīmīgs RADIKĀLISMS Latvijā –ir savas nacionalitātes un svešās kirilicas uzspiešana latviešiem savā vienīgajā dzīves telpā – savā   dzimtenē.

Tāpēc bez nacionalpatriotisma kā garīga aizsardzības mehānisma, ko dabīgi rada paša etnosa- nācijas pamatprincips, neviena tauta nevar ilglaicīgi pastāvēt.

Tikai tad, kad šis pamatprincips ir ievērots un nav ne ar ko apdraudēts, var labot, pārskatīt un reformēt citas vajadzības. Un- arī tikai tad, ja tās nav pretrunā ar valsts nacionālpatriotiskajiem pamatprincipiem un latviešu nācijas interesēm.

Kad latviešu tauta būs savā etniskajā teritorijā saniegusi vismaz 75% no kopējā iedzīvotāju skaita, kad latviešu valoda brīvi un stabili dominēs Latvijas valstī jebkurā vietā bez vismazākā apdraudējuma, tad šādi žīdu ekstrēmistu osipovu-lindermanu, “sc”, krievu šovinistu “vienotā Latvija” nekaunīgie izlēcieni varētu tikt uzskatīti par brīvas sabiedrības nekaitīgām demokrātijas izpausmēm.

BET ne šajā, jau latviešiem savā zemē kritiskajā situācijā, valsts varas nelatviskuma dēļ, katastrofālās demogrāfijas, apdraudētās valodas un nodevīgi neveiktās okupācijas seku novēršanas dēļ, ko tādu var atļauties Latvijas valsts !

 Šīs nelietības būtu enerģiski jārisina prokuratūrai un DP.

Viss 4.maija režīma paradokss slēpjas faktā, ka okupācija ir atzīta un pārtraukta, bet valstī nelikumīgi palikušo okupantu esamība netiek atzīta ! Kā redzams, tad pēc Kremļa norādēm. Okupanti ir pēkšņi izkūpējuši, bet vietā no gaisa nokritusi “krievvalodīgo minoritāte”, skaita ziņā tikpat liela cik okupētās Latvijas pamatiedzīvotāji – likumīgie pilsoņi. Kamēr 4.maija varneši izliksies nemanām simtiem tūkstošu okupantu-civilokupantu, tikmēr arī nevarēs veikt okupācijas seku novēršanu. Nevar izvest svešos PSRS kolonistus no atbrīvotās valsts, ja tādu te nav, atbilstoši šīs promaskaviskās valdības izveidotajai absurdajai ”minoritāšu” klasifikācijai. 

Latviešu tauta ar to nesamierināsies nekad !!! 

Laiks beigt liekuļot un atzīt PSRS krievvalodīgo “minoritāti” par neatbilstošu apzīmējumu okupantiem un neatliekami jāīsteno 1949. gada Ženēvas Konvenciju, valsti civilizēti atbrīvojot no agresorvalsts PSRS kolonistiem !

A.Balts.    06.04.11

You may also like...

22 komentāru

  1. dentists-papildus saka:

    LATTVIEŠI ir SUPERVAROŅI!!!, 07.04.2011 00:16
    Latvieši krievu cara armijā ar varu iesauktie bija skaitliski vismazākās karaspēka daļas, bet visspējīgākie. Viņi bija Lenina galvenie, izglītotākie un drosmīgākie bolševiku cīnītāji, dodoties smagākajās kaujās par apsolīto Latvijas neatkarību! Latviešu Sarkanie Strelnieki krieviem bija paraugs – proletariāta armijas bolševiku specnazs. Viņi uzvareja visas nozimigakas kaujas ar skaitliski daudz liekākajām cara ģenerāļu armijas daļām, nepieļāva zveribas un marodierismu Krievzemē. ar lepnumu var piezīmēt, ka Ļeņina Sarkano Teroru atbalstīja tikai daži desmiti vīru no astoņiem strēlnieku bataljoniem, pārējie centās atgriezties beidzot savā izkarotajā un neatkarīgajā Tēvzemē.
    Latvieši, bija ieverojamakie bolševiku un čekistu lideri, kaut skaitliski sastādija minimumu no to bruņoto spēku sastāva –
    Stučka, Rudzutaks, Smilga, Pēters, Lācis, Bērziņš, Lapiņš, Eidemanis, Pētersons, Kalniņš, Vācietis, Eihe, Pieče, Alksnis, Roziņš, Endrups, Dauge, Krastiņš, Jansons, Lutters, Pieče.

    Tapēc lepojeties, latvieši, ka bijāt vieni no varenākajiem karavīriem, kuru mazā varoņu saujiņa spēja satriekt lupatās visu 120 miljoniem lielo cara impēriju un profesionālo un karos rūdīto krievu armiju. Tie bija jaunās Krievijas Federācijas-PSRS stūrakmeņi, kas nodrošināja komunistu noziedziniekiem ilglaicīgas uzvaras un varas noturēšanu, bet iedzimtais nelietības gēns lika šiem krievu impēristu briesmoņiem bezjēdzīgi noslepkavot Krievijā palikušos, tiem uzticamos strēlniekus. Pateicības vietā par atjaunoto krievu komunistu impēriju tie tika nezēlīgi spīdzināti un visi nogalināti! Latviešiem bija visnozimigākā loma PSRS un komunistiskās valsts dibinašanā, kas deva pamatus arī Uzvaras svētkiem 9.maijā, jo bez latviešu karavīriem arī šīs vienīgās PSRS uzvaras tiem nebūtu bijis. Bet arī to šie komunistu salašņas un dzīvnieciskie untermenshi nespēj sajēgt un novērtēt!. Bet Latvija un Baltija var lepoties ar dižākajiem karavīriem pasaulē, kas mirklī sasita krievu impēriju un tās milzu armiju un to ideāli pārvaldīja, panākot dzelzs disciplīnu un pilnīgu bezierunu krievu pakļāvību! Un ja tāds būtu bijis steļķiem mērķis, tad paliekot visiem astoņiem bataljoniem un no Latvijas pieaicinot vēl, Krievija kļūtu par Latvijas guberņu uz gadsimtiem. Kā to jau reiz viegli izdarīja ar Krieviju, varenā toreiz Lietuva, nodibinot Dižlietavas impēriju no Baltijas jūras līdz pat Melnajai jūrai.

  2. black_joker saka:

    uz augstāk minēto aprakstu.
    Skan diži, bet rakstītājs aizmirsis vienu ļoti būtisku detaļu- tobrīd Krievijā bija nevis vienots balto spēku kopums, bet kaudzes ar ģenerāļiem, pulkvežiem, baroniem un citiem “karavadoņiem” (angliski skan labāk – warlords), kuri par varīti centās ierāpties cara tronī vai prezidenta sēdeklī. Principā sarkanie bija tikai viena no šīm frakcijām, kuras pilsoņu karā kapājās par varu ar savām metodēm. Praktiski valsts nepastāvēja kā tāda- bija pilnīga karojošo frakciju diktatūra un pilnīgs centrālās varas trūkums. Ja tobrīd lielie balto ģenerāļi, kuriem bija bijušās regulārās armijas daļas un bruņojums, sanāktu kopā un nodibinātu “ģenerāļu padomi” kopīgai, uzsveru, kopīgai rīcībai, tad pēc pāris mēnešiem Ļeņins ar saviem sarkanajiem ģenerāļiem fanfarām skanot tiktu nošauti pie Kremļa sienas. Tā vietā katrs no ģenerāļiem ar savām daļām kontrolēja kādu guberņu un nodarbojās ar savu uzpleču spodrināšanu un iztēlojās sevi par caru batjušku. Kad sarkanie sakāva vienu, kaimiņu ģenerāļi tik noskatījās- o, cik labi, konkurents mazāk…..Kad saprata, ka sarkanie kļuvuši par situācijas noteicējiem, bija jau sen par vēlu ko darīt. Pat trimdā balto ģenerāļi turpināja viens otru vainot sakāvēs un uzskatīt tikai sevi kā Krievijas valdoni. Bez tam baltajiem vadoņiem bija aristokrātisks naids pret zemniekiem un strādniekiem, kas viņu pakļautajās teritorijās radīja augsni sarkanajam mērim. Tad, kad tauta saprata, ka sarkanie ir vēl sliktāki, nekā cara ofiņi, atkal jau bija par vēlu ko pasākt. No šitā visa mācījās Sun Jatsens Ķīnā, kur pēc kara ar japāņiem 192ajos gados izveidojās līdzīga situācija- bija kaudzēm warlordu, kurš katrs turēja gabaliņu no Padebešu impērijas. Lielākajiem armijas bija ap miljons vīru lielas, bet viņi visi karoja arī savā starpā, ne tikai pret japāņiem un komunistiem. Un atkal sarkanie palēnām visus nomāca, līdz pēdējais warlords Čan KaiŠi ar karapulku atliekām nostiprinājās Taivānā.
    Mācība te viena- tas, kurš veikli izmanto sašķelto opozīicju, kura ir 10x spēcīgāka, ja apvienojas, tas arī uzvar šādus pilsoņu karus. Balto ģenerāļi Baltijai solīja pilnīgu pakļaušanu un pārkrievošanu, bet komunisti- neatkarību. Skaidrs, ka nostājās sarkanajā pusē. Ja tur baltajā pusē draudzētos ar galvu un nebūtu lielkrievu šovinisti, tad sarkanajiem nebūtu ne mazākās iespējas karu uzvarēt. Domāju, ka lielie sarkanie latviešu komandieri saprata, ka sarkanā puse nav ne par matu labāka par balto pusi, tikai tas, ka vieni sola paverdzināt, otri sola varu un neatkarību Latvijai. Viņi domāja, ka esot pie varas Krievijā, spēs pasargāt arī Latvijas valsti un atgriezties tajā kā līderi. Diemžēl nesanāca un viņi gāja bojā, kad vairs nebija vajadzīgi krievu komunistu elitei.

  3. Eduards saka:

    —Un tā ir ,,čekas meitenes” komandaun tie ir ,,sarkanās partijas”bossi-
    -Tie nebeidz un nebeidz MŪS unLATVIJU plosīt!
    Kas viņus apturēs,nopels un SODĪS-
    Vai TIKAI RADĪTĀJS visu to DARĪS!?
    Ir LAIKS ne tikai saukt lietas ĪSTAJOS VĀRDOS,bet arī ATBILDĒT par nodarīto LATVIJAI un TĀS CILVĒKIEM-TĀPĒC-
    4. maijā sanāksim Rīgā, Daugavmalā,pl.12-os uz VISLATVIJAS SAPULCI!
    Latvijas Glābšanas komisija.

  4. dentists-papildus saka:

    Ak tu nelga, jau izlīdis ar “Nevelos” niku! Ko tik tizli vienmēr izgāzies, nu sāki ar labu svešu senatnes uzpreperētu kopiju, bet tavs kremļa zombētais trulums tevi urliku žigli atsvieda atpakaļ algoto štata muldētāju barā.
    Ko te vervelē par nacionālistu procentu skaitu, ko par izdzīšanu no privātmājām, ko murgo un pats sev pretī atmurgo?!! Viss notiks daudz vienkāršāk, legāli, oficiāli un likumīgi. Ar starptautisko politiķu atbalstu un to novērotājiem mums -Latvijai aplaudējot! Jo viss dekolonizācijas process notiks brīvprātīgi un SPOŽI DEMOKRĀTISKI ievērojot visus starptautiskos likumus!

  5. Nevelos saka:

    Kāds puvums ir galvā tiem kuri domā likumīgi,ievērojot starptautiskos aktus izdzīt no Latvijas visus šeit dzimušos ebrejus,krievus,poļus,un arī čigānus.Uhāhā.Kādu krutku būs apdzērušies šādi murgotāji?Un tad arī vēl izdzīt tos kuri neatbalsta šos šovinistus.Uhāhā.Latviju latvijas žirinovskiem.Pirmo reizi iegriezos šai saitā,draugos par to lasiju,un uzreizi skaidra bilde kas par pridurikiem.Bai bai,murgojiet tālāk,netraucešu vairs.

  6. annamarija saka:

    Vēl vien mentāli tērēts uzradies, kas parakstās ar “nevelos”…

  7. AMARILLA saka:

    -Nee, ko juus, tas pats vien ir urlu sarkanpakala niku nomainijis lai smirdinaatos te taalaak

  8. asirietis saka:

    Valstī tiek ievesti precēties gatavi ārzemnieki

    Portālam Delfi kļuvis zināms par apjomīgu valsts programmu, kuras laikā uz pastāvīgi dzīvi Latvijā plāno pārcelties 300 000 – 500 000 ārvalstu vīrieši, kuri slepenā līgumā ar Latvijas valsti apņēmušies apprecēt latvieti un kļūt par vismaz divu bērnu tēvu. Pārsvarā Latvijas aicinājuma atsaukušies vīrieši no Apvienotās Karalistes, Īrijas, Vācijas, bet ļoti plaši pārstāvētas arī Skandināvijas valstis. Katram, kurš apprecēsies ar Latvijā dzīvojošu sievieti un kļūs par vismaz viena bērna tēvu, tiks izmaksāta arī vienreizēja kompensācija – 5000 eiro.
    http://woman.delfi.lv/relationships/couple/valsti-tiek-ievesti-preceties-gatavi-arzemnieki.d?id=37649859

  9. black_joker saka:

    asīrietim – esi jau otrais šajā saitā, kas uz 1.aprīļa joku uzķeras, tikai tu to pamanījies izdarīt 9 dienas pēc joku ziņas publicēšanas :):):):)Kad lasi ziņas 1.aprīlī, tad izlasi arī to, kas sīkā drukā zem ziņas rakstīts:)

  10. Ernis Purnis saka:

    Nevelos saka:
    2011. gada 8. aprīlis 0.14

    Viss notiks daudz vienkāršāk, legāli, oficiāli un likumīgi. Ar starptautisko politiķu atbalstu un to novērotājiem mums -Latvijai aplaudējot! Jo viss dekolonizācijas process notiks brīvprātīgi un SPOŽI DEMOKRĀTISKI ievērojot visus starptautiskos likumus!

    Un tas ir tas, no kā visvairāk baidās kangari, okupantu vadoņi un kremlis, no legālas un likumīgas DEKOLONIZĀCIJAS, kur nevarēs iejaukties no malas, kur vis notiks juridiski korekti un šodienas prasībām atbilstoši.

  11. PSRS ir juridiska fikcija,faktiski- Krievijas impērija ar kolonijām.Ziņa no juristu un vēsturnieku grupas Maskavā,sākoties “perestroikai”un impērijas sabrukumam.Etnoss savā valstī nonāk diskomforta situācijā pie 77%-iem.Ziņa no zinātniskas konferences Parīzē.Skaitlis 75% ir nepatiess. Meliem īsas kājas.Arī “demokrātiju” jau normāli cilvēki sākuši saukt par partokrātiju.

  12. Ben Hurs saka:

    Vai Andersena k-gs grib teikt, ka latviešiem nokrišanu līdz 77%, jau būtu ideāla situācija? Bet kad sajustu diskomfortu psrs migranti?

  13. Iekarotāji vienmēr jūtas labi, ja viņiem neviens nepretojas,skaitam nav nozīmes.

  14. Miervaldis saka:

    Nu tad necepjaties, ja Latvju tauta tam nav gatava!Laiks nāks, un Latvji būs pietiekami spēcīgi, lai izmēstu no savas zemes visus padomju okupācijas laikā uzkrājušos sūdus!Latvieši ir labi saimnieki!Tik vien ar vājuma brīža izmantošanu, dažādi nelieši, no dažādām impērijām, ir spējuši pakļaut mūs!Visus 800. verdzības gadus Latvji ienīda vācu baronus, un 50.gadus Latvieši ienīda krievus!Pēdējie no iekarotājiem gan ir te ieperējušies, izmantojot to, kad baltijā ir augstāks dzīves līmenis!Bet šitie stulbie krievi jau neko paši nevarēja iesākt!Viņiem palīdzēja profi žīdi ar čekistiem….Par žīdiem varu teikt, kad visās tautās ir gan zelta graudi gan pelavas!Skaidrs kad padomju krievijas smirdoņa atvilināja klaidoņžīdus, kā atejas pievilina mušas…..Krievija, kas tagad uzbūvēta kā dzīvojamā istaba no atejas, slēpj sevī daudzus pasaules draņķīšus!Bet tas tā!Labak slaucīsim savu sētu!Nu un kas mūsu sētā notiek?Mūsu sētā diemžēl ir sadzimuši daudz jo daudz sarkano okupantu šuneļi!Es jau augšā minēju, kad tik vien ar zemisku viltību ir izdevies paverdzināt Latvju tautu, un sarkanie krievu šuneļi ir tam lielisks piemērs!Krievu lopi Latvijā ir vēsturiska kļūda, un pienaks laiks, kad mēs izmēzīsim arī šos slāvu lopu sūdus…..Nu bet kamēr tas laiks nav pienācis, nevajag priekš laika kladzināt ko katrs darīs, un muldēt par kaut kādu mistisku 4.Maija režījumu!

  15. Sigurds Graudiņš saka:

    NATO divkosība
    Shis nesen paraadiijaas uz Youtube. Izraadaas Libijas ,taa saucamajiem dumpiniekiem, ir pavisam jauni Nato ierochi….

    http://youtu.be/2DJapluertM

  16. white joker saka:

    ..hi, jo tālāk, jo labāk, nu jau tev miervaldi 4.maijs ir legāls shodņaks a man gan tas ir komunistu uzcepts režīms
    ..īsta 4,maija pretīga kliķe, nevis atjaunota 18.gada mūsu republika tā ir .. vai tev maska nokrita nejauši, pillā biji un paspruka īstais miervaldis ivaničs

  17. black_joker saka:

    Sigurdam Graudiņam – un tu domā, ka Kadafi ir tikai Ķīnā ražoti AK-47 ?? Protams, ka pilnīgi jauni ieroči ir gan vienai pusei, gan otrai pusei un tas, ka tādus pašus izmanto arī NATO, neko nenozīmē, jo ieročus pārdod tiem, kas par to maksā, neskatoties no tautības un reliģijas.

  18. Miervaldis saka:

    white joker – 4.maijs IR svētki, taču tas resnais pidars Godmanis pievīla mūs, jo pēc 4.maija, sava laikā vajadzēja pieņemt jaunu satversmi, kur atbilstu 18.novembra satversmei, vai Godmanis to izdarija, nē!Viņš pēc čekistu svilpiena pieņēma krieviem izdevīgu satversmi!Godmanis mūs pievīla, tā mans draugs!

  19. white joker saka:

    ..mēs miervaldi, mēs paši ļāvām godmaņlopiem mūs pievilt, mēs bijām tik dumi, ka spriedām pēc sevis un visus, kas tekoši latviski runāja un vēl smuki bezgala, par saviem brāļiem noturējām,hi,hi

  20. Miervaldis saka:

    white joker – es atkal domāju, kad Godmanim nepietika dūšas sastādīt likumīgu satversmi, un nodot tautas nobalsošanai, jo lūk tas nepatiktu okupantu perēkļiem mūsu valstī!Ar čekistu roklaižu palīdzību, krievi sev nodrošināja visas tiesības, kādas viņiem bija padomju laikā!Jo krievu okupanti tā baidijās, kad Latvji nāks pie teikšanas sava valstī, jo tad viņiem mūsu valsts būtu jaatsāj, un atkal jāslauka pakaļas ar bērzu lapām!Sarkanie padomju tārpi!Vienalga, kas būtu augstākās padomes priekšsēdētājs, krieviem mūsu valstī bija ietekme, un viņu roklaižas čekisti to māceja izmantot!Tā, lūk!

  21. Miervaldis saka:

    Dentist – krieviem vajag uzticēties tādiem brašiem zēniem, kā Latvieši!Bet pašiem krieviem gan ne!Vajag zināt, kādas cūcības vai necūcības krievu vadoņiem ir padomā,un tad tik vajag rīkoties!Zinot šo radijumu zemiskumu un viltību, tad top skaidrs, kādēļ viņi nogalināja Latviešu strēlniekus – muļķi iekrita lamatās!Un ko darīs krievi tagad?Domā kad viņi tagad ir visvareni, un var viņi darīt ko grib?Latviešus šoreiz nepiemuļķot!Taču zinot mūsu tautas tagadējo pagrimumu, dažš labs Latviets var bez iemesla, tik vien skaļu saukļu dēļ ielaisties darīšanās ar krieviem!Bet Latvieši nav nekāds kustoņu bars!Viņi ir čakli un daiļi!Kad Latvieši sapratīs, un beigs darīt tādas cūcības, kā kalpot krieviem par ložu gaļu, tad ir tauta sevi pasargās no kremļa meliem!Patreiz ir viegla situācija Latvjiem (vismaz etniskajā ziņā), es domāju kad Latviets neuztvers kārtējo kremļa propagandu!Latvieši mūžam nebūs krievu gaļa, to atceries Dentist!

  22. x saka:

    Nevis krievu okupācija, bet žīdu bija un ira joprojām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *